Hirdetés
Aktív témák
-
zalman90
őstag
Hány óra fele lessz ujra az 5x szorzó ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
jahrn
senior tag
No elso uj tankos korok a live-szeron.
KV-1: topdog voltam (mondjuk mind2 csapat fele tier 5bol allt), es kb ugyanugy ment vele a roflstomp mint regebben a KV-val. A 85mm pontos, RoF es Acc rendben van. Mondjuk tettem ra rammer+egld+venti-t (volt folos a depot-ban).
KV-3: 2 szar T7-T10 csata volt, inkabb no comment egyenlore.
IS-8: Mintha a teszt szeron jobban gyorsult volna, de ettol fuggetlenul teljesen rendben van. Meglepoen elso csataban Steel Wall-t szereztem vele.
-
Paul119
addikt
válasz
krisss93 #47948 üzenetére
azt ugye tudod hogy nem lehet két reged?
más is4 a torony meg a test találkozásánál lőhető , hiába voltam hull downban,lazán át ütöttek és nem értettem hogyan, akkor láttam hogy ott lövöldöztek át,parancsnok lövész elsőben meghalt 2. a töltő is[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
Battle: Murovanka 2012. május 9. 1:35:28
Vehicle: PzKpfw V Panther
Experience received: 1 195
Credits received: 30 276
Battle Achievements: Snipercsóri vk3061h elsőre ki gyulladt utána 560 hpról szét pukkant a lószaros rekesze( jó ez az új cucc ami mutatja ha lőszeres rekesz kampec van) tyepba is iserült 500 dmget bele lőni ,meg az is3ba is, vkn utáltam a 88ast ,ezen meg imádom, ki érte
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
bullseye
addikt
éjféltől váltásig nem tudtam "duplázni" AMX13-90/M18 duót (legalább a Priest-et sikerült)
szemét csaló WG így akarja elérni, hogy prémiumot vegyek - csak már az van...'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Patrick76496
őstag
Látom sokan írtatok az eredeti hsz-re, nem szeretnék külön felsorolni mindenkit, köszi a válaszokat. Igazából ha a dmg többet számít mint a kill, akkor inkább arra megyek. Nem akarok én senkinek sem rosszat (csak az ellenségnek
) nem szeretnék paraszt módjára játszani. Pl ha vkit véletlen meglövök, vagy nekimegyek a csapatból, nem esek neki, hanem elnézést kérek tőle, és tetszik-e neki vagy sem, én többet nem tudok tenni érte.
Kérdés: a tank századokban olyan csapatokkal dob össze, mint mi a tsz tagjai? Mert eddig azt hittem, hogy azokat osztják szét valahogy."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
.mf
veterán
Hmm mégsem olyan rossz ez a KV2, lehet megtartom
Victory!
Battle: El Halluf 2012. május 9. 4:45:26
Vehicle: KV-2
Experience received: 6 470 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 28 435
Battle Achievements: Mastery Badge: II ClassLáttam ma egy olyan meccset, hogy Lakeville-nél középen 11-en akartak átjönni... elsőt kiszedtük, ottragadtak és céllövölde
T34, KV3, VK3601, B1, Marder, minden. Nem akartam elhinni, hogy szinte mind ott vannak...
Ezt pedig:
Victory!
Battle: Karelia 2012. május 9. 6:25:45
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 171
Credits received: 26 830
Battle Achievements: Steel Wall
27 hp-val fejeztem bes már nem is tudom, hogy hány lövést kaptam.
Javítással és lőszerrel épp mínuszos lett...Az új térképek nektek hogy tetszenek?
Szerintem nagy rakás fosok, főleg a mediterrán: cső-shooter, nem igazán lehet manőverezni, s ha egy üres csőben egy gyors light / med elkezdi foglalni a bázist, akkor heavyvel cammoghatsz vissza... A kínai egy fokkal jobb, de az se igazán tetszik. Főleg az alacsony kitéríthetőségű szovjet ágyúkkal...Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mcray
senior tag
Kérlek osszátok meg Ti is, mert érdekel, hogy ezek (hiányzó modulok, lassú célzás, össze vissza helyezett XP tartalék) normálisak vagy egyedi esetek:
Én így jártan:
KV-3:
-Hiába volt felhalmozva a szükséges XP a KV-4-hez, az XP fele átment a KV-2-re (WTF?)
-Hiába volt maxon a legjobb modulokkal a KV-3, most ki kell fejlesztenem és meg kell vennem egy rakás modult...
-IS-4-et és IS-8-at zsinorban 4-szer pattintott (Mindkettőt sebeztem 400-akra...). IS-sel ezek simén kinyírnak. Változott a páncél jó irányba, vagy csak szerencsém volt?
-Nagyon jó kimaxolvaT-150:
-Szintén hiányoznak modulok amiket fejleszteni és venni kell. Ezért csak 122-es Derp van rajta ami 120 HP-t sebez bármin ( KV-4-re 180-at sebez...)
-Nem alkottam még véleménytKV-2 (107):
-Maxosan kaptam
-A célzási időt olyan mintha megkétszerezték volna...Már rég betöltött a következő, mikor elkezd szűkülni a kör...
-Amúgy jóKV-1:
-Érthetően gyorsabb
-Su-152-vel ne találkozzatok...
-Teljesen jóIS-8:
-Első körömben 5 kill, másodikban bukta, mert hüly volt a csapat.
-Ha ügyes vagyok 2 másik IS-8-at tudok megölni mielőtt ők szednek ki engem.
-Elég papír, de ami még borzalmasabb. NINCS löveg kitéríthetősége függőlegesen
-Új löveg nagyon tetszik
-Élvezetes "médium" tankIS-4:
Nem mertem tegnap kipróbálni[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Attici
őstag
7.3 verzióban a KV- m helyett kaptam egy KV-1-t meg egy KV-2-t. A KV-2 be fullus emberekkel!
Viszont a KV-3 drágább lett és az IS-t is átrakta egy másik ágba!
Amit az egyik oldalon ad, azt a másikon elveszik.
Viszont az új pálya nagyon szép lett!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
vhw
addikt
válasz
Attici #48011 üzenetére
Mit vett el?
Én csak azt látom, hogy a szerencsések és előregondolkodók kaptak plusz tankokat és garázshelyeket. Illetve azok a tankok amik feljebb léptek egy szintet, velük együtt a játékos is ugrott egy lépcsőt a techtreen, időt-creditet-adott esetben szenvedést spórolva. Ezzel egy időben a tankok ára is megnőtt, ami ha garázsban volt, és ezután úgy gondolja mégsem kell neki tovább, akkor szinte veszteség nélkül adhatja el őket az eredeti vásárlási árhoz képest.Akik pedig nem érték el a kérdéses tankokat nem vesztettek semmit, ugyanúgy ki kell fejleszteni őket, ahogy mások is tették/teszik.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
tank1
tag
Szeretném akkor én is a következőket:
Az E75 típusú tankom kapjon plusz ötszáz hp-t, az ágyúja kapjon plusz 30mm átütőerőt és legyen belőle T10-es tank. A helyére pedig kapjak egy t9-es járgányt, amely jó gyors és szupi az ágyú is rajta. (ja és az E100 több mint hatmilliós árát pedig kérem vissza, utólagosan próbálva, tizedét sem éri)
Csak ennyit szeretnék. Vajon meghallgatnának az illetékesek? -
Iron Funeral
őstag
Minek 500hp? leghülyébb stat a játékban. Kapjon +25mm-t a haspáncéljára aztán akár tier XI-nek is mehet... Amúgy meg csak csinálják meg az ágyúját pontosabbra+célozzon gyorsabban. Vicces amikor a többi IX-es tank kiröhög pedig a tieden van a "precíz" német ágyú
(#48017) D.Orion: jónak jó... csak van jobb.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
freelancer
tag
-
vhw
addikt
válasz
Iron Funeral #48016 üzenetére
"Vicces amikor a többi IX-es tank kiröhög pedig a tieden van a "precíz" német ágyú "
Khm-khm... VK béla...
gyengébb front, gyengébb oldal, rosszabb mozgékonyság, benzintartállyal megerősített frontpáncél"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Balesz1899
aktív tag
A KV-1 elég érdekes lesz, tegnap Tiger P-vel pattogtam róla össze-vissza, vicces volt.
A KV-2 sem tűnik rossznak, de még épp csak kipróbáltam.
A T-150-et valószínűleg eladom, ez az, amire sok szükségem nincs. Minek szenvedjek egy szinte stock T6-os fossal, amikor a következő tank már amúgy is megvan, ráadásul már azon is megvan a T8-hoz szükséges XP? A Tier6 amúgy is szopás legtöbbször. Szóval szerintem ez megy a levesbe, legalább lesz helye a SU-152-nek.Az új pályák: hiába játszottam rajtuk teszten pár kört, még bőven tanulni kell.
A kínait heavyvel utálom, mire a völgyből felérek, letelik a 15 perc
A másik nem rossz, bár arra eddig jóval kevesebbszer dobott be. -
Iron Funeral
őstag
Jó jó de azt nem is veszem tankként, azért maradt ki
Egyébként a béla jobban tudja használni a sidescrapert(#48017) D.Orion: Ahogy én látom szerintem jobbak lesznek, legalábbis az IS-8. Ugyan nincs rajta annyi páncél mint a 75ön, de van rajta olyan ágyú ami kiellensúlyozza a hátrányát, mindegyik átlövi a másikat, de az IS-8 jóval mobilisabb ezért taktikai előnyhöz juttat (senki nem játszaná a 75öt ha az 50en lenne egy ~250 pen. ágyú szvsz). Az ST-1 meg kiköpött IS-4, kicsit gyengébb oldalpáncéllal... ezzel együtt ennek van a legjobb páncélja ha az egész tankot nézed és nem csak az elejét, de újfent ennek is olyan lövege van ami kiegyensúlyozza a dolgot, sőt, ha nem találod el normálisan, vagy éppen gyengébb napja van a német lövegnek akkor simán lepattansz róla, ugyanezért neki elég erőteljesen kell dolgoznia, hogy lepattanjon a 75 hasáról(~120mm). Sőt sokszor nem kell a hasát sem lőni, bár ritka alkalom, de volt olyan 1v1 esetem M103 ellen ahol bizony beszakította a 75 homlokát az új löveg...
ps. Statok alapján nem annyira pontatlan a német löveg de vannak "furcsa pillanatok" amikor annak ellenére, hogy leszűkült a célkereszt kilő belőle, vagy éppen csak simán eltűnik a lövésed és soha nem látod becsapódni... sehova. Néha van olyan is, hogy a célkereszted már leszűkült, de a szerveroldali meg szét van csúszva teljesen, és hosszú másodpercekig ki van akadva, majd hirtelen elkezd összemenni. Ilyen dolgokat nem láttam más ágyúnál, egyedül artyval sikerül kilőnöm néha a célkörből, azt sem tudom, hogyan csinálja.
Erre jó fix lenne, ha pontosabb lenne az ágyú, mondjuk 0.34 acc meg 2.5s aimtime tetszene, és ez kiegyenlítené kicsit a lövegek képességeit, bár az M58 még etalon marad így is. Vagy csinálják meg, hogy ~200 pen. ágyúk ne tudják átlőni hasát, és kelljen minimum 220 anélkül, hogy forgatnád bárhogy is. Valamilyen szinten mindegyik kellene neki. Már nem ugyan az a tank mint ami kijött jópár hónappal ezelőtt.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
válasz
Dobi 562 #47928 üzenetére
Közben utána olvastam, hogy mind a két szám a győzelmi esélyt számolgatja 2 képlet alapján. Meglepően bejött nálam a dolog. 50-60% környékén általában tényleg nyerünk és szoros a meccs.
Van hátulütője is a dolognak: Eddigi rekordom a 9%-os győzelmi esély volt. Ahol mire feleszméltem kb egyedül voltam a pályán. (Szép is az a 400 effis IS4 top tankként...)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Fel
addikt
A KV-2 egy igazi fostalicska lett szerintem... Replay* Mi az, hogy egy nyamvadt T-34-et, vagy Su-85-öt nem tudok kiszedni egy lövéssel.. 152-essel? Sebez mindenbe 200-300-akat. Egy JPz4-be sikerült 412-t lőnöm!! Csak korábban ez is egy lövés volt
Esetleg lehetne azt mondani, hogy Random Géza beszólt, hogy "Ma nem nyersz vele B+!" De az a baj tegnap is ezt mondta...Használjak 107-est... Arra ott a T-150. A KV-2-t a 152-es tenné egyidivé.
*Amúgy is remek csata volt. 5 perc után azt vettem észre, hogy már én vagyok a top nálunk, míg az ellenél ott van még két T34..
-
Djuree
félisten
válasz
D.Orion #48017 üzenetére
IS-8 nekem nagyon bejön
Jól néz ki, jobban mint az IS-4, nekem ha tetszik a tank kinézetre, jobban is játszok vele. Tegnap IS-7-et meg IS-4-et lőttem ki egy körben, és nem low hp-ről. Elég gyors is, egy tápos med kb.
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
vhw
addikt
válasz
Iron Funeral #48022 üzenetére
Na azt az egyet udja, hány pályán működik és hány helyen?
Egyedül Himmelsdorfon lehet következetesen használni, más pályán igen szituáció függő."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Mcray
senior tag
Nem tudom beállítani a 2.2-es XVM-et.
Csata töltéskor nem jelenik meg adat, csak pöttyök amik a számok színével vannak színezve
Ugyanezt látom ha megnyomom a TAB-ot csata közben.Valaki tud ebben segíteni?
Kipróbáltam, hogy mindent TRUE-ra állítottam, de semmi sem változott.
A régit tudtam konfigurálni, legalábbis tudtam mi mit csinál. Ennél sajnos nem.
-
harcos22
csendes tag
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. május 9. 9:42:03
Jármű: IS-8
Szerzett tapasztalat: 5 250 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 421
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, MesterlövészKorrekt az új tank!
-
Sixkiller6
őstag
na akkor adódik a flamewar-kérdés:
KV-2 vagy T-150?
csak egy T6ot akarok megtartani.
melyik jobb?- no es importante -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #48030 üzenetére
Nekem a KV2 sokkal jobban bejött. Azt meg is tartom míg a T150-től már megváltam. Valahogy jobban hozta a régi KV feelinget szerintem a 2-es.
Més que un club!
-
törölt tag
válasz
-
Balesz1899
aktív tag
Én a KV-2-t hagyom meg trollkodni, a T-150 fejlesztgetésével nincs kedvem tökölni.
Aztán ha kiderül, hogy már a 152-es derp sem a régi, akkor max eladom azt is -
Djuree
félisten
válasz
én a KV-1S-t választottam
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
törölt tag
Nekem is ilyesmi lenne a kérdés,most KV1-el űzöm az ipart,az lenne a kérdésem,hogy KV1-s-t válasszak,vagy a T-150-t?
-
Attici
őstag
Már kimellesztettem a KV-3-ast csak nem vettem meg. Erre drágább lett. +beraktak még egy tankot a KV-1 és a KV-3 közé. + az IS most egy másik ágba került tehát a KV-1-esből kezdhetem kifejleszteni a KV-1S-t pedig azt pont nem akartam.
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
törölt tag
De szeretem ezeket a szupermeneket,akik úgy lőnek ki,hogy nem is látom.Állitólag a lövésnél látnom kéne,erre sehol semmi...
-
törölt tag
-
válasz
#56230144 #48040 üzenetére
Akár a pálya túl feléről is kilőhet valaki, azt meg nem fogod látni, hacsak nem éppen egyik csapattársad látja.
A lényeg, hogy a láthatóság sok mindentől függ. Ha van köztetek 2 bokor, és azt az ellenfelet senki sem látja, akkor lőhet bármennyit, te sem fogod látni. Ő meg egy másik ellenfelen keresztül láthat téged, ezért képes rád lőni.
-
tank1
tag
Ebben az esetben akkor ideje bejelenteni más ágak esetén is hasonló átalakításokat.
(hogy legyen időd addig kifejleszteni)
#48016: 500hp sokat jelent. Plusz egy lövéssel többet visel el a tank.
#48024: Ha nekik nem jár egylövéses kivégzés feletted, neked miért járna őfölöttük?
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz
athomi #48044 üzenetére
Páran odaírják, hogy prémiumos vagy sem, de azok minek rakják ki az eredményt akik azzal nem tisztelnek, meg hogy odaírják.
Értem én hogy büszkeség a jó eredmény, de írjátok oda hogy sima vagy prémium. Köszi
-
Djuree
félisten
a német ág már megvolt, még az amcsi lesz majd egyszer.
-
.mf
veterán
Nálam így néz ki:
KV1: eredeti KV crew (skillekkel, perkekkel), 0 xp-ről indult
KV2: új crew, örökölte a régi KV xp-jét (mivel a régi KV2-es toronnyal volt updatekor)
KV3: régi crew, megmaradt az xp
T150: új crew, 0-ról indult
Equipment csak leszedhetőek voltak (álcaháló, toolbox, periszkóp), consummables-t nem vitte át másra.Napfénysüti:
hátnemistudom. Most a KV1 néz ki a leggyengébb láncszemnek, utána pedig a KV2. A KV1 a fejleszthető toronnyal is csak 640 hp, és nem lehet rá 107-est rakni, csak 57, 85 at vagy 122 tarack. A T150 790/840, a KV2 810/860; és mindkettőre fel lehet tenni a 107-est (bár a T150-en a ROF kicsit rosszabb). A T150 kicsivel jobban is páncélozott (90/90/75 hull és turret 90/90/90 / 100/100/75, míg KV2 75/75/70 és 90/75/70 mm). A nagyobb tornyot még nem kutattam ki, de remélem nem lesz akkora nagy célpont, mint a KV2-es. Végül pedig, a T150 kaphat nagyobb motort is.
Azt sajnálom csak, hogy a KV1-esen van a már harcedzett, skilles-perkes csapat. Goldért pedig nem akarom retrainelni őket.Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest