Hirdetés

Felkészülő ajánlatok októberre

Ezen a héten a monitorok és notebookok mellett egy sor SSD is került összeállításunkba, de mesh hálózati rendszerekről is lesz szó.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

PB és PA napokat tart az Oázis Computer – és ez természetesen nem a periódusos rendszerre (ólom és protaktínium), hanem az ASUS monitorcsaládjaira utal, ugyanis több PA és PB szériás kijelző is akciós a héten. A sort kezdjük is a PB328Q sorszámú modellel, amely 174 900 forintért vihető el, már csak arra kell figyelni, hogy legyen elegendő hely az asztalon és környékén ennek a 32 hüvelykes, VA panelre épülő, alapvetően üzleti felhasználókat megcélzó monitornak.


[+]

A keskeny kávás, de még így is 735 x 625 x 242 mm-es készülék WQHD felbontást, 300 cd/m² fénysűrűséget és 100%-os sRGB lefedettséget ígér. Bemenetből aztán tényleg teljes a kínálat, hiszen kapunk DisplayPortot és HDMI-t, de van DL-DVI, sőt még D-Sub csatlakozó is. Ezek mellé sorakozik fel az USB, mely a négyportos USB 3.0 hubhoz kell, és az extrák közül a professzionális felhasználási terület ellenére sem maradt ki a hangszóró és a fülhallgató-kimenet. A talp és állvány teljeskörű állíthatóságot és pivotot is kínál, a képernyő felülete pedig tükröződést csökkentő bevonatot kapott.


[+]

A készülék kisebb méretű, de nagyobb felbontású testvére a PB27UQ, mely csak 27 hüvelykes, viszont UHD felbontást kínál 189 900 forintos áron. Ez a monitor IPS panelre épül, extraként pedig FreeSync-kompatibilis is, igaz, a maximális frissítési frekvencia megáll 60 Hz-nél. Ez a képernyő szintén 300 cd/m² fénysűrűséget, illetve 100%-os sRGB-t kínál, a csatlakozók sora azonban más, ami érthető, ha figyelembe vesszük a nagyobb felbontást és FreeSyncet: két HDMI 1.4, egy HDMI 2.0 és egy DisplayPort közül tudunk választani, ezek mellett pedig ott vannak a hangcsatlakozók is (be- és kimenet 3,5 mm-es jackek formájában). Érdekes módon, bár az extrák között a hangszóró továbbra is megtalálható, az USB hub kimaradt – az állvány azonban ugyanolyan „mindenes”, mint a PB328 esetében.

Áttérve az üzletiről a grafikus vonalra, a ProArt szériás PA279Q 219 900 forintért vásárolható meg. Ez egy 27 hüvelykes IPS panelt használ WQHD felbontással és 99%-os AdobeRGB színtérrel, 350 cd/m² fénysűrűséggel. Az ASUS állítása szerint a készülék gyárilag 2 alatti delta E értékkel rendelkezik.


[+]

Ez a kijelző már érezhetően vaskosabb a PB családnál, de szolgáltatásokból is több került bele. A bemeneti kínálat elég jó, van HDMI, DL-DVI és DisplayPort is, ráadásul utóbbiból kimenet is, így több képernyőt egymás után fűzhetünk. Kapunk hangszórót, fülhallgató-kimenetet és USB hubot is, ráadásul az utóbbi nem négy-, hanem hatportos. Az állvány természetesen teljeskörű beállítási lehetőséget kínál, van pivot, a dobozban pedig még árnyékoló is.


[+]

Nagyobb testvére a ProArt PA328Q 349 900 forintért – mint kitalálható, ez a modell 32 hüvelykes képátlóval kínál professzionális képmegjelenítést, UHD felbontással, 350 cd/m² maximális fénysűrűséggel és mindazon földi jóval, ami a 27 hüvelykes változatban is megvan. Eltérés van viszont a bemenetekben: egy HDMI 2.0 (amely egyben MHL 3.0 kompatibilis is), két HDMI 1.4, DisplayPort, miniDP és egy USB csatlakozó a kínálat. Valamennyi felsorolt kijelzőre három év garancia vonatkozik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Hidegfrontos kedvezmények

  Erre a hétre sem maradhatunk monitorok, noteszgépek, játékosoknak összerakott PC-k és mindenféle kiegészítők nélkül.

 • Ajánlatok meleg őszi napokra

  Még nem érkezett meg az igazi ősz, de mi azért újabb notebookokat, processzorokat és sokféle kiegészítőt gyűjtöttünk össze.

 • Szeptember közepi ajánlatok

  Ezúttal nemcsak házakat, monitorokat és kiegészítőket, hanem néhány szórakoztató kültéri eszközt is bemutatunk.

 • Hardveres ajánlatok az ősz kezdetére

  Monitorokat, notebookokat és egyéb kiegészítőket gyűjtöttünk össze, és tartanak még az iskolakezdési akciók is.

Hirdetés