Egyiket sem. De amikor már egy héten belül egy személyről 2-3-an írnak h őket hogyan károsította meg akár azzal h nem vette át a postát szórakozásból akár azzal hogy nem fizet a cuccért, akkor én már rég kitiltottam volna a p*csába.Hiányzik ez a PH!-nak h tele legyen ilyenekkel?
Joghoz nem értek, szóval ez csak egy ötlet volt felőlem.
Én a modik döntésénél olyan ra gondolok h X bemutatta a "bizonyítékot" Y-meg nem akkor Y bant kap. Egyszerű képlet. Nincs az h első vagy második figyelmeztetés. És majd a 3.-nál talán bann. Átvertél valakit:pá-pá. Az életben sem ugy van h:
-Megöltél valakit?
-Nem baj! Majd a 3. után lecsukunk.
Bár....
Az a baj h az átlagos juzer aki tényleg eladni/venni akar az gondolkozik,cselekszik. De aki átverni akar az ugyis úgy csinálja h át tudja verni a másikat,addig beszél és nyomja a rizsát amíg a másik meg nem teszi amit akar.
Igaza van Lortech-nek, csak azt vettem észre hogy egyre több és több a csaló itt. Oda mennek a csalók ahol könyebb csalni, és mivel az ebay és vaterán nehéz így ide jönnek, magyarul egy szemetes lesz a végén a PH!.
[ Szerkesztve ]
Webprogramozást vállalok!

(a hirdetésekben többen jelezték, hogy őket is átverte és fenyegetőztek mindennel, persze eredmény nélkül).