Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz S.Copperpot #63525 üzenetére

    Az effektív hatása 2,3% a BiA-nak. A mentor skill-t meg fene tudja, de ritkán adják a parancsnoknak, bár van bizonyos helyzetekben értelme, úgyhogy az a hatás csak akkor él, ha a parancsnoknak fent van a mentor skill.

    Na most ugye az van, hogy 2,3% az gyakorlatilag semmi, esetleg erősíti az önbizalmat, amiatt lehet inkább hatása csak.

    Ha valaki nem képes összerakni egy adott tankra és a saját stílusának megfelelő 2 specifikus képesség sort, akkor vessen is magára, használja csak a BiA-t.

    A BiA olyan legénységre illik, amelyiknek sok skillje lesz, legalább 3 közel teljes. Szerintem ami a leginkább hasznos benne, hogy a látótávot is megnöveli, de bizony az van, hogy jól megválasztott specifikus képességek jobbak és hasznosabbak a csatában, mint egy gyakorlatilag minimálisat hozzátevő BiA.

    Csak mondok egy példát. Egy scout tanknak a kamo érték, hatodik érzék, a mozgékonyság, fordulás tényleg döntő paraméterek. A BiA egyiket sem segíti érdemlegesen, annyira keveset tesz hozzá. Vajon mi a helyes döntés, BiA-t rá vagy specifikus képességeket? Remélem nem kell külön kifejteni, hogy a specifikus sokkal hatékonyabb. Szerintem inkább az van, hogy sokan lusták vagy nem tudják/akarják kielemezni és megérteni a tankjukat és a saját játék stílusukat, pedig az alapján egészen biztosan lehetne hatékonyabb képességeket választani, mint a BiA.

    Mondjuk ha az önbizalmat erősíti, végül is lehet benne valami és javulás is érezhető, de számszerűen nézve gyakorlatilag semmi, hibahatáron belül van.

    Nehéz egy vita ez, mert a BiA oldalán leginkább a hit áll, meg mondjuk minden 100. csatában van egy jelenet, ahol mondjuk a gyorsabb töltés miatt a BiA-s tank bevisz egy plusz sebzést. Innentől már nem is kell gondolkodni és a BiA megkérdőjelezhetetlen :) Mondjuk, hogy egy specifikus képességekkel erősített tank vajon mit tudna csinálni (az összes többi csatában is), de a kérdés fel sem merülhet, hiszen egyszer valamikor a BiA megsegített. Ezen kéne inkább elgondolkodni...

    Aki esetleg hezitál, mert nem olcsó a skill csere-bere vagy elég sok xp-t veszít közben, az dobjon fel egy ventit a tankra még a döntés előtt és menjen néhány kört, mert annak ugyanaz a hatása és egyből meglátja, hogy mennyire hasít (vagy inkább semmi érezhető nem lesz) tőle.

Új hozzászólás Aktív témák