Hirdetés

Friss, ropogós hardvermix

Új MSI alaplapok, grafikus kártyák, nagy monitorok, gamer netebookok, laptoptáskák és sok más érdekesség.

MSI alaplapok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Szépen alakul az MSI B250 vezérlőchipes alaplapkínálata. Ezek az emberibb árú, akár harmincezer forint alatt is megkapható modellek is fogadni tudják a nem tuningos Kaby Lake vagy Skylake processzorokat, kellő mennyiségű memóriát, egy izmos grafikus kártyát, emellett többnyire van rajtuk M.2 SSD foglalat és számos USB 3.0 kapu. A legolcsóbb MSI B250M Bazooka microATX formátumú, látványos színzésű a nyomtatott áramköre, és még LED háttérvilágítás is került rá. Hosszú PCI Express csatolója tövében ott a SATA vagy PCI Express támogatású M.2 foglalat, hátulján három hagyományos mellett egy Type-C formátumú USB 3.0 kapu is van, amit az MSI szeret USB 3.1 Gen1-nek hívni. A hálózati modul és a hangkodek is a Realtektől származik, a vételár pedig három év garanciával 28 960 forint.

Egy kicsivel komolyabb az MSI B250M Mortar, amely szintén microATX méretű. Itt már két hosszú PCI Express csatolót kapunk AMD CorossFire támogatással, de a második aljzat csak PCI Express 3.0 x4 sebességre képes. A Realtek Ethernet vezérlőt Intelre cserélték, a hangkodek is jobb egy kicsit, többféle kimenete van, ára pedig három év garanciával 30 990 forint.

Az MSI B250 chipes alaplapkínálatának csúcsán a B250 Gaming M3 áll. Az ATX méretű alaplapon nem csak hosszú PCI Express csatlakozóból, hanem M.2 SSD foglalatból is kettő van, igaz, a második grafikus kártyás csatlakozó vagy SSD foglalat közül csak az egyik lehet aktív. A fekete nyomtatott áramkört vékony vörös vonalak dobják fel, és persze itt is van LED világítás. Még jobb lett a Realtek hangkodek, az Ethernet vezérlő pedig játékra optimalizált Killer E2500. Itt már vannak valódi, 10 Gbps-os tempóra képes USB 3.1 csatlakozók, ezeket az ASMedia külső vezérlővel valósították meg. Az MSI B250 Gaming M3 alaplap a szokásos három év garanciával 42 410 forintba kerül. Van Intel H270 vezérlős MSI H270 Gaming M3 is, ami B250-es társától csak annyiban különbözik, hogy van RAID támogatása, hátuljára pedig kettővel több UBS 3.0 kaput tettek. Ára sem sokkal magasabb, 46 080 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Hardverpiaci ízelítő

  Alaplapokat, nagy monitorokat, gamer széket, hűtőket, notebookokat és más újdonságokat válogattunk össze a hazai boltok kínálatából.

 • Új hardverek március elején

  Ryzenhez való alaplapokat, vékony kávájú monitorokat és sok más érdekesség a hazai választékból.

 • Hardverpiac Ryzennel

  Monitorokat, új AMD processzorokat, hozzá illő alaplapokat, notebookokat, SSD-ket és sok mást válogattunk össze a hazai kínálatból.

 • Hardveraktualitások tavaszra

  Processzorok és alaplapok, notebookok, konzolok és egy sereg más érdekesség a hazai boltokból.

Előzmények

 • Hardverkínálat februárban

  B250-es alaplapokat, gamer kiegészítőket, DJ pultokat, monitorokat és sok más újdonságot, érdekességet gyűjtöttünk össze.

 • Szemezgetés az aktuális hardverekből

  Alaplapokat, kevésbé ismert adattároló-márkákat, monitorokat és notebookokat ajánlunk.

 • Új vasak január legvégén

  Friss alaplapokat, látványos házakat, grafikus kártyákat és egy csokor notebookot mutatunk a hazai kínálatból.

 • Hardverek a téli hidegben

  Új alaplapokat, látványos házakat, notebookokat és további érdekességeket mutatunk a hazai boltok kínálatából.

Hirdetés