- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
L_YKing
addikt
A dead spacet lehet osztott képernyőn játszani?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Sonja
nagyúr
-
f.imi85
tag
válasz WhiteWalker #48003 üzenetére
Mivel nem ismerem, igy nem tudom
Az elso resszel meg sokat jatszottam pc-n anno, amikor kijott, a masodikkal mar egy masodpercet sem. Ennel tobbet viszont nem adtam (es nem is tervezem) ki jatekert, ez a 15 font hatar nalam (munka mellett tul sok idom nincs jatszani, azt meg kibirom, ha nem a megjeleneskor veszem meg a legfrissebbeketSzoval, nem tudom.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz f.imi85 #48010 üzenetére
Nálam kimondottan single playerre kihegyezett játéknál is 15 font a határ...megjelenéskor utoljára most a Halo 4-et vettem meg,mert abban van multi is..az AC3 eladva (az árából lett a Halo4) ,majd jövőre jó lesz leértékelve...én még várok a MP3-mal...lesz az még 10 font körül is...
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Úgy tudom az új slim boxokba van építve hőmérő, tehát leáll, ha túlmelegedést észlel.
Az én xboxomba nincs, mert jasperes elite.
Ma este egy kis lan-partit rendezek, leszünk kb. 10-en, 3 xbox lesz, az enyémen kívül, és az érdekelne, hogy kb. hány óra masszív Call of Duty Black Ops 2-t játszhatnánk rajta biztonságosan, hogy ne melegedjen túl?
Üdv.Androidos Outlookból küldve
-
Blyan
félisten
Persze. kár, hogy...
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Game78
tag
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki meghalt a boxom dvd olvasója.Nem is azzal van a gond,hogy nem olvas,hanem totál fagy tőle bootoláskor a box...mindent lehúztam megnéztem amit lehet,vinyóra gondoltam először ,szenvedtem vele 1 csomót,míg helyreraktam,azt hittem jó és megint a box logónál fagy,be se jelentkezik a profil.Érdekes volt,mert ha pent raktam a vinyó helyére ment,de új profillal,mintha új gép lenne.Volt amikor nagy nehezen 1xxx-edik próbálkozásra elindult,de vagy menübe fagyott,vagy játéknál,vagy pl nem látta a vinyót...ezért tippeltem arra.De végső ötlet volt,hogy a dvd-t még nem húztam le...na azóta megy hibátlanul.Gondoltam ami el tud romlani el is romlik,na de ilyet?!Mi ilyenkor a helyzet mit lehet tenni,már régi gép no gari.Ha kerítek 1 dvd-t ki lehet cserélni? -
MasterMark
titán
Azt nem olyan egyszerű cserélni ha jól tudom amúgy.
Switch Tax
-
Wollf
tag
Sziasztok. olyan kérdésem lenne, hogy xbox
360 fifa street 4-ben hogy lehet feloldani a
stadionokaat? csak online vagy offline
módban is fel lehet? -
Game78
tag
válasz Algotis #48019 üzenetére
Honnan tudtad hogy Lite-on?
Akkor csak rádugom az új dvdt és nem kell semmit trükközni?Meg ez nekem még mindig hihetetlen,hogy bekavar a boxnak...pc-n ha dvd kinyúl attól még nem áll meg az élet,remélem nem alaplap gond,valami sata vezérlő rész vagy mitudomén
Köszi a választ amúgy -
Game78
tag
válasz MasterMark #48020 üzenetére
Ettől tartok én is...hogy nem csak annyi...mintha valahol olvastam volna már,hogy meg kell a boxxal "etetni" az új meghajtót.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
[link] Az új boxról....krvajól nézne ki szerintem.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
varsam
őstag
üdv,
Box vásárlás előtt állok, viszont nagyon nem értek a konzol világhoz egyelőre.
Egy 4GB Slim verziót néztem ki elsőre (jó áron tudnám megvenni újonnan). Teljesen legálisan szeretnék játszani, Gold előfizuval, eredeti játékokkal stb...
Tudom, hogy ez a 4GB kb semmire nem elég, ezért kérdésem, hogy sima usb rack-es külső vinyót rá tudom-e kötni a gépre, tudom majd erre másolni a játékokat? Nem szeretném, hogy folyton DVD-ről kelljen szórakozni.
Ha ez így nem megy, akkor 250-es verziót fogok választani, de az cca 20k-val többe fájna.
köszi -
woodbear
addikt
válasz Prof01 #48027 üzenetére
Hát nem azért, de az olvasót kell más firmware-el felfrissíteni, hogy vigye a nem túl legális lemezeket is. Én is csináltam, szóval tudom
Már nem tudom, hogy van mert nem érdekel, és nem követem a dolgokat, de akkor a saját kulcsodat kellett kiolvasni ráereszteni egy progit ami írt bele dolgokat Aztán visszaírni az dvd meghajtóba azt csáOldalam: www.swsfoto.de
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
FSD3-nál van arra lehetőség, hogy minden Title update-et automatikusan letöltsön és a legfrissebbet beállítsa? Kicsit fárasztó egyesével végignyomkodni az összes játéknál ezt.
varsam: Az csak JTAG/RGH-val fog menni, de akkor meg búcsút inthetsz a Live-nak. Vegyél nagyobb merevlemezzel szerelt modellt.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
varsam
őstag
értem köszi
és ha pl belső vinyót vennék hozzá, akkor úgy menne a dolog, vagy ahhoz is flash-elni kell? vagy csak egy hdd keretet - ezekbe amúgy mekkora vinyó kell, 2,5"-es vagy 3,5" vagy teljesen egyedi?
ezekre gondolok pl:
vinyó
keretIlletve ha ezek nem mennek, akkor hol érdemes megvenni, vagy szimplán ahol a legolcsóbb? Ez jöhet privátba is.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #48033 üzenetére
Persze, így van a működése most is, de maga a meghajtó fw módosítás nem illegális (és semmilyen más modding) mindössze a garancia veszik el. Akkor sem, ha nem eredeti lemez beolvasásához készült FW-t (CFW-t) írsz bele. Ha meg eredetit, mert tisztán játszol, csak tényleg besz@r a meghajtó, gari meg nincs rá, akkor ez is egy megoldás. Vagy marad az olvasófej csere.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
ujtzjani
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. MS pontot szeretnék vásárolni, de nem fogadja el a web kártyámat. Van rá trükk hogy hogyan lehetne? Vagy valami online hely ahol kifizetés után megkapom a kódot?
-
woodbear
addikt
4500-ért jó a darksiders2?
-
Wollf
tag
Sziasztok. olyan kérdésem lenne, hogy xbox
360 fifa street 4-ben hogy lehet feloldani a
stadionokaat? csak online vagy offline
módban is fel lehet? -
woodbear
addikt
Ha tudná valaki már megírtuk volna a választ először, sőt másodszori kérdésedre is. Nem kell harmadszorra is feltenni ugyan azt
De rákerestem neked:
U have to win the tournaments at their corresponding cities example Barcelona = Batcelona Stadium etc their are 38 stadiums overall[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Joy gariztatásnál mi a metódus? Felhívni supportot, elmondani mi a gebasz, aztán küldik futárt, aki viszi a régi joy-t, majd hozza az újat?
Vadiúj joy-t küldenek, vagy javítják a régit?
Live-Die-Respawn
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest