Hőséggel érkezett új hardverek

Komoly házak, gamer eszközök, akciós notebookok és sok más érdekesség a hazai boltokból.

Hirdetés

Házak, hangszórók


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Régi motoros a számítógépházak világában a Thermaltake. Versa N24-es modellje egy újabb, jól sikerült, „gamer” megoldás", ami alatt azt kell érteni, hogy külseje marcona, sokak szerint talán túlzó is, mások viszont pont az ilyen megjelenést szeretik. Homlokzatának alsó részén vaskos csövek imitációja keretezi a hangsúlyos szellőzőnyílást, a tetőt pedig „kopoltyúnyílások” sora díszíti, amit csatlakozópanel egészít ki. A ház váza jól átgondolt, modern tervezésű: a tápot és a 3,5 hüvelykes meghajtóhelyeket alulra költöztették, az előlap mögött csak két 2,5 hüvelykes állás maradt, hogy elférjen itt akár 240 mm-es folyadékhűtés-radiátor, és ugyanekkora hőleadót tehetünk a tető alá is. A Thermaltake Versa N24 ára picivel 21 000 forint alatt marad.

A Cougar márka mögött az egyik legnagyobb ház- és tápgyártó márka, a Compucase áll. Annak ellenére, hogy 565 mm magas és 208 mm széles, a Cougar Panzer előlapján nincs egyetlen 5,25 hüvelykes meghajtóhely sem, az egészet hatalmas rács tölti ki, és a tető is hasonló kialakítású, hogy mindkettő mögött elférjen akár 360 mm hosszú radiátor is. Szokás szerint az alsó részen, egy fémfedél mögé rejtették a tápot, a merevlemezek vagy SSD-k pedig az alaplaptálca vagy az előtte lévő lemez fonákjára, illetve a tápot rejtő doboz tetejére kerülhetnek, így aztán óriási, akár 425 mm-es grafikus kártyák is beférnek. Hogy jól látni lehessen a beépített hardvert, a ház egyik oldala edzett üvegből készült, az ára pedig nem éri el a 25 000 forintot.

Újabb multimédiás márkával bővült a Mobil Digital Kft. kínálata. A TecPlus több mint húszéves tapasztalattal büszkélkedik, elsősorban hangeszközökkel igyekszenek megnyerni a vásárlók kegyeit. A Geo Up egyedi, gyémántot idéző lapokkal határolt, tenyérben elférő mobil hangszóró. Zenei képességeiért 52 mm-es, négywattos hangszóró felel, amit a beépített akkumulátor akár 10 órán át is táplálni tud. Zenét Bluetooth-on vagy a 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződő vezeték segítségével juttathatunk rá, ára 9000 forint körüli. Hasonló árban kapható, de nagyobb és erősebb a Geo Mini, amibe két darab, 38 mm-es, egyenként négywattos hangszóró került. Mindkét hangszóró több vidám színben is elérhető a fekete mellett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés