-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plutor
aktív tag
Szerintetek melyik tankot vegyem meg. 1-re van pénz.
Maus,E100,IS4,T110E5
Kizárólag random csatában használnám,gold lőszer,prémium nélkül.Néha szakaszban is.
Egyáltalán érdemes 10-s tankot venni mostanában,amikor tele a harctér TD-vel? -
olcsii
aktív tag
válasz Plutor #38901 üzenetére
Mindegyik tank nagyon jó
gold nélkül én az is4 et vagy az e5 ajánlom.
e5 mozgékonyabb csak az eleje kemény de az nagyon.
is4 páncélozott mindennhonnan , kicsit lomha, kevés a lőszere.(nekem)wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
dfsz34
őstag
E5, egyértelmű, azzal élvezetes menni tier10-ben. A többi tanknál sok a negatív tulajdonság, amit ugyan gyakorlattal lehet tompítani, de az E5-el jó menni, alig várom a napi duplát, hogy megcsináljam vele. E100, maus hát olyan, na legyünk túl a napi duplán érzés. IS4-em nincs, de amit elmondtak róla, nem sokan dícsérik szintén.
E5-el még én is csinálok 2,6-2,7k átlag sebzést, ami messze több, mint a többi tanknál az én esetemben. Nagyon kiegyensúlyozott tank, talán a kicsi alfát szokták felróni neki, de ha kicsi is, biztosabban sebez és a végén csak az számít. Hiába 750 az alfa az E100-on, pattog mint a fene vagy használj aranyat, darabja 6000 kredit, na köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Plutor
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Linkin
senior tag
válasz dfsz34 #38904 üzenetére
Is4-is nagyon jó a páncélt forgatni kell és akkor pattog az oldala 160mm szóval városban sidescrap így nem lehet átütni ágyúja jó sebessége jó csak kell egy jó legénység és van 2500 Hp ami nem kevés
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Enzolord
addikt
E100.. Ezek mind megvoltak, egyedül az E100 maradt a garázsban, bár tényleg igényli néha a goldot, de ott a bitang nagy alfája, és a rengeteg élete...
Egyedül az aljára kell figyelni, mert szeret gyulladni....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Departed
őstag
Ha már szó volt a T110E5-ről.
Jelenleg az M103-nál tartok, a középső lövegénél, kérdésem: általánosságban ti kifejlesztettétek rá a T110E5 T10-es lövegét, vagy megspróltátok az XP-t, hogy hamarabb legyen meg a T110E5?
Köszi az infót!Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
olcsii
aktív tag
válasz Departed #38910 üzenetére
én nem fejlesztettem ki szerintem nem ér annyit jó az a tank 242 pennel is
jó mondjuk én az e100 hoz sem használok aranyat csak is akkor ha nem találok más modot arra hogy megüssem a kis kötsögötHa ugy érzed jól megy ezzel az ágyúval akkor nem kell, de ha kétséges vagy róla akkor igen
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Assimilator
őstag
Aki a fórumozók közül veszi a goldot, (nem nyeri/kapja) az miként szerzi be? Paypal, sms vagy másképp? Vagy bankkártyával? Én most nézegettem ezt a bankkártyás megoldást, ahol írja, hogy lehet Maestro-val fizetni de amikor kiválasztom a payment method-ot, akkor ott már nincs a Maestro ikonja.
-
Enzolord
addikt
válasz Departed #38910 üzenetére
Én kifejlesztettem... nem tűnik nagynak a két löveg közt a különbség, de ég és föld a kettő, legalább is szerintem mindenképp érmes kifejleszteni...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
PAWI
tag
válasz Assimilator #38913 üzenetére
Én is próbáltam Maestro-val, Azzal nem engedte. Beírtam a számokat, de nem engedte vele. Mastercard az biztos jó, én úgy szoktam néha, és a kártyás megoldás jóval olcsóbb mint a SMS/hívás.
-
Gubu0101
veterán
Pay,sms,hívás,visa.
Ne erőltesd maestrot mert sose fogja elfogadni,valahonnan vissza maradt az a lehetőség,csak elfelejtették törölni gondolom.
Sms,hívás drága,az max akkor ha csak pár száz gold kell.
Legjobb a paypal vagy más kártyák.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
jr1994
addikt
Egyszer vettem aranyat, Paypal-lel, nem volt semmi gond. 1-2 percen belül megjött az arany.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Assimilator
őstag
Akkor úgy veszem észre, hogy a legegyszerűbb ha befizetek egy kis pénzt a paypal számlára és akkor azon keresztül elintézem. Köszi mindenkinek!
-
Drenadar
veterán
válasz Assimilator #38918 üzenetére
én simán kártyával szoktam fizetni, minek fizettessek a paypalra, mikor közvetlenül kártyáról gyorsabb?
kivéve, ha a paypal is közvetlenül kártyáról húzza le a lóvét -
Flickering
aktív tag
Én simán bankkártyáról csináltam, leokéztam, visszaléptem alt-tabbal és ott is volt az arany, és nem kell paypalra utalgatni sem.
-
rolio1
tag
Sziasztok!
Itt is felvetem, a WT E-100 használók milyen taktikával eredményesek? A csapattal haladós vagy a hátulról sunnyogós technika lehet a jó? Pályafüggő, tudom, csak arra próbálok rájönni,hogy óvatoskodni vagy nyomulni érdemes e vele?
-
KisApám
addikt
Az EURO lemehetne 295 Ft-ra vissza...
14 500 gold volt 14 500 Ft is. Most 15 000 Ft.
1 Ft - 1 arany... Kb. 500 arany "elúszna".
("mini" prém tankra vagy átképzésre jó volna...)
Lehet, hogy megvárom a farsangot, Halloweent. Hátha...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Enzolord
addikt
válasz rolio1 #38921 üzenetére
Az nem baj, ha nem Te vagy elől..
Különben mindenki téged fog hegyezni, mihelyst meglát..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Gubu0101
veterán
Nem kell payra raknod pénzt,meg kell adni bank kártya számát stb és auto vonja is onnan pénzt.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Chris0321
addikt
válasz Assimilator #38925 üzenetére
Paypal. Hozzárendeled a kártyádat és akkor nem lesz gond.
-
Gubu0101
veterán
válasz Assimilator #38925 üzenetére
Paypal elfogadja a maestrot,nekem is az van.
-
Enzolord
addikt
válasz csapee #38928 üzenetére
Persze, ha ellenem van, akkor irány előre, ja és lőszert se vigyen...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz rolio1 #38932 üzenetére
Vannak ilyen szemét Noobok.. Viszont, ha Neked megvan a WTF, akkor azt áruld el, hogy a Sturer Emilt hogy a bánatba voltál képes kihúzni? Nekem az akkora egy csalódás, hogy valami félelmetes...
-
rolio1
tag
válasz Enzolord #38933 üzenetére
Az valóban az ág egyik csalódása, a nagyobb ágyúval már szódával elmegy...engem az segített át rajta, hogy a tesztszerón beleszerelmesedtem a Borsig-ba. Azt meg is tartottam, az ISU-t azonnal kirúgta a trónról. A másik ilyen a a kilences lesz, nekem az sem tetszett. Ott egy 20e free rá is ment, hogy meglegyen a WTFE. De a 8-as nekem a játék legjobb tankja...
-
Enzolord
addikt
válasz rolio1 #38935 üzenetére
Engem is az visz előre, hogy a Borsig-ról jók az emlékeim tesztről, és amúgy is jókat hallok csak róla..
És a kilencestől is tartok picit, de engem a PZ4 alváz taszít, rossz beidegződés...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Remus389 #38937 üzenetére
Fenn van a nagyágyú, első 4 csatáért összesen kaptam 700XP-t...
Nagy hodály, no camo, no páncél, egy nagy cső egy akkora dobozban, majdnem, mint egy E100, csak annak minden hátrányával, minden előny nélkül..(#38938) Zeratul Ennyi az összes pozitív tulajdonsága, sajnos....
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz olcsii #38861 üzenetére
Remek, nekem csak kb a hetvegere lesz meg.
Azert en nem fogom szidni a 6os csatakat, marha jol szorakoztam, mielott nekifogtam volna az IS-6-nak, a nyeresi atanyom 52,72 volt, ami ugyesen leesett 52,64-re, most a sok 6os csata miatt meg felment 52,85-re
Es mivel az elso 10-ben kellett legyel ha gyujteni akartad a TP-t, igy nem lehetett konnyelmuskodni, szoval koszi WOT, hogy az akcio miatt megtanitottal egy ovatosabb jatekra. (soha nem szerettem ucsorogni, hacsak feltetlen nem volt muszaj, igy eleg sokszor elsonek hullottam el, foleg gyors tankokkal).kmarci25 ertem. Akkor lehet hogy parhuzamosan fejlodott ki a dolog, itt is, es ott is.Nem lehetetlen, ha jol tudom Bolyai mellett meg egy angol (utannaneztem, orosz) is ugyanazt felfedezte a noneuklideszi mertant, szoval ott is parhuzamos volt a dolog.
Drenadar en tenyleg nem tudom, mi az a vsync, erdemes bekapcsolni ? asszem nekem nincs bekapcsolva.
Linkin ha jol emlekszem E75-el osszefuttam Lakeville-en a varosban egy IS4-el.Beallt egy tormelekhalom moge, kisse kitolatott es lott, en meg csak neztem, hogy ezt most hol fogom megloni, mert a jobb szele, ami nekem balra esett, hat ugy emlekszem, hogy dontott, es onnan minden pattant.Aztan a celzas modban neztem hogy hol a francba tudnam megloni, es bevillant, hogy a torony felso lemeze hajaz az IS3 lemezere.Na aztan ott szetlottem az IS-4-et, igaz ha jol emlekszem, 1 loves pattant onnan is...
Enzo hisz ha kifejleszted a 10es tankot, akkor magatol kifejlesztodik az M103-n is, nemde ?
Ha meg akarod tartani, akkor nem erdemes kifejleszteni a loveget, hanem egybol az E5-t, ha nem tartod meg akkor meg minek, ha az E5 a cel ? Ha viszont jo a tank, es kellemes vele jatszani, es meg akarod tartani mert annyira jo, hogy tudod sokat fogsz vele menni, akkor lehet erdemesebb a legjobb loveget is kihuzni az E5 elott...Nekem meg nincs megveve (gondolkodom, hogy eladjam-e a T32-t mert az csapat tipusu jatekban jol jon).[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Antonius1978 #38940 üzenetére
Vsync = max fps-t a monitor képfrissítéshez igazítja, ha a monitorod 60Hz akkor a max fpsed is annyi lesz...
-
szbalogh
addikt
válasz Mr Bond 007 #38934 üzenetére
Te sohasem akartad a másik E-100 tornyát szemből átlőni? Próbáld ki! Golddal sokkal szebb a világ
Nick: HE_Storm
-
Antonius1978
addikt
válasz #40993792 #38941 üzenetére
Udv.
Ollie-vel mi lett ? Te vagy most itt az uj moderator, vagy eddig is voltal, vagy felvaltva vagytok minden forumon, vagy hogy ?Drenadar oke, koszi, akkor bekapcsolom.Viszont erdekes, hogy egyszer 20-23 az FPS, amikor meg kevesen vannak a szerveren, akkor celzo nezetben meg felmegy 71-re is, a monitorom asszem csak 60 Hz bir, bar lehet tobbet is, nem probaltam, a proci az 4200as Athlon (2,1 ghz), es a CPU controlt is hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
rolio1
tag
válasz Enzolord #38936 üzenetére
A Pz4 alvázzal nincs baj,nekem a lövési helyzet megtalálása volt gáz. Hátul a "torony", gun depression csak akkor van, ha oldalra vagy hátra fordítod a csövet, az alváz túl hosszú. Mindig tolatva kell elfoglalni minden helyet, szóval mire jól elhelyezkedsz, az kész gimnasztika. A Borsónak sincs ágyúsüllyedése, cserébe nagyon alacsony, így nem gond.
Érdekes viszont mióta meghosszabbították a 128-as löveg kinézetét,nekem nem adta annyira meccseket, így állandóra az E-100 ágyút használom, hááát az nagyon fun. Jönnek a fél életes 8-9-es tankok, és bamm 790-870 HP... -
mr.saint
tag
Na ha már az E5 van a képben esetleg egy legénységi skil kiosztást szívesen vennék az uraktól Mondjuk még az 5-ös prémbe húzom de a cél az E5 a javítás az első mindenkinek az majdnem kész. Merre tovább esetleg bia vagy majd később? Bocs a linkért telon vagyok itt nézegettem.
http://wiki.worldoftanks.ru/T110E5[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #38948 üzenetére
És mennyi az átlagsebzésed E-100-al?
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest