- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz Silent77 #10502 üzenetére
Nagyon jó a shadow, azzal tuti nem nyúlsz mellé. A LaraCroft is nagyon jó, bár így utólag 1200pontot meggondolnám, nem úgy a Limbonál, azt simán megvenném mégegyszer 1200ért
Itt a hardverapron meg vettem egy ezresért pinballFX kódot az is megérteOldalam: www.swsfoto.de
-
Davzone
senior tag
válasz Pickle Rick #10500 üzenetére
Megint nemjó a vietnam :S
Pedig épp akartam írni hogy nyomjuk!
Most a searching games ablak fagy be és nem lehet kilépni,servert se talál....Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
DonMedve
addikt
válasz woodbear #10503 üzenetére
Miért mondod,hogy nem jó a Lara?Szerintem nagyon jó volt,Én abszólút nem bántam meg.Már csak egy achi hiányzik,az hogy időkre megcsinálni amit időre kell.Minden más megvan.Meg a challange pack-okat kellene végignyomnom.De ha meglesz a TDU2 már nem nagyon lesz rá idő.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Pickle Rick
senior tag
-
woodbear
addikt
-
Pickle Rick
senior tag
válasz woodbear #10509 üzenetére
Na akkor én elmondom mire költöttem és szerintem sírni fogsz.
- MW2 Kationai ruha
- MW2 Predator Drone repülő
- MW2 Póló 2x
- Adidas Superstar cipő
- Skate nadrágEz kb. olyan 1000-1200MS pont összesen. Wáááá.... tiszta hülye vagyok
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
woodbear
addikt
válasz Pickle Rick #10511 üzenetére
MS tudja mivel kell hülyíteni a népet. Én sajnálom a 160és afölötti avatar dolgokra a pénzt.Oldalam: www.swsfoto.de
-
veterán
válasz woodbear #10503 üzenetére
Larát végig toltam PC-n, nekem tetszett, de boxra kihagyom egyelőre.
Limbo az a játék ami nálam mindent visz. Sztem most megveszem az akciósat, és utána jön a shadow. Vagy csak a shadow. Olyan bizonytalan vagyok mostanában, vagy nem?
Én még soha nem vettem kiegészítőt, sajnálom rá, pedig van pár olyan dolog a tetszik.
A dance centralhoz is kéne pár új szám...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
szpal17
őstag
válasz Pickle Rick #10511 üzenetére
Ez kemény
Van egy két jó kis dolog az avataroknál, de én nem nagyon költenék semmire se. Esetleg ha marad épp annyi.
Még az ingyenes pulim is megdöglött valahol mert nem kaptam meg (800 ms pontot igen és akkor 3 arcade gamét tudtam venni belőle!!)
-
MajaG
senior tag
válasz Pickle Rick #10500 üzenetére
Thx.
-
levelunye
tag
Hali!
Szaktársam vett a minap egy Xbox 360-at, ami "papíron" nem volt flashelt, de amikor kipróbálta kiderült, hogy mégis az. Mikor visszaírtunk az eladónak azt mondta, hogy "mit problémázunk, legalább megy minden másolt játék", na igen de neki minden eredetiben van és Live-ozni szeretne.
Na a lényeg, azt kérdezi a szaktársam, hogy:
-Megveheti-e nyugodt szívvel az Assassins Creed Brotherhoodot, le fogja játszani az xbox? -
szpal17
őstag
válasz levelunye #10518 üzenetére
Megveheti, de live közelébe ne menjen szerintem...
Vissza kell vetetni a gépet és venni egy érintetlent vagy idő kérdése és ban.kovis: Hát a minek kérdést én is feltettem magamnak már párszor. Még videót se tudok nézni játékokról, semmi, nulla...de megvehetem 15 ezerért a Red dead redemtion-t...hurráá..a legnagyobb pofátlanság!!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
vigyétek vissza. vissza kell vennie, mivel nem az a gép ami hirdetve volt. ha itt a ph-n vettétek nagy negatívot neki a megfelelő topikban.
le fogja játszani, de felesleges megvenni ha flashelt a gép. netre már ígyse úgyse nagyon menjetek...mondjuk mind1, mert a srác sztem nyomta neten, úgyhogy előbb utóbb bannhammer papa lecsapLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
molnarpeter
nagyúr
1: Mondd neki, hogy te egyáltalán nem ilyet akartál, és vegye vissza (jó sokszor mondd el, ha akadékoskodik )
2: Vidd be egy helyre, ahol tudnak flashelni, valószínűleg a gyári állapotot is vissza tudják állítani, de a box emlékezni fog rá így is, szóval vigyétek vissza, és inkább vegyetek egy 100%-osan bontatlan, új, stbstb boxot -
-
zedok
őstag
Megjött tegnap a darksiders, meg fifa 09 Emberek magyar postáról nem akarok mit mondani / lusta a postásunk / Fogta a kertes ház kerítésébe rakta be a csomagot, gondolom nem fért be a ládikóba. És késődélután mikor hazajöttem akkor tünt fel hogy ott van Darksiders eléggé príma, fifa-t még nem próbáltam. Am az áraik megint az egekbe vannak szóval jó biznisz volt
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Stalker06
csendes tag
Megtudjátok mondani, hogy Logitech Chillstream Gamepad-ot lehet-e valahogyan Xbox 360-hoz kötni. Mármint hozzá tudom csatlakoztatni, csak nem tudok rajta semmit csinálni!
Van-e esetleg valami módszer erre, hogy lehessen használni? -
Stalker06
csendes tag
válasz molnarpeter #10529 üzenetére
Kösz a választ!
Nincsen véletlenül valami programozási módszer sem?
-
Z()L3
tag
válasz molnarpeter #10523 üzenetére
Eleinte én is backup lejátszásra képes bokszon gondolkoztam.
Egy illettő viszont rámutatott a lényegre, a 2+1 év garanciára. Amennyit játszom, kibírom azt a pár ezret, plussz annyival nem olcsóbb, hogy benne legyen egy "rossz" kifogásának a lehetősége. (Egyes helyeken egész olcsón hozzá lehet jutni a játékokhoz) -
engusz
veterán
A Forza 3 Ultimate Collection-höz kapott DLC kód csak a Top Gear videót szedi le. A Stig garázsa autókat, illetve a Live témát nem. Én baszarintottam el valamit? Vagy ez megint a honosított tagság eredménye...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
levelunye
tag
válasz engusz #10524 üzenetére
A szaktársam meg már évek óta rá van fagyva az Assassins Creed-re és most, hogy vett egy xboxot megvenné a legújabb Brotherhoodot, csak fél, hogy a flash miatt a Brotherhood nem fog elindulni mert hallotta, hogy a Brotherhood már újfajta védelemmel van ellátva a flashelt gépek ellen, valami AP 2.5.
Most meg már nem tudunk mit csinálni a géppel, mert akitől vette "elmenekült", telo kikapcs, címét nem tudjuk, MSN-en nincs fent / letiltott / letörölt. Nem dobjuk ki, de ha "meg is csináltatjuk, hogy ne legyen flashelt" akkor is a gép emlékezni fog rá és bukta van.
Letölteni, kiírni meg effajta dolgokat nem fog csinálni a szaktársam, minden játéka eredeti boltban vásárolt, azt mondta a Brotherhooddal is így lesz, nem érdekli a flashelt xbox akkor is megveszi, de a nagy kérdés még mindig itt van;
Le fogja játszani a flashelt xbox? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz engusz #10533 üzenetére
Szerintem az utóbbi. Nekem tegnap jött meg a Borderlands: GOTY Edition a Zavvi-tól (december 6-án rendeltem meg, "usually dispatched within 3 days" státusszal ), már nem is merek megpróbálkozni a DLC-k letöltésével. Úgy vettem észre, hogy ami nincs az Add-on marketben, azt nem lehet kuponnal sem leszedni, esetleg csekkold így.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szertnék kérni:
A hétvégén a Forza3-al szerettem volna multizni. A saját kreált játékomhoz tudtak csatlakozni, és én is egy másik tagéhoz, de amikor egy komolyabb, több személyes futam kezdődött volna, "NAT" hibára hivatkozva nem tudtam csatlakozni...
Kicsit utánakapartam a dolognak, de pont erre a helyzetre nem találtam megoldást. A Box-support csak azt az esetet nevesíti amikor a live-kapcsolat ellenőrzésekor jön ki a hiba, nekem viszont a live tökéletesen működik a fenti eset ellenére is!
Van valami tippetek?
Előre is köszi!
Gala
-
engusz
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #10536 üzenetére
Egyik sincs fent a magyar piactéren. Attól félek, hogy ha később fel is kerülnek, akkor sem tudom majd letölteni.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz engusz #10541 üzenetére
Én is ezért várok még a letöltőkódok felhasználásával... Úgy veszem észre egyébként, hogy pl. a 2K régebbi játékaihoz nincsenek letölthető tartalmak (pl. Bioshock 2, Borderlands), remélem ez változni fog.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
engusz
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #10543 üzenetére
Na, holnap felhívom a szápportot.
-
marlboromen
aktív tag
Üdv. Semennyire nem vagyok otthon a játék konzolokban, ajándékba szeretnék venni egyet. Amit kinéztem az egy xbox360 slim 250 gigás vinyóval, és kinect-el, de ahogy látom sehol nem kapható. Ha veszek egy 4 gigásat, meg külön hozzá egy merevlemezt, van bármi különbség használhatóságban? Köszi.
-
karakpecze21
senior tag
válasz levelunye #10535 üzenetére
Természetesen, ha megveszi eredetiben akkor menni fog neki a játék.
Az AP25 védelem, a beckup lemezek ellen van, ha nem tévedek.
Tehát backup lemezen nem fog menni a játék, de eredetivel igen.Természetesen live-ra már nem ajánlatos mennie , ha eredeti ha nem, mert bann lesz a vége.
-
Torry
addikt
válasz marlboromen #10545 üzenetére
Nincs, csak jóval drágábban jössz ki.
-
zedok
őstag
válasz marlboromen #10548 üzenetére
Szia! A multiformat.hu-nál nézd Ott van 250GB slim x360 + kinect bundle
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Úgy látszik több hónap kényszerpihenő és keresgélés után megtaláltam a következő Xboxom, egy slim gép személyében.
Azt szeretném megkérezni, hogy mennyire rizikós dolog postán elküldetni a saját dobozában a cuccot?
(gondolom mindenképpen rizikósabb, mintha magam hoznám ki a boltból úgy, hogy nem dobálom, de feltételezem, hogy már többen rendeltek neten, csomagszállítással innen gépet)Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest