- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Hali4
Régebben olvastam egy google doc-os irományt ahol az volt leírva, hogy bizonyos tankokkal mit kell csinálni (pl: low tierrel, felderiteni, meddel - támogatni a heavyket stb) Ezt nem tudná valaki belinkelni ?
halahala
-
gzbotii
nagyúr
T8-ban, mi kepes 860at sebezni IS-en
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
diegho
nagyúr
válasz marked one94 #37503 üzenetére
Akkor nem streamelek, a max feltöltés, amit tudok az 5mbit.
gzbotii: KV-2 is tud annyit sebezni.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz gzbotii #37502 üzenetére
KV-2 is, ha penetrál és jól beadja neki. (700 átlag dmg, a 25%-os felfele szórással 875 a maximum.)
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
gzbotii
nagyúr
válasz Chris0321 #37504 üzenetére
Most mar nem tudom, csak pislogtam es neztem, hogy arty az nincs.
De oython van screenshot mintha es megnezem majdKosz a valaszokat. Eleinte nem hittem, arra gondoltam, hogy egyszerre kaptam 2 talalatot es a dmg panel igy erzekelte..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Scheff
tag
válasz Simulacrum #37498 üzenetére
Amint beszerelik az új tápot, szóval feltehetőleg jövőhét közepe. Egyelőre teszt jelleggel fog futni a dolog, mert ez lesz az első stream csatornám, szóval eleinte ki kell majd tapasztalnom, hogy mi merre hány méter. Jövőhét közepén indul valószínűleg
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
Flickering
aktív tag
válasz Scheff #37512 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok pár hasznos modot leírni, vagy valami konkrétat linkelni esetleg? Kíváncsi lennék, sokat olvastam ezekről és szeretnék kipróbálni párat és megóvnám magam a sok szerencsétlenkedéstől, örülnék, ha már pár darab jobbat tudnátok ti tapasztaltak írni nekem.Előre is köszönöm
-
iwu
addikt
válasz Flickering #37513 üzenetére
Ezt javallotta Diegho az előző oldalon...
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
bullseye
addikt
-
Bingisz
addikt
Nah látom EU1 megint a halál szélén van. Akkora lagg van mindenkinek, mint a fene.
Szerk.: Most éppen megjavult.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
dfsz34
őstag
válasz wanted5 #37475 üzenetére
"ott a most szerzett is6-os tankod, ha annyira istencsászárüberkirály lennél ahogy beállitod magad, akkor azzal se 50% alatt lennél..."
Ezen a mondatodon megakadt a szemem, a többi nem érdekel, a szokásos szájkarate.
Ugyan mással vitatkozol, de soha nem értettem azokat, akik állandóan a stíluson nyavalyognak. Ez olyan tipikusan alacsony színvonal, mert ahogy mond valaki valamit az persze fontos, de ki a francot érdekel egy ilyen hót másodlagos dologban, hogy ki mit hogyan mond egy játék fórumban? Még a politikusok esetében sem értem a finnyogást, de azok legalább ebből élnek, amig itt csak egy hobbiról van szó.
Én például ezért nem lépek be (többet) soha klánba, mert így elküldhetem a büd.s francba az agyhalott zombikat, meg a csapatot is egyszerre és nem kell még a klánvezír nyavalygását hallgatnom utána, ha felnyomnak. Chat ban-t már kaptam párszor, amikor erősen fásítottam (f..ck you all) , de sokat nem érdekel.
Na a lényeg, akkor ezek szerint más is ebben a cipőben van. Nekem 20% a WR-em IS6-al és nem nagyon akaródzik neki javulni, de legalább a kreditet szépen hozza.
-
bullseye
addikt
válasz dfsz34 #37521 üzenetére
"de ki a francot érdekel egy ilyen hót másodlagos dologban, hogy ki mit hogyan mond egy játék fórumban?"
Állítólag a stílus maga az ember. Bár nem értek egyet vele 100%-ban, de nagy igazságnak tartom.
A politikusok meg másik történet, mert ők még példát is mutatnak azzal, ahogy kommunikálnak. Sajnos.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
dorka16
aktív tag
Nem. Tapossuk bele a földbe. Simán megéri. Főleg, hogy semmi hasznosat nem tett eddig igaz?
#37469) diegho Szóval te és Schumacher egy lapon említve? Ez már valami!
Mi lenne ha említenél a kiemelkedő sportolókból pár ezret akit nem utálnak. Pl. Roger Federer, Gyurta Dániel, Kimi Raikönnen, Usian Bolt.Nem kell ebből filozófiát csinálni. Van a jó ember, meg a szar ember. A jó ember a sikereitől még jobb lesz a szar ember még szarabb.
Gondolom magadtól is kitalálod te mi vagy,
ui. Norbit 5-6 éve még senki nem utálta, a hajdu viszont jó analógia rád. Ő is egy szar ember aki ráadásul semmi kiemelkedőt nem ért el életében. A te wot-os super unicum szintednek is kb. annyi haszna van csak nem hoz annyit a konyhára.#37523) bullseye Ez egy alap dolog a felnőtt életben ezért is lenék nagyon kíváncsi, hogy a seggnyalók közül hány szólna bele 10 éves hangon a TS-be. Akinek ennyi önbecsülése ne legyen, hogy kikérje magának ezt a stílust annak komoly önértékelési zavarai lehetnek.
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
Én már ki vagyok a IS-6 kampánytól.
mát utálok odaulni tegnap óta pedig csak a japán van már csak.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Cseri0058
őstag
Ma 1 éve, hogy regisztráltam a játékba!
Ennek örömére mindenkitől szívesen elfogadok egy kis aranyat! -
-
Departed
őstag
válasz Vigneau #37525 üzenetére
Szerintem még simán visszatérhet a topic-ba Vitris kolléga, és adhat választ a felvetésedre, mert a prohardvert nem hagyta itt.
Esetleg próbáld meg pü-ben.
Más.
Ti tapasztaltatok olyasmit, mint én a T43 orosz med-emmel kapcsolatban: az elődjét, a T34-85-öt valahogy nem csíptem, hiába a tier-jéhez képest erős ágyú, valahogy problémás volt nekem T6-ban.
A T43-at viszont kifejezetten imádom, pedig ugyanaz az ágyúja van T7-ben, sőt, még ki is kellett fejleszteni két modult hogy föltehessem, de azóta sorozatos meccsdöntő mókákat tudok vele rendezni.
Kicsit féltem tőle hogy az ágyu ugyanaz, de valahogy ég és föld vele a teljesítményem (a sokkal szebb WR-ről nem is beszélve).
A T-44 még jobb lesz?Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Scheff
tag
válasz Bingisz #37529 üzenetére
Valamelyikbe? Nincs sok választása az embernek, ha nem tud oroszul, lengyelül vagy szerbül. Most változást a WUSA hozhat (német csapat), mert ők a WCG-n is kiemelkedően szerepeltek, de ezzel a csapattal ki is fújt a lista. Legalábbis EU szerveren ez a helyzet.
Például az Evil Panda Squad azért nem rendelkezik szponzorral, mert 10.000€-t kérnek, hogy szóba álljanak egy támogatóval. Nem tudom, hogy mennyire sikerült érthetően fogalmaznom. 3 millió forintnyi összeget kérnek el azért, hogy megváltoztassák a csapatnevüket, mert ez már brand Lengyelországban. (Állításuk szerint.)
U.I: Ráadásul ez mindig "WoT". Elképesztő.
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
iwu
addikt
válasz Departed #37532 üzenetére
dettó mint dorka. a 34-85 faca volt, a 43-mat nem szerettem, nem is emléxem vele egy momentumra sem, a 44-et rohadtúl utáltam az elején, most már fullos, így van vele jó köröm, egyre jobban bejön, de nem az igazi...
az 54 nem lenne a következő, már rég a 43-nál dobtam volna a vonalat.ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Departed
őstag
válasz dorka16 #37534 üzenetére
Na ez egész érdekes, nekem T34-85: 40% WR, T-43: 60% WR.
Ami bejön hogy úgy extra mozgékony a T-43 hogy sokkal több a HP-ja meg erősebb a páncélja is.
No mindegy, ezért - is - szép ez a játék, hogy változó hogy kinek melyik a jobb.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Enzolord
addikt
válasz Vigneau #37538 üzenetére
Meglátszik, hogy mennyire különbözünk, és hogy kinek mi..
Én azon a vonalon a T54-et szerettem egyedül... Meg valamelyest a T62-at de a T54 volt a Number One...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Vigneau #37543 üzenetére
Nekem az is pont fordítva volt.. Neked ezek szerint a mozgékonyabb kevésbé páncélozott dögök jönnek be, Nekem inkább a páncél a lényeg+ az Alfa Dmg, bár a páncél sajnos az aranykor eljöttével kevéssé számít már....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Petyus87
aktív tag
Nagy ritkán ide nézek, már megint a cirkusz megy és még az ökörséget is olvasom...
Aki azt mondja, hogy rossz az is-7 az sürgősen gondolkodjon el és uninstalálja a játékot, vagy tanuljon meg játszani. Már nem először hallom, én átlagos játékos vagyok és nagyon szeretem -
Enzolord
addikt
válasz Petyus87 #37546 üzenetére
Van, akinek nem fekszik az IS7, tehát szerinte rossz...
Az még nem jelenti azt, hogy Uninstall kell neki...
Szerintem az AMX50B rossz, de több, mint valószínű, csak én vagyok béna hozzá..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Petyus87 #37546 üzenetére
Nem már megint, még mindig, már világsztárok magasságában vagyunk itt, meg igazi celebek járnak közöttünk olyan képességekkel, olyan csillogással hogy hű. Menőnek érzem magam, hogy írhatok ebbe a fórumba, de tényleg.
Enzolord: az AMX50B nem rossz, csak másképpen jó
[ Szerkesztve ]
=^-^=
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest