- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz Bingisz #27640 üzenetére
Számomra nem okoz anyagi csődöt, mert b@szok azt használni. Kábé 2 kezemen meg lehetne számolni mennyit lőttem eddig el. Egyszerűen gusztustalannak tartom az előnyt amit ad. De úgy látom nem sikerült felfognod, hogy pontosan mit is írtam. Én nem is tettem volna a játékba ilyet, mindenki szenvedje ki magának a találatot, meg a kill-t. (megakillt ). Az a baj veletek, hogy mivel ebben a rendszerben elég komolyan benne vagytok valamilyen szinten el is vagytok vakulva, és nem láttok kifelé, nem halljátok meg a panaszokat, és nem értetek vele egyet, ami érthető, hisz nektek ez így jó, ezt szoktátok meg, a többiek meg menjenek a fenébe ha nem tetszik. Legalábbis ezt veszem ki abból amit itt írtok jó páran. Bele se gondoltok abba mennyivel másabb lenne a játék gold ammo nélkül... lehet a WG-nek kicsit kevesebb lóvéja lenne.
De számomra itt vége a vitának, no offense, nincs veletek bajom, csak sajnos süket fülekre találtam, de majd túl leszek rajta.okos67:
"Amúgy a vereség nem befoyásolja a kapot kreditet csak az xp-t"
Hmm, ezen hiába gondolkozok, hülyeség. Ne mondd már, hogy nem kapsz több kreditet, ha több tankot tudsz kilőni/sebezni a gold által...ollie:
"Szerinted ki venne prémiumot, ha semmi előnnyel nem járna a nem fizetéshez képest?"
Mint írtam, egyedül a gold ammo-val van problémám, a többi fizetős dolog oké, mert ha valaki gyorsabban akar fejlődni, vegyen prémet, pénzért cserébe. De tisztességtelen előnyhöz nem juttatja a harcmezőn.odrif:
Én úgy tudtam két külön tankra lesz szétszedve a KV1S, az egyiken marad a nagy mordály csak jóval lassabb lesz, a másik meg gyors marad, de nem lesz nagy cső. Most végül is mi a hivatalos?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Bingisz
addikt
Áááá megjött az ESL gold!!!444
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
cscsali
tag
válasz PAtr0n #27701 üzenetére
Kv1-s-ről nincs még hivatalos. Majd lesz ami lesz. Olvassátok a blogot.
Egyébként meg gold lőszer mindig is volt, csak régebben ténylegesen aranyért lehetett vásárolni belőle.
Amit meg a játék így nevez, az a való életben egy nagyobb páncél átütésű lőszer fajta. Csak itt az elejében pénzt csináltak belőle. Mint minden más ilyesmi játékban is...
Ha nem lenne, vicces lenne. Akkor repeszromboló sem illene ide -
sith7
nagyúr
válasz Bingisz #27709 üzenetére
Amikor ment a visszaszámlálás, azt hittem elsőként halok, ezzel a löveggel ... erre utolsó előtti lettem
Frag killer ?
Amit tudtam , hozzátettem ... szerintem nem rajtam múlt a győzelem ...az IS7 volt az utolsó , aki meghalt, nem idézem ... menet közben lőtt egy IS3 - ra, majd megállt, és úgy is, egyikkel se tudta sebezni
-
AVarice
tag
Az előbb mentem Tiger II-vel, elszállt az egér driverem, touchpaddal hamar lehaltam.
-
KisApám
addikt
Szerintetek mit élvez az a játékon (Tier VII, KV-13)
aki a meccs végéig a bázison van, majd amikor én megindulok mint páncélvadász (Tier VI, Jagdpanzer IV), nagy nehezen megindul (már fordultam hátra, hogy meglövöm...), jön a nyomomban, és a játék végéig FULL HP-van, 1 találattal, és a végén még nem mer nekiindulni az utolsó, 1/3 HP-n lévő ISU-152-nek (Tier VII) SEM.
(franta2222 - 4200 csatával a háta mögött... )[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
Patrick76496
őstag
válasz echterion #27653 üzenetére
Én is jobban érzem magam egy ST-I-ben, mint egy E5-ben. Amúgy pont ma mentem egy kört vele, gondoltam előveszem, úgy sem játszok vele sohasem. Nézem hű ez milyen pontos a 30x zoom-mal. Erre első lövés eltalálja az oldalát mutató E-100 felső köténylemezét, következő az IS-4 előtt a kerítést. Kellett nekem megszólalni. Ugyan abban a körben kaptam egy ammo rack sérülést és egy tornyot, amit nem tudtam megjavítani, mert elhasználtam már másra a csomagot. Kezd már derengeni miért nem erőltetem én ezt a tankot.
(#27658) r.laci38: "Két hete fordított volt az arány"
3 lövésből 12 talált?(#27711) AVarice: Hát az meg minek? Anélkül nem ismeri fel a windóz szevön a maus-odat?
"touchpaddal hamar lehaltam"
Érezd magad szerencsésnek, hogy te is laptopon játszol, anélkül még lehet annyit sem bírtál volna."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
válasz Patrick76496 #27717 üzenetére
Tényleg nagyon rossz az M103 gunja. Van vele 158 sniper achie-m, 31-es Master Gunner és 50-es Sharpshooter.
Hit ratio: 84,23%
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Iratus bug
tag
Melyik következőnél? A jelenlegi 8.9 teszten még megvan érintetlenül a 122-D-2-5T. Egy valaki akarja macerálni a KV-1S-t SerB, de mindenki más leszavazta.
Amúgy nem nagyon értem mi a problémájuk sokaknak vele. Az, hogy lazán szemből gold nélkül beütsz vele minden tankot? Szerintem inkább az M6-ot kellene változtatni mert csak karcolgatod a t8 tankokat és 85%-ban oda rakja. Vagy mondjuk a VK3601H 90mm-es átütésén kellene változtatni, mert elég karcsú és ezt is elég sűrűn 75% körül pakolja t8 csatába.TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
válasz Iratus bug #27719 üzenetére
Az M6 eléggé op a tierjében, mi lenne belőle, ha még javítanának rajta.
Átlagom vele:
XP: 843
Damage: 1344
Battles: 661
WR: 57,94%Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Iratus bug
tag
A sajátjában lehet, de legalább 85%-ban t8-ba kerül ahol csak fedezéknek jó miután kilőték. Nekem 2000-2000 csatám van KV-1S és M6-al. KV-1S wr: 56%, M6 wr: 42%.
VK3601H-t elővettem kiváncsiságból, hogy megnézzem milyen nehéz tank lett... hát szánalmas. Adatlap alapján 50 km/h-val kellene mennie, de csak 30 km/h tud 260%-os legénységgel.TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
nyunyu
félisten
Ott valami juzer error lesz, mert az M6-on levo 90mm M3 joval kiszamithatobban sebez, mint a D-2-5T, annak ellenere, hogy "csak" 160 a penje, nem 175.
Egyreszt joval kevesebb ideig celoz, masreszt el is talalja a weak spotot, mig a KV1-S-nel csak abban lehetsz biztos, hogy nagyjabol eltalalja az ellenfel legvastagabb pontjat.
Ha tavolabb van, mint 300 meter, akkor mar a tankot se talalja el.VK3601H-on meg par patchcsel ezelott tuningoltak a Konischt, igy mar gold ammo nelkul is 157 lett a penje.
Igy mar nem csak a 75 L/70 meg a 88 L/56-bol lehet valasztani, hanem a Konisch is kituno valasztas, ha valaki inkabb sniperkedni szeret.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
válasz Iratus bug #27721 üzenetére
2000 csatát toltál és 42% win ratio? Akkor miért erőltetted? Nekem amúgy KV1-S-sel 54% a WR-em. Na de azért van a gold ammo, hogy használjuk, mindig van nálam arra az esetre, ha tier 8-ba kerülök vele. És persze a gold ammi sem elég, mert 2 lövés alatt kilövik abban a tierben, így még mindig a taktika számít.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Flayer
senior tag
Szia!
Teljesen egyetértek veled amit mondasz!
KV-1S úgy jó ahogy van!Nekem is az egyik kedvenc tankom!Azok sírtak nerfért akik nem tudják használni jól!
VK 3601H pedig imádtam med tanknak de mióta átsorolták egy fos lett lehet el is adom a legénység pedig megy a tigerbe!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Atlantis
veterán
válasz echterion #27583 üzenetére
Azért az E5 nem véletlenül az egyik legfelkapottabb T10-es HT, jól kiegyensúlyozott, amolyan mindenből egy kicsit jellege van. Tesztszerveren futott néhány csata alapján amúgy sem ítélnék meg tankot. Az, hogy az E100-hoz képest nulla, eléggé merész kijelentés, legfeljebb a te játékstílusodhoz nem passzol. Szerintem meg az E100 az, ami szégyen a saját szintjén, pláne az E75 után.
patrikgtaivs: A sarló-kalapácsos szemüveg helyett egyszer majd kérj kölcsön egy fehércsillagost, hátha megszereted.. Amúgy mi a fene, HUNS2? Nem igazán találod a helyed a -HHR- óta...
Amúgy az ST1 az egyetlen orosz tank, amit kipróbálnék én is éles szerveren is, csak ne lenne ott előtte a KV4....>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nemeth989
senior tag
Elmondom neked mi a gond a KV-1S-sel, hogy a saját tierjéhez képest, túl erős. Van egy 175-ös átütés gunnja, a legtöbb hp-ja T6-ben, pluszban jó az armorja, és a mozgékonysága se éppen rossz. Nem azt mondom hogy OP a cucc, de szerintem a tierjében túl kiemelkedő. Az hogy kap egy kis nerfet az armorra meg a sebességére az elég lesz szerintem (azt olvastam csak ennyi lesz, a gunnja megmarad), így a kisebb szintű harckocsik is eredményesebben fogják vele felvenni a harcot, mondjuk a T4-et úgyis one shotolja. Eddig is a legjobb taktika a távoli harc volt ellene, az ezek után se fog változni.
Nekem nincsen KV-1S-em, nem is lesz, a csatáim 70%-át T7-8-9-ben toltam a statisztika alapján, ott meg nem igazán gond az ellen folyó harc, ezt csak az új ágak, kihúzása során tolt alacsony tieres csaták tapasztalata alapján vontam le.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
dfsz34
őstag
válasz Flayer #27727 üzenetére
Szerintem te el vagy tévedve. Már miért változna? Például egy másik tank, M6-al amikor játszottam, egy kezemen meg tudom számolni, amikor top tank volt, máskülönben mindig ment az alsó csapatba.
A KV 1s ágyúja - gyorsabb töltéssel, de pen és sebzés ua - rajta van 7-es TD-ken is, úgyhogy nem értem a sírást. Azokat meg ugye akár kilencesek ellen is berakja az MM.
Meg