Hirdetés

Ozone Strike Battle – kompakt gamer klaviatúra

Értékelés

Nagy kedvelői vagyunk a mechanikus billentyűzeteknek, az Ozone Strike Battle-lel is meg voltunk elégedve. Lényegében csak a csúszótalpak hiánya róható fel neki, amit egyébként pillanatok alatt orvosolni lehet egy leselejtezett egérpad és némi ragasztó segítségével. Aztán ott van még a nem elég kontrasztos feliratozás, ami szinte minden ilyen klaviatúra rákfenéje, de a kialakítás, a megjelenés, a minőségérzet rendben van. A Strike Battle még a speciálisak között is speciális, hiszen alig van hozzá hasonló kicsi, emellett háttérvilágításos, magyar kiosztású és feliratozású, ráadásul programozható mechanikus billentyűzet.

Így aztán 27 000 forintos ára dacára is megfontolandó ajánlat, mert a hasonló méretű és tudású Cooler Master QuickFire Rapid még hétezer forinttal drágább. A tesztalanyunknál olcsóbb mechanikus billentyűzetek rendszerint nem világítanak (pl. a teljes méretű Tesoro Durandal), vagy nem magyar faliratozásúak, vagy a Cherry MX-nél gyengébb minőségű, kevésbé konzisztens Kailh mikrokapcsolókat használnak (pl. a kicsi Tesoro Tizonia).

Summázva tehát nekünk az Ozone Strike Battle tetszett; akinek mindenképpen kicsi, magyar feliratos, mechanikus billentyűzet kell, az nehezen talál különbet hasonló áron, de a hazai piacon még így is elég nehéz egy ilyen drága billentyűzetet ajánlani, legyen az bármilyen jó is. Aki már elhatározta, hogy kiadja a közel harmincezer forintot, annak azt is meg kell fontolnia, hogy néhány ezrest még hozzáfizetve jobban felszerelt, teljes méretű modellt is kaphat.


Ozone Strike Battle billentyűzet

rudi

Az Ozone Strike Battle billentyűzetet az Ozone bocsátotta rendelkezésünkre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ozone

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés