- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
Tulujus
csendes tag
Sziasztok!
Egy-két tippet kérnék tőletek:
1. mit javasoltok, hogy jobb a box-nak: ha fektetve, vagy ha állítva használom? (Slim 250GB)
2. a Live regisztrációt hogy érdemesebb megoldani? (magyar v. külföld)
3. MS kormányba inkább rendes elem, vagy tölthető akku?
4. MS kormány kompatibilis minden játékkal? (nem csak szimulátor hanem pl GTA)THX!
''Az erőszak a gyengék végső menedéke.'' Salvor Hardin (Isaac Asimov)
-
szpal17
őstag
válasz Tulujus #10601 üzenetére
1. Fektetve
2. Magyar épülőben és nem sok dolog van rajta. Külföldi reg.-nél több minden funkció működik és több a letölthető tartalom. De legyen a magyar, hogy minél többen legyünk és akkor fog bővülni még a tartalom.
3. Tölthető akku
4. Ezt nem tudom... talán igen mert vannak rajta gombok, de csak ott ahol a játékban van támogatás, ami leginkább autós, GTA nem hiszem...Silent77. Röviden annyit ír, hogy visszakerül a Boot to Disc opció azaz egyből a játék indulhat ha ezt beállítod a System Settings-nél, amikor bekapcsolod a gépet.
A másik dolog a gamercard frissítés (20.-ai frissítés). Kicsit változtattak rajta és lekerült róla a gamerzone.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Újraengedélyezték a boot to disc funkciót, ami annyit jelent, hogy ha van lemez az olvasóban és úgy kapcsolod be a konzolt, akkor egyből indítja is a játékot.
szpal17 megelőzött
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
kovis
tag
Ballmer-papa utalt rá, lehet pc támogatást is kap a Kinect.
Még jó hogy adapteres kinectem van így gond nélkül mehet a pc-be. Juhhú -
molnarpeter
nagyúr
válasz pityu360 #10609 üzenetére
Nem ismerem, de ezt igen. Olcsó, megbízható. Ha jól látom, olcsóbb annál a helynél.
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Régi dashbe volt olyan opció hogyha beteszed a lemezt egyből elindul a játék!Vagy ha van bent lemez és bekapcsolod a gépet egyből a game indul és nem a dash!
Ami a kinectesbe jelenleg nem elérhető!Azt lehet majd választani hogy dashel induljon a gép vagy a gammel ami bentvan!
Ezt teszik most vissza, a system settingsbe lehet majd visszakapcsolni!
Most látom elkéstem Többször kéne frissitenem az ablakot mielőtt hozzászólok[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
nTom
aktív tag
válasz pityu360 #10609 üzenetére
itt tutira nem pontot veszel, hanem egy felhasználó nevet, amin van pont, ezt pedig 2 nap alatt el kell költeni! Szerintem, az ár alapján. Nem éri meg.
Legalábbis én vettem így (de meg kell jegyeznem, megkaptam véglegesen az usa accot, ez azóta is működik), viszont amikor gépet cseréltem, tehát hdd maradt, arcade helyett jött a slim, ezzel jött a problémám is. A saját accomról a játékokat csak trialnak látom, bármit is csinálok. Újraformáztam a vinyót, recoveriztem a gamertagot, újra letöltöttem a játékokat az usa reggel, azzal nincs is gond, de a sajátomról az istennek sem akar teljes értékűnek látszódni a gépcsere óta. Ez szívás. Kénytelen leszek megvenni a saját accomról is, drágán.közben elolvastam az oldalt, valóban egy gamertagot lehet venni, amiről a pontot el kell költeni.
[ Szerkesztve ]
-
nTom
aktív tag
tehát amikor először letöltöttem/megvettem az usa accal a játékokat, a saját profilom is eredetinek látta. Gépcsere után csak az usa accról eredeti, a sajátomról már csak trial, hiába töltöttem le megint
-
woodbear
addikt
valakinek megvan itt a wrc2010, és játszik is vele?
nyomhatnánk 1-2 bajnokságotOldalam: www.swsfoto.de
-
ragingspears
tag
IceÁkosnak köszönöm szépen a villámgyors Gold kódot. Külön köszönet a PayPal fizetési lehetőségért! Bátran üzleteljetek a sráccal.
-
woodbear
addikt
válasz ragingspears #10622 üzenetére
Szoktunk, szoktunk. én legalább is csak nála veszem a goldokat, pontokat. meg már komplett dj.hero szettet is vettem tőle
Oldalam: www.swsfoto.de
-
heihachi
addikt
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Djuree
félisten
válasz Pickle Rick #10635 üzenetére
"Ilyen 1 milliárd kill és 1 halál kb."
látod-látod, miért kell egyből feltételezni, hogy csaló, megint az előítéletek, lehet csak jól játszikszopás: [link]
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Djuree #10636 üzenetére
Ja persze. Kaptam én már olyan üzenetet, hogy 800MS pontért cserébe Prestige 10 és all Title hack-et kapok MW2-höz. Azt hittem csak PC-n van ilyen, de ezek szerint nem...
Egyébként ez az update, ezek ellen is véd? Vagy csak azok nem tudnak játszani akik backuppal tolták eddig?
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
kovis
tag
válasz Pickle Rick #10638 üzenetére
Ideje volt lépnie a csalók ellen az MS-nek!
Túl sokat várattatott. -
Djuree
félisten
válasz Pickle Rick #10638 üzenetére
sztem csak a backuposok ellen. de sztem a csalók főleg ott vannak. nem hinném hogy valaki megveszi a gémet 10k+ -ért azért hogy agyoncsítelje magát, ezzel kockáztatva hogy a kis bucikájára talál tévedni a bannhammer
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
veterán
Végre megint lecsap a banhammer. Minden csaló rettegjen, de nagyon
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Fla$hly
aktív tag
Hello!
Tehát, szétszedtem a boxom, semmi por nem volt benne, csak nagyon minimális, meg is lepődtem, mert a PC-mbe viszont mocskos sok por szokott lenni fél év alatt...
Így mostmár a melegedés kizárt sztem, főleg úgy, hogy észrevettem, mindig ugyanott fagy meg a box Fifában, mégpedig amikor cserélek a 2. félidőben, csak cserénél...
Viszont a kis borda, amiből megy a réz cső, az iszonyatosan forró, 5 perc után már, ez normális? a nagy bordáról sztem semmi hideg nem megy rá...
szóval nemtudom, lehet tényleg a lemez lesz akkor a ludas...
Aláírás
-
Fla$hly
aktív tag
válasz molnarpeter #10644 üzenetére
Nincs hűtésmod, de mostmár tuti a lemez, 2 meccset lenyomtam egymás után, mind2x ugyanakkor akadt meg, amikor cserélt azt ellenfél....
Winyóm nincs sajna, és a pendrive-om is csak 4gbos
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Fla$hly
aktív tag
válasz molnarpeter #10646 üzenetére
azon gondolkodtam, hogy van 1 kis ventilátorom, és azt rakom rá a kis bordára
Aláírás
-
molnarpeter
nagyúr
-
Stalker06
csendes tag
Megtudjátok mondani, hogy a 2.0.12611-es Kinect Dashboard-on miért nem mennek, ill. lehet használni/kiválasztani az Avatar Award-okat? Ez az update-el jár, hogy nem lehet használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest