Hirdetés

LG 47LW650S Cinema 3D tévé okos funkciókkal

LG 47LW650S

Az LG háza táján úgy vélik, hogy a 3D relatív sikertelenségének oka az aktív shutteres megoldásban keresendő, ezért az idei évben a passzív polarizációs képalkotásra helyezték a hangsúlyt. A 2011-es modellek már a saját fejlesztésű FPR technológiát használják, amellyel a cég állítása szerint sikerült kiküszöbölni az polarizációra jellemző korábbi hibákat. Ezt muszáj volt kipróbálnunk, úgyhogy megnéztük, hogyan teljesít az LG LW650S!

Külsőre

Az LG, bár nem tartozik a konzervatív gyártók közé, az LW650 esetében mégis a tradicionális utat választotta, legalábbis ami a modell kialakítását illeti. A polarizációs 3D megjelenítés miatt el kellett felejteniük a frontfelületet egyetlen síkba helyező "borderless" vonalat, viszont ez még nem magyarázza az átlagosnál vastagabb kávát. Ráadásul a keret lakkfekete borítást kapott, ami utoljára talán három éve számított menőnek. A két oldalt végigfutó szilvalekvár színű műanyag él is meglehetősen elcsépelt mára, ráadásul az árnyalata sem az igazi. Az ujjlenyomatok persze meglátszódnak rajta, ami annak lehet leginkább bosszantó, aki gyakran használná a beépített médialejátszót, hisz ilyenkor óhatatlanul is meg kell fogdosni a szélét.

A két rejtett hangszóró nem látszik egyáltalán, pedig ezek is az alsó részre kerültek, ahogy az érintőgombok is. Ezek a szokásokkal ellentétben egészen jól használhatóak, persze a távirányítóval nem vehetik fel a versenyt. A talp illeszkedik a formavilágba, viszont a fémből készült masszív nyak érthetetlen okból került ide. Nem mintha csúnya lenne, csak itt nincs helye egyáltalán.

Az edge-lit LED háttérvilágításnak köszönhetően a vastagságot sikerült három centiméteren belül tartani. A kecses modell csatlakozókínálatára nem lehet panasz: a négy 1.4-es HDMI bemenet mellett került oldalra két USB port, illetve egy CI slot, amely a kódolt adásokhoz szükséges kártya fogadására ad módot. Ezen kívül megtalálható rajta egy Ethernet, egy D-Sub, egy RS-232C, illetve egy SCART csatlakozó, komponens és kompozit bemenetek, az optikai hangkimenet, a Wi-Fi aljzat, valamint a fülhallgató csatlakozója.

Rendelkezik beépített digitális tunerekkel, így a digitális adások vételéhez nem szükséges külön set-top-box-ot vagy egyéb, e célra alkalmas kiegészítőt bevetni. A típusjelzés utolsó, S betűje arra utal, hogy a DVB-T, DVB-C adások mellett a műholdas DVB-S szabványt is támogatja. A képernyő visszatükröződik ugyan, de a helyzet egyáltalán nem vészes; persze azért közvetlenül ablakkal szembe nem tanácsos állítani.

LG 47LW650S
Panel Edge-lit LED háttérvilágítású FPR IPS panel
Képernyőméret 47 hüvelyk
Maximális kontrasztarány 9 000 000:1
Válaszidő 2 ms
Felbontás Full HD, 1920x1080 (16:9)
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Élénk/Normál/Mozi/Játék/ 2 db felhasználói
Hangszórók 2 x 10 watt
Hangzásmód Normál/Zene/Sport/Játék/Mozi
Beépített digitális tunerek DVB-T, DVB-C, DVB-S
Interfész 4 db HDMI, 2 db USB, komponens, D-Sub, Scart, RS-232C, analóg audiobemenet, optikai audiokimenet, Wi-Fi csatlakozó, Ethernet csatlakozó, CI slot
Extrák TruMotion 200 Hz technológia, képvarázsló, rejtett hangsugárzók, külső fényérzékelés, digitális zajcsökkentés, beszédhang-kiemelés (Clear Voice), Smart TV funkciók, 3D, 2D-3D konverzió, automatikus kikapcsolás, alvásfunkció, gyerekzár, Infinite virtuális térhangzás
Teljesítményfelvétel Otthoni módban: 85 watt; készenléti állapot: 0,1 watt
Méret 1119 x 684 x 29,9 (állvánnyal 255) mm
Tömeg 18,2 kg (21 kg állvánnyal)
Gyártó honlapja www.lg.hu
Termék honlapja LG 47LW650S
Fogyasztói ár 347 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés