- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
-
madi13
csendes tag
Váhh, köszi, de még valami nem jó xD 99.000-t mondtál.
Egy listába raktam amiket linkeltél
ACB, wireless controller, xbox360 250GB
89.290FT
Wireless headset: 10900
Live: 9999FT
Nah most ezeknél nem számoltam szállítási díjat, ugyanis nem tudom hol mennyi.
Eddig ez: 110190
HDMI 2,5M: 2000
Ez így 112,190FT
Nos vegyünk szállítási díjnak + 5000, ami a max, de azért erre még várok egy becslést tőled
De nagyon köszi mindent, azért majdnem 4000FT-al olcsóbb.
Nos ahogy mondtam még a szállítási díjra egy becslést kérnék tőled hogy összesen kb mennyi lehet, konzolv-nél nincs azt hiszem, a többinél pedig te vagy jártas
Előre is köszi! -
madi13
csendes tag
válasz Davzone #9702 üzenetére
Igeen? Ezt nem tudtam. És a gyári is van olyan jó mint a headset? mert képekből és videókból ilyen 1000Ftból összetákolt valaminek néz ki, mintsem headsetnek Vagy élőben ez jobb teljesítményt nyújt?
Mellesleg wireless controllerbe is ugyan úgy be lehet kötni a headsetet?[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Én rengeteget használtam és sose zavart, a mikrofonja kellően érzékeny,hangerőt tudsz állítani rendesen,és szépen hozza át a hangot,teljesen érthető még komoly harc közbe is ha épp lőnek 1000en rád
Szóval ha valamire most nem lenne keret akkor az legyen a wireless füles, a gyári is teljes mértékben használható,persze nem egy mérnöki csoda de pont olyan amilyennek lennie kell!
Később majd veszel fülest ha esetleg mégsem jönne be a gyáriMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Davzone
senior tag
Hidd el megbízható,én már kb 50e Ftot költöttem el nála livera meg MS pontokra....
Ha gépközelben van kb 1 órán belül megkapod a kódot,természetesen az utalás megérkezése után!Ha OTP-s vagy akk azonnal odaér a pénz hétköznap szoval utána hamarosan nálad is lesz a kód!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
-
heihachi
addikt
[link]
Ez mekkora már"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
5oultrain
aktív tag
Srácok, Lányok!
A Game.co.uk - on gusztustalanul olcsó a Mass Effect 2 !
Hoppá!
Bocsi, már nem
Az előbb még 4.5 font volt.[ Szerkesztve ]
PSN ID: legalkriminalz
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
game.co.uk meddig szeret ülni a csomagon? Már két napja ebben az állapotban van :
"Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped." -
kiara1907
csendes tag
sziasztok,van egy xbox 360 kinectünk és az lenne a kérdésem,hogy az előfordulhat,hogy a gép tönkretette a tv-t? ugyanis a tv szerelő azt mondta hogy valószínűleg az xbox okozta,mert erős a mágneses sugárzása ami elrontotta Tv-nek a lemágnesezőjét vagy mit,így a képen a színek felcserélődtek vagy éppenséggel körkörösen lila és zöld középen meg kék.
A tv-m egy orion 2836 CRT. Remélem tudtok segíteni,mert 72cm-s a tv és azért az elég nagy ahhoz hogy jól lehessen rajta játszani,és nem szeretnék venni egy másikat ha nem muszáj. -
madi13
csendes tag
Véleményem szerint elég nagy baromság az hogy az xbox rontotta el a TV-t, bár nem én vagyok a szakember...
Még egy kérdésem lenne felétek:
Ha én pl vagyok a LIVE Magyarország régióban, fel tudok venni egy USA, vagy UK régióban lévő embert is? Ugyanis még a magyar liveban nincs még fész, és twitter és pár barátomat ez zavarja, ezért nem iratkoznak még át a magyarra, viszont attól én még szeretnék velük játszani. -
Davzone
senior tag
válasz kiara1907 #9723 üzenetére
Az xbox nem bocsájt ki semmiféle másgneses mezőt ami tönkretehette volna
Gondolom a sima sárga fehér piros kábellel kötöttétek össze?Esetleg scart átalakítóval.
Ez ugyan olyan mód mintha dvd lejátszóval kötötted volna össze.
Azis tönkretenne egy tv-t?
Én használtam 72cm-es samsung crt-vel és semmi baja nem lett,mástül sem halottam még soha hogy ilyesmit csinált volna a tv-vel!
Kétlem hogy a szerelőnek igaza lenne.
madi13
Bárkit felvehetsz friendnek bármilyen régióban is vagy regisztrálva...
Liveon mindenkivel össze tudsz kapcsolódni függetlenül a regisztrációdtól![ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
szpal17
őstag
Bármilyen régióban lévő embert fel tudsz venni és játszani vele. Most nézem, hogy közben jött már válasz.
kiara1907: Sajnálom a tv-det, de nem hinném, hogy bármilyen mágneses mező, illetve napkitörés okozta volna a halálát. Túl sokat ezzel kapcsolatban nem tudunk segíteni csakhogy vidd el a tv-t szervizbe hátha meg tudják csinálni. Semmi ilyen problémát nem okoz a box....
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Gombinyó #9721 üzenetére
nekem nem jött be. mondjuk nekem olyan hosszú már a játékospályafutásom hogy 60x körbeérné a földet, mondhatni kiégtem nekem pl. egy kotor ezerszer jobb mint a mass effect de inkább régi játékokat tudok mondani ami jobban bejött nekem. mert nekem azok határozták meg a gyerekkorom. akiknek most van a gyerekkoruk, és a mass effect előtt nem játszottak már át sok hosszú évet, nekik biztos frankó játék. meg amúgy sem rossz, ami biovér az rossz nem lehet, persze ez már sehol sincs a régi nagy biovér játékokhoz képest, baldurs gate és társai, de a mai játékok úgy általában véve sehol sincsenek a régiekhez képest se játékidőben, sem kihívásban, sem semmiben. egyedül grafban jobbak...
azért ha teheted nyomd inkább pc-n magyarulLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
nekem 3 nap múlva már kézben szokott lenni a csomag a leggyorsabb külföldi bolt. a starcraft2-őt pl. már megjelenés előtt elküldték nekem, hogy a megjelenés napján már biztos kézhezkapjam
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
adalbert1
veterán
A 2 ünnep között a szokásosnál több időm volt játszani, végig is játszottam 2 rövidebb játékot, a Batman AA-t, és a Bioshock 2-t.
A Batman Arkham Asylum nekem annyira nem tetszett. Valószínűleg túl magasak voltak az elvárásaim a sok kimagasló értékelést látva. Nem rossz a játék (sőt rengeteg elemet nagyon jól eltaláltak), viszont a hangulata sehol sincs a régi itthoni képregényekhez képest (mivel azokon keresztül ismertem meg Batmant, így azok az etalonok a mai napig), ill. ami nagyon nem tetszett, hogy szinte csak sötét színeket használva akarnak sötét hangulatot elérni (ami szerintem mellélövés, sokkal egyhangúbbá tette a játékot)...
A Bioshock 2 viszont annál jobb lett, méltó utódja az első résznek (már amennyire emlékszem, szerintem legalább 2 és fél éve játszottam azt végig). A hangulat nagyon rendben van (a grafika, zenék, audio diary-k mind hozzátesznek az élményhez), teljesen bele lehet élni magunkat a játékba. Egyetlen hátránya a szerintem viszonylag rövid játékidő.
-
Bogyi007
veterán
Toltam én is Crt-n a Boxot majdnem egy éven át és soha semmi hasonlót nem tapasztaltam, szerintem kizárt hogy a box legyen az okozója a problémádnak. Keress egy másik szerelőt s ne egy ilyen okostojást.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
karakpecze21
senior tag
Kizárt dolognak tartom, hogy az xbox okozott volna kárt a tv-ben.
A konzolokat erre találták ki, nyilván ha lenne igazság alapja akkor már sok ilyen esetről hallottunk volna.Én is Crt-tv-n tolom már rég óta és semmi ilyent nem tapasztaltam még.
A véleményem az, hogy az a "szakember" nem tudta mitől ment tönkre, csak akart egy okosat mondani.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz adalbert1 #9731 üzenetére
Még nem játszottam végig, de nekem a Batman: AA nagyon tetszik, pedig nem igazán szeretem az ilyen stílusú játékokat (akció, platformer elemekkel). Ezt viszont nagyon profin összerakták, nem egyhangú sehol, a különféle elemeket (akció, mászka, nyomozgatás) nagyon jól kombinálták.
A Bioshock2 véleményeddel viszont egyetértek, sikerült olyan apró finomításokkal gazdagítani a játékot (egyszerre használhatsz fegyvert és plazmidot, pörgősebb hackelés, stb.), ami bizony az első részt (sokadszorra) újrajátszva hiányzik. Én a játékidőt sem találtam rövidnek, a multival pedig még mindig nagyon jól el tudok szórakozni pár órát.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
zedok
őstag
válasz karakpecze21 #9733 üzenetére
Hello! a game.co.uk-n szeretnék rendelni játékot, és az lenne a kérdés, hogy az irányítószámhoz pl. H-1110 vagy csak 1110 ? Illetve az utcát pl. Simonyi Zsigmond utca 1.? Ja és a title-hez ti mit raktatok? Mr.? Előre is köszi! Bocsi a láma kérdésért =/
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Morden24
nagyúr
Szerintem pont a relatíve sok beszélgetősdi miatt sokkal jobb konzolon, és nekem ehhez az irányításhoz is jobban bejön a kontroller (speciel én PC-n nyomtam végig az első részt, aztán mindkettőt megvettem boxra).
De amúgy aki BG-n meg KotoR-on nyomta (én is ), az nem nagyon szokott panaszkodni, hogy mi magyar, és mi nem... amúgy nekem attól függetlenül is bejön a története és a világ hangulata, hogy nem ma kezdtem, és a kedvenc műfajom a kaland és prg volt, nem a sport meg az fps
Nem mellesleg a magyar ME önszopatás, eddig is az volt, a harmadik rész meg már nem is lesz magyarítva. Szívás a peccsekkel, szívás a DLC-kkel, ráadásul a magyar fordítás (amit én hallottam eddig belőle másoktól) egyszerű iparosmunka, sok helyen blőd is.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy mostanság már annyira színvonaltalan lett a magyar honosítások többsége (minimális tiszteletnek jár a kivétel), hogy max. annak jó, aki tényleg nem tud angolul. Akinek utóbbi jól megy, inkább ne szivassa magát.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Elég a sima, nem kell elé a H. A magyar postás hozza ki, ő tudni fogja H nélkül is
Az utcához azt rakd, ahol át szeretnéd venni, az a legpraktikusabb. Egyébként írhatod St.-nek is, de megint mondom, a Royal Mail majd a Ferihegyig hozza, onnan a Magyar Posta szortíroz, ott pedig a többség olvas magyarul (bár néha ebben nem vagyok biztos).Jaja, a title-nek a Mr. jó lesz, bár szerintem az sem érdekel senkit, ha Mrs.-t adsz meg
Sectumsempra - For Enemies
-
molnarpeter
nagyúr
Csatlakozom az itteni közösséghez, a már több mint egy éve jó szolgálatot tevő (természetesen nálam) Xboxommal
Gamertag: BeDon HUN[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
H lehet alapbeállításra rakni a kijelzőt?
Ráraktam kiváncsiságból az av-t meg a hdmi-t, de most azóta valahogy mintha nem lenne olyan éles, settingsben visszaállítottam. -
zedok
őstag
válasz molnarpeter #9738 üzenetére
Nos, rendeltem játékot, remélhetőleg levonják a pénzt lassan Egy Darksiders-re jutott a választásom, noha használt =) De remélhetőleg jó.
[ Szerkesztve ]
-
kiara1907
csendes tag
Sziasztok újabb kérdés,ha pendrive-on teszek fel témát vagy bármilyen kiegészítőt a box-ra és később akarok xbox live-ni az nem okoz bannt a boxon majd?
[ Szerkesztve ]
-
kiara1907
csendes tag
válasz karakpecze21 #9743 üzenetére
Nem flashelt a box,még garanciás.
És a boxra akaork tenni témákat és kiegészítőket ez alapján,igen egyszerű kis program,ez bele tud nyúlni a könyvtárba amit a box készít a pendrive-ra és ide kell csak behúzni a kívánt témákat vagy demokat a leírás szerinti mappába és a box látni fogja és rá tudod másolni.Azért kérdeztem hogy ez járhat e bannal.
http://users.atw.hu/360iso/forum/viewtopic.php?t=145 -
adalbert1
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #9734 üzenetére
Gondoltam hogy nem sok ember lesz akinek annyira nem tetszik a Batman AA.
Amiket Te is írsz, azok rendben vannak, pl. a Riddler Trophyk, különböző rejtvények, Joker embereinek levadászása a vízköpőkről, stb.
Tehát összességében nem egy rossz játék, csak számomra az a Batman hangulat hiányzik belőle, ami nálam a hazai képregény-megjelenésekben gyökeredzik, amik valahogy földhözragadtabbak (valahogy minden ellenség és karakter kézzelfoghatóbbnak, valóságosabbnak tűnt talán Joker kivételével, de ő meg mint fő-fő gonosz simán hihető volt így is -gyerekfejjel oc-, egy Killer Croc szintű figura sokkal inkább X-menbe való lenne ) és sokkal sötétebb hangulatúak voltak mint a játék (pl. rögtön az első 4 részben Gordon lányának elintézése, Robin megölése, és utána is voltak durva részek, pl. egy pszichopata aki emberi szíveket evett, stb...).A Bioshockra visszatérve arra kíváncsi leszek hogy a harmadik részben (vagy az Infinite különálló játék lesz?) vajon fogják-e majd tudni fokozni a játékmenetet, ill. mennyire lesz a hátrányára hogy nem Rapture vízalatti világában fog játszódni?
-
zedok
őstag
Amúgy a game.co.uk elfogadja a nem dombornyomatú kártyákat is??
-
Bogyi007
veterán
This disc is unreadable.
1. clean the disc with a soft cloth.
2. Restart the console.for more help, visit www.xbox.com/support
Ez a felirat fogad mikor már el van indítva a játék Bc2-ben és már indulna a multis meccsem amihez joinoltam. A lemez fel van telepítve. a Boxom 2009-es decemberi Jasperes arcade és egy 20 gigás vinyüm van hozzá.
de ugyanezt csinálta ma az F1 2010 lemezével is, ott is játék közben amikor edzésbe kezdtem bele akkor dobta ezt ki.
Mi lehet a gond? A gépet kikapcsoltam majd vissza s a vincsit is levettem majd visszaraktam és a hiba megmaradt ugyanígy.
Mondjuk mindkét esetben két külön vinyón volt a játék (egyiknél a külsőn a másiknál meg a gyárin) és mindkétszer újraraktam a játékokat, a lemezeket megtörölgettem, s leválasztottam és visszaraktam őket. Ez után nem jött elő a probléma. És az is fura hogy akkor jelentkeztek a hibák amikor a lemezolvasónak elvileg nem kellett volna működnie hanem a vinyóról futottak már a játékok (tudtommal a Box installált játékoknál csak az indításkor olvas a lemezről utána már nem) jóval az indításuk után.
Mindenesetre a gép 2009.11.17-én került le a gyártósorról s idén márciusban emelték le a polcról s a normál garancia lejárati dátuma 2012. március 15, így ha gond is lenne vele akkor hívom a Supportot és viszik a gépet.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Azért egy háromnegyed éves gépnél eléggé korai lenne egy olvasófej-hiba nem? Főleg hogy nincs is agyonhasználva a gép.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest