Hirdetés
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
belaazallat #26999 üzenetére
Elbant mar E8 sherman is velem a betaban, nem voltam ra buszke. De virkir elmondhatja, annak idejen olyan batran lehetett menni a Ferdivel, hogy ugy kellett kapkodnia magat a VK45B-vel, hogy utolerjen, es elofordult h mar ellenfel se sok maradt mire beert. Nyugodtan lehetett vele elso sorban harcolni, mert nem tudtak atloni, csak nagy szerencsevel. Most mi van? Ha nem huzod be fuled farkad vele ocskavassa lonek. Nem azert mert mindenki megtanult a gyengepontokra celozni... Hanem mert a 200mm frontreszeket is atlovik. Anno ha valami atlotte a szegecselt pancellemezt csak tatottam a szam, hogy mekkora makja volt az illetonek, most ez mar mindnennapos.
Egyszeruen eltunt az a jatekelmeny, az a stilus amivel anno jatszhattam vele es szerettem. Nem tetszik,hogy egy elmeletben jol pancelozott TDvel ugy kell bujkalnom, mintha ISUban ulnek. Papiron masszivnak tuntetik fel, a gyakorlatban nem az.
Igy megyek a T28 fele, az talan jatszhato abban a stilusban, ami nekem tetszett."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
virkir
veterán
válasz
Murder3 #27000 üzenetére
Nekem a SU-152-nél meg a KV-3-nál volt furcsa, hogy kevesebbet adnak mint régebben, sokan panaszkodtak még a KV-ra meg a KT-ra is. Sőt Löwe juzerek is érzékelték, hogy nem hoz annyit mind a patch előtt.
emre
Azért az object meg a T95 elég pattogós bír lenni még arty-val is.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz
Paul119 #26998 üzenetére
"jonnek majd a nagyszajuak..."
aztan aberraltnak nevezel...Vegulis nem engem szoltal le... Es mivel van artym, es szeretek is vele jatszani, igenis vonatkozik ram is.
De ha nem lenne artym, akkoris tele lenne a hocipom az allando nyafogas miatt. Nem igaz h 4-5ezer csata folott nem jut el az ember arra a szintre,h tullepjen ezen. Hogy megtanuljon jatszani veluk/ellenuk, vagy megtartsa maganak a velemenyet, mert marhara nem erdekel senkit ez a fajta picsogas."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Murder3
addikt
válasz
jozefgucci1 #27006 üzenetére
német vonalon nem nagyon vettem észre, h vk-k kevesebbet adtak volna vagy a panzer 4 és 3/4.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Murder3 #27007 üzenetére
KV és T5-T6 amerikainál én is úgy érzem, hogy kevesebbet hoznak. Ilyen nyertes körben 7-9K kreditek elég gyakran alakulnak. Le is álltam pár napja a játékkal, azóta éltem boldog.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
GrooveHero
addikt
Nagy a csönd. Na mivan? Mindenkit kilőttek?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
luka1996
csendes tag
Mit frissítenek?
Rámegyek, hogy játék indítása, és bezárja az ablakot, tegnap óta ezt csinálja.
Azt írja, a térképet nézik át, de látom ti tudtok játszani, miért van ez? -
echterion
nagyúr
válasz
balintka #27011 üzenetére
Szerintem minden arty-ra elfér az erősebb löveg. De igen, Timyyy a Grille-ről beszélt.
Mod: Látom, már válaszolt.
[ Szerkesztve ]
***** Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej *****
-
fsb1000
nagyúr
A Klán létszáma elérte a 75 főt, ezért ahogy korábban jeleztem a felvételi szűrést megszigorítjuk. Felvételnél előnyt jelent, ha valaki régóta Prohardver tag és ezen a fórumon aktív, valamint a klán vezetése vagy a tagság egy része támogatja a belépését.
A felvételek adminisztratív részét és a szűrést Timyyy21 végzi "Toborzó" státuszban, de Parancsnok helyettesi rangban. Jelentkezés továbbra is a klán oldalán lehetséges.
Akik már tagjai a PHE-nek csak minimális követelményeknek kell megfelelniük (pl. normális kommunikáció a chaten), de ha fogynak az üres helyek, akkor az 1-2 hete inaktív játékosok tagsága felfüggesztésre kerülhet.
Minden tagunknak és fórum olvasónak jó játékot, jó századozást, és gyors fejlődést kívánok!
-
-
fsb1000
nagyúr
Nagyjából egyetértek.
Én fejből nem nyomom a számokat, de az biztos hogy régebben kerültem és tiszteltem a Ferdít nagyobb tankjaimmal is, most meg egy Pantherral vagy VK-val is rámegyek, mert könnyen sebződik.Pedig valamikor célom volt, hogy furikázzak vele és osszam a jónépet.
-
fsb1000
nagyúr
Egyszeruen mar nevetseges amit muveltek, mikozben egyikotoknek sincs high tier artyja,
Viszont van t9-es tankom, amely elsődleges célpontja az artyknak.
Lehet neked nevetséges... én inkább kellemetlennek érzem, hogy az általam elképzelt vagy elvárt játékélményt el tudja rontani 4-5 GW tiger vagy GW Panther.Nagyjából tudom már, hogy hova lehet belőni artyval, de nem vagyok hajlandó úgy játszani, hogy a jétékbéli tevékenységem 80%-a az artyk előli rejtőzés legyen.
Inkább suicid rush... általában tank lő ki és még sebezni is tudok 2-3 lövéssel.
Azt mehetek a köv csatába. -
Sanya
nagyúr
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. január 10. 19:32:19
Jármű: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 1 038 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 882Javítás:
GW Panther jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 3 527Megvásárolva:
A lőszerek GW Panther járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 320a meccset ketten nyertük meg egy másik gw pantherrel, miközben befoglaltuk az ellenfél bázisát úgy, hogy nekik maradt egy gw panther és 3 heavy tank. gyönyörűen hozza a pénzt...
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
luka1996
csendes tag
Mit frissítenek?
Azt írja, a térképet nézik át, de látom ti tudtok játszani, miért van ez?Lécci valaki segítsen!
-
jahrn
senior tag
válasz
fsb1000 #27020 üzenetére
Engem is szokott arty kiloni, de jobban zavar a hulladek MM es a nem tul kooperativ csapattarsak. Az meg h a francia T3+T4 folyamatosan olyan csatakba kerul ahol semmit sem tud kezdeni az hab a tortan.
Szal azt hiszem most hosszabb idore szuneteltetem a jatekot, vagy max a fun tankokkal jatsszom. -
fsb1000
nagyúr
Mindenkit más zavar, ezt el kéne fogadni az artysoknak is.
Talán azért panaszkodnak sokan, mert sokakat zavar az artyk túldimenzionált szerepe és egyes csatákban nagyszámú megjelenésük.
Persze a 4-5 arty besorolása is fogható az MM-re.... lehet ez minden rossz atyja.Engem csöppet sem zavar ha sírósnak mondanak... zavarja Őket amit én írok az artyzás árnyoldaláról. Hátha kevesebbet használják.
Ha nem volnának elveim, akkor random csatákban zavargatnám a saját artikat (ha több mint 3 van) hadd érezzék magukat kellemetlenül kicsit.Na megyek pár kört.... 1-et a HUmmel-lal.
-
Chris0321
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Chris0321 #27025 üzenetére
"Arról pedig nem az artys tehet, ha sokan vannak egy csatában és nekik sem jó."
Látod ez egy kulcs mondat... a vége mindent megvilágit.
Olyat még nem olvastunk egy tankusertől sem, pl. olyantól aki KV-val megy, hogyArról pedig nem az KV-s tehet, ha sokan vannak egy csatában és nekik sem jó.
vagy
Ferdinándom van és nem jó ha rajtam kivül több Ferdi is van a csapatban.Adalék:
A legjobb statom Grillével van.... úgy hogy nem szeretek artyzni és keveset gyakoroltam.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Ki mondta, hogy T6-os arty farmolni jó?
December 7.-én írta overlord
The following changes relating to game economy will be applied in 7.0 updates:- GW-Panther: credit income decreased by 10%.
- GW Tiger: credit income decreased by 20%.- M37: credit income decreased by 30%.
- M7 Priest: credit income decreased by 8%.
- M41: credit income decreased by 3%.
- M12: credit income decreased by 10%.
- M40/43: credit income decreased by 20%.
- T92: credit income decreased by 15%.- SU-14: credit income decreased by 13%.
- S-51: credit income decreased by 15%.
- Object 212: credit income decreased by 25%."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Chris0321
addikt
válasz
fsb1000 #27026 üzenetére
Természetesen nem jó ha sok arty van, mert olyankor a tankok nem igazán akarnak mozgolódni és nincs kit lőni. Az artyst hibáztatják pedig szerintem mindenki játszon azzal amivel szeret, akar. Én akármivel vagyok, utálom a scout tankokat mégsem szidom őket ahol csak tudom és nem akarom kivetetni őket a játékból. Igyekszem együtt játszani velük, az artykkal, a láthatatlan TD-kell, a sérült vagy felrobbanó lőszerrekeszekkel, a lemingekkel, a campelőkkel és még sorolhatnám.
Ezek hozzátartoznak a játékhoz akár tetszik nekem és másoknak akár nem. -
válasz
Chris0321 #27028 üzenetére
Nem érted, hogy FSB1000 mit akart mondani. Mellesleg az, hogy nem akarnak mozgolódni, amikor 6+ arty van egy meccsen az tetszik vagy nem az artyk miatt van.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
jahrn
senior tag
válasz
fsb1000 #27024 üzenetére
Azert hozzateszem ma volt pozitiv tapasztalat is egy kicsi. A Hetzerrel ( tovabbra is egeszen hasznalhato a 10,5cm-rel), a Tetrarch-al meg Marderrel jokat huncutkodtam. A masik 6 jarmu viszont totail fail volt (a T34-el meg nem szenvedek), es ebbol max 2x erezhetem magamat hibasnak.
Mivel hetvegen event van gondolom megint hazakuldik a zartosztalyok lakoit, nem tudom h erdemes lessz-e jatszani..[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Chris0321 #27028 üzenetére
Igazad van... így is fel lehet fogni és elfogadni a körülményeket.
(komolyan mondom)---
virkir:
Az nem mindegy hogy mihez képesti az a 15-20%-os csökkenés.
De lehet nem keresnek sokat, akkor simán élvezik, hogy agyoncsaphatnak bárkit, miközben a szerencsétlen nem is számít rá vagy csak reménykedik, hogy nem őt, hanem a csapattársát célozzák előbb.Fentartom a véleményem: 4 vagy több arty tönkreteszi a játékot.
Nem figyelted meg, hogy utóbbi időben az a szokás terjed, hogy a pálya bizonyos helyeire nem mennek a játékosok (randomban) tankkal.
Néhány pályán van olyan ütköző zóna amit az artyk jól belőhetnek, csak sziklák vagy béna házacskák lehetnek fedezékek. Ilyen esetben vagy a jobb vagy a bal oldal marad üresen vagy csak öngyilok jelöltek mennek oda.És mióta ez van én is átmegyek a túloldalra, hiába a "gyilkos" oldalra tett a renccer.
Jó ez? -
BinLaden
tag
válasz
fsb1000 #27031 üzenetére
pont tegnapelőtt lőttem ki S-51-el full hp-ról egy Jgtigert, csak úgy repült fel az 1800
nagyon jó érzés voltköv körben meg szintén S-51-el páncéltörővel TD módba 1460 hp-ról egy T34 bánta, jajj de sajnáltam szegényt
[ Szerkesztve ]
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #27031 üzenetére
A második bekezdésed kezdőmondatával maximálisan egyet értek.
Hozzáteszem nem csak a tankok hanem az arty-k játékát is rontja ha sokan vannak én azt szeretem ha legfeljebb ketten vagyunk oldalanként. Hamarabb megvan az ellenfél és utána már tudok segíteni a csapatnak is.CPT.Pirk
Ez jó kérdés de ne keressünk logikát a WG fejlesztéseiben, meg nem ismerem az amerikai vonalat így nem tudom azok mennyire voltak farmra alkalmasak. Elég nekem bőven a német ág arty-ból.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
luka1996
csendes tag
Mit frissítenek?
Azt írja, a térképet nézik át, de látom ti tudtok játszani, miért van ez?Lécci valaki segítsen!
-
echterion
nagyúr
A körülöttem keringő könnyú tankok ellen van valami jó taktika, hogy kilőjem őket? Van valakinek valami jó tippje, hogy mit csináljak ilyenkor?
***** Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej *****
-
echterion
nagyúr
-
_seth_
veterán
válasz
CptMisi #27047 üzenetére
Van ilyen néha
Annyira belejön a kis T50-2 amit egyébként nem is olyan egyszerű még tigrissel sem leszedni, hogy csak akkor áll meg amikor kilőttem
Még az M24-esek ilyenek, megy megy és csak lő... a leosok inkább lőnek engem hasztalanul többnyire és figyelik, hogy ne kerüljenek az ágyúm végére, na azoknál tornyot, tankot mindent forgatok
Ha nem ilyen apró méregzsák az ellenfél akkor természetesen fordul az egész tank
-
Iron Funeral
őstag
Érdekes weakspot(stock Tiger az elkövető).
A hull viszont jól teljesít ettől függetlenül[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Pendrive probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest