Hirdetés

Aktív témák

  • Mr.Gettoman

    tag

    FEKETE PONTOT szeretnék [hip-hop91] emberünknek...szánalmas a forma kb 15éves..ezzel nem is lenne baj, [ezt] és [ezt] a termékemet kinézte magának, mondta h cseréljünk egy laptopra..mondtam h ok..a srác szegedi...nem volt töltő a laptophoz..abba is belementem gondoltam 7xxnappal nem vág át...,hogy nem tesztelem a laptopot mivel nincs feltöltve..majd én feltöltöm...fel dobtam egy hírdetést [link] miután 100000%-ra mondta, hogy ő jön cserélünk minden ok lesz..még képeket is láttam. találtam a laptopra is vevőt, elszalasztottam a másik 2 termékemtől szintén vevőket...mert a srác nem jött fel mégse..azóta se pm se mail se msn...így most...buktam 2vevőt..+ magyarázkodhatok, hogy miért nem eladó a laptop mégsem. :( :W

    http://www.hasznaltauto.hu/3261862_opel_omega_1992

  • arthur3d

    tag

    Szeretném jelezni minden fórumtárs felé, hogy GuruZone kollégával csak óvatosan.
    Történt ugyanis, hogy vettem tőle ezt a terméket, viszont a hírdetésében szereplő WD Caviar Green Power HDD helyett egy Seagate Barracuda 7200.11 - ST31500341AS HDD fogadott. Miután ezt jeleztem a hírdetésében, érdekes módon azonnal érvénytelenítette a komplett hírdetést. Ez azért is furcsa - ha valaki korrekt, minden téren -, mert a hírdetésben ez a szöveg szerepel: 2009. július 15. 10:38 >>> Augusztus első hetében lesz még 2 db, írj ha igényt tartasz rá!
    Szerencsémre az előre utalásnál nem volt különösebb gond, bár az általa ígért "hétfőn/kedden postázom" csütörtökre csúszott, de legalább megkaptam.
    Ezért nem kérek neki fekete pontot, viszont úgy gondoltam, hogy írnom kell ide, mert az előttem vásárló Imperator999 kollégát ilyen téren szintén megtévesztette, aki mit sem tudott a dologról, nem ellenőrizte a megvett termékeket - 3db-ot vásárolt -.

    Ha azt vesszük, akkor anyagi kár nem ért (bár másfelöl megközelítve ez nem igaz), csak éppen nem vettem volna meg ha tudom, hogy Seagate 7200.11 HDD van benne!
    :R

    ...

  • orkester

    senior tag

    Ph! megbízhatósági oldal #10820ig frissítve!

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • rybank

    senior tag

    jaj afrancba ne haragudjatoka félig OFFért, de megijjedtem, azthiszem boltban vásárolok,
    olvasgattam a dolgot, sokszor nem is volt átverés, csak a két fél nem egyformán gondolta a dolgot, egy boltban iylen nincs, :)

  • Ice!?

    őstag

    Figyelem!

    Mindenkinek, akit Nagy Tamás átvert üzenem, hogy feltétlen jelentse fel a rendőrségen, mert több eljárás is folyik ellene üzletszerűen elkövetett csalás alapos gyanúja miatt.

    Sajnos én is megjártam vele. Egy k850i-t akartam venni tőle. Átutaltam a pénzt, de nem küldte a telefont. Feljelentettem, és remélem, hogy minél több károsult megteszi ezt, hogy lebukjanak az ilyen csalók.

  • kaik_holi

    tag

    válasz Ice!? #10918 üzenetére

    Egy ismerőssel bent a rendőrségen megpróbálok én is valami kézzel foghatót csinálni végre...
    Én is megjártem 70K val... :(( Valamit tenni kell mert ez már nem állapot...szerintem még a mai napig csinálgatja csak lehet nem itt de tán nem is olyan rég írt valaki hogy megint lecsapott... :(((
    Felháborító!!!!

    NAGY TAMÁS KÖZEL A VÉG....

    ....mAximum mInimal....

  • Norby01

    csendes tag

    válasz GabenG #10894 üzenetére

    Szia!

    Sajnálom hogy nem küldtem el a 160 Ft-ot tegnap délutánig mert nyaraláson voltam, mondtam ha járok a városban ellesz küldve csak nyaraláson nem igazán foglalkoztam ezzel és csak néha jutottam nethez is, szerintem ma már megkaptad a nagy összeget, egyébként még senkivel sem csináltam ilyet nem is fogok.

    www.HostingBazis.hu - Domain, Webtárhely, Webszerkesztés, SSL, VPS, TeamSpeak

  • GuruZone

    őstag

    kedves karbantartó mindenes Orkester, jelezném, hogy

    1. az ominózus adásvétel után a kommunikáció olyan szinten volt egyoldalú, hogy csak na. Egy darab privát üzit nem kaptam, hogy probléma van.

    2. Természetesen azért írtam western digitalt, mert mivel tizenX darabot eladtam 2 hó alatt, persze nem itt, a 2 db amt volt lehetőségem megnézni az WD volt.

    3. BONTATLAN, PÁNTOLT csomagolásúak voltak, ÍGY IS HIRDETTEM, komoly tényező lenne ha csak a saját vásárlási szokásaimat veszem, hogy original.
    Ezáltal hogy a kutyafülébe nézze meg az ember hogy a nagy gyártó most épp milyen hdd-t rakott a házába. Hozzáértők támasszanak alám. please.

    4. 50 ezres cuccot beszerzel 32-ért, és utána ez a legnagyobb gondod, ok ám legyen.

    5. felhivom arthur figyemét visszavásárlom szivesen ha problémát okoz a hdd továbbra is.

    6. utóirat: a hdd-k elfogytak, nem áll jogomban érvényteleniteni a hirdetést??? :D

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

  • KIRKJE

    csendes tag

    válasz *Z/\ck* #10890 üzenetére

    Tisztelt orkester!

    Nos, a történet nem pontos:

    Lássuk a story-t az én szemszögemből a főbb mozzanatokat tekintve:

    Az egeret még 2008. júliusában tettem fel a hirdetések közé.

    - 2008.08.05. Zack megkeres, hogy cseréljünk, a válaszom nem.
    - 2008.08.12. Nem tudja, hogy mikor venné meg az egeret, de 100%-ra ígéri, így félre tettem.
    - 2008.08.13. délelőtt Mégsem szeretné megvenni.
    - 2008.08.13. délután Mégis szeretné megvenni. Megbeszéljük a találkozót (13:00), a telefonszámom illetve a kapcsolattartó személy telefonszámát is megadom,
    - 2008.08.13. este tesóm (aki mellesleg nem a bátJám, hanem az öcsém) megveszi tőlem az egeret (vele küldtem volna fel Pestre, mert dolgoztam aznap)
    - 2008.08.14. 10:00 próbálom felhívni Zacket, aki a harmadik próbálkozásra sem veszi fel a telefont, végső próbálkozás 10:29-kor írok neki egy üzenetet, abban bízva, hogy még nem indult el (nem tudom, hogy budapesti lakos-e, de valószínűnek tartom)

    Szóval több helyen is sántít a fekete pont kérése: a lehető legjóhiszeműbben jártam el az adott körülményeket figyelembe véve, nem ismerem annyira Budapestet, mint egy helyi lakos, de az számomra hihetetlen, hogy 3 órát utazott a városban (oda vissza 1,5 óra), szerintem ettől jobb a tömegközlekedés, de ha mégis tévedek, az üzenetem így is időben küldtem el, ha 1,5 óra az út oda, akkor legkésőbb 11:30-kor elindult, +- 15 perc, így megközelítőleg 1 órája lett volna elolvasnia az üzenetem, illetve 1,5 órája, hogy visszahívjon, vagy megcsörgessen. Valamint számomra nem egyértelmű, milyen okból kéri kedves fórumtársam közel 1 évvel a történtek után, hogy fekete pontot osszanak ki számomra.

    Ha azonban a kérelmet elfogadják, akkor a "büntetést" elfogadom, a kapott piros pontjaim, szerintem megfelelően ellensúlyozzák ellensúlyozzák.

    [piros pont]

    [piros pont]

    üdv:

    Zsolt

    [ Szerkesztve ]

  • HERR Z

    veterán

    Ottello
    Egy HD4670-et hirdetett, levajaztunk priviben mindent, korrektnek tűnt, előre utaltam, de nem jött semmi
    Mondta hogy feladta, érdeklődött wtf, de természetesen: feladóvény sehol, és mire írtam hogy 1.5 hét után utalja vissza az árát "véletlenül" nem lép be Ph-ra
    Biztos lesz rá értelmes magyarázata, de inkább kimondom rá: kvamesszire kerüljétek el, lehet személyesen normális de postán egy csaló, eddig úgy néz ki bukok 12k-t miatta:(
    Jah a bankszámlaszám amit megadott Kengyel László néven van, valszeg az övő

    esetleg ha megoldható egy házigazda küldjön neki pls egy privit meg egy mailt, hogy térjen észhez
    :R

    [ Szerkesztve ]

  • Biriboyka

    senior tag

    Olxander-nek kérnék egy fekete pontot!
    Tölthető elemeket hirdetett, amiket meg is rendeltem és az utalás után meg is kaptam. Ezt követően ismét rendeltem 4 db-t postaköltséggel együtt amit át is utaltam ( 2.800 Ft ), de azokat nem kaptam meg.
    Nem akarom csalóként beskatulyázni, mert közbe is jöhetett neki valami. Az, hogy nem jelentkezett be 06. 27. még nem jelent semmit, de az hogy a telefont se veszi fel már kezd eléggé iritálni amiért kérem neki a fekete pontot! Ha valakit átvert így kérem jelezze az adminok felé akik remélhetőleg kidobják.

    Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

  • ruzsabazsa

    aktív tag

    hol is kezdjem.
    MSI.inc - ő lenne a hunyó
    hatalmas feketepontot neki.
    az e8600 -as prociját akarta velem elcserélni egy az egyben.(q6600fejébe)
    hirdetése persze nincs.az üzlet abbol ált h egyszerre küldjük,de valahogy mégse. ő mondta h reggel elküldi és küldi emailbe a bizonylatot.az is megvan.na jo nézem az email-eimet és elküldte,na de még mindig nem hittem neki mert photoshop-pal simán megoldható.én nem értem rá elküldeni és mondtam is neki,de akkor állítólag már elküldte,és engem szidott h milyen szemét vagyok h arra ment ki a játék h elsőnek én megkapom és visszaküldöm az quadot.ugye nem ért ide mivel ő hazudott és csak kitöltött,de el nem küldött bizonylatot mutatott.ha én elhiszem a bizonylatot,akkor én elküldöm neki a processzort ,és ő kapja meg előbb.szoval mindenképp képp ő kavart be.és akkor ő hamarabb megkapja mint én.és én meg hoppon maradtam volna.

    de szerencsére nem tudott átvágni,vigyázzatok vele!

  • barcafan007

    csendes tag

    Vigyázni egy Samsungos felhasználonevü emberrel!!
    Egy pspt meg egy k660i t cseréltem volna samsung omniara
    elkültem ma délben buszal a dolgot ,de nem kaptam visza semmit
    ma este mentem le tarjánba peströl és visszakértem a dolgot.. ö persze hazudott..

    ezért kérném légyszi csináljatok vele valamit
    köszönöm
    :R :R :R

    A Motorozás olyan mint az idöjárás : vagy esett már , vagy még esni fog :) ,

  • nmark

    csendes tag

    Sziasztok!
    Még múlt hónap huszadikán cseréltem el a félkonfigomat egy lg wievty-ra a kaik21 nevű felhasználóval!
    Vasánap megegyeztünk abban hogy hétfőn küldjük mind a ketten.
    Én meg is rendeltem a futárt,kedden el is vitte a gépet!
    Ő még aznap amikor én feladtam nem adta fel.
    Másnap 4óra után pár percel ír msn-en hogy nem tudta feladni a cuccot ezért elvitte a központi postába!
    Az mondta hogy feladta,de még mindig nem érkezett meg!
    Beszéltünk közbe msn-en de ő azt mondta hogy nyaral és majd az anyukája elküldi neki a futárlevélszámot!
    Kértem tőle hogy nekem is küldje el sms-ben!
    De még mindig nem kaptam tőle semmit,még egy választ sem!
    Ő meg még mentegetőzött elötte hogy nehogy azt higgyem róla hogy nem küldte el!
    Már próbáltam kinyomozni a tel.számát de nem találtam meg,prohardveren sincs fent!

    és ha megnézitek a profilját akkor látjátok hogy még ma is bejelentkezett!
    felhasználó
    utoljára bejelentkezve
    2009-08-02 14:23 utolsó feltűnés
    2009-08-02 14:23

    Nem tudom mit képzel ez magáról!
    SEGÍTSETEEK KÉRLEK! :R :R :R :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

  • Lajkó

    őstag

    Sziasztok!
    desti kollégáról lenne szó! Ez lett volna az üzletünk tárgya. Az tuolsó hsz-ből látszik, hogy nekem lett "jegelve"! Bár a termék már régen nincs a birtokában, de a hirdetés még most is aktív!
    A helyzet: Felkerestem az ajánlatommal miszerint én szivesen cserélnék vele egy 17"-os SyncMaster-re. Ezután felvett msn-en (így gyorsabb címszó alatt) Ott megbeszéltük, hogy rádobok a monitoromra pluszba egy AKG K416P tipusú fülhallgatót (mivel éppen játékra alkalmas fejhallgatót keres). Vonakodás nélkül belement az üzletbe. Jeleztem, hogy csak 2 hét múlva hétvégén tudok érte menni. Válaszként kaptam, hogy: -Húúhaa, neki minnél hamarabb kenne a moncsi, mert gyúrnia kell online fps katergóriában. Kb. egy nap alatt lezsíroztam mindent. De biztos ami biztos rácsörögtem telefonon. Egyeztettünk mégegyszer minden kis részletet beleértve azt is, hogy nekem elég komoly erőfeszítésembe került hogy el tudjam neki vinni a moncsit. Minden le volt vajazva úgy ahogy a nagykönyvben is meg van írva!!!
    Kocsit kunyeráltam hogy el tudjam vinni a monitorom a kapujába (a szályába). Tankoltattam is bele 4000Ft.-ért hogy ne kelljen vele időznöm ha szombaton indulok. Átadtam a szombati, és vasárnapi üzemzavarelhárításra vonatkozó ügyeletemet, az üzlet érdekében (ez megközelítőleg 10.000Ft. bérkiesést eredményez) . Mindezek alatt variáltam egy raklap emberrel, hogy a srácnak még a hétvégén el tudjam vinni a monitort.
    Az üzlet nem köttetett meg, mert rámírt 3 nappal előtte, hogy tárgytalan. Idézem: -Már elcseréltem az egyik haverommal!
    Persze én már akkor tehetetlen voltam mindenfélle téren. Tankolás, készenlét, ésstb.. Emiatt elestem minimum 12-15-ezer forinttól.
    Kérdezem én a nagyközönséget: -Etikus volt ez ebben a formában??? :( Az íratlan szabályok szerint ennek nem így kellett volna történnie tudtommal. :(((

