Hirdetés
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Milyen néven?
-
echterion
nagyúr
válasz
whatnot #43977 üzenetére
Senki nem mondta, de itt (és még nagyon sok helyen, lásd pl. a férfi kéziseink körüli fórumvitákat vagy Szávay esetét vagy még sorolhatnám) szinte csak nyafi megy, hogy ez szar, az szar, ez béna meg az béna. Ezt te minek neveznéd? Önmarcangolásnak?
(#43976) Runo: Örülök, hogy neked (és még jó sok embernek) bejött. Ezért szép az, hogy nem vagyunk egyformák, nekem már nem annyira jön be, pedig eleinte nagyon tetszett.
(#43955) Napfénysüti: Az én gépemen sem túl rózsás a helyzet, pedig nem egy nagyon gyenge vas. Ez van, szarul van optimalizálva a játék. Lecseréltem az 5770-est, de túl sok mindent nem tudtam húzni rajta, mert volt olyan pálya, ahol képes volt 10-15 fps-re leesni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Patrick76496
őstag
Tud valaki egy olyan magyar klánt, ahová 15. életkortól, T6-os tankkal felvesznek, és klánwar-okra is vinnének?
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Gyuri27
félisten
válasz
Patrick76496 #44008 üzenetére
T6 klán war? Az nem hiszem, hogy vannak.
Max t6 század.
Amúgy gugli a barátod. Néhány magyar szövinek van akadémiája.Amd - Radeon - Ryzen
-
homeless09
őstag
Az artyk cseszik el a játékot teljesen...számomra legalábbis mindenképp.
(#44004) Napfénysüti: Ez így van. Mondjuk én még nem láttam Kelet-Európai játékot ami optimalizált lenne
(#44002) echterion : Én igaz, hogy laptopon játszom( Phenom 2 X4,4gb ddr3,hd6650M 1Gb), szóval játszogatni lehet rajta, Alan Wake-et magas beállításokon játszom, Shift 2 szűrők kívételével minden maxra csavarva, hibátlanul megy, de ez a játék alacsony/közepes beállításokon, főleg városos pályán tud produkálni 18 FPS-eket is.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
törölt tag
Már megvan,csak még a csatorna meglelése előtt írtam a HSZ-t
-
CptMisi
őstag
válasz
Patrick76496 #44008 üzenetére
CW-re 6os tankkal csak valami komolytalanabb fun klánban mehetsz...Annak meg nem sok értelme van. T6 századba lehet menni, de például KV3-mal Maus ellen mit szeretnél csinálni?
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
forras2
őstag
80k kredit kell már csak a VK3601H-hoz, de értelmes csatába nem dob be ez a ratyi, és 2-2,5k krediteket kapok csak tisztán
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #44013 üzenetére
miért, a stalker teljesen jól optimalizált volt anno
(nasa-sok felrakták, 12 fps fixen megvolt low-on)
[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #44020 üzenetére
Na de ez így volt jó, azok voltak az anomáliák a játékban.
Més que un club!
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #44022 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
-
echterion
nagyúr
válasz
#21346560 #44003 üzenetére
Kösz, de nem szoktam fps-sekkel játszani, mert nem az én stílusom.
Viszont mióta csak WoW-ot tolom, nem ezt, azóta párom szerint is sokkal kevesebb a nem megfelelő formátumú beszéd részemről, szóval ő teljesen egyetért abban, hogy nem nekem való ez a játék.**********
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Napfénysüti #44022 üzenetére
Látom te olvastad a novellát, vagy láttad a filmet.
-
forras2
őstag
válasz
homeless09 #44027 üzenetére
7,5 cm KwK 42L/70
A 10,5-ös rövid csövű ágyút nem szeretem, nagyon pontatlan. -
Patrick76496
őstag
CptMisi, Gyuri27: Rendben, köszi
Hát a tank századot már próbáltam, de általában csak csehek közé rak be, azok meg dumálnak nekem, amiből semmit nem értek.
Ha találok is egy magyart, akkor meg rosszul osztja fel a csapatot, múltkor is anno még fullos KV-2-vel mentem magyar tsz-be, bejutottunk a csatába, nekünk volt 1 Tier 6-os ha jól emlékszem, az ellenfél meg fel volt szépen szerelkezve 6-7 db KV-3-mal, hát el is vesztettük.
De a mostani a kemény. Új rekordot döntök KV-val (7 kill), kinyírnak, marad egy M6 és egy VK3601 egy KV-3 ellen. A VK lövedékei szépen pattannak le a nagy KV-3-ról, ki is lövi. Marad az M6. Na de az meg fappolt, vagy nem tudom mit csinált
csak ott állt egy helyben. Az utsó enemy elfoglalja a bázist, és kilövi az afk-s M6-unkat. Reportoltam is a playert helytelen játékmód miatt, ő volt a legjobb közülünk (tankot nézve), az ellenben pedig 2 KV-3. Ja és ez egy 2x-es csata lett volna...
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. április 19. 15:19:50
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 720
Szerzett kredit: 22 106
Csatában elért Achievement: Top Gun
Kilőve: KV, Hetzer, KV-3, T-28, T49, T14, Sturmpanzer I Bison[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Napfénysüti
nagyúr
-
forras2
őstag
válasz
homeless09 #44031 üzenetére
Az IS-el nincs gond, azt simán át lehet vele lőni. De 1 ferdit vagy egy tigerII-t, vagy épp 1 IS4-et már nem, és rendszerint ilyenek ellen dobál be
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
virkir #43987 üzenetére
Tudjuk, hogy nagy megfigyelő vagy, de tudod a szerénység is erény, a hivalkodás meg szégyen... persze nem azt mondom h ne dicsekedj a statoddal, nézd is le azt akinek nem úgy megy, ha ez örömöt okoz, de lásd be, akik rajtad trollkodnak a csatában, egy részük tuti direkt csinálja, nem azért mert nem tud játszani, hanem mert poén....nem egyszer láttam már iylet...engem nem tudnak felhúzni, de vicces amikor statjancsi már a játékon belül elkezd sírni...
=^-^=
-
forras2
őstag
válasz
homeless09 #44034 üzenetére
-
homeless09
őstag
válasz
Balesz1899 #44037 üzenetére
Hát, az agyon tápolt KV-t szökőévente tudom rendesen sebezni...
-
echterion
nagyúr
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
homeless09 #44038 üzenetére
A torony és a test közé ha lősz tuti bemegy szemből, oldalról, hátulról meg bárhol.
=^-^=
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. április 19. 16:21:18
Vehicle: T49
Experience received: 3 438 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 44 736
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
joergie
őstag
válasz
CptMisi #44016 üzenetére
CptMisi nagoyn tévedsz
Amióta van a tankfagyasztás, volt, hogy mountain passon találkoztunk egy full tier5-6-7 light tankos csapattal, és arra mentek hogy befoglaljanak, elég jól is időzítettek, pár másodpercen mult hogy odaért a batchatünk.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
CptMisi
őstag
válasz
joergie #44043 üzenetére
Nem hiszem, hogy a legnagyobb tankja egy light tank lenne.
Tehát akkor te biztosítanád neki a rendszeres CW lehetőséget? Amúgy ez milyen klán volt meg milyen csatában?
A TD spec meg egy rakás sz...
Ennél bármelyik hétvégiben nagyobb TD-k vannak féláron. Megérte erre várni.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Gyuri27
félisten
TD akció!!!
[link]Amd - Radeon - Ryzen
-
Remus389
veterán
jó kis mészárlás volt, 8 ellenség a P4-essel
https://hardverapro.hu/apro/dd_hifi_xlr44b_adapter_xlr_4-pin_dugo_4_4mm_pentac_3/friss.html
-
Atlantis
veterán
válasz
Gyuri27 #44045 üzenetére
Nem valami fényes, de nem is rossz..a SU-100 és a Slugger leárazás nekem jól jön.
Egy kis XP-szorzó emelés kéne még a többi vasnak...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #44046 üzenetére
ahhoz képest nem kaptam olyan sok pénzt és XP-t, pedig nyertünk
na mindegy új rekordom
, kár hogy a végén két arty maradt, azok sajnos jól céloztak, azokat is majdnem elintéztem akkor 10 lett volna
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/dd_hifi_xlr44b_adapter_xlr_4-pin_dugo_4_4mm_pentac_3/friss.html
-
CptMisi
őstag
Object 704-re milyen perkeket illetve skilleket érdemes kifejleszteni? Mert most az ISU legénységénél eléggé össze-vissza vannak a dolgok. Álcázást érdemes elsőre? Aztán ha van értelmes skill az adott személyzetre, akkor azt, és utolsónak a javítás? Mert nekem most 4nél 100% a javítás+1nél 74%, 1nél 100% az álca+1nél 81%, van még 81% recon, dead eye és clutch braking.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Yoga 9 2-in-1/14" 4K OLED touch/i7-1260p/16GB DDR5/1TB
- ASUS RX 6700 XT OC 12GB - garanciával - eladó!
- Playstation 5 disc edition játékkonzol +modern warfare 2
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest