- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Holnap kezdődő 5X szorzó minden győztes csatára, vagy csak az első győztes csatára vonatkozik?
(Egyébként ha van olyan tank ami könnyített MM-et kap akkor a T-43, KV13 biztosan nehezített. Nagyon nehéz úgy haladni hogy 10-ből 7 9es tier, 2 8-as 1 pedig 7-es)
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Antonius1978
addikt
válasz mynames #37086 üzenetére
A japan ag nem is olyan nehez, ha teljesen ki van huzva a 6os Csita, mivel - legalabbis a tapasztalataim szerint - nagyon pontos a csuzlija, es gyorsan is tolt, olyan 3,36 vagy ilyesmi most igy kapasbol, persze minden nyalanksaggal elletva.
A kinaival azzal egyelore szivtam, mert a t34/1 legenysege van benne, igaz, kapott egy ventit, de akkor is csak 88% a legenyseg.[HUN]Dani hat nem semmi ecsem
A Piroskak ezen esetekben tulfelol voltakHáGé : ...Mefi.. berosalok a rohogestol
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Asszem, ezzel fejezem most be az évet.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
KaLeun
senior tag
Érdekes ez friendly fire téma, főleg ha valami igazság bajnoka még téged talál meg a végén. Délután a vízbe akart lökni valami kis japán szar, aztán a harmadik próbálkozása után kinyírtam. Az igazság piros bajnoka (StuG) írt a meccs után. Vagyis nem is írt semmit, mert egy tök üres chat ablak fogadott...
Általában elküldöm az ilyeneket a jó ........-ba. De ebben az ünnepi hangulatban túl kedves voltam és nőies és így kaptam 3 nap chat bant.
Cila
-
nyunyu
félisten
létezik valami olyan mod ami indítás után nem kell még a belépő oldalra lépni, hanem rögtön a garázsba, hangárba megy ?
1) WOTLauncher.exe helyett a WorldOfTanks.exe-vel inditod a jatekot.
Launcher csak akkor fog utana kelleni, ha verziovaltas van,2) Indulo kepernyon be lehet pipalni, hogy automatikusan a mentett jelszot hasznalja
3) Volt par intro kikapcsolo mod, de ujabban az XVM is tud ilyet:
xvm.xc/login.xc
"login": {
"skipIntro": true, // Skip intro movie
"autologin": true, // Auto enter to the game
"confirmOldReplays": true, // Auto confirm old replays playing
}
}Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
scyllarus
veterán
válasz KaLeun #37108 üzenetére
A másik fajta, aki arra utazik, hogy kilőjék. A múltkor Murovankán mérte fel az idióta scout, hogy az ő képességeit meghaladja a +3 tier, és elkezdett blokkolgatni. Peche volt, nyugodt voltam, odébbtettem lövés nélkül. Az utánam jövővel is próbálkozott, de az sem volt hajlandó kilőni. Kénytelen volt berohanni a frontvonalba meghalni
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
djyuri
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz djyuri #37118 üzenetére
eZZEL MI A GOND?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz djyuri #37123 üzenetére
Na így már értem.. Ezen ne csodálkozz, rengeteg ilyen csatával fogsz még találkozni..
Paradicsomok mind felett..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Szepi1979
senior tag
A 26 győzelem a 28 csatából már nem lehet véletlen, nem mondhatjuk hogy anti-szopóág, tehát igenis tudja egy ember is komolyan befolyásolni a csatát. Hacsak nem szakaszozott két hasonló tudású szakasztárssal. Tehát ha meglátom a W00ha nevet az ellennél akkor tudom hogy nagyjából 7% az esélye annak hogy nyerünk.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
mefistofeles
addikt
Na azt hiszem most kell mára abba hagyni!
Az utolsó 5 csatámból, háromban volt team kill, egyszer csak meglőtt egy idióta. Az egyikben egy churchill, két csapattársat tett hidegre két perc alatt!
Ezeket tenyésztik valahol, vagy mi?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Enzolord
addikt
válasz mefistofeles #37130 üzenetére
Ezek SerB Vérebei, egy percig se aggódj..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisApám
addikt
Nekem átlagban a WN és az EFF 1100-2000 körüli, közötti.
MOST 400...
Nekem kellene abbahagyni.
Mint ha most játszanék elsőként ezzel a tankolós játékizével...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
mefistofeles
addikt
válasz Szepi1979 #37129 üzenetére
Szerintem azoknak a száma akik egyedül (és a szerencse kihagyásával) rendszeresen befolyásoli tudják a csaták végkimenetelét (persze pozitív irányban) talán ezrelékben mérhető.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Szepi1979
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #37135 üzenetére
A lilák és a kékek gyakran az első öt percben elhullanak de addig akkora kárt/hp veszteséget okozhatnak az ellenfélnek hogy a többit már a mazsolák is le tudják hozni. Persze nekik is vannak rossz napjaik, néha fogom a fejem amikor látom mit csinálnak.
Más: miért van az hogy mindig a sötét pirosak nyomják a follow me-t sose a zöld és afeletti játékosok?“ nem kell mindig nyerni “
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szepi1979 #37136 üzenetére
A sötétpiros még nincs tisztában önnön tudatlanságával.
A zöldek meg már nem kérnek meg senkit, mert tudják, hogy az esetek zömében süket fülekre lelnek.
Én még narancs vagyok, úgyhogy próbálom instruálni a népet itt-ott, ahol teljesen egyértelmű, hogy mit kéne csinálni. Ilyen például Lakeville-en az ütközet, ahol senkinek se lenne szabad a hegy mögé mennie, csak a bázis mellett marad 2-3 TD, hogy szájba verje, aki a túloldalról mégis megpróbálja. Általában ez elég, de ugye a "védelem" oroszlánrészét ott maga a mocsár elintézi, mert vagy 2-3 perc átvergődni rajta, ha akár csak 1 tank is fedezi a túloldalát.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
veterán
válasz TESCO-Zsömle #37138 üzenetére
ettől függetlenül rengetegszer látom lakevillen hogy simán átmennek 2-3 TD + arty + egy két mazsolán...
akkor hogy is van ez?
mondjuk tény hogy ez legtöbbször alsó bázisról felfelé szokott megtörténni...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #37139 üzenetére
Mazsolákon könnyű átmenni, nem is az a lényeg, hogy leöljék őket, hanem az idő. Amíg átvánszorognak a mocsáron, amíg kukucskálnak, felmásznak, harcolnak, az mind idő a csapat másik 10-12 tagjának, hogy leverje az ellenséges csakat 6-8 tagját és befoglaljon, ami -ha jól emlékszem- nulláról tart kb 1 percig 3 emberrel. Ráadásul, ha beállnak 6-an, akkor ultracumi, mert bár a sebesség nem nő, de a pontokon osztoznak, szóval egy tank resetelésével csak a megszerzett pontok 1/6-odát tudják lelőni. 3 tank beáll a templom mögé, a maradék meg visszatartja az esetleges támadókat, akik a mocsártúra után lóhalálában, sebesség szerinti sorrendben jönnek egyesével, hogy nyerjenek még egy kis időt a többinek odaérni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
őstag
Egy kis kultúra johnny00-tól
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Fogynak a helyek emberek. Ha valaki szeretne egy nagyon gyorsan feltörekvő kláncsaládba tartozni, akkor várjuk a HHR-A/B klánokban.
HHR-Alpha felvételi követelmények:
- min. 1400wn7 overall
- min. 3db 10-es tank a garázsban
- TS használatHHR-Beta felvételi követelmények:
- min. 1200wn7 overall
- min. 2db 10-es tank a garázsban
- TS használatNem hivatalos felvételi követelmény, de nem hátrány, ha már legalább 6-7000csatán túl van aki jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
A debileket? Persze, szerintem egy nagy farmon célirányosan és általában mindig megkapom őket csapattársként.
Csak példaként az alábbi. A legszebb hogy egyre többet kapok ilyeneket, akár tier 10-ig bezárólag.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
diegho
nagyúr
válasz sutyi^ #37143 üzenetére
Én voltam már olyan csatában, ahol a csapatomnak nem volt annyi WN-je összesen, mint nekem. Ez csak egyszer fordult elő T6-ban. Ma olyan csapatunk volt, ahol 5 játékos összesen nem érte el a 250-et. Ez van mostanában, szakaszban kell játszani, ha kicsit több esélyt szeretnétek, de sokszor a szakasz is kevés a sikerhez.
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #35921 üzenetére
Lustaknak Nyunyu pakk
Update 1:
- Max FarPlane
- XVM nightly 3066
- XVM Tank View Range 1.8
- par apro kozmetikai valtoztatas a benyelt talalatok kijelzesenErdotlenito cuccot nem csomagoltam bele, nem tudom, mennyire legalis a hasznalata.
Meg nekem is szokni kell egyelore a latvanytHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Vitiris
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest