Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Iron Funeral #20306 üzenetére

    Az a spalsh ami az E100on 900at sebez abba a T30 majdhogynem belehal.
    Istenem mondd mar meg hogy miert NEM valo ra a 128as? Itt ocsarolod h milyen szar a 150es, a masik gyorsabb, nagyobb pen, pontossabb, mi a fenerol beszelunk akkor???
    Az erdekes,hogy 300 sniper plecsnivel nekem nem viszi at barhol az IS7et a tornyan kivul, olykor lepattan IS4rol, ha az E75ot nem lohetem a hasan, elegge gaz van, kozvetlen kozelrol pattant mar le nem egyszer a parancsnoki kupolarol... Tudom a T34 agyujaval 500 csata alatt nem tanultam meg a gyenge pontokra celozni...

    Jo E100 player nem fordithat? Erre inkabb nem mondok semmit... A T30at meg addig becsulik mig el nem dorren az agyuja, utana a legutolso stock 7es tank is jon a pofamba as mar megy is sargaba a HP csik.

    Egyebkent nem x meg y tankrol van szo, a T30 egy annyira szituacio fuggo tamogatasra szorulo tank, hogy eszmeletlen, nem tud tamadast vezetni, nem tud vedekezni a lassu toltesi ido miatt ket batrabb 7-8as tank is csunyan lehuzza a HP-t. kozelharcban csak addig jo mig van hova vissza tolatni, es nem szaladnak ram... Mire jo? Kozep tavon nagyokat beleloni massal elfoglalt tankokba. Ezt varja az ember egy 10es heavytol? Ezt egy bokorban sunnyogo 704es is paradesan megcsinalja, feleannyi kreditert, es joval kevesebb xp-ert.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák