Sziasztok!
Sajnos kérnem kell egy fekete pontot [link] nickű embernek,aki becsapott,meggyanúsított,kárt okozott nekem.
Nagyon szeretném,ha erre lehetőség van megkérni az arra jogosult PH ügyvivőket,hogy nézzék át privát beszélgetéseinket,és értékeljék az ügyletet. Ha tehetném mindenki számára elérhetővé tenném tanulságképpen.Azért is,hogy láthassák,hogy milyen módszerek vannak arra,hogy megpróbáljanak becsapni,és arra is,hogy hogyan legyünk résen a kivédésükre.
A történet mindenki számára:
Hirdetek egy ASUS P6P67 lapot.3 hónapos,garis,számlás,dobozos makulátlan állapotban,normális eladható(talán) árban.Jelentkezik ez az ember.Jelzi,hogy ki akarja próbálni az alaplapot,és nem is érti,hogy miért van ilyen jó árban.Jeleztem neki,hogy erre nincs lehetőségem már hely hiányában sem,pénz nélkül meg nem viheti el,de természetesen a lappal minden rendben,garis,és nézze meg az értékeléseimet itt a PH-n.Ráadásul egy városban Pécsett lakunk.Jelzi,hogy ok,megveszi az alaplapot,megadja az árat,de neki nagyon sürgős,ezért minél hamarabb,lehetőleg már másnap találkozzunk Pécs egy konkrét helyén(ÁRKÁD).Erre én hülye korrekt eladó,hogy jól menjen az üzlet,rögtön megrendelem az új alaplapomat,hogy legyen mivel dolgoznom,és a vevőnek is meglegyen a sürgős cucc.Megadom a telefonszámom neki.Természetesen a más érdeklődőnek azt mondom,hogy a lap helyben elkelt...
Eztán a kedves kolléga visszamondja az üzletet olyan indokkal,hogy itt a PH-n csupa ganyé ember van! Szó szerint!!,mert őt becsapta itt valaki,aki visszamondta neki egy proci eladását,ezért ő is visszamondja a felém tett vételi szándékát.Más kérdés,hogy procit ugye tud itt venni mástól is,tehát már sántít a történet,de e felém tett adott szava szempontjából teljesen irreleváns egy másik üzlete.Sőt meggyanúsít,hogy eleve gyanús vagyok neki,hogy nem engedem neki a lapot ingyen tesztelgetésre elvinni! Hangsúlyozom 3 hónapos,garanciális,jelenleg is üzemelő,makulátlan állapotú lap,ráadásul itt helyben Pécsett! Becsapott,megrágalmazott,kárt okozott nekem
Vigyázzatok vele!

Forza Inter!

Sőt azt is elmondta hölgy, hogy az is hazugság, hogy első alkalommal nem talált otthon a kézbesítő postás. Nagyon is otthon voltál, csak azt hazudtad neki, hogy a postán akarod majd később átvenni a csomagot! Megvan a formanyomtatvány a postán, amit aláírtál! Szánalmas vagy!