    És mivel ez nekem valós anyagi kiesést okoz!!! Emiatt szeretném kérdezni, hogy megérdemel-e ez az "ÚRIEMBER" egy feketepontot??? :U
    Természetes értesítem az alanyt a kérelmem irányában, de csak hogy egyértelmü legyen a számára is, hogy ebben a kategóriában a FAIRPLAY játszik szerepet, nem pedig az hogy éppen milyen lábbal kell fel az ember. Mindemellett közöltem vele vagy néhány napja, hogy nem kérek feketét. Errefel a mai nap pofátlanul rámír msn-en, és közli velem a beszélgetés közepette, hogy én vagyok a BUTA!!! :((( Ő csak a saját zsebét nézte! Nem volt bennem semmilyen rossz indulat, de ha így állunk akkor vállalja a következményeit amennyiben az illetékesek is így határoznak!!! :R

  • Peti78

    őstag

    válasz Lajkó #10931 üzenetére

    Jogos lenne a fekete pont desti fórumozónak. Etikátlan, és most már csak az a kérdés, hogy egy pofont mennyért lehet beváltani :K

    [ Szerkesztve ]

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

  • kaik21

    tag

    válasz nmark #10930 üzenetére

    Már jeleztem neked.GRRRRRR :W :W :W
    Ne rontsd az üzletemet.
    És ne kelljen már beírnom a te hirdetéseddel kapcsolatban pár ellentmondást......

    Feel me, Lick me, Love me....

  • Bordoi

    őstag

    kaik21 és nmark

    Miután elolvastátok a topik első hozzászólását, legyetek szívesek a továbbiakban itt megbeszélni a problémátokat.

    [ Szerkesztve ]

    Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

  • ЯΞNΞGΔT

    aktív tag

    Sziasztok!
    Nem szerettem volna ide írni,mert eddig nem károsítottak meg PH-n olyan nagyon,hogy megérte volna az időt a storyzás.
    Vágjunk is akkor a közepébe: Fekete pontot szeretnék kérni a következő alanynak
    x_koki_x.

    Story:
    Egyik ismerősöm kért meg,hogy ha tudok szerezzek neki egy Nokia 6500 Classic telefon-t.
    Itt találtam meg kedves újoncuk hirdetését.Miután megállapodtunk az árban kiderült,hogy nem is az övé a telefon.Itt szeretnék idézni a privátjából amiben ezeket írta a telórol: "képem nekem nincs rolla de tényleg szinte uj a telo seho legy karc semmi gari nincs rá tudomásom szerint de akkor megadom arátom számát és akkor egyeztettek vele".Ezek alapján fel is kerestem T. Vár@di Renátó urat,aki kb. ugyanezeket mondta el a telefonról,tehát karcmentes, illetve "makulátlan",és a legjobb hír volt számomra,hogy még 3hónap gari is van rá.
    Sajnos nem én vettem át a telefont,hanem az ismerős akinek lett "intézve" és Ő szembesült azzal,hogy 1 kb fél centis karc található a telefonon illetve több kisebb karc és zsebkopás.Plussz a gari levél szerint 1 perc gari sem maradt rá,mivel összesen 1 hónap volt,mert már használtan lett véve.Ezek alapján az ismerősöm úgy hozta csak el a telót,hogy megbeszélték,ha bármi baja lesz a telónak visszaadjuk.
    Elő is jött a baj a telefon nem rezeg...Felkeresve Renátó barátunkat azt a választ kaptam,hogy neki jó volt,de akkor vagy megcsináltatja vagy visszafizeti az árát.A másodikat választottuk.Azóta csak halogatja a dolgot nem veszi fel a telefon illetve kinyomja azt.Hétfőn beszéltem vele utoljára,ekkor egy hetet kért a pénz összeszedésére,vagy a telefon továbbadására,így visszakaptuk volna a pénzt.Ez azóta sem következett be.
    Konklúzió:
    Mivel közvetlenül nem tudom értékelni az illetőt,ezért közvetve teszem!Igazából anyagilag abból a szempontból lettünk károsítva,hogy a telefonért utazgatni kellett ami 2ezer Ft-ba került,és kaptunk egy hibás készüléket a pénzünkért,még a karcok elfogadhatóak lettek volna,mert ugye nem egy új árát fizettük ki.
    Mindenkinek ajánlom,hogy vigyázzon Vár@di Renátóval,aki egy hazug 10enéves kis kamugép,illetve óvakodjatok x.Koki.x újonctól is,ahogy láttam hirdet több telefont is.
    Ui: kérelmezném a fekete pontot az illetőnek.
    Mindenkinek köszönöm aki végigolvassa a kissé hosszúra sikeredett hsz-t.
    Üdv! :R

    A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.

  • Bordoi

    őstag

    Ez a topik nem cset topik!

    Ezt mindenki olvassa el legyen szíves.

    Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

  • 7

    addikt

    válasz moodshooter #10926 üzenetére

    moodshooter figyelmeztetve -- az Alapelvek értelmében nem teszünk közzé privát levelezést a másik fél beleegyezése nélkül! Tény, hogy ez a próbálkozás most sikertelen volt, de mindössze azért, mert a felhasználó nem ismeri teljesen a rendszer működését.

  • hakos1987

    őstag

    Járna a fekete pont Memphis23 nevű tagnak.
    Az eset korábban történt, csak most volt időm megírni.
    A történet a következő:
    Hirdettem egy 3870X2-t. Ő jelentkezett, hogy kellene neki, kap majd fizut és rendezi. Én hülye elküldtem neki. Megkapta, erre: neki mégse kellene. Sürgős volt az eladás, így egy korábbi vevőt kerestem meg, aki 40-et tudott érte adni (pedig 45-ért adtam el Memphisnek), tehát itt buktam 5K-t. Megkértem, hogy ne nekem küldje vissza, hanem tovább az új vevőnek, így neki úgy is mindegy, nekem meg nem kell mégegyszer postázni. Továbbküldte ígérete szerint, meg is kapta az új vevő, csakhogy a 2500 Ft-os postaköltség utánvételével! Kérdezte tőlem az új vevő, hogy ez mi? sűrű elnézéskérés közepedte megkértem, hogy fizesse ki nyugodtan, és én elutalom neki a 2.5-t. Ez meg is történt, majd jeleztem memphis felé, hogy ez így nem ok. mentegetőzött, hogy anyuci adta fel, és nem tudta, ezért stb... kértem, hogy a pk-t fizesse ki nekem, amire ő azt mondta, természetesen. Azóta hiába írtam, kerestem, nem reagál. Így hála neki 7.5K-t buktam az üzleten!

    [ Szerkesztve ]

    Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz ruzsabazsa #10928 üzenetére

    Kedves MSI.inc-nek én is kérnék egy feketét hasonló okból. Csakhogy velem az állítólagos q6600os prociját akarta az e6550esemre cserélni, mivel elvileg az ő lapja nem tudja kezelni a 45nm-es procikat, csak a 65nm-est (mert persze neki 45nm-es q6600osa van:DDD ). Szóval mindenki vigyázzon vele

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

  • Horysz

    csendes tag

    üdv. miskic nevű illetőnek fizettem ki kedden 23500 forintot, egy telefont ígért cserébe. felhívott ugyan, de rejtett számmal, így felhívni nem tudom. pm-ben értekeztünk, legutóbbi üzenet szerint ma adta fel a telefont. viszont a profilján az van, hogy felfüggesztették végleg, mit tehetek ilyenkor? Tegyük fel megjön a teló, akkor ok, de ha mégsem? A nevét tudom (Nagy Tamás), a számlaszámát, meg hogy adatlapja szerint szentesi.

  • horvathd

    aktív tag

    válasz Horysz #10946 üzenetére

    Rossz hírem van: [link]. A nevével elég sokszor találkozhatsz ebben a topicban.

    "The Kid just rages for a while."

Aktív témák