-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz ng0ofy #63505 üzenetére
A BIA minden ember alapképzettségét növeli. 5%-kal többet ad. Nem csak a töltésre és a látótávolságra van jó hatással, hanem a javításra, camora, vezetésre, fordulásra, javításra, célzásra, toronyforgásra, rádiójelre, mindenre.
Az alap képzettség, az meg az első %, ami 50-ről indul. Nem a képesítés. A képzettséget (egy % érték) és a képesítést (töltő, parancsnok, vezető, stb.) kevered.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Petyus87
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Az OBI2-ben sajnos erősen megcsappant a létszám.
Rengeteg munka van a klánban, nem szeretnénk veszni hagyni.
Ha kevesen is vagyunk jelenleg, ez még mindig egy kész klán, kis szerencsével ugyan, de mapon vagyunk, goldot termelünk.
Várjuk olyan játékosok/csoportok/akár kisebb klánok jelentkezését, akik megfelelnek követelményeinknek(1100 Wn7+, legalább 2 db tier 10-es tank) és szeretnének részt venni, egy erős szövetségesekkel rendelkező klán újjáépítésében.
Ha valakit érdekel kérem írjon rám, szeretném, ha sokan tudnának erről, szóval akit/akiket érdekelhet azoknak szóljatok.
Köszöntem! -
Chiftain
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy van-e itt köztetek olyan aki macbook-on vagy bármilyen osx-rendszerű gépen játszik? Ha igen akkor elmondaná hogy mennyire stabil vagy éppen nem az?
Igen tudom hogy nincs hivatalosan rá de a honlapon is fent van hogy megoldható csak ők nem garantálják hogy működik. -
stork13
aktív tag
válasz Clodovicus #63498 üzenetére
Ma reggel 2719-re megadta.
Én kihagyom a top motort és a kisebbik, de nagyobb penes löveggel használom.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Bad Pritt
félisten
Akkora láma voltam, hogy arra nincs jó szó, sem több szóból álló kifejezés. Másik billentyűzeten játszom és nem találtam az F7-et, úgyhogy elkezdtem cseten írni, a többit ki lehet találni.
Amit az ELC-vel csináltunk, az viszont gyönyörű volt, megbízható ismeretlen játékos, gg.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dvd1987
csendes tag
Az új kedvenc tankom(AMX 13 F3 AM). Ráhajtottam az Ellentüzérségi medálra és meglett nagy nehezen Mondhatni 3 különböző módszerrel. Most a csíkot szemeltem ki magamnak a lövegre(kíváncsi vagyok hogy néz ki)
[RePlay][ Szerkesztve ]
-
superfly2
tag
-
Clodovicus
csendes tag
válasz stork13 #63509 üzenetére
Megnéztem, szép volt, grat!
Mondjuk a Tiger egy kicsit elbambult, vagy csak ilyen a reakcióideje, mire feleszmélt már késő volt
Lehet hogy én is visszarakom a meggymagköpködőt...
Viszont a nagyobb motort csak ajánlani tudom ha nem sietsz annyira az indien panzer felé, azzal nekem sokkal dinamikusabb lett.Légy jó Mindhalalig!
-
csaba17
senior tag
reggelt
esetleg tudtok valami közelgő eseményt, orosz ünnepet vagy valamit ami miatt egy 1-2 héten belül leakcióznák pl a black prince-t
tegnap kifejlesztettem de még nem akarom megvenni. -
stork13
aktív tag
válasz Clodovicus #63516 üzenetére
Köszi!
Tiger nem vett komolyan, kicsi volt a sebzés, de az kevesebb, mint 4 sec alatt megy.
A nagy motort kihagyom. 81k az Indián, 17 a motor. Nekem annyit nem ér meg a top motor most, napi 10-15 csatával, prém nélkül csak időpocsékolás. Majd duplázgatva később kimaxolom vagy lehet, hogy az Indiánt kifejlesztve meg is lesz...A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Chris0321
addikt
válasz stork13 #63518 üzenetére
A nagyobbik motor csak ahhoz a tankhoz jó, az Indiánnak saját motorjai vannak. Én kifejlesztettem, de nem tudom megnézni mennyire érezhető az a + 20 LE, -300 kg, -5 % esély az égésre mert már eladtam a tankot mikor meg lett az Indián. Arra emlékszem, hogy égni nem nagyon szokott.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kalos7 #63515 üzenetére
Taníts mester Nemrég vettem meg én is és 33 csata után sem érzem , hogyan is kellene vele menni . Tegnap hat kör után tudtam vele csak duplázni igaz ebből egynél volt csak aminél az én hibám volt a bukó mert top tankként esetlenül kilövettem magam 0 dmg-vel . Kicsit sok az a 48 ms töltési idő .Anno a másik ágon jobban ment a játék ,de itt még nem éreztem rá a taktikára . Jó tier 10 ben nem megyel előre hanem próbálok csipegetni ,csak sajna a célzási idő nagyon sok és szétesik pillanatok alat a célkereszt .Pattogni nem pattog simán egy hatos tank belövi .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
mcwolf79
veterán
válasz jozefgucci1 #63521 üzenetére
Nekem nincs meg az a tank, de szerintem az a titka, hogy nem heavy,hanem med stílust kell vele nyomni,mivel páncélzata gyakorlatilag nincs.
Menni kell a nagyokkal és mikor az ellenfél rálő az IGAZI heavy-kre,akkor kell kibújni és kitárazni.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
S.Copperpot
tag
válasz 04ahgy #63506 üzenetére
Bocsi, pontosítanék egy kicsit: a BiA hat azokra a skillekre is, amik minden legény számára felvehetőek: camo, repair és tűzoltás, valamint a tanítás (mentor) hatékonyságán is emel.
"The Brothers in Arms (aka "BIA") Perk increases by a fixed 5%, the Training Level of each one of the crew members in their Major Qualification and in any of the common Skills (Repair, Firefighting, and/or Camouflage) they may have acquired. It also improves the Commander's Mentor Skill by 5%."
http://wiki.wargaming.net/en/Crew#Perks
Ez a fő oka, hogy szinte minden legénységemnek van...We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Angel1981
veterán
válasz Chris0321 #63524 üzenetére
Ezekről az opcionális tanktestekről már akkor is beszéltek, amikor én kezdtem a játékot (8.4), és a legutóbbi álláspont az, hogy idén biztosan nem jönnek - kezd hasonlítani a "project" magyar euróra!
S.Copperpot: én is így értelmezem a BIA-t. Mármint a százalékos másodlagos képzettségekre is ad bónuszt - ebből adódóan szerintem csak 4. skillnek jó igazán, de 3. előtt semmiképpen sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz mcwolf79 #63522 üzenetére
Én a tesztszerveren próbáltam, és beleszerettem. 0 tapasztalattal a táras nagyokkal (az AMX12t ugye teljesen más stílus) 3800+ sebzéses kört mentem vele elsőre.
Én is medként használtam, kitárazni, elbújni. A sebessége nagyon jó ehhez, egy SP-gel kergetőztünk egy nagyobb szikla körül, gyorsabb voltam hátra, mint ő előre, simán kivártam a töltésidőt, aztán kivágtattam és bumm-bumm IS3-at gond nélkül átlőttem szemből a nagy ágyúval (gold nélkül), M103 dettó. És a kiugrok-visszaugrok-ő ellövi magát-kitárazok taktika nagyon jól működött.
Úgyhogy most jöhet a grind az M45-tel..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
fradi81
veterán
Aki vk3002-vel szenved ajánlom a trollgun felrakását, fun tank lesz belőle indien-ig.
moto g72, Ninebot d28e
-
dfsz34
őstag
válasz S.Copperpot #63525 üzenetére
Az effektív hatása 2,3% a BiA-nak. A mentor skill-t meg fene tudja, de ritkán adják a parancsnoknak, bár van bizonyos helyzetekben értelme, úgyhogy az a hatás csak akkor él, ha a parancsnoknak fent van a mentor skill.
Na most ugye az van, hogy 2,3% az gyakorlatilag semmi, esetleg erősíti az önbizalmat, amiatt lehet inkább hatása csak.
Ha valaki nem képes összerakni egy adott tankra és a saját stílusának megfelelő 2 specifikus képesség sort, akkor vessen is magára, használja csak a BiA-t.
A BiA olyan legénységre illik, amelyiknek sok skillje lesz, legalább 3 közel teljes. Szerintem ami a leginkább hasznos benne, hogy a látótávot is megnöveli, de bizony az van, hogy jól megválasztott specifikus képességek jobbak és hasznosabbak a csatában, mint egy gyakorlatilag minimálisat hozzátevő BiA.
Csak mondok egy példát. Egy scout tanknak a kamo érték, hatodik érzék, a mozgékonyság, fordulás tényleg döntő paraméterek. A BiA egyiket sem segíti érdemlegesen, annyira keveset tesz hozzá. Vajon mi a helyes döntés, BiA-t rá vagy specifikus képességeket? Remélem nem kell külön kifejteni, hogy a specifikus sokkal hatékonyabb. Szerintem inkább az van, hogy sokan lusták vagy nem tudják/akarják kielemezni és megérteni a tankjukat és a saját játék stílusukat, pedig az alapján egészen biztosan lehetne hatékonyabb képességeket választani, mint a BiA.
Mondjuk ha az önbizalmat erősíti, végül is lehet benne valami és javulás is érezhető, de számszerűen nézve gyakorlatilag semmi, hibahatáron belül van.
Nehéz egy vita ez, mert a BiA oldalán leginkább a hit áll, meg mondjuk minden 100. csatában van egy jelenet, ahol mondjuk a gyorsabb töltés miatt a BiA-s tank bevisz egy plusz sebzést. Innentől már nem is kell gondolkodni és a BiA megkérdőjelezhetetlen Mondjuk, hogy egy specifikus képességekkel erősített tank vajon mit tudna csinálni (az összes többi csatában is), de a kérdés fel sem merülhet, hiszen egyszer valamikor a BiA megsegített. Ezen kéne inkább elgondolkodni...
Aki esetleg hezitál, mert nem olcsó a skill csere-bere vagy elég sok xp-t veszít közben, az dobjon fel egy ventit a tankra még a döntés előtt és menjen néhány kört, mert annak ugyanaz a hatása és egyből meglátja, hogy mennyire hasít (vagy inkább semmi érezhető nem lesz) tőle.
-
Chris0321
addikt
válasz fradi81 #63530 üzenetére
Nem tudom mennyire életképes egy 7-es tankon az az 5-ös ágyú főleg 9-es tankok ellen mióta nerfelték a HE-t. Esetleg full gold-al, de az pedig elég drága lenne. Én a 7,5 cm KwK 42 L/70-el használtam, azzal gyorsabban tölt mint a 88-assal és ami a fontosabb nagyobb is az átütése.
-
Kalos7
tag
válasz jozefgucci1 #63521 üzenetére
Amx 50 100-al TD-set nem érdemes játszani mert lassú a célzása.
Heavyt pedig a papír páncél miatt bársidescrapel nyeltem már el ISU 152 lövését vagy IS7 gold lövését.
Ezért medeset kell játszani.A csatának 3 fázisa van 50 100-al.
1. Keresek egy helyet ahol átvonul az ellenség és kitárazok de anélkül hogy megsebeznének
2. Vagy próbálok lesből csipkedni vagy egy heavy mögött megvárva míg az ellenség elővi magát.
3. A kedvencem a amikor megvadulok.
A csata végén már az ellenség össze vissza van akkor rájuk támadók agresszívan még ha meg is lőnek mert utána kitárazomA lényeg hogy nem szabad hősködni az elején hanem olyan pozíciót felvenni ahonnét ellehet menekülni.
Ha 3 tankkal állok szembe akkor onnét elmegyek.De ha van kedved mehetünk együtt szakaszban?
[ Szerkesztve ]
-
superfly2
tag
Mi van megint hogy csapatonként 3-4 arty van? Nem tudjátok? Ez az arty nerf is egy nagy kamu volt szerintem, nem hiszem el hogy ilyen pontosak voltak igazából is... tiszta vicc ez a játék, megyek a T57 Heavy-vel és menet közben, (csata elején) rám vág az arty egy 1800-ast a többi meg leég... és már nem először járok így. De viszont amikor én lövöm sima tankkal, (nem artyval mert én utálom őket ) más tankját akkor biztos hogy az utolsó lövés vagy mellé vagy lepattan vagy marad kevesebb mint száz élete
[ Szerkesztve ]
-
stork13
aktív tag
válasz fradi81 #63530 üzenetére
3 kört mentem vele, de amikor 0-t sebzett többször is a Löwe-be, M103-ba, IS-8-ba ment vissza a meggymagköpködő.
Amikor sebzett kb annyi volt a sebzése, mint a 75-ösnek csak feleakkora a ROF-ja (T7-T9 meccsek voltak).A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Chris0321
addikt
válasz superfly2 #63535 üzenetére
Ha megnézed a csatára váró artyk számát akkor magad is láthatod, hogy mennyire kevés még a könnyű tankoknál is kevesebb szokott lenni. Plusz ez az összes tier2-10-ig, azt viszont nem tudom miért rak be 3-at is egy csatába. Én artyzom, szóval tudom mennyire nehéz eltalálni menet közben egy tankot kivéve ha nyíl egyenesen megy vagy kiszámíthatóan manőverez. Sokszor még a sima terepen egy helyben álló tankot sem tudom eltalálni nem, hogy amelyik teljes gázzal megy(GwTiger-el játszom mostanában 100 %-os legénység és minden ki van rajta fejlesztve).
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kalos7 #63534 üzenetére
Az utolsó két pontot szoktam alkalmazni én is . Egyszerüen nem jól jövök ki ezekből vagy távoli lövéseknél pattanok . Tegnap pl ott hibáztam hogy egy beforgatott E75-re előttem mind a hat töltényem messziről amiből egy sembezett kettő láncolt .Ezt kiszúrta egy 1390 és belémtárazott
Szívesen megyek szakaszban legalább TS-en tudsz okosítani
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Kean_Sorbo
őstag
Én rendszeresen arty-zok, és bizony pontosabbak lettek a a nerf óta. Nem véletlen a csatánként 3-4.
A tegnapi napon agyhalottak tömege fogadott. Kijelenthetem, hogy ilyen balszerencsés sorozatom még nem volt. Kitartásomra büszke vagyok, ugyanis kiakartam deríteni, meddig tarthat az emberen az úgynevezett szopóág. 61 csatáig bírtam, aztán feladtam.
Itt az eredménye. Ezt nem lehet a véletlennel magyarázni. Viszont nem a WG manipulál, hanem ennyi sok idióta van. Persze ehhez kell egy adag a sorsolás részéről is, hogy tegnap általában a fasz rossz oldalára kerültem. Félreértés ne essék, az ellenfél csapataiban is legalább annyi retardált volt, csak mákosabbak voltak.
Ha hazaérek belinkelem az egyik legszerencsésebb, és egyben legbalszerencsésebb meccsem. Ebből tuti tankász lett volna.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
S.Copperpot
tag
válasz dfsz34 #63531 üzenetére
Teljesen igazad van, de az igazsághoz akkor is hozzátartozik. Nálam meg azért van szinte minden legénységen BiA, mert amelyik tankok megmaradnak, azok hosszú távon maradnak meg. Éppen ezért bevállalom a kezdeti hátrányokat a hosszútávú előnyökért. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szoktam mást választani, vagy hogy mindig elsőnek választom ezt. Amúgy hallottam olyan véleményt is, hogy a BiA felvétele után egyenesen "új tankot" érzékelt a kifejlesztő. Ez így mondjuk biztosan nem igaz, de ha mellé van egy venti, meg mondjuk a csokira se sajnálod a pénzt, akkor egész biztosan érezhetővé válik a különbség... (az alap tankhoz képest)
A Mentorról a következőt írja a biblia:
"The Training Level for each crew member is progressively increased by gaining Experience Points or XP earned in battle. Each crew member earns the same amount of XP from each battle that his vehicle does, plus or minus any applicable Bonuses and Penalties.
(...)
For every 1% of the Training Level of the Commander's Mentor Skill, all crew members except the Commander himself, receive an amount of 0.1% additional experience at the end of every battle, up to a maximum of 10% each when the Mentor Skill reaches 100%.
"
Ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy a 100-as mentor egy ötfős legénységnek, egy elit tankban összességében kb. 40%-kal több XP-t jelent a legénységnek. Ez pedig elég komoly bónusznak tűnik, ha hosszútávra akarod megtartani a tankot vagy a legénységet... Az esetleges egyeletlenségeket utána elsimítja az, hogy a legkevesebb XP-vel rendelkező legény kapja a több XP-t:
"For Premium Vehicles and for fully researched Elite Status vehicles, the Player has the option of checking the Accelerate Crew Training box that appears above the crew panel in the garage. Selecting this option directs all experience normally accrued to the vehicle to instead be added to and applied to increasing the crew's Training Levels. The vehicle's experience at the end of each battle is then distributed among the crew members and the crew member with the lowest Training Level will get a double portion."
Mindazonáltal pl. a scoutokra én is a 6. érzéket és az álcát szoktam kigyúrni. Aztán jön a BiA (persze először valami köztes skill, aztán átváltva. Általában kivárom az akciókat, és 100%-on váltok, ahol ott, ahol fontos vagy megéri.We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
dfsz34
őstag
Bizonyos időszakokban, amikor kevés a játékos, akkor valamiért így szokta összerakni, hogy egy rakás arty minden oldalon. Mondjuk napközben ritkán, de este vagy reggel bizony jönnek csapatostul.
Egyébként szerintem is szépen visszabuffolták őket titokban, vagy a nerf nem volt elég nekik, mert megint az van, hogy teljes gázzal megyek cikk-cakk vonalban és kiszed az arty egy lövéssel. Pl amx13-90-el jártam így legutóbb. Ha tolatok, akkor szintén megtörténik gyakran, pedig ezek a könnyű tankok tolatva sem lassúak és nem egyenes vonalban tolatok.
Ma volt egy olyan csata, hogy berakott 2-2 kilences tankot, egy-egy francia kilences artyt meg E75 illetve is8. Ahogy számítottam, a két arty 13 frag-et szedett össze, csak azon ment a házi versenyük, hogy kié lesz a top gun. Ok, hogy a pálya feküdt nekik, airfield, de ordító a kontraszt, a két kilences nehéz tank küzdött becsülettel, de közelébe nem értek az artyknak.
Nekem egy nagy bajom van velük, hogy hiába a nagy mantra, hogy a kempelés ellen arty a gyógyszer. Ez egyáltalán nem igaz. Az arty pontosan hogy azokat a tankokat lövi, amik akcióban vannak, küzdenek és sokkal inkább ösztönzik a kempelést, a passzív játékot, hiszen aki valami akcióba belekezd, azt nem hagyják békén az artyk.
Ilyen értelemben meg totálisan felesleges a szerepük és csak kárára vannak a játék élménynek. Azt persze megértem, hogy sok szerencsétlen van, aki mással, normális tankkal nem tud boldogulni, annak pont jó az arty. Ha pl három nagy arty van, akkor megint kempfest van, bár az tényleg igaz, hogy még annyira nem hatékonyak, mint voltak régen, de ha így buffolgatják őket, akkor az is visszatér nemsokára.
-
Kalos7
tag
válasz jozefgucci1 #63540 üzenetére
Sokat számít azis ha nézel videókat a kiválasztott tankokról.
Nézzél ph3land visszajátszásokat mert ügyes és jól magyarázza a szituációkat
Kaldy7_hun a játékban a nevem és mehetünk szakaszba. -
superfly2
tag
válasz dfsz34 #63545 üzenetére
Egyetértek veled én nagyon utálom az artykat... az lenne a jó ha kivennék őket a játékból... nagyon fel tudnak húzni főleg mikor vannak 3-an és puffogtatnak egyfolytában és semmit nem tudsz csinálni mert ha csak megmozdulsz is kilőnek szerintem a kempelés ellen nem az arty a gyógyszer, hanem pont fordítva, az arty okozza a rengeteg kempet mert úgy ahogy mondtad "Az arty pontosan hogy azokat a tankokat lövi, amik akcióban vannak, küzdenek és sokkal inkább ösztönzik a kempelést, a passzív játékot, hiszen aki valami akcióba belekezd, azt nem hagyják békén az artyk."
-
superfly2
tag
Újabb ász a T9-es brit géppel, csak sajnos vereség lett
jozefgucci1: Értem hogy a játék része de kettőnél többet minek rakni egy csapatba/csatába? Szerintem csapatonként 1 is elég... tegnap játszottam 1 kört, 3 arty volt, 3-an valami 10-et öltek meg, abból 2 arty 4000+ sebzéssel fejezte be mert szakaszban voltak Elhiszem hogy nehéz meg nem könnyű vele játszani de néha túlzás amit csinálnak, ja és egy scout tankkal sem olyan könnyű játszani szerintem... na mindegy én utálom őket, nem is játszom velük és nem is érdekel az artysok világa[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz superfly2 #63547 üzenetére
Szerintem ebben az állapotában ahogyan vannak és amennyi van pont jó . Nagy ritkán előveszem az OB261-et és viszonylag jókat tudok vele menni ,de nem könnyű . Azért arty-val is ismerni kell a mapot és ha a map engedi akkor változtatni kell a helyzetünket nem csak gurulni előre hátra . A három vagy ahogyan régen volt egyszerre hat is valóban túlzás és játszhatatlanná teszi a játékot , de hozzá tartozik .
-
dfsz34
őstag
válasz S.Copperpot #63544 üzenetére
A %-ot nem lehet így összeadni matematikailag, hanem arányosítani kell. 5 fős legénység esetében a mentor 4-re van hatással, azaz maximálisan 8%-al fejlődik jobban a legény, ha teljesen kész a mentor képesség.
Ez se kevés, de a mentor szerintem inkább annak kell csak, aki tényleg monster legénységet céloz meg, máskülönben foglalja csak a helyet és pont a parancsnoknak nagyon sok jól használható képessége van.
Akkor is el tudom képzelni a mentort, ha mondjuk valaki harmadiknak a BiA-t fejleszti, mert az mindenképpen sokáig tart, a mentor lerövidíti valamennyivel ezt az időt (ilyenkor ha nulláról kezdi, akkor a fele, 4% hatása van a mentornak 5 fős legénység esetében, úgy kell vele számolni).
Az ok, hogy sokan úgy csinálják, hogy mást fejlesztenek harmadiknak és lecserélik, de elég komoly az xp veszteség ebben magasságban már vagy sok arany kell hozzá és nem biztos, hogy ezt érdemes bevállalni. Arról nem is beszélve, hogy két skill sorban már össze lehet rakni egy jó csokrot, tehát a harmadikra lehet úgy is tekinteni, hogy ha lesz, akkor majd lesz, de nem akar az ember költeni rá illetve sok xp-t sem akar veszíteni.
Csak azért mondom, hogy nem feltétlen rossz ötlet harmadiknak berakni a BiA-t egy mentorral a parancsnokon, amit le kell cserélni azután leginkább arannyal.
#63549) jozefgucci1 Most teljesen őszintén, szerinted mi a válasz a kérdésre, hogy arty erősíti a kempelést vagy éppen, hogy az arty miatt kempelnek inkább a játékosok?
A WG váltig állítja, hogy a kempelés miatt volt rá szükség, de nagyon kilóg a lóláb.
Azt nem állította senki, hogy csak és kizárólag rossz játékosok mennek artyval, sőt a jó arty játék valóban nem egyszerű, de ami az artynak jó játék az pont, hogy az összes többi tanknak csak amolyan púp a hátán. Szerintem mindenki meglenne arty nélkül, főleg az arany lőszer korszakában, már nem nagyon belőhetetlen tank.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.