Aktív témák
-
thomikaf1
tag
lesz ebből valami tpt? vagy előbb mindenképpen végig kell zongoràzni az eredeti recovery-majd exe telepítés és akkor utánna a jól megszokott dolgokat megcsinálni?
-
sydon
csendes tag
Hát így ezeket olvasva várok egy pontrol pontra leírást, igazából nekem teljesen jó a fenn lévő rom mindenre, nem játszok téglásat hogy gyönyörködjek a t-mobile 2.2-ben
ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót
-
baal-amiga
senior tag
válasz mira72 #13987 üzenetére
Elég nagy itt a pörgés, elkerülte a figyelmem; köszönöm, hogy jelezted. Pusztán megijedtem kissé, ez komoly gond az amúgy sem feneketlen tárhely esetében, s ezen tények kivitték a hajam. Akkor marad a remény, hátha jön egy full rom, vagy cm lesz a vége, mert nem mondanám gyorsnak...
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Fireman67
aktív tag
2.2 feltelepítve a gyári 2.1-re. Semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam. A Penge teszi a dolgát. Mindent visszatettem a Marketről, meg a saját archívumomból, semmi hibát nem tapasztalok. Egy kicsit "trükkösebb lett pl. a számítógépre adatkábellel csatlakoztatás, mert nem csupán a gépen kell nyitni az Sd-t, hanem a telefonon is el kell fogadtatni a kapcsolatot, de cserébe, ha újra vissza akarok lépni, ahhoz nem kell kihúzni - visszadugni, csak gombnyomás és kész. Tehát minden OK, lehet feltenni!
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
mira72
őstag
válasz baal-amiga #14003 üzenetére
Akkor minek kellett feltenni?
Magamat fogom most ismételni, de aki szerint nem így van vessen meg érte:
sokan Nekiesnek mint paraszt a diplomatatáskának, és azt se tudják mit csinálnak....MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
barnam_
nagyúr
Aki vissza akarja állítani a gyári rendszert, nem kell csodazipelnie, elég feltenni a TM_P729TV1.0.0B03 fw-t, majd utána a gyári recovery-t, és mehet fel a Froyo frissítés.
Link az nincs mert rohadtul nem találom -
szki
őstag
válasz barnam_ #14007 üzenetére
Hát már ketten frissítettünk Gen1 SS.rls4b 2.1-ről úgy, hogy csak a gyári recoveryt tettük fel, és a gyári 2.1-et nem...
#14008 api29: akkor javíttasd a moderátorokkal, ha zavar! Nem tudtam én, hogy ki csinálta a stock_recovery.zip-et, de Kelzsoca hozzászólásában volt, és a szokásos letöltőhelyen.
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
válasz mira72 #14005 üzenetére
Egyrészt a garanciális gen2 miatt, mert az újabb főzetek nem mennek majd gen1-en; másrészt nem szándékoztam huzamosabban ezt használni, ha lesz egy stabilan működő herélt rom, az megy majd fel. Csak csalódottságomnak adtam hangot. De tudom, vegyek sgs-t vagy nexust és nem lesz ilyen probléma.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #13990 üzenetére
Persze, de ha tudom hogy rá 1-2 órára megjelenik az exe a T oldalán nem állunk neki leszedni a telefonról
(#14008) api29
Valóban a modaco-s verzió, de ha kell csinálok saját verzióst, az egészben annyi közöm van hozzá, hogy külön feltettem.
Igazából ezért nem tudom hova háborogsz[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
sziasztok!
szóval ha jól értettem, elég, ha telepítem t- mobilos gen2 .exe fájlt a gépre. megkeresem a gen2 recoveryt rejtett mappába fel flash, és indíthatom az exe-t?
tpt gen2 a telóm.win 10, ....múkodj!
-
mira72
őstag
válasz baal-amiga #14011 üzenetére
ext particiora nem gondoltál?
mert akkor sokkal lassabban fogy a belső tárhely
de a 2.2 tud anélkül is áttenni bizonyos progikat / bizonyos részüket a fat-es sd-re...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Keeperv85
nagyúr
Az legdurvább, hogy ez a cucc egy Movistar-os rom. Még csak azt sem nevezte át a T... Sőt!
Még a csengőhangjuk is benne van, jól ismerem. Egy csomó BB-ben halggattam meg mint teszthangot.Az a nagy helyzet viszont, hogy egyik módosításhoz amit elterveztem máris kell majd némi technikai tapasztalat, mert elvesztem a "lehetőségekben" Ma ebből nem igazán lesz semmi, kevés hozzá ennyi idő.
@kelzsoca: Zaklatnálak így reggel korán, PÜ?
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
válasz mira72 #14014 üzenetére
Van ext-em, de a kelzso-féle romokhoz képest sokkal kevesebb cuccot enged sd-re tenni (pl méldroid, gmaps); most talán nem is kezeli az ext-et, tbackup nem látja csatolva.
-
sesshou
senior tag
válasz kelzsoca #14012 üzenetére
Nézegettem a Hungarian Fingerprint romokat és látom hogy a lite ban nincs app2sd a full ban viszont problémás a particionálás. Valamelyiket fel szeretném lökni de az app2sd is kellene és nem is igazán szeretnék a particionálással törődni ha nem muszáj de ha mégis akkor kérhetnék egy rövid leírást hogyan kell particionálni?
Jah igen és még annyi hogy a vodás romból amiből csináltad milyen alkalmazások maradtak?
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz baal-amiga #14011 üzenetére
Stabilan működő "herélt" ROM most is van... Úgy hívják SS-RLS5 Ennél a "gyári" csak rosszabb. És mint tudjuk, az SS is gyári Csak a modok már kiforrottak benne.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
szki
őstag
válasz barnam_ #14015 üzenetére
Bocsi azt nem írtam, hogy én azért hagytam ki a TM_P729TV1.0.0B03 telepítését, mert legutóbb touch hibát csinált, amikor erre frissítettem. És egy hibalehetőséget kihagytam inkább.
(#14016) Keeperv85:
Nem rossz ez a T-s 2.2 gyári rom. De valóban el kell venni belőle, meg hozzá kell adni, és lehet SS_rls5 lesz a vége
Amúgy a kicsomagolt telepítő fájl dátuma 2011.03.31., tehát már 6 hete megvolt ez a gyári 2.2. Csak gondolom eddig tesztelték. Bezzeg a svédek rég kiadták.. -
istnag
addikt
Azért,ha lett volna egy kis humorérzéke a t-nek,megvárta volna a 00:01 percet és akkor elmondhattuk volna, hogy szerdán lett hivatalos t-s 2.2...
-
greenmaur
tag
olyannal találkozott már valaki hogy sehogy sem lett aktiv a START felirat ? telefon FTM módban , eredeti Recovery-vel. Elvileg minden rendben, de valahogy nem akarja az igazságot.
api29: na látod ez egy jó kérdés, annyi szutyok van már fenn hogy nem tudom. honnan szerezhetem be őket ?
[ Szerkesztve ]
-
-
tjb007
nagyúr
Egy valóban gyári T -s recovery -t tudna valaki adni/linkelni ?
-
sesshou
senior tag
memória kártya alapból ext2 és fat32 felosztáson van.
és erre szeretném felrakni a Hungarian Fingerprint_V1_full romot
viszont hogy eztgen2_128mb_system_no_oem_2mb_cache
----------------------------------
/dev/block/mtdblock4 2.0M /cache
/dev/block/mtdblock5 128.0M /system
/dev/block/mtdblock6 310.9M /datahogy érjem el nem tudom. vagy ezt a rom telepítésekor kell kiválasztani?
hogy érjem el arról fogalmam sincs:S még nem telepítettem zte re romot csak v845 re de ott egyszerűbnek tűnt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
MoRiCKaXXL
tag
Valaki fel tudna tenni egy szkrinsotot hogy hogyan néz ki az alap T-s 2.2 felülete install után?
:)dv
-
sch_a
addikt
stock FTM fel, és sikerült a frissítés
-
sto1911
veterán
A hivatalos T 2.2 felmegy OSF-re? Sztem igen, csak T fuggo lesz tole a telo, de ossze lehet mocskolni egy fuggetlen sveddel szvsz, mit gondoltok?
-
tjb007
nagyúr
Nem tudom.
Én is csak emiatt a hozzászólás miatt kértem. -
_NCT
őstag
Az igen :S
És mi még a Modaco-s exe-től féltünk, hogy majd az Imei számot átírja meg minden, ami elvileg Gen1-ről Gen2-re váltásnál meg sem történhetne :S
Úgy látszik sikerült ezt überelni a T-nek xD
Neked amúgy nem GEN2-es volt már?
sto1911: ha nem csináltam volna már meg korábban a GEN2-esítést, én is pontosan így csinálnám MD5-öt feltétlen ellenőrizz!!!Látom elég sokan szopnak a T-s oldalról a letöltéssel (nem stimmel az MD5), feltolom valahova, és megosztom a linket.
[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
válasz MoRiCKaXXL #14034 üzenetére
Nem csak root-olt készülékre, azaz főzött rommal megy a screenshot?
Telepítettem a gyári T 2.2-re, de nem menti le a képet. Svéd 2.2-ben ment gond nélkül.
A digitfénykepezővel meg most nincs időm vacakolni, mert lépek el! -
IKuresZI
tag
Melyik most a legstabilabb CM? Esetleg link?
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
Keeperv85
nagyúr
Nincsen benne semmi extra. Olyan mint a 2.1-es:
-
barnam_
nagyúr
-
_NCT
őstag
Na srácok....
Akkor itt egy MIRROR a Hivatalos T-Mobile-os 2.2-re. Nálam az MD5 stimmel.
MD5: e9d6d2b9c6629fba0c0b68f4a31aad76
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
Valahogy éreztem hogy, T-ék nem ülnek a helyzet magaslatán. Legalább garanciában lehet téglásítani
-
fckvwls
csendes tag
kelzsoca, ha jól emlékszem, Te a modaco-s exe-vel gen2-ítetted a bladed. Jobb partíciófelosztást kapunk azzal? Esetleg van valamilyen módszer a hivatalos T-s exe által létrehozott partíciók méreteinek megváltoztatására? Két blade-em van, a másikat a barátnőm használja, neki egyébként is a hivatalosat akartam felrakni, nekem nem tetszik. Priviben eddig sem zavartam senkit, nem is fogok, viszont ha ilyesmibe kezdek, szeretek olyan hozzávalókat használni, amit tényleg hozzáértő próbált ki.
-
HIROdj
tag
Nenyi RAM van a gàri 2. 2 Ben?
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest