Hirdetés

Akciós árak a strandra

A hőségben az akciós hardverek száma is csökken, de azért néhány tápegység, RAM és kiegészítő akadt ezen a héten is.

Memóriák, tápegységek


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Tápegységekről és memóriákról szól a PCX heti dupla akciója; a sort az utóbbiakkal kezdjük. Aki modulonként készül felépíteni a számítógépbe szánt RAM-ot, az már nézheti is a Kingmax Zeus Dragon RED szériájának 8 GB-os példányát, mely 3 év garanciával 13 000 forintért kerülhet a birtokunkba.


[+]

A nevének megfelelően fényes vörös, sárkányos logót viselő hőelosztó lemezzel felszerelt egység hivatalosan DDR4-2666-os, mindezt pedig CL17-es időzítéssel „tudja”.


[+]

Szintén 8 GB-ot kínál, viszont ezt két 4 GB-os egységben a GeIL Super Luce sorozatának fekete, de RGB világítással is felruházott változata, mely 19 000 forintba kerül, és ezért már öt év garancia jár. A modulok DDR4-2400-asok, CL16-os időzítéssel (ehhez 1,2 voltos feszültség tartozik), az RGB egység pedig vezeték nélkül szinkronizálható az ismertebb alaplapi rendszerekkel, tehát ASUS, ASRock, Gigabyte és MSI lapok esetén biztos, hogy nem lesz diszkrepancia a pontosan megtervezett kivilágításban.


[+]

Tovább maradva az RGB-s extráknál, a Corsair 2 x 8 GB-os Vengeance RGB Black készlete 70 000 forintba kerül három év garanciával – a magasnak érződő árhoz azért számoljuk hozzá, hogy nemcsak dupla kapacitásról beszélünk, hanem kiemelkedő teljesítményről is, ezek a modulok ugyanis DDR4-3466-osak, ezt pedig 16-18-18-36-os időzítésekkel tesztelték. A világítás beállítása itt is vezeték nélkül történik a gyártó iCUE rendszerével.


[+]

Amennyiben sokkal olcsóban szeretnénk 16 GB memóriát beépíteni gépünkbe, és nincs szükségünk sem RGB-be, sem extra sebességre, akkor a Silicon Power XPower Turbine szériájának 2 x 8 GB-os, DDR4-3200-as memóriakészletét már 50 000 forintért elvihetjük, ráadásul öt év garanciával. Kinézetre jóval puritánabb modulokról van szó, mely ezen a sebességen CL16-os időzítéssel dolgozhat megbízhatóan.

Tápok

A tápellátást biztosító komponensek közül tulajdonképpen a belépőszintet képviseli a Thermaltake LitePower szériájának 550 wattos tagja, mely 13 000 forintért vihető haza – és ebben az árban már az RGB-s hűtőventilátor is benne van!


[+]

A szóban forgó eszköz ezért az árért nem kínál moduláris kábelezést, a hátoldalon viszont egy külön gomb segítségével tudjuk testre szabni a tíz LED-del felszerelt légkavaró fényeit. A csatlakozók esetében az 550 watt maximális teljesítménynek megfelelő a kínálat, tehát 4+4-es ATX kivezetésből egyet, 6+2-es PCIe csatlakozóból kettőt kínál a táp, SATA interfészből összesen öttel, négytűs (molex) konnektorból pedig néggyel kell gazdálkodnunk.


[+]

Jóval drágább, 39 000 forintba kerül a Thermaltake ToughPower GF1 ARGB családjának 750 wattos változata, ez viszont a plusz pénzért nemcsak nagyobb teljesítményt kínál, hanem öt év garanciát is, illetve teljesen moduláris kábelezést, valamint 80 Plus Gold minősítést. A készülék az alaplapi rendszerekkel vezérelhető világítást kapott, ventilátorának pedig bekapcsolható félpasszív üzemmódja is van, ilyenkor 40%-os terhelés alatt néma marad a szerkezet. A moduláris kábelcsomag kínálta csatlakozósor is bőségesebb, mint olcsóbb testvérénél: négy PCIe és kilenc SATA konnektor áll rendelkezésre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Augusztusi ajánlatok

  Bár tombol a nyár, akciók ilyenkor is vannak: számítógépházak, alaplapok, notebookok és gamer kiegészítők kerültek listánkra.

 • Verőfényes akciók

  A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.

 • Akciók augusztus 20. előtt

  Közeledik a nyár vége, így egyre több irodaszer és benti játéknál használható eszköz kerül fel más hardverek mellett a boltok akciós listájára.

 • Felpörgés az iskolára

  Ez a hétvége sok családban a tolltartók, hurkapálca vagy zsírkréta beszerzéséről szól, de azért az IT területén is vannak akciók.

Előzmények

Hirdetés