- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
veterán
helló,
lehet hogy már volt válasz erre, de nem találkoztam vele:
ha a átparticionált gen1 telefonról recoveryből (ami 2.5.1.8 azt hiszem) készítek egy backupot a fent levő jj7 romról, átalakítom gen2-re, kipróbálok valami újabbféle romot, és mégsem tetszik, akkor a már gen2 készülékre vissza tudom tenni a korábbi backupot?
köszi
hanyas vagy, te disznó?
-
-
veterán
zsoca-féle ss4b volt már fent, de nem vált be, a wifije nyűgös volt például, meg valami más bajom is volt vele, már nem emlékszem, mi. a jj7 viszont gyors és teljesen stabil
csak érdekelne, hogy egy cm7 vagy bármi más új mit hoz akkuidőben, sebességben, ilyesmi.
hanyas vagy, te disznó?
-
Ronam
addikt
válasz qnadam #23156 üzenetére
gen2esítés után fogod érezni igazán az akksi idő javulást,persze azért ez rom függő is .CM7 romok gyorsabbak,játékokra pl szerintem a legjobb romok,én néha használok psx emu-t és sokkal gyorsabb mint 2.2-n,na meg sokkal több a beállítási lehetőség is.Használtam egy ideig RLS4b-t,RLS5-t is,semmi gondom nem volt egyikkel sem ,a wifi kimondottan jó volt mind2vel,szerintem ezek a legstabilabb rom-ok,nem értem mi volt velük a probléma.szerintem válts gen2-re,csalódni nem fogsz az tuti,szerintem alig maradt user akinek gen1-es lenne a telója.....
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Simba86 #23150 üzenetére
Olyan tesztet tudsz, ahol saját kategóriájában versenyez a Blade? Már megint a felső középkategóriában játszatják.... ez egy csúfos vereség a HTC-nek, én ugyanis lényegi különbséget nem látok.
api29
Ezeket a "házi videókat" mindig támogatja valamelyik cég és ezt gondolom nem a Skála áruházlánc.... itt a HTC kiemelése lehetett a cél, és nem sikerült, bármit mond is a jereváni rádió.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz Glatius #23160 üzenetére
qnadam
Minél tovűbb rágódsz, annál több cuccot kell majd átpakolni. Egy jól átgondolt Gen2-esítés maximális odafigyeléssel, és ROM felrakással, contact és sms backuppal nem több mint fél óra. Az új romos beállítása pedig 1-2 óra élvezet
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
sunahunter
senior tag
válasz Simba86 #23150 üzenetére
Nekem HTC van a Blade után.
Gyorsabb ugyanolyan teljesítménnyel, a böngészés nem akad, van gyors boot funkció, feketelista, normális billentyűzet amin még sosem ütöttem mellé, nem porosodik a kijelző belül, nem maszatolódik annyira, a wifi legalább dupla olyan erős. Durván ennyi a drágább ár miatt amit pluszban nyújt. Negatívum, hogy nincs még root. A drágább ár sem annyira gázos, mert a Telenornál akcióban vettem annyiért, mint egy új plédet -
Weeman1
veterán
Sok ember miért nem tud visszaolvasni?
Sokan csak kérdezni tudnak.(Akinek nem inge ne vegye magára)
Én sokat járok ide olvasgatni,leszűrni a tapasztalatokat,stb,
de rengetegen ugyanazokat kérdezik,már unom elolvasni.
Olvassatok már vissza légyszíves mielőtt kérdeztek,vagy használjátok a keresőt.
Nem bántásként írom e sorokat,
de szerintem másnak is szemet szúrt már.Bocs ha megbántottam valakit.
Üdv allXiaomi 11T Pro
-
istnag
addikt
válasz sunahunter #23162 üzenetére
Gyorsabb ugyanolyan teljesítménnyel
van gyors boot funkció
Ez nem tudom mire jó,de a nevéből következtetek és gondolom ez nekem nem sokat jelent,mivel nem sűrűn kapcsolom ki..
a böngészés nem akad
Mi ez? Ez lett az új divat?Nem értem...Opera Minivel,mi akad,vagy hogy ?
normális billentyűzet
Még jó,hogy ez csak a billentyűzet progin múlik... ,ha jól tudom van is HTC bill. app.
mert a Telenornál akcióban vettem annyiért, mint egy új plédet
Ugye most hülyéskedsz?
ITT VAN A LSITA,sehol egy HTC 40eFt-ért.
Attól függetlenül igazad van egy Blade sosem veszi fel a versenyt az ÚJ HTC -kel,de amiket most felhoztál itt,azok pont nem hozhatók fel hátrányként.... -
sunahunter
senior tag
válasz istnag #23164 üzenetére
Gyorsabb ugyanolyan teljesítménnyel
600mhz mindkettő, a HTC érezhetően gyorsabb.
van gyors boot funkció
Ez nem tudom mire jó,de a nevéből következtetek és gondolom ez nekem nem sokat jelent,mivel nem sűrűn kapcsolom ki.
Én azért pár naponta kikapcsolom, főleg töltés közben, be lehet állítani, hogy azonnal induljon, bekapcsolod, és nincs animáció, hanem indul.
a böngészés nem akad
Mi ez? Ez lett az új divat?Nem értem...Opera Minivel,mi akad,vagy hogy ?
Gyorsabb ez is, az Opera mini is gyorsabban tölt, stabilabbnak érzem a netet is.
normális billentyűzet
Még jó,hogy ez csak a billentyűzet progin múlik... ,ha jól tudom van is HTC bill. app.
Van, de ha használsz olyat, vagy az eredetit, érezni szintén a különbséget.
mert a Telenornál akcióban vettem annyiért, mint egy új plédet
Ugye most hülyéskedsz?
ITT VAN A LSITA,sehol egy HTC 40eFt-ért.
44.000ft volt a céges előfizetésekhez, két év tarifamegtartással, ami nekem pont jó, mert van tizenegy számunk, jó tarifával, stb.
Attól függetlenül igazad van egy Blade sosem veszi fel a versenyt az ÚJ HTC -kel,de amiket most felhoztál itt,azok pont nem hozhatók fel hátrányként....
Nem, de én is azt hittem, hogy nincs különbség. Van, és érezni is. A Blade csak tuninggal lesz olyan mint a HTC gyárilag. Ezt megveszed, és használod. A másikat meg rootolni kell, mókolni vele, hogy kinézzen valahogy. Még akkor sem teljesen, mert a Sense gyorsabb bármilyen utólagos launcher felülettől. Természetesen egy Blade 40-ért, vagy egy HTC 80-ért, így a Blade nyerne. -
Glatius
őstag
válasz sunahunter #23165 üzenetére
Na a végére csak kibökted, hogy nem a telefonról beszélsz, hanem a szoftverről...
Mindennek ára van, de ez a 40K különbség egy másik telefon ára, ami nem biztos, hogy megéri...Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
szezso15
addikt
válasz sunahunter #23165 üzenetére
Kolega, azt ne feledd, hogy a Wildfire S-ben, az MSM7227-nek 2.5-szer kevesebb képpontot kell megmozgatnia, ráadásul csak 3.2 hüvelyken
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
NEWS!!!!!
CM7 NIGHTLY 103
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
pista59
őstag
válasz sunahunter #23170 üzenetére
Pszichés dolgok ezek.
Nem értem, ha valakinek lassú a böngésző a bléden.
Villámgyors!A győztes féreg irtó baktérium
-
szezso15
addikt
-
Simba86
senior tag
válasz Glatius #23160 üzenetére
Glatius, pont ez a lényeg, h a Blade-et a saját kategóriájában felesleges versenyeztetni
egyébként tényleg tisztességesen helytállt a pengénkannál nincs nagyobb elismerés egy telefonnak, minthogy csak jóval erősebb és drágább telefonokkal mérik össze
annyi biztos, h 2001 óta volt már pár telóm (Siemens C35->Siemens MT50-> Motorola E398{ez nagyon nagy ugrás volt anno, az a telefon nagyon népszerű volt}-> SE K750{ez a telefon még mindig megvan és a sok eséstől már katonai mintás,de még mindig tökéletesen működik }-> Nokia 6220 classic-> ZTE Blade), de egyik telefonnál sem éreztem olyat, h ennyire tökéletes vétel lett volna...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
TRob1
veterán
válasz sunahunter #23170 üzenetére
És még feketelista is van a CM7 romokban (ha már említetted)
De az a videó csak azt bizonyítja, hogy hiába jóval "jobb" a hardver, mégse éri meg egy fillérrel se többet rááldozni, mint a pengére (nekem se, és sok más embernek se)szerk: Jah, és nekem érezhetően gyorsabb az újabb cm romokkal, mint eddig bármivel (pedig ugyanaz a vas )
szerk2: És te is tudod (meg mi is), hogy hiányzik neked a Penge (mert nem nyújt többet a HTC-d, csak placebo, ha már lecserélted), azért is jársz még mindig ebbe a fórumba (én legalábbis nem járok a többi márka/modell fórumába... )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
infectedmann
őstag
Jaja, van fekete lista, csak kicsit bővíthetnék a funkciókat Pl., hogy ismeretlen számról hívókat blokkolhassam :S Állandóan hívnak, hogy ilyen hitelt vegyek fel, olyan biztosítást kössek. Ezt vegyek, azt vegyek. iPhone 2G-re volt egy nagyon jó kis alkalmazás, amivel úgy tudtam tiltani ezeket, mintha ki lennék kapcsolva vagy foglalt lennék.
Amúgy nagyon megszerettem ezt a kütyüt (arra pont elég amire nekem kell egy ilyen telefon). A köv. telefonom is ZTE lesz Várom már a Skate-et Mondjuk nem váltok rögtön ha kijön. Várom 2-3 hónapot míg elég sok tapasztalat gyűlik róla.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz infectedmann #23181 üzenetére
Tessék, blokkold: DND Call Blocker
szerk: Én is megszerettem, és Én nem is várom a Szkétet
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Simba86
senior tag
gyakorlatilag ha a Blade-et kiadnák egy flash-képes procival és egy kicsit jobb kamerával, nekem több nem is kéne...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Najlahu
csendes tag
válasz infectedmann #23183 üzenetére
ezzel már engedi a blokkolást
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
-
sunahunter
senior tag
Nem jött be nekem a CM, de ezt inkább nem ragozom
De itt kell hozzá ez a buheramánia ami éltet embereket, offot meg csak megvesz, bekapcs, és használ.
Nem hiányzik a Blade, mert kb. egy hetesen már poros volt belül, meg napi szinten egy óra babrálás volt miattatok, meg a folyamatos új romok miatt, így meg nyugi vanNem nyújt többet, de amivel mégis az nekem pont elég
Egyik tella sem nő hozzám, pár hónap, és megunom. Utána meg veszek ugyanolyat megint. E52-ből vettem hármat is egymás után, pedig totál szar. Széthull, nyöszög, meg nincs rajta térerő se.
-
kelzsoca
félisten
válasz sunahunter #23189 üzenetére
A HTC ügyesen látta meg a dolgot, és erősen foglalkoznak a telefon szoftveres részével is.
Egy ZTE Blade esetén megkapod a gyári sablon rendszert.
Ha a ZTE is komolyan ráfeküdne a szoftveres dolgokra, biztos vagyok benne, hogy rendesen megemelkedne, az egyébként most barátságos ára
-
dragon1993
őstag
Nem tudom miért kéne nekem egy 1ghz-s vagy dual-coreos telefon.
Lássuk be aki nem játszik rajta annak tök felseleges , a flash jól jönne és ennyi , ha játszani akarok akkor laptop elő. -
Bazijoe73
senior tag
A system particiot hogyan tudom modosítani?? És kelzsoca bármelyik Romjában a CPU tuningolható e flfele??
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
szezso15
addikt
-
pista59
őstag
Hát igen. Sokféle ember van.
Vannak kíváncsiak, kreatívak, kísérletező kedvűek. (zárójelben, ezek viszik előre a világot)
Vannak, akik nem ilyenek, inkább nyugalmat akarnak, jó úgy, ahogy van.És ha mégis többet akar, jól megfizeti.
Na, a bléd mindkettőnek megfelel!
Gyári állapotban is használható, mint bármelyik másik telefon.
De rengeteg lehetőség is van benne.A győztes féreg irtó baktérium
-
istnag
addikt
válasz sunahunter #23189 üzenetére
E52-ből vettem hármat is egymás után, pedig totál szar. Széthull, nyöszög, meg nincs rajta térerő se.
-
dragon1993
őstag
válasz infectedmann #23181 üzenetére
Igen , 8 perc hazudozás után elfogadta a bankártyaszámom a hitelkártya számom és a címem is. MO címmel nem ment. Ajánlott oldal fakenamegenerator.com
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest