- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
Szar a szerver, fogy a sör. Így nem lesz meg a +5 győzelem....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Bingisz
addikt
válasz mefistofeles #37201 üzenetére
Bakker, kicsit olvasd is már a fórumot. Az EU2 megy rendesen.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bingisz
addikt
válasz psycroptic #37204 üzenetére
Ja, én olyankor nem hagyom magamat fórumozni...
-
MODERÁTOR
Hát csak erőltetem ezt a T-150-et de a KV1-S-hez képest ez nagyon nagy nulla.
20 éve a Prohardveren
-
scyllarus
veterán
Nagyságrendekkel jobb, mint a KV-1S. De ez nyilván stílusfüggő persze. Nekem is a garázsfrissítés pörög (EU2, csak ott játszom), már szegény Nyunyut gyanúsítottam, most raktam fel a modpackját, azt hittem, ott akad valami
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bingisz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #37211 üzenetére
Hú pedig a KV-1S az egy gázolajtartály lánctalpakon. Szerintem eddig csak szerencséd volt vele.
-
myckey
veterán
válasz TESCO-Zsömle #37211 üzenetére
az a baj,hogy a tartályokat a hülye gyerek is fel tudja gyújtani
többnyire simán kigyullad,ha oda célzol[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
törölt tag
ez a vk72.01 mi a rák?
-
nyunyu
félisten
válasz mefistofeles #37153 üzenetére
Már az első packod is tetszett, egyedül a győzelmi esély mutatót kéne kibuherálni belőle.
res_mods\xvm\xvm.xc-ben meg kell keresni ezeket a sorokat, es atirni false-ra:
"battleLoading": {
...
"showChances": false,
// Show experimental "chance to win" formula.
"showChancesExp": false,
...
}"battleResults": {
...
"showChances": false, // true - Enable display of "chance to win" (only with xvm-stat).
"showChancesExp": false // true - Enable display of experimental "chance to win" formula
...
},"statisticForm": {
...
"showChances": false, // true - Enable display of "chance to win" (only with xvm-stat).
"showChancesExp": false, // Show experimental "chance to win" formula
...
},Mi van a pakkban kerdesre: arra a hozzaszolasomra nyomtam a valaszt, amiben a pakk tartalma le van irva.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mefistofeles
addikt
válasz nyunyu #37219 üzenetére
Tudom, hogy részletezted, ezek után raktam is fel magamnak. Azt hiszem másodszor más kérdezett a tartalmáról (ráadásul akkor már fent is volt)
Az esély eltávolítót pedig mindjárt kipróbálom de addig is köszönöm!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dfsz34
őstag
válasz psycroptic #37216 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ezeket a bónusz tankokat miért nem lehet berakni a játékba is. Mondjuk legyen, hogy nem azonnal, hanem kicsit később.
A sok táposnak meg meglenne ingyen, amig a plebs kifejleszthetnék, ha akarná.
-
Bingisz
addikt
Srácok, lehet készülni, jövőre ilyen játékkal fogunk játszani: [link]
GYÖNYÖRŰ lesz a WoT!
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Bingisz #37223 üzenetére
SerB viszont egyre rondább!
Egyébként rohadt rendes a manus, vigyáz az egészségemre. Beírtam az előző csatában, hogy one, kill, one beer... erre a mai 30 meccsemből kb. másodszor egy killem sem volt....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Enzolord
addikt
válasz mefistofeles #37224 üzenetére
De egyre több a lóvé, szóval a mérleg egyensúlyban van...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #37226 üzenetére
Én megnéztem, bitang jó lesz, gyönyörű, szóval gépfejlesztésre fel..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nyunyu
félisten
Nem akarok alaplapot venni, nem akarok procit venni, nem akarok VGAt venni.
Nem akarok alaplapot venni, nem akarok procit venni, nem akarok VGAt venni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vJokka
aktív tag
Kezdeti tökölés után egész jó kis kör lett:
Victory!
Map: Steppes
Date: 2013.12.31. 15:52:17
Vehicle: A-43
Exp: 10 425 (x5) Credits: 44 662
Achievements: : Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
scyllarus
veterán
válasz Dreadloord #37218 üzenetére
Az utolsó 4714 csatám WN7-je 1202. Akkor is utálom
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
diegho
nagyúr
Akinek megvan az IS-6 milyen csatákat kap? Én eddig 4szer voltam 8-asban, többi 9-es, kicsit gáz.
-
mefistofeles
addikt
Tudományos vizsgálatba kezdek. Nem reprezentatív kísérlet keretében 10 csatát fogok játszani alkoholos befolyás alatt.... meglássuk.........
-
arpeen2
senior tag
IS-re ventillátor, vagy periszkóp inkább, ha csak 1 üres hely van?
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Ooops! 57ik csata. Eddig ezzel a géppel 57 álom csatám volt. Mínusz egy kettő, amikor hülye lemming mód meghaltam...
Imádom ezt a gépet, ezzel az ágyúval. Valami förtelem, mit lehet vele alkotni! Már az IS-8on is frankón lehet vele durrogtatni, de ezen valami Warhammer feelingem van tőle! Ehhez a géphez be kell rakjam valamelyik warhammer sound pakkot... Milyen lesz az IS-4en?
Igazából sajnálom, hogy elsőnek az IS-7et húztam ki. Messze nem az az élmény. Illetve élmény szempontjából sajnálom, egyébként jó, hogy azt húztam ki először, így megvan az ST-I-re a banhammer azonnal.[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
KisApám
addikt
Az IS-7 felé megyek, még.
Az IS-3-nál vagyok.
Az IS-7-el mit csináltak? Valamit nerfeltek rajta ennyire, hogy nem tetszik Neked (sem)?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
PAtr0n
addikt
válasz Enzolord #37227 üzenetére
Arról is beszélt SerB, hogy az új grafika eljöttével csiszolnak a beállításokon, tehát jobban testre lehet majd szabni, gyengébb gépekhez is. Ez mondjuk nekem egy kicsit kitérő válasz volt, mert nem azt mondta, hogy az új motor mennyivel optimalizáltabb lesz. A Havoc fizikai engine nagyon sokad bob majd a játékon, egy erősebb téglaház sem lesz már akadály, nagyon tetszett amit láttam. Az meg hogy szebb lesz az egész játék, mondjuk ki, ráfért már, nem akarok a konkurenciával példálózni megint. Kíváncsian várom!
#37235) mefistofeles:
Én az esetek 90%-ban úgy játszok[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Bingisz
addikt
válasz Tomi0703 #37245 üzenetére
Nem. Az csak grafikai elem lesz. Olyasmit kell elképzelni, mint a physx.
Amúgy SerB anno azt nyilatkozta, hogy Gtx 470 vagy erősebb kártya fog kelleni majd a fullos grafikához. CPU szerintem továbbra is inkább Intel, mint AMD.
-
KisApám
addikt
Inkább a szervereken dolgozzanak...
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...