Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Hivatalosan is elstartoltak az AMD Instinct MI300-as fejlesztései
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
-vitya-
senior tag
elméletileg van értelme mindig ugyanazzal platoonozni, hiszen kiismered, és pontosan tudod, hogy milyen helyzetben, mit fog lépni. De mint oly sok mindenben, ebben is a világképedet tágítja, és önmagad jobb megismeréséhez vezet, ha másokkal is összeállsz. A hármas, meg egyszerűen kihagyhatatlan élmény. Bár a másik kettőre nehéz úgy figyelni, hogy egyforma mennyiségű törődést biztosíts mindenhova... ööö, miről is beszéltünk még az elején???
-=Витя=-
-
hemaka
nagyúr
csóri amcsi t10 heavy tulajok...
Szerk.: Csak középen a háromszögben tudott átütni, minden máshonnan lepattant szemből.
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz
hemaka #37002 üzenetére
A T110 nagyjából ugyanígy szét tudja lőni az Is-7-est 10m-ről...
És ez még csak a korai T110, ami most van szuperteszten annak a tornya 250mm. Várd ki a végét.
És? Elég az, ráadásul a nagyobb DPM miatt előbb lövi ki az Is-7-est. De fölösleges még következtetéseket levonni, ez még csak teszt, kismillió dolgon változtathatnak még a véglegesig.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
fsb1000
nagyúr
Úgy tünik a vasárnap tragédia volt.... Délután még nyerő szériám volt.
Este 2-3 bukóval kezdtem a T30-at, aztán próbáltunk menni szakaszban t9-el, de asszem 1:0:7-nél feloszlottunk. Ilyenkor kilépek és várok egy órát, az néha segít.De a fekete leves csak ezután következett.... T30/E100 váltásban mentem, a csaták 2/3-a vereség volt. Egyszerüen nem hittem el, hogy olyan csatákat is elveszettünk, ahol az MM szerint látszólag erőfőlényben voltunk és a játékosok szép pirosak voltak a túloldalon. Még bénázás se volt nagyon, csak szép lassan elfogytunk, a 100%-osan becélzott lövéseim is mellé mentek.
És akkor a "namégegyet... nemégegyet, azt már biztos nyerjük" effektus egészen hajnalig tartot.... kész kikapcs. Hülyeség volt... inkább aludtam volna.Nem részletezem.... 20+ csatában 300.000 kreditet buktam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Djuree #36988 üzenetére
Azért lehet találni lányokat a játékban.
Pár hete rumci-val szakaszoztam, mikor nem tudtunk egy századot összehozni.
Ez volt a mélypont: 11 éves kislány, és állandóan csacsogott, csatában is azt kérdezte ki hány éves és hogy néz ki.
Végülis nem volt olyan rémes... sok csatát megnyertünk, míg a barátját be nem hívtuk, mert neki KV-ja van (az olyan mintha félisten lenne). Na onnantól nem volt játékélmény, mert mi t2-t3-al mentünk. -
Szlopa
tag
válasz
virkir #36849 üzenetére
Kövezzetek meg érte, de én imádom a VK3001P-t
Igaz, hogy nincs olyan nagy páncélzata és ágyúja, de cserébe gyors tank és kellően mozgékony is (60 km/h a végsebessége). Szerintem a legnagyobb előnye, hogy a gyorsasága miatt, oda tudsz éri jó helyekre, illetve a csata hevében be tudsz kerülni más tankok mögé/oldalába. A játék vége felé meg azt szoktam csinálni, hogy meglátogatom az ellenséges arty-kat. Szokták szeretni...Meg szerintem nem olyan rossz a legnagyobb ágyúja. A VK3001-en sincs jobb.
-
DonCapello
tag
válasz
fsb1000 #37008 üzenetére
Ez ma velem volt, játszottam most 3-4 kört, 100%-osan becélzott lövések olyan irányban/ívben mentek mellé, hogy az mármár a fizika törvényeit rúgdossa.
Mindenesetre haladok tovább az arty vonalon, lassan megvan a tier3, mindenképp maradok a szovjet vonalon, állítólag itt a legjobbak az ilyen típusú masinák.
Kérdés: megéri prémiumra aranyat beruházni, vagy annyival nem lesz jobb nekem tőle?
-
Djuree
félisten
válasz
DonCapello #37012 üzenetére
te tudod megéri-e neked 1,5x olyan gyorsan haladni
LEGO Moc építő, tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Szerintem megéri prémium acc-ra áldozni.
1 hónap kb 2500 FT és 50%-al több lesz a kredit meg az XP.
Tudsz csinálni 3-as szakaszt vagy bármilyen századot.Ha marad pár GOLD-od akkor a leghasznosabb a kiegészítő cuccok leszerelésére költeni 10GOLD/db. Pl egy töltésgyorsító nem vész el, ha eladod a tankod, vagy átrakod másikra.
-
Rém
tag
válasz
És a tech tree végén lévő ojjektumok úgy vannak megtervezve, hogy a fenntartásuk prémium nélkül igen csak embert próbáló feladat. Egy kör a csúcsragadozóval, és a fenntartáshoz kell farmolni egy kissebb tierü valamivel.
-
Atlantis
veterán
válasz
Szlopa #37011 üzenetére
Hát, ha egyszer a hajad elvesztése árán sikerül vele összehozni a nagyobb motorokat, akkor elhiszem, de alap motorral a döglött lajhár előbb megindul, mint az.
Párhuzamosan csinálom a két német heavy ágat és a 3601H biza sokkal jobban bejön, pedig az se egy rakéta.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Eagle16
addikt
válasz
Iron Funeral #37006 üzenetére
Az is fog, az 200mm lesz ELVILEG a következő teszt patchel.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Sajnálatos módon egyik magyar klánnak se sikerült maradandót alkotnia vagy ha sikerült is, sokáig nem bírta megtartani a területeit. Mivel rengeteg magyar klán van és többségükben alig akad 1-2 jó játékos így nehéz bármit is tenni. Valljuk be nincs értelme így. Azon töprengtünk az elmúlt időben hogy miért nem vagyunk képesek összefogni. Mint a többi nemzet. Alkotni egy erős jó csapatot és megmutatni a többi klánnak hogy igenis képesek vagyunk rá.Tervünk egy elég kemény HC klán megalkotása. Erős szűrés lenne ki jöhetne be. Persze aki megüti a szintet az aranyban, normális klán csapatban és hangulatos meccsekben részesül.
Feltételek:
-minimum 1200-as efficiency (itt tudod megnézni)
-minimum 1 top tier tank
-minimum havi 15-20 nap cw részvétel (még nem dőlt el, hogy mennyi legyen)Jelentkezni nálam, PM-ben. Jelenleg több, mint 30 jelentkező van. A neveket bizalmasan kezeljük, tehát ha mégse lenne ebből semmi, senki se fogja megtudni, hogy ki akart jelentkezni. Március 13-án megbeszélést tartunk, aki jelentkezett kap bővebb infót.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #37006 üzenetére
Azt nem tudom h miben fog megnyilvanulni, de M103 is elvileg fog kapni buffot.
Mondjuk eleve nem 127mm a max armor hanem 160 kene h legyen, de mivel hulye amcsik nem allando vastagsagu pancelt alkalmaztak az M103-on gondolom WG atlagolt es igy lett 127. Ettol fuggetlenul a fullos M103 egesz jo (sot meg stockkent sem hajat tepo), persze nem egy E-75 szint.
Ezek az uj palyak elegge erekesek. Campania kulonosen, kb semmi lehetoseg nincs manoverezni/taktikazni.[ Szerkesztve ]
-
na engem felszippantott a mass Effect 3 univerzuma, majd később visszatérek tankozni xD
https://hardverapro.hu/apro/dd_hifi_xlr44b_adapter_xlr_4-pin_dugo_4_4mm_pentac_3/friss.html
-
Iron Funeral
őstag
Én személyesen a turret armort tartottam kissé hiányosnak, ha azt növelik egy kicsit (vagy ~200 körülire ahogy Eagle írta
) akkor jó lesz, esetleg lower hull lehetne kicsit erősebb, mivel ezt igazából nem tudod beforgatni (az U alakú eleje miatt, mindegy hova forgatod nem változik a páncél).
Van az a "vidéki" map, és a baloldalra felvezető úton olyan strongpoint van arty coverrel, hogy huhh, beáll oda valami T95 aztán ott fel sem lehet menni
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
vhw
addikt
O csak megmondo ember... Csipi a szemet, h eff. alapjan szoba se allnanak vele.
Amugy meg szerepelt a felhivasban egy szoval is,h aki meguti a kiirt szintet az instant bekerul es orokos tagsagot kap? En nem lattam... Valami hatart megiscsak meg kell huzni, nem irhatnak 100 tankhoz kulon minimum teljesitmenyt.
Az az 1200 csak egy belepo, legalabbis szerintem, aztan megnezik jobban az illetot."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Drenadar #37030 üzenetére
Itt a tiéd: [link]
--
(#37032) MCGaiwer: Meg tudnád adni a WoT nicked? Érdekelne hogy egy jó játékosnak milyen az eff rating összetétele, milyen tankokból, milyen és mennyi medál gyűjtemény, stb.
Én csak átlagos játékos vagyok, de kis "odafigyeléssel" gondozgatom a statom.[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz
fsb1000 #37033 üzenetére
IS-7 1718.1
IS-4 1831.2
Object 704 2404.6
T34 1740.8
T-50-2 1951.9kimásolva dossierből. persze ott vannak a kifejezetten szar tankok, 600-700 körül, a low tierek szintén 700 körül, van pár amit hagytam a picsába, azon van kb 50es eff, meg amiket afkolva húztam, szintén ilyen 100as kb. akinek több tankja van, törvényszerűen szarabb effel rendelkezik mint akinek egy. mert a sok kicsi átlaga jobban leviszi.
de még a dossieres se tökéletes, de fényévekkel jobb mint az eff ratinges, és ha profi embereket akar valaki, illik már az elején profi szinten szűrni őket.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
jahrn
senior tag
Hamar statok, vkinek osszejott a Burda's medal?
(#37021) r1E3S3E7T Egyreszt 1-2 TD kepes blokkolni barmilyen tamadast, masreszt azon a terkepen majdhogynem ertelmetlen meddel menni. Remelhetoleg atdolgozzak egy kicsit.
A masik map ebbol a szempontbol jobb, mondjuk erdekes h a jatekosok 90%-a egybol a telepules fele megy pedig a hid fele tamadva is jokat lehet huncutkodni.[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz
fsb1000 #37041 üzenetére
itt én is felvállalom, ott van rögtön az avatarom alatt. viszont a fórum és a wot 2 külön világ. aki akarja elhiszi aki nem az meg nem, engem egyik se érdekel. ha trollkodni akarnék itt talán csinálnék egy új accot, de mivel azt az accot használom amivel több mint 9 éve vagyok a fórumon, sejthető hogy nem ez a cél...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Mcray
senior tag
válasz
MCGaiwer #37039 üzenetére
"meg amiket afkolva húztam, szintén ilyen 100as kb. akinek több tankja van, törvényszerűen szarabb effel rendelkezik mint akinek egy. mert a sok kicsi átlaga jobban leviszi."
Te miről beszélsz? Nekem a mostani statom a sok kicsi trágya tankkal jött össze. A nagyokkal alig tudok alkotni valamit. Mit vesz le a sok kicsi?
Ja, értem, tehát akkor a Te édesa... is szoktam szidni, amikor miattad veszítjük el a kört. Honnan van nektek képetek akár egy oldalon 3-4-en is AFK'zni, hogy a többinek tönkretegyétek a játékát? Hányok tőletek... Codozzál, ne Wotozzál...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
fsb1000
nagyúr
válasz
MCGaiwer #37042 üzenetére
Nem érted...
Engem nem az itteni nicked érdekel, amit felvállasz, hanem a WoT-os nicked, amit nem vállalsz fel.El nem tudom képzelni miért, ha tényleg ilyen jó a statod.
--Szerk:
khmmm.... ja igen az AFK húzás valóban hazavágja a global eff értéket, meg minden statot. Most már kezdem érteni miért nem mutatod meg, csak elsőre nem esett le a tantusz.
Az is érthető miért nem elfogadható számodra a globál eff érték mint szűrési feltétel: Mert neked gyenge azt AFK-zás miatt.
röhejes vagy......A szándékos AFK-zókat én is lenézem..... de hogy jön ide a COD?
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Paul119 #37045 üzenetére
350?????? na olyat még nem láttam.
Mekkora meglepetéseket okozhat, mikor 350-es rőtvörös eff értékkel bemegy egy csatába és full profiként lever mindenkit.Egyébként miért szégyellősködtök, miért nem írjátok le a nickjét? Én nem találom, csak egy párszáz csatával rendelkező MCgaiwert az EU szerveren.
Mostmár könnyen lecsekkolható mert IS7-re megadta a pontos eff értéket.[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest