- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
válasz sebijani1982 #38634 üzenetére
Hát nem bántásból de a te cuccod is kövület. Nekem egy DualCore 5700 as proci (3 Ghz) 2x2 Gb dual DDR3-as memó és egy Geforce 8600 GT (512 Mb DDR3) videokari van az asztali gépemben. pl a VGA ma már tényleg viccnek számít (olvass vissza mik ketyegnek a srácok gépeimben)
Sokat nem babráltam a beállításokkal de (szerintem) teljesen rendben van a grafika 1400-as felbontásban. Az fps talán csaták elején van picivel 30 alatt de az átlag az simán 30-40.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
04ahgy
nagyúr
válasz mefistofeles #38650 üzenetére
https://eu.wargaming.net/support/Tickets/ViewList
Itt kell új Ticketet nyitnod. Készségesek egyébként!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mefistofeles
addikt
válasz Diarmand #38648 üzenetére
Oké abban igazad van, hogy a "milliók" az csak ex has. Abból következtettem, hogy csak ezen a wot-os viszonylatban törpe fórumocskán, hányan és hányszor panaszkodtak a játék motorjára, az egymagos kihasználásra stb.
Persze lehet, hogy bennem van a hiba és az én ingerküszöböm túl alacsony. Én még a doom1 körül kezdtem és az én cuccomon (fentebb olvasható mi is az) is teljesen jónak tartom a garfikát és a frissítést.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz 04ahgy #38652 üzenetére
fúúú ez kissé túl van bonyolítva, nem?
Mi az, hogy írjam le a problémát és a rendszer megkeresi a választ?
Most oda írjam be a panaszomat? Nem is tuok annyit odapötyögni......[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #38578 üzenetére
Engem sem zavar, csak azoknak írtam, akik szerint nem olyan jók ezek a gépek, mint a valóságban (régen rengeteg ilyen jellegű komment volt). Szvsz az optimalizációval csinálhatnának már valamit, az új pályán mindig 5 fps-sel kevesebb van, mint a többin (amelyeken 30-40).
(#38620) KisApám: Tudnál adni egy letöltő linket a garázs mododhoz?
(#38634) sebijani1982: Teljesen egyet értek veled, tudom miről beszélsz. Én is laptopról játszok, bár nálam még nem ilyen rossz a helyzet.
(#38639) Assimilator: Ha te is full low grafikán játszanál, gyengébb féle gépen, tudnád, miről beszél. Bár rossz nézni a videókban, hogy mások filmszerű beállításokat használnak, én meg ilyet, azért már az sem lenne rossz, ha a stabil 40-50 fps meglenne. Pl. DiRT 3-ban WoT full grafikával egyenlő beállításon van, és annyi fps-sel fut el, mint low-on a WoT.
- - - - - - - - - -
Erre valaki?
A Type Chi-Nu gun elevation-je/depression-je most akkor lényegében +15/-10 vagy +20/-15? Mert mindenhol az előbbit írják, viszont a WoT Tank Viewer, ami közvetlenül a játékból veszi az adatokat, az utóbbit állítja.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
04ahgy
nagyúr
válasz mefistofeles #38656 üzenetére
Beírod pár szóban. Keres választ. Ha nincs, nyit ticketet, ahol van egy egész oldalad is. Pont azért van így csinálva, akik miatt a játékban panaszkodsz.
(#38655) Tomi0703: Nálam is volt karácsony.
(#38653) HáGé: Igen, már csak 70k XP.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Sh@dowMAN007
tag
Azt magyarázza + valaki, hogy miért tünt el a karácsony előtt ARANYÉR vásárolt álcafestékem a Hellcatról és az ELCről???
-
vhw
addikt
válasz Sh@dowMAN007 #38660 üzenetére
Tudtommal... ha nem vettél mind a 3 pályatípusra festést, akkor ugye a hiányzó típusú térképeken alap festéssel mész. Na most csata után a garázsban az utoljára játszott festés szerint jelenik meg a tank.
Ha nem ez a helyzet és valóban bug (tudtommal patchben most nem változott ilyesmi) akkor küldj egy mailt a supportnak.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Diarmand
senior tag
válasz mefistofeles #38654 üzenetére
Ferdíted vagy félreértelmezed a dolgot. Senki nem sír a jobb grafikáért és - az egyébként tökéletesen bevált WG recept LOL - még több tank/pálya metódusért. A több mag kihasználása csupán technikai optimalizációt jelentene, amit 2014-ben már kurvamód illendő lenne megcsinálni
Sh@dowMAN007: karácsony előtt ARANYÉR Ej, az biztos fájt
-
-
dfsz34
őstag
Az ideg szétb....
Valószínűleg meglett volna a tankász a bélára, de a végén a borsó nem bírta megvárni, hogy odaérjek és meg kellett halnia természetesen, mert hőst akart játszani.
Spotoltam az ellenséges artyt és a mi artynk csak áll és vár és semmi történik. Kérdezem wtf? Azt mondja, nem tud lőni, mert sokáig tart célozni, de mondom neki, hogy az ellenséges arty nem mozog és lőjön oda. Azt nem lehet és én hülye vagyok. Én nem artyzok, de azt látom, hogy normálisabb nem ennyire hülye arty játékosok simán kiszedik az ellenfelet spot után, nem azon rinyálnak, hogy spotoljam megint és megint. A béla lassú és meg kellett kerüljek egy dombot, kilőttem a low hp-s is3-t, ami kilőtte előtte a mi full hp-s borsónkat (lol), de nem tudtam az artyt újra spotolni és lejárt az idő.
A legszebb, hogy hosszú ideig ott volt egy mozdulatlan ferdinand és nekem kellett kilőnöm miközben túl sok hp-t vesztettem. A saját arty természetesen nem tud meglőni egy mozdulatlan ferdinandot, ami legalább egy percig ott volt, mert két lepattanót is lőttem, összesen ötöt, ami mozgással miegymással együtt több, mint 1 perc és a ferdi meg sem mozdult közben.
Tényleg idegesítő, mert ritkán jön ki a lépés, hogy 6k sebzést csinálok a bélával közelharcban, de a debil csapatom miatt csak egy döntetlent tudunk elérni és a sniper medált meg a rohadt is3 ellopta előlem, ami duplán idegesítő. Neki 13/13 és nekem meg 14/13. Egyszerűen ennyi pech nem hittem volna, hogy összejön egy csatában, ahol egyébként nagyon odaraktam a vasat. Ba..a meg a sok debil idióta.
A Maus-t azért megvettem, de előtte szeretném a bélára az ászt. Egy kérdés, a maus mennyire gyulladós? Érdemes rá tűzoltót tenni? Én nem nagyon láttam még kigyulladni Maus-t.
-
jano_77
nagyúr
válasz olcsii #38597 üzenetére
SŐT! Azután, hogy csatlakozott, én szinte csak buktam....egyedül is, mikor már nem szakaszban toltuk. Borzalmasan szar volt a tegnapi napom. Ritkán látni ennyi agyhalottat....tök mindegy volt milyen tankkal mentem csatában, még az is, hogy hány %-ot jósolt az XVM a csatára, mert 60-65%-osat is simán buktuk a majmok miatt.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dreadloord
senior tag
válasz mefistofeles #38651 üzenetére
Az a gáz, hogy használtan, jó állapotú gépet 40-ből lehet venni olyat, ami fejlesztett grafikán, közepes/magas beállításon 40 fps-el elviszi a játékot, mégis mindennap sír itt valaki, h jaj a a gépigény.... Akinek ennyire nincs pénze könyörgöm tegye már le a francos játékot, és menjen el dolgozni... Bár a magyarok általános hozzáállásáról mindent elmond, hogy az Audi nemrég kitett új munkahelyekre felhívást, és több tucat ember szétfikázta a facebookjukat, hogy az ő szemüket kiszúrják, nettó 150-el, a német gyárban meg 600k a fizu,,,
Na mind1, elkalandoztam, elnézést -
rolio1
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék: Szeretnék egy damage panelt, amin van beforgatási szög jelző, de csak olyat találtam amiben sebződés számláló is van. Nekem viszont az nem kellene, ami nekem van az tökéletes.
Van e arra lehetőség, hogy valahogy azt kivenni belőle vagy a damage számlálót letiltani és úgy felrakni?
Remélem érthetően írtam.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Dreadloord #38667 üzenetére
tényleg elkalandoztál.....
Amúgy nem bántásból de vagy nagyon jól keresel vagy igen csak fiatal lehetsz. Elég sértő az az általánosításod, hogy akik panaszkodnak a gépük miatt azok csak nem akarnak elmenni dolgozni! Képzeld léteznek olyan emberek, családok aki dolgoznak és mégsem telik nekik számítógép felújításra. A feleségem a bölcsész diplomájával nem tud a végzettségének, tudásának, inteligenciájának megfelelőp munkahelyet találni de mégis dolgozik mert a két kisfiunk felneveléséhez szükség van az ő keresetére is. Én nem keresek rosszul de mégsem telene gépfelújításra akkor sem ha éppen akadozna a wot! És biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül..........egyébként ez nem ide való téma, részemről nem kívánok ehez többet hozzáfűzni.......
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Dreadloord #38667 üzenetére
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni bnőm rákapott a játékra és szeretne játszani,ezért veszek neki egy gépet na abba kellene hogy egy intel / amd ati-s vagy intel / Nvidia-s konfigba tudnátok segiteni amin jobban megy a wot mint minimum amin élvezhető? max 40 ezer ft!
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Dreadloord
senior tag
válasz mefistofeles #38669 üzenetére
40.000 forint 1 hónap minimálbéres részmunkaidős állás, ennyit kellene bevállalni, friss diplomás közgazdász vagyok, 3 éve dolgozok, az egyetem mellett kezdtem. HA valahol annyira szűkösek az anyagiak, h nem tudnak megoldani ennyi pénzt pár hónap alatt, ott el kell felejteni a wotot, és menni kell tanulni helyette, hogy lehessen jobb állás, vagy állásinterjúkra, vagy másodállás, stb. ezt akartam kihozni ebből. Egyébként 6 éve mikor gondolkoztam hova menjek egyetemre, mindenki megmondta, hogy bölcsészkarra ne, mert 5 év buli és lazulás, aztán 30 év cumi, mert nem lesz használható a végzettség. Volt aki valahogy át tudott média és kommunikáció csodaszakjukról szivárogni közgére hozzánk, és amikor prezentálnia kellett, nem volt 1 összeszedett mondata, rossz diához rossz szöveget mondott, lapról olvasott fel, és elvileg ő még ott jónak számított... Senki ne vegye bántásnak, de amikor valaki valamiben nem sikeres, ne törődjön bele, meg pláne ne másokat hibáztasson hanem gondolja vágig, h Ő hol ronthatta el, és hogy tudja kijavítani.
Részemről is OFF vége...
-
Assimilator
őstag
válasz [HUN]-Kisa #38670 üzenetére
Ez hiba! Tolj le neki egy sallert, hogy térjen magához és inkább cserélgessetek bélyeggyűjteményt, ne a wotra pazaroljátok az időt! (a saller képletes, egy nőt soha nem szabad bántani!)
-
törölt tag
Pát jó tanács egy noobtól a vérpistiknek:
1. Ruszki tank nem sniper. (Főleg nem ha top tank!)
2. Ha sniperkedsz, ne a világvégéről!
3. Ha a világ végéről, akkor ne a húsdaráló közepébe, ahol a sajátokat is eltalálhatod.
4. Ha már a harmadik csapattársad panaszkodik, hogy meglőtted, akkor ne erőltesd!
5. Ha ezek után a társaid pánikszerűen menekülnek a tűzvonalból, akkor lehet hogy pont tőled félnek.
6. Amikor a csapattársaknak könyörögnek hogy valaki lőjön már ki téged, akkor nem bunkók, csak az életősztőn vezeti őket.
7. Ha megköszönik az ellen artyjának, hogy kilőtt, akkor sem bunkók, csak éppen annak örülnek, hogy a legtöbbet sebző ellenfél kiesett a csatából.
8. Ha ezeket mind elköveted egy csata alatt, akkor ne erőltesd aznap a további játékot.Amúgy kedves fórumtárs, tudom hogy mindenkinek vannak rossz napjai, de tegnap úgy tűnik neked abból jackpotod volt.
Mivel tisztelem az eredményeidet, ezért nem foglak megnevezni.Mellesleg bocs a cserépedényezés miatt.
-
Dreadloord
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #38670 üzenetére
Monitor, egér, billentyűzet is kell, vagy csak maga a gép, mert többi az van?
Használtat nézz, főleg proci erő kell, nekem a régi konfigomon is szépen futott, az így nézett ki:
E8400 proci
HD 4850 vidkari
4 giga ramEzen elfut fejlesztett graffal közepes/magason 40 fps körül, és használtan ilyesmi gépet 30 körül max meg kell, hogy kapj.
-
jano_77
nagyúr
Bogarásztam a replay-eimet és találtam pár jobban sikerültet, amiket feltöltöttem.
SU-100: Top Gun, Pool, Tank Ász - 3.218dmg + 11kill (megnyertem vagy megnyertem a csatát!? )
IS-3: 5.473dmg + 7kill (sikerült itt is hozzá tennem a csatához)
T-44: Top Gun, Testvériség, Tank Ász - 3.455dmg + 6kill
T-44: Oskin - 3db T10 kill (itt lett meg a francia szakértőm az AMX 50B megölésével )M36 Jackson: Védő, Szárnysegéd, Tank Ász - 2.595dmg + 2kill
M36 Jackson: Top Gun, Radley-Walter - 1.809dmg + 8killJagdpanther: Top Gun, Radley-Walter, Pascucci - 2.642dmg + 8kill (lehet, hogy ezt is lehoztam )
SU-122-44: Top Gun, Pusztító, Tank Ász - 3.222dmg + 6kill (itt is sikerült hozzá tennem a sikerhez)
SU-76: Halonen - 1.236dmg + 4kill (4db Tier 5 kill, Tier 3-al)
T-54: 5.756dmg + 5kill (nagyon bosszantott, hogy csak döntetlen lett és valszeg ennek köszönhetően, még az '. osztályt sem kaptam meg - M103 azért kapott dupla annyi XP-t, mert túlélte? )
Végül a legújabb Tank Ász kör:
T25 AT: Tank Ász - 3.331dmg + 5kill (csapat itt is oda tette magát )"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Dreadloord #38675 üzenetére
Hello csak a gép kell tv-n nyomja van minden csak a gép kell!
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Zadia
senior tag
FPS terén én sem állok valami fényesen. 35-40 átlag,de van,hogy 20 alá esik. Nem értem miért.
Közepes beállítást használok. Fejlett grafika mellett.
FX4100-as proci,GTX650Ti vga 2x4GB ram.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #38628 üzenetére
"De szerintem inkább tűnjön el kéthetente egy lövésem,"
Egészen eddig a patchig és nem is értettem azokat, akik "szellemlövedékre" panaszkodtak, velem talán soha nem fordult elő korábban.
Ebben a 8.10-ben már vagy 50 esetem volt, nagyon remélem, hogy a következővel visszaáll a régi rend! -
Assimilator
őstag
válasz jano_77 #38676 üzenetére
Az M103 azért kapott sok XP-t, mert:
- túlélte a csatát (bár ezért nem kap 1000-en felül)
- volt 122 bázisvédelem pontja
- volt 6204 HP sebzése
- 2 spot
- 1802 pont sebzés spottolásból
- na meg 22 átütő találata volt, bár azért olyan sokat ez sem számít.Szóval megérdemelten kapott annyit.
-
jano_77
nagyúr
válasz Angel1981 #38679 üzenetére
Eddig a patch-ig nekem is 70% körüli volt a találati arányom, de inkább felette csatánként, de a 8.10-ben annyi mellé és fölé és ki tudja még hová lövésem van, hogy szét robbanok! Pedig a tankok és ágyúik ugyan azok, én is ugyan az vagyok, nem értem mit qrtak el már megint Szergejék!?
T28 Prot: az érdekelne, hogy érdemes-e a következő lánctalpat feltennem mondjuk a 2. ágyú után vagy inkább fejlesszem ki a legnagyobb ágyút, motort, rádiót és majd utoljára a második lánctalpat? Mert ahogy néztem simán rámegy minden az alap lánctalpra is. Segítséget, tanácsot előre is köszi azoktól, akiknek meg van/volt.
(#38680) Assimilator: köszönöm
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ddt500hu
veterán
válasz #43783936 #38673 üzenetére
Tegnap T150-el védekeztem Sand Riveren a bal oldali dűnegerincen. Játék fele elmegy amikor is 4 hevy-nk bal oldalt nekiindul, hogy kinyírja az egy szál Tiger II-őt a szikla mögött. Majd mennek tovább. Közben a jobb oldal komoly gondba kerül. Ugatok a 4 hevynek, hogy jöjjenek már vissza védekezni de ők csak ennek előre. Felspottolnak egy tankot há mondom odadurrantok és megyek jobbra. Sikerült pont seggbe lőnöm azt a saját hevy-t akinek külön szóltam, hogy jöjjön vissza. Biztos azt hitte szándékos volt. Mondjuk tény, hogy röhögtem.
Amúgy max. 500m-re lehetett.[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz jano_77 #38681 üzenetére
Megéri a nagy lánctalp, mert fordulékonyabb lesz tőle, és egy gázon, felfele menetben nem kezd el visszagurulni, ha kanyarodsz.
HGyu
-
mefistofeles
addikt
ÁÁÁÁ ezt megszívtam keményen!
Tegnap vettem 1000 aranyat, mondom megveszem az excelsiort kedvezményes 750 gold áron (akkor még annyi volt)
Mára írták jóvá és persze most már 1500 .Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
nagyúr
válasz mefistofeles #38685 üzenetére
akkor már csak 500 gold kell hozzá!
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Zadia
senior tag
Ez már milyen?
Állok bokorban TD-vel mozdulatlanul AMX12t akarom befogni. Kb.350-en van halad előre.Örülök meg lessz.
Lövésem pillanatában eltűnik természetesen nem találom el,majd mellettem villan föl 20m-re.
Nem csak én voltam ott és más se villantotta fel.Pedig Pz38Na felé ment. -
aktív tag
Valaki megtudja azt mondani hogy miért van az ha reggel vagyok játékban akkor több az FPS ugyanazokon a pályákon mint este? Gondolom valami köze lehet a szervertelítettséghez de ez csak egy tipp.Azért is kérdezek itt
Wot nick : Lanoka_
-
Simulacrum
senior tag
Türelem, lesz még olcsóbb. Egyre több akció van manapság. Gondolom van elég más tankod, amivel tudsz menni, majd ha olcsóbb lesz megint, akkor megveszed. Van olyan akció, amire már fél éve várok, de majd csak megjön az is.
-
ddt500hu
veterán
De legalább megjött.
-
bullseye
addikt
válasz #43783936 #38673 üzenetére
Erről jutott eszembe
Tegnap Prokhorovka északon egy piros KV1S mint top tank, ment volna a szigetre sniperkedni. Tudom, hogy ilyenkor felesleges, de beírtam, hogy top heavy és pontatlan az ágyúja, úgyhogy inkább a városba menjen. Odament b+! Ki is néztem az ablakon, jön-e meteor vagy ilyesmiMeg hogy tegnap én is kilőttem valakit véletlen, de TD-vel, szóval ez nem én voltam. Mentségemre, szerintem ő is hibás volt, mert 3-an is sniperkedtünk (pont az ő help-jeire részben), de ő befutott a tűzvonalba 100+ élettel... és én először bocsánatot is kértem. Aztán amit válaszolt, akkor már nem
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
KisApám
addikt
válasz Patrick76496 #38657 üzenetére
Itt van a garázs mod.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
aktív tag
-
mefistofeles
addikt
Nyilván sansztalan a dolog de azért írok a supportnak, hogy nem e kaphatnám meg a tankot a befizetésem idején aktuális áron.
-
Assimilator
őstag
válasz mefistofeles #38697 üzenetére
Szerintem teljesen jogos a kérésed, az más kérdés, hogy szerintem nem véletlen írták jóvá akción kívül... (gerinctelen módon)
-
törölt tag
válasz bullseye #38693 üzenetére
Én pár napja döbbentem le.
Karéli védelem T7-es csata.
Csata elején kérdi valaki, hogy ki a pro közülünk?
Többen válaszolják, hogy én, a magam 950 körüli effijével.
Akkor tűnt fel, hogy az utánam jövőnek 500 körüli van.
Következő kérdés: Mi a taktika?
Mire én: Csak védelem.
Hallgattak rám!
3 perc után 10:0-ás állásnál kiadtam az utasítást, hogy indulhat a vadászat.
Egy tankot vesztettünk. -
mefistofeles
addikt
válasz #43783936 #38699 üzenetére
Ritkán de előfordul. Multkor egy csatában szűk vezetésnél szóltam (nem utasítottam) két srácnak, hogy nyomuljanak a jobb szárnyon (én balon mentem) és meglepetésemre megcsinálták. nagyon sima győzelem lett, részemről vagy 5 killel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...