- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
1 héten belül már másodjára jelez nekem E74-es hibát. Áramtalanítom a boxot és aztán beindul, de ez hosszú távon valami komoly hibát jelez?
Xbox GT: nozsolt
-
sp@rtan
senior tag
Legolcsóbban talán úgy jössz ki, ha veszel 2.5" WD vinyót. azt előkészíted otthon HDD Hackr-rel, és így elfogadja a box. Két ezer forint körül vehetsz hozzá keretet.
Arra, hogy banolható-e emiatt a gép, arra még én se kaptam választ...Blaise: az, hogy Hong Kongból, vagy Kínából jön, mindent elárul..
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz sp@rtan #9607 üzenetére
szted a box vagy a ps3 belsejét hol szerelik? kínában. ma a hardverek 80%-át ott szerelik...a technológia nem kínai, csak a munkások hozzá...emiatt semmivel nem rosszabbak az ott összeszerelt cuccok, mint amit máshol szerelnek össze
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MajaG
senior tag
Van nekem 1 régi creative dtt2200-as rendszerem. Még 5.1 live-os kártyához vettem olyan 2002 környékén.
Ebből az 5.1 a hangkártyába úgy jött ki az 5.1, hogy 3 jack kábelen. Rá lehetne ezt kötni valahogy az xboxra, h szóljon rendesen? Illetve tv-re?
A hangrendszer:
[link] -
GyuZa
tag
Neten próbáltam keresgélni, de nem jutottam egyről a kettőre... Valaki meg tudja erősíteni hogy a Harry Potter és a Félvér Herceg megjelent-e magyarul x360-ra? (feliratosan vagy szinkronosan, tökmindegy)
-
-
woodbear
addikt
Ez a durva jó ár!
FM3 ultimate
Aki rendel szóljon, hogy olcsóbb legyen a postaOldalam: www.swsfoto.de
-
erdoke
titán
Van valahol leírás arról, hogy milyen megosztott könyvtárakat lát, illetve milyen formátumokat tud streamelni a hálózaton megtalált PC-ről? Hiába osztok meg újabb könyvtárakat, csak azokat látja, amiket első csatlakozásnál.
A legjobb aláírás a héten
-
kovis
tag
A házilag barkácsolt vinyónál nem az alapanyag származása dönti el, hogy kijelölnek-e bannra. Hanem az a team aki kitalálta a metódust a fájlrendszer kialakítására azok 1 széria számot használnak, szemben a gyári vinyókkal. Szóval feltnést csak az kelthet persze ha figyeli az ms a vinyokat hogy sokan ugyanazzal a szeriaszamu vinyoval toljak.
-
Shim
őstag
Vagyis bármikor dönthetnek úgy, hogy azt a tízezer azonos sorszámú vinyót bannolják. Ilyesmi véleményeket találtam én is külföldi fórumokban :-/ Azt hiszem javaslom inkább az eredetit, spóroljon még egy tízest, és úgy vegye meg. Thx.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
chabeee
aktív tag
elvileg nem csak bekapcsolják és chekkelik, hanem megpróbálnak az elmondottak alapján mélyebbre ásni a témában, lehet szétkapják és meg is lesz a megoldás, igaz az is lehet, hogy nem találnak semmit és visszaküldik. Mindkettő benne van a pakliban, ha tetszik ha nem akkor is meg kell próbálnod, mert ha nem teszed, gari lejárta után egyből tönkremegy és utána már szidhatod magad, hogy kidobtál sok pénzt az ablakon.
hívd fel őket mindenképp.
üdv csabi -
Davzone
senior tag
Nekem volt egy hasonló gépem,ami néha bekapcsolt néha nem,néha meg 3napig is jóvolt.
Kicserélték a teljes belét alaplap+olvasó!
Valszeg van valami rom a boxon belül amiben tárohatja a hibakódokat és elkőfordulásuk számát,valszeg ilyesmiket néznek ki a nand-ból,nemhiszem hogy nekiállnának tesztelgetni órákig hátha előjön e a hiba.Mindenképp hívd a futárt,max 2 héten belül megcsinálják!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
erdoke
titán
Simán Total Commander - jobbegér -> Tulajdonságok után a felbukkanó rendszer ablakban. Kér rendszergazda jogot, és utána megosztottnak mutatja a könyvtárakat, viszont konzolon nincs változás. Mindkettőt újraindítottam már párszor, semmi változás.
Apropó, ha valakinek van egy kallódó pinball (flipper) játéka, talán átvenném. Furcsa, hogy engedi letölteni a próbaverziót, viszont megvásárolni nem tudom.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
heihachi
addikt
Lehet butaságot mondok, de nem a Windows megosztott könyvtárait látja a box, hanem a MP-el megosztott könyvtárakat. Eszközök / Beállítások / Műsortár / Megosztás beállításai a MP-ben, itt ellenőrizheted. Ha mégsem, akkor sry
Hopp most látom, más már írta.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Bogyi007
veterán
Nekem egy hasonlóm van (Labtec arena 685) és úgy kötöttem a Boxhoz hogy anno teszveszen találtam egy Dolby pro logicos dekódert (Jazz márkájút). Amikor nem volt monitorom akkor a boxhoz adott rca kábelt rugtam a dekóderbe amit meg a hangfalszettel kötöttem össze és kaptam Pro logicos hangot (a hátsó hangszórók monóban szóltak, de a térhangzás subbal megvan), amióta megvan a monitorom azóta a boxból Hdmi-n keresztül viszem át a hangot is bele és a jack kimenetén keresztül kötöttem össze a dekóderrel a többi ugyanúgy maradt.
Szóval lehetséges a dolog.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Crazyman33
senior tag
Jó pap is...
Videó és zene lejátszása
Videós útmutatóvagy ott a Def26 által linkelt PS3 Media szerveres cucc.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
zedok
őstag
Sziasztok! Tudnátok egy kis tanácsot adni vásárlással kapcsolatban, hogy az új xbox 360 slim vagy a sima arcade-t érdemes megvenni? Hiszen olvasom mennyi gond van az újjal és nem túl szerencsés :S Illetve hogy hol / kinél érdemes venni?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
kacsaesokos
tag
Amennyiben újat veszel, ami a slim esetén is több mint 2 év garanciát jelent, szerintem kár azon aggódni, hogy rossz lesz, nekem slim van 250gb-os, semmi baja, igaz most lesz még csak fél éves, de egy radiátor baleset miatt már megfürdötttem fél deci vízbe is...
Amennyiben kihasználod majd a beépített wifit, akkor nem kérdés melyiket kell választanod...
A hol kérdésre értelemszerűen ahol a legolcsóbban adják, a hivatalos viszonteladónál biztos nem ér majd csaólódás --> 576[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Értem, azért ennyire nem vagyok eleresztve pénzügyileg sajnos, szóval marad a 4gb-s Igen, a wifit szeretném használni. Akkor valószínüleg a consolecornerbe vagy a multiformatba fog megtörténni a vásárlás
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Morden24
nagyúr
Garancia okán lényegtelen, hogy hol veszed, mert ha baja van, úgyis az MS-el kell közvetlenül kommunikálni, nem a magyar kiskerrel.
Annyi a lényeg, hogy amikor mevetted, egyből regisztráld is MS-nél a gyári számot - kiírja azt is, hogy meddig érvényes a gari. Ha ez problémamentes, akkor oké, ha nem, akkor anyázni kell a kiskernél.Sectumsempra - For Enemies
-
zedok
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest