2019. január 21., hétfő

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Anyák napi ajánló

Erre a hétre most monitorokat, noteszgépeket és SSD-ket állítottunk csokorba, majd kiegészítőkkel díszítettük fel őket.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

A múlt héten a ballagás örömére elindított akcióban leszállított árak még nem változtak, így az USAnotebook kínálatában több noteszgép is a megszokottnál kedvezőbb áron érhető el. Ezek közé tartozik például a HP játékosokat megcélzó Omen sorozatának 15-ös számot viselő tagja, mely 355 090 forintért Core i5-7300HQ processzort, 8 GB memóriát, GTX 1050 4 GB grafikát és egy hibrid, 128 GB-os SSD-ből és 1 TB-os HDD-ből álló tárolórendszert kínál.


[+]

A jellegzetes Omen dizájnú házban egy 15,6”-es, Full HD felbontású IPS panelt találunk, tükröződéscsökkentő bevonattal, a gép mérete pedig 389 x 276 x 25 mm, tömege 2,6 kg. Az összeállítás érdekes darabja a 70 Wh-s akkumulátor, amely, ha nem játszunk, egész hosszú üzemidőt biztosít a noteszgép számára, operációs rendszerként viszont csak FreeDOS jár a három év garanciával érkező számítógéphez. A készülék ac-s WLAN és Gigabit Ethernet hálózati adaptert kínál, oldalain pedig összesen négy USB 3.1 port sorakozik, melyek közül egy pedig Type-C konnektort kapott. Az akció keretében egyébként az árban néhány hasznos tartozékot is találunk, így egy HP Odyssey hátizsákot, egy Omen 300 egérpadot és egy Omen egeret is (X9000 vagy 600 választható).


[+]

A Dell Vostro sorozatában sok jól sikerült gépet találunk; az 5568-as modell középkategóriás, 239 890 forintos áron kínált változata is ezek közé tartozik. Ebben a szögletes, visszafogott dizájnnal rendelkező noteszgépben Core i5-7200U processzor, 4 GB memória, 256 GB-os SSD és 1 TB-os HDD található – a gyenge pont a 15,6”-es kijelző felbontása, amely 1366x768 pixel, így grafikai munkára kevésbé ajánlható.

A kijelzőt ugyanakkor egy GeForce 940MX hajtja meg 2 GB dedikált memóriával, így a kevésbé igényes játékok a HD felbontáson még bőven elfutnak. A 2 kg tömegű, három év garanciával és Linuxszal felszerelt gép 380 x 252 x 19 mm-es mérettel rendelkezik, és négy USB portot kínál, melyek közül három 3.1-es, egy pedig 2.0-s sebességű.


[+]

A belépőszintre pozicionált notebookok közé tartozik az az ASUS VivoBook Max X541, amely 122 890 forintba kerül, és ezért az árért még Windows 10 Home operációs rendszert, táskát és egeret is kapunk. A hardver így természetesen nem csúcsteljesítményű: N3350-es Celeron, 4 GB RAM és 500 GB-os HDD, míg a 15,6”-es kijelző felbontása 1366x768 pixel. Ez a főleg netezésre, szövegszerkesztésre, egyszerűbb irodai vagy iskolai feladatokra kihegyezett gép DVD-írót és kártyaolvasót is kapott, van rajta HDMI és VGA kimenet, illetve három darab USB port is, melyek között a modern Type-C konnektor is megtalálható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Ajándékok ballagásra

  Utolsó áprilisi összeállításunkban ballagásra leárazott notebookokat, alaplapokat és más kiegészítőket szedtünk csokorba.

 • Rövidnadrágra fel!

  A napos időhöz illeszkedve egy sor vízhűtést, tóparton is használható notebookokat és perifériákat gyűjtöttünk össze.

 • Napsugaras ajánlatok

  Heti összeállításunkba ezúttal különböző monitorokat, notebookokat, számítógépházakat és perifériákat válogattunk be.

 • Madárcsicsergés és hardverek

  Visszavonhatatlanul itt a tavasz, és mellé most különösen sok monitor érkezett heti ajánlókba.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.