- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz WhiteWalker #22997 üzenetére
nice. na varjatok csak estig, majd meglatjatok az en kis gyujtemenyem
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Djuree
félisten
válasz WhiteWalker #22997 üzenetére
zsííír de szerettem ezeket a fekete kazettákat. sajna még nem volt ekkor semmi gépem, szomszédtól kértem kölcsön segát mikor nyaralni mentek vagy ilyesmi. volt nálunk a városban játékkölcsönző, vettem ki játékot és nem mentem évzáróra de jó volt bakker.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz kovsol #22999 üzenetére
áááá ilyen sose fordult elő , van néhány olyan darab ,ami eszméletlen ötletes játék pl a
comix zonepont valamelyik nap nézegettem régebbi 576 magazinokat 1993-96-os számokat és akkor még brutálabb árak voltak...egy kazetta 8-10K ft közt volt,majd húsz évvel ezeleőtt...azért ez elég húzos ár...a mai árak ehhez képest "barátságosabbak"
skacok köszi
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #23003 üzenetére
most nézem 280k -t kérsz érte, huh ahhoz nagy fanatizmus kell, hogy valaki ezt így egyben megvegye, de évekre elegendő játékidőt kapna érte
May the Force be with you!
-
mephi666
nagyúr
na, gyorsan le is kaptam... íme az enyém: (bő 4hónap termése)
ja, de f@sz vagyok: ma jött zavvi-ról egy popcap hits ezt elfelejtettem mellé rakni... még a fólia is rajta van
f@sz vagyok duplán régiózáras a játék... sehol nem találtam róla infót... ezt beszívtam... ha valakit érdekelne, akkor megdumáljuk az árát
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Djuree
félisten
az enyém:
najó nem, csak lusta vagyok fotózni és aztán feltenni gépreLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
WhiteWalker
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #23012 üzenetére
nálunk én festettem meg alakítottam neki pár gépet és azokkal ment a szín dönt nála elsősorban ...de azért megesett már, hogy az alpokban úgy otthagyott valami r2 körüli lexus-al, hogy csak lestem ...apropó: milyen idősek vagytok? csak úgy kíváncsiságból... mi 28/27
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zsotesz81
senior tag
Az én kollekcióm egyenlőre így néz ki:
Plusz live-on véve: Tekken 6, Bayonetta, Beyond Good & Evil HD
És remélhetőleg pár napon belül megjön a Red Dead Redemption.
[ Szerkesztve ]
-
FIFAnatizm
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
lehet hogy volt róla szó csak ezt a rengeteg hsz-t nem tudom végig olvasni
a lényeg a következő:
több mint egy éve vettem ismerősöm által egy xbox360-at (flashelt<---lehet hőbörögni ) és a LIVE részét szeretném kipróbálni, látom sokak is tolják ők tapasztaltak ezért ha priviben tudnának minden hasznos infot megosztani nekem azt nagyon megköszönnémtovábbi szép napot mindenkinek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha hazaérek, én is beszállok az e-penis méregetésbe.
Más.
Ma felhívtam az Xbox ügyfélszolgálatot, hogy lemondjam a Live megújításomat (csak 50%-kal adnák drágábban, mint Iceákos). Valamit nagyon sikerült az ügyintézőnek elbabrálnia, mert sikeresen lenullázta a Gold tagságomat a még hátralevő egy hónapnyi időre. Nem pontosan értettem hogyan sikerült ez, valahogy megterhelték a kártyámat egy újabb évi tagsággal, amit utána rögtön vissza is fordítottak. Ebből mondjuk semmit nem vettem észre, mert az a bankkártyám amit a fizetéshez használtam tavaly, lejárt idén augusztusban, így nem tudták megterhelni - szerencsére.
Becsületükre legyen mondva, rögtön küldtek egy egy hónapos redeem kódot, így kár nem ért, de nem lennék nagyon boldog, ha néhány napig most ott állna zárolva 15 ezer forint a kártyámon."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kovsol
titán
na jelentem MW2 ben kevesebb mint 30k ember van online, szóval úgy néz ki jó sok embert elszívott az mv3
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
dilipok
veterán
válasz FIFAnatizm #23015 üzenetére
nem fogunk hoborogni, egyszeruen nem segitunk/valaszolunk... tanulj meg olvasni. tovabbi szep napot
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #23016 üzenetére
na akkor te az e-penis rossz oldalán álltál :-)
mephi666: 25/29
-
CrazyMax
tag
Sziasztok!
Végre én is BF3 tag vagyok!
Magyar csapat van már, ahová lehetne jelentkezni?
PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
Tomics
addikt
válasz FIFAnatizm #23020 üzenetére
a topic címét értelmezted? (NO WAREZ (Semmilyen formában)!!!
PH! addikt since 2004
-
dilipok
veterán
ne haragudj, mit ertettem felre? jaaa, mosolygos fejekert sem segitunk...
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
Nem az a lényeg ki flashelte ki, hanem, hogy flashelt. Gondolom ezzel tisztában voltál a megvásárlásakor és nem véletlenül vettél flasheltet. Ennyi, itt nem fogunk tudni segíteni.
-
tDr1v3r
veterán
válasz FIFAnatizm #23025 üzenetére
Ettől független nem fogunk segíteni, bocs.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
danilla
őstag
válasz FIFAnatizm #23027 üzenetére
Szerintem ha flashelt akkor ne nagyon erőltesd a Live-ot, valószínűleg, úgy is bannolnak majd róla.
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud infot adni arról hogy egy 2,5mbit/sec nettel lehet lagg mentesen játszani?
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
dilipok
veterán
válasz FIFAnatizm #23027 üzenetére
nehogymar meg neked alljon feljebb mert nem tudsz ertelmesen olvasni... nem az ujon van a hangsuly, hanem a flashelten... ne legyel mar ertetlen...
Rx: nem a savszelen, inkabb a latency-n all vagy bukik a dolog. Milyen pinged van altalaban? A savszel boven eleg lesz
[ Szerkesztve ]
-
dr_ace
aktív tag
válasz FIFAnatizm #23025 üzenetére
"azért vettem mert olcsó volt az h flashelt volt éppen hogy lesz@rtam ennyire egyszerű"
olyan nincs, hogy valakit nem érdekel flashelt-e a box. valaki vagy direkt flashelt boxot akar, vagy direkt nem flashelt boxot akar, olyan nincs hogy tökmindegy, mert drasztikusan befolyásolja a felhasználási területet. nem most jöttünk a falvédőről azért mi sem...
-
kovsol
titán
[link] ezen az oldalon meg tudod nézni
de amúgy igen lehet játszani vele! mert én már akkor is toltam multiban mikor 384/64 kbit/s netem volt és már akkor is jó volt meg úgy egy éve egy ideig 2Mbites nettel nyomtam és akkor is jó volt az újabb játékokkal isMay the Force be with you!
-
FuRiONight
őstag
Srácok, tényleg igaz, h ip szerint rak össze ez a hülye mw3... nem hiszem el, van olyan játékmód, amit nem is lehet játszani..
Direkt azért vettem box-ra, mert ott legalább játszanak vele sokan, erre meg..
-
dilipok
veterán
válasz zsotesz81 #23014 üzenetére
ime az en epenisz novelom (bar csaltam, mert a PS jatekokat is belevettem )
bocs a minosegert, csak a telefonom van most, mint fenykepezo (jaa, es most vettem eszre, h a TDU2 es a Mass Effect 2 nem volt a polcon )
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz dr_ace #23033 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, én pl megvettem a goldot tavaly októberben, élesítettem és semmire nem használtam, most fog lejárni (ákostól 12+2-es volt), csak a 6 éves gyerek játszott offline a gépen, tehát ha erre a célra kéne gépet vennem, megvenném a legolcsóbbat, és mehet offline akár az eredeti játékokkal, gondolom, csak a frissítés nem tudom megoldható e netre kötés nélkül. Forza 4 óta visszatértem a boxhoz, próbálok időt szakítani, de gyerek miatt mindegy lenne a netre kötés.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz dilipok #23045 üzenetére
kicsi az esély, rá de elképzelhető, hogy nem használta ki mondjuk a flash-t, csak erre próbáltam célozni, és akkor végül is el mondhatjuk neki, hogy ezt a gépet ne kösse netre oszt kész, feltételezzük a jót, amíg nem bizonyosodunk meg az ellenkezőjéről, (nem úgy mint 1-2 napja csak bebukott barátunk az írt dvd-ivel )
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Croft-21
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #22881 üzenetére
Igaz hogy már 7 munkanap is eltelt... sebaj. Csak akkor nem azt kéne kiírni a honlapukra hogy 3-5 business days.
-
DonMedve
addikt
Na jólvan gyerekek hagyjátok abba a fényképezgetést,mert az Asszonnyal bokáig járunk a nyálban!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
dr_ace
aktív tag
NFS Hot Pursuit és/vagy Blur ha érdekel valakit esetleg, én megválnék tőlük: [apró]
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest