- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Joshi
titán
Az én telóm még Gen1-es, akkor mehet rá egyből a 2.2-es gyári rom?
-
Tiberius8409
csendes tag
Sziasztok!
Igo My way-t nem lehet áthelyezni sd-re? így 30-40 mbot eszik a teló memóriából. -
Glatius
őstag
válasz Tiberius8409 #22152 üzenetére
Sőt rátenni sem szabad.... itt dicsekedni vele pedig balgaság, mivel Blade -re nem adták ki egész biztosan lopott holmi.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
IKuresZI
tag
Olvastam valami olyat, hogy ha valamit átírok a telefonba HTC-re, akkor jobban mennek a játékok. Erről valaki tudna egy kis infót adni? Mondjuk, hogy mit kell hol átírni és mivel tudom átírni?
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
zcsongor
tag
válasz zcsongor #22124 üzenetére
Közben kutattam, és megtaláltam ezt. A leírtak szerint megcsináltam a dolgokat, a gyári recovery után szépen fel is szaladt a 2.2. A pin kódomat még a legelején megváltoztattam, és ezt most nem fogadja el, valószínűleg ez a rész is kapott egy hard resetet, és most az eredetire kíváncsi?
-
Glatius
őstag
válasz zcsongor #22157 üzenetére
A SIM -hez nem nyúl a telepítő... ha elbaxtad, akkor még két pin, és jöhet a PUK.
Ha a - telepítőtől függetlenül - megsérült a SIM, ingyen cserélik, a számod marad.
IKuresZI
Sok értelme nincs, nem mennek jobban a játékok, csak átveri a marketet, és olyan progit is le tudsz tölteni, ami nem a Blade gyengécske képességeihez készült. Az esetek többségében vállalhatatlanul rosszul futnak, e-penis effektnek lehetne használni.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
zcsongor
tag
Nem. De attól még be kéne engedjen, max nincs hálózat. Nem?
Én is úgy gondoltam, hogy a kártyán tárolódik, csak nem értettem, miért nem fogadhatja el. Amúgy most ellőttem a három lehetőséget, de nem ajánlja fel, hogy írjam be a PUK-ot, pedig erre játszottam...[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz zcsongor #22164 üzenetére
Igen, T-s SIM-el működni fog elvileg. Nem tudom, hogy a hálózati feloldó kódot hányszor lehet elrontani, de azt hiszem 5-ször. Úgyhogy ne nagyon próbálkozz többet.
(#22166) Joshi: Hááát, igazából egyiket se. Az alsó a 2.2-es, de kevés lesz a data partíció. Bár ha Neked kizárólag T-s 2.2-es kell, akkor engedd rá azt.
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
válasz IKuresZI #22155 üzenetére
Ahhoz hogy átírd rootolt teló kell. ha a telód rendelkezik root jogosultsággal akkor root explorert megnyitod és ott elnavigálsz a system mappába ahol megtalálod a build.prop nevű fájlt. Ha ez megvan akkor hosszan rányomsz és kiválasztod az open in text editor-t. (arra figyelj hogy root explorer-ben a jobb fenti sarokban a mout r/o gombocska át legyen állítva mount r/w -re). Szóval ha megnyitottad a build.prop fájlt text editor-ban ott keresel egy olyan sort hogy ro.manufacturer=ZTE. Na ezt a fájlt átírod erre: ro.manufacturer=HTC Ha ez megven a root explorerből való kilépéskor megkérdezi hogy mented-e a módosítás és felül írod-e, rányomsz hogy igen. Ezután újraindítod a telót és már működik is.
Például a Nova nevű játéknál is jól jön, mivel a játék alapból nem támogatja a ZTE készülékeket és textúrahibás. Viszont ha ez az átírás megtörtént akkor már működni fog mivel a játék a htc telefonokat támogatja. Ki van próbálva garantáltan működik. De ez a módosítás a The Settlers HD-nél is jól jön, illetve Ethernal Legacy-nél valamint ki lehet próbálni minden olyan játékot ami előtte textúrahibás volt.
Ennyi az egész.
Sajnos a gameloft egyes játékoknál komolyan vesz ezt a "zte nincs a támogatott készülékek listáján" dolgot, de egy ilyen okossággal megoldható. (leleményes ember a magyar noha ez nem magyar találmány )
-
Joshi
titán
válasz SchiSa_963 #22172 üzenetére
Ami a T oldalán van az mind gyári nem? Én frissíthettem időközben a telómat akár 2.2-re is ez nem tiltott. A telefonnak csak hangszóró hibája van semmi különös.
-
Telda
addikt
A Two face-t honnan tudom letölteni? Mert a http://hungariandroid.com-on nem lelem.
-
hjanos1
senior tag
válasz Glatius #22160 üzenetére
Ez nem a Market átverése, emiatt a játék hiszi, hogy HTC.
Általában a Gameloft játékok más tartalmat töltenek le ha a telefon HTC. A NOVA például HTC-s átírás nélkül textúrahibás, ha átírjuk akkor egyszerre tökéletesen fut, miután letölti a HTC-s tartalmat.The Factory Must Grow
-
spence225
aktív tag
válasz IKuresZI #22179 üzenetére
Nincs mit. Próbálgatni kell melyik játékoknál válik még be. Sajna most én nem tudom tesztelni mert szervízben nyugszik a teló de eddig bevált nekem a Nova-nál, a The Settlers HD-nél és az Ethernal Legacy-nél is. Illetve a Star Battalion is szépen fut bár azt nem próbáltam a módosítás előtt. Lehet hogy az fut alapból.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
valami lesz.
[ Szerkesztve ]
-
diwx
csendes tag
Újra él a Blade-em!!!! Téglából újra penge lett!!! Köszönet Keeperv85-nek!!!!!
Nagy menet volt!!!!
[ Szerkesztve ]
-
zcsongor
tag
Nem kötekedésképpen, csak a mai keresgélésem miatt jutott eszembe: ki szokta frissíteni az első hozzászólást? A "Lesz-e 2.2 hivatalos frissítés?"-nél még az van, hogy nem tudni, pedig már jó ideje megjelentek a hivatalos ROM-ok, és én is csak szerencsével akadtam rá Aggregátor kitűnő leírására. Szerintem ezekkel mindenképpen frissíteni kéne a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Jó lett de én inkább a 2.1-es TM_P729TV1.0.0B03-at tettem fel. Majd jövőhéten visszaviszem a telót, persze a felső hangszóró továbbra is torzít tehát hardveres hiba.
THX mindenkinek. -
Telda
addikt
A tökeletes leirasnak hála sikerült felraknom a Two face II-t.
Hozzá teszem hogy még soha nem csináltam ilyet. -
zcsongor
tag
Van valamilyen lehetőség arra, hogy a gyári 2.2 kinézetét rávarázsoljam a Fingerprint V1 ROM-ra?
-
zcsongor
tag
válasz kelzsoca #22197 üzenetére
Éppen most próbálgatom a Blue témát, elsiklott a tekintetem az Original felett, köszönöm!
Még egy gyors kérdés: nagyon megszerettem az FLB-ben az értesítésben lévő kis konzolt, amivel tudtam változtatni a fényerőt, be tudtam kapcsolni a GPS-t, WiFi-t, stb... ez esetleg nem pakolható fel ebbe is egy kis update csomagként?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Tényleg a 2.1-es TM_P729TV1.0.0B03-as romba nem kötnek bele a szervizesek?
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest