- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz MasterMark #20999 üzenetére
2 percel bekapcsolás után is ezt csinálja,minden játéknél nem számít hogy lemez vayg HDD-ről megy.Lehet a vég jelei jelentkeznek rajta?
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
mephi666
nagyúr
ma elvileg felkerül live-ra a forza4 demó... reggel néztem otthon 6kor, de még nem volt kb milyen időben próbálkozzak? vagy hogy szokott ez menni? egyszerre felteszik szépen en-us/en-gb/hu-ra is? beteg leszek, ha ma nem tudom kipróbálni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz mephi666 #21006 üzenetére
Dél körül szoktak az aznapi új tartalmak felkerülni tapasztalataim szerint.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eddie17
addikt
Lehet szedni a Forza 4 demót!
-
mephi666
nagyúr
válasz engusz #21012 üzenetére
na igen: fél4-re kellene mennem fogorvoshoz... gyorsan átrakatom máskorra ...szerencsére nem fáj egyik sem... aztán irány 15:00kor haza, indítom a töltést és gyorsan rendberakom a konyhát: még a szombati grillezés maradványai ott vannak és szerintem irtózatos szaguk lehet
ui: "Gratulálunk! Megvásárolta ezt az elemet, és az bekerült a letöltési sorába." villámgyorsan fogok ma mosogatni... baromi kíváncsi vagyok...
ui2: maradt még hétvégéről kis villányi bor, szerintem rácuppanok, ha idő előtt végzek a konyhával és még nem töltődik le már most remeg a kezem, ha arra gondolok, hogy pár óra múlva játszhatok... (aztán még egy örökkévalóság lesz, míg playasia-ról ideér a teljes játék)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Diablo18
senior tag
sziasztok
nem találtam ilyen fórumot gondoltam tehát ide írom kérdésemhaver
xbox 360 vásárlása előtt állnincs sok pénze így nagy nehezen kapargatja össze
és sok rondaságot lehet hallani manapság
azt szeretném kérdezni mivel jár jobban?
1 2010 es jasperes géppel? v 1 új slimmel mert hallani itt ott amott hogy a slimek is halnak erősen meg nem a legjobbak
szóval a kérdés milyet vegyen
???
válaszaitok előre is köszönöm
-
engusz
veterán
válasz mephi666 #21013 üzenetére
Tuti, hogy ez a cumó fog a leglassabban letöltődni a boxra. Bár... mondjuk mostanában minden lassan vánszorog lefelé. Azóta, hogy lokális lett minden. Na, de sebaj, nekem is van teendőm mellette. Pl. összerakni a cockpitet.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
eddie17
addikt
Akkor mehet a próba Forza!
-
danilla
őstag
Én igen béna vagyok az autós játékokban, de a Forza 4-et nagyon élvezem (természetesen még csak könnyű fokozaton próbáltam ), és az sem utolsó, hogy a grafika sem éppen csúnya nagyon tetszik!
-
Diablo18
senior tag
látom segítő kész a csapat
-
nofi
addikt
válasz Diablo18 #21022 üzenetére
Mindenki Forzázik, csak én nem
A kérdésed pénzfüggő. Ha van pénze Slimre azt vegye, mert semmivel sem rosszabbak mint a régi boxok, sőt. Nyilván a Slim sem tökéletes, de ha picit is, azért megbízhatóbbak - bár pl. Jaspernél nem sokban különbözik tudtommal megbízhatóság terén. A lényeg, hogy a Slimekre több garit kap értelemszerűen, míg a régi boxokra már csak a "maradékot".
Új Slimet már 55-től kapni (nem érdemes merevlemez nélkül vásárolni), használtan régi boxot, HDD-vel meg 25 és 40 között kapni ahogy elnéztem - évjárat és kiegészítő függő.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Kéne egy kis segítség! Zavvi-n bármit rendelek ezt írj ki statusnak: Awaiting Stock Pick
Van olyan termék, amire már 1 hete ezt írja, de nincs változás! Ez mit jelent? -
mephi666
nagyúr
na, forzáról mi a vélemény? gyors hazajöttem, beáztattam a csetrest, megkajáltam és nyomtam 2 kört a ferrarival... szerintem kib@szott jó lesz... adja nagyon a sebességérzetet most már mégjobban várom, hogy megjelenjen a végleges
-
eddie17
addikt
válasz mephi666 #21027 üzenetére
A rivális forgalommal egy kalap szarkupac.
Nem tudom kinek a idióta vadbarom agyából született, hogy úgy versenyezz a másik idejével, hogy random autókat kerülgetsz. Persze nem egyformán, mert mindig más, aztán vagy megszívat a gép vagy nem. Rád húzza a kormány előzéskor, előtted befékez egyenesben, keresztbe állnak... -
medek3
aktív tag
Ha semmiképp nem tudod lejátszani a 20-50gb os bluray filmeket, van xboxod és hd tvd, itt a megoldás.
A gyors átvitel érdekében vezetékkel kösd össze a notid és az xboxod a routerral.
Ez a progi egy kicsit feldobja a Windows media centert, tökéletes minőség, megszüntetheted az alsó és felső fekete csíkot így élvezve a teljes képernyő nyújtotta élményt.[link] -
Dreamie
őstag
válasz matthew95(2) #21026 üzenetére
Ha jól gondolom akkor azt, hogy nincs készleten, várják hogy érkezzen utána küldik. Várnod kell, nekem is volt ilyen egyszer pár héten belül megoldódott.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Mappa
addikt
akik már játszottak a demoval forza 3 és a 4 között grafikai különbség érezhetően "durvult" ?
még nincs live-om így demo sincs
nem kötelező megadni
-
Tommmmka
senior tag
Hát ezt nem hiszem el....
ugye vettem egy box-ot az múlt héten és mondtátok, h. él a 3 hónap gold ha új taget regisztrálok (én kis hülye azt hittem régebbi gamertaghez ha bereggelek egy új konzolt akkor megkapom hozzá de ms áthúzta a számításaimat)... nos már 3 taget reggeltem de rohadtul nincs gold hozzáférésem :S szóval a kérdésem a következő: Mi a jó istent csináljak, h. megkapjam azt, ami elvileg jár az új gép mellé -
engusz
veterán
Perezeeeee, hogy nem enged fel a Live..
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz abteam2008 #21037 üzenetére
én darksiders-t küldtem, épp abbahagytam, hogy kajálok, erre: dc... valami globális gebasz lehet
-
Davzone
senior tag
http://live.xbox.com/
service is unavalible.
Pont ma jött meg a GOW és nyomhattam volna coopot erre nincs live
Forza4et is kipróbálnám.Remélem a demoba van kinect support is.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
engusz
veterán
Ekkora léhűtő társaságot!
-
redXIII
senior tag
válasz mephi666 #21027 üzenetére
Hát,én kikapcsolt segitségekkel tolom,csak a váltó autómata.Így elsö bilkkre árkádosabb lett az irányitás,a bmw-nél éreztem valamennyire a kocsi súlyát...A motorhangok nagyon jók,jobbak mint a 3ban.Na de majd meglátjuk ha megjelenik hogy végül is milyen lessz.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Kashim
őstag
De jó hogy írtátok nálatok sincs live. Mentem volna BF3-azni de nem jött össze, már itt restartolgattam routert meg minden.
Egyébként nem vagyok egy szimulátor/autós játék mániákus, de Forza 4 nagyon bejövős. Az autók valami brutálisan ki vannak dolgozva, csak az a szotyizene nem jön be közbe.
-
R.Attila
tag
Sziasztok, új kinectem van piros lámpa és nem mozog, nem méri fel a terepet. Ki is írja h nem tud mozogni, de nincs körülötte semmi pár napig működött. Biztos h tönkre ment?
Üdv__
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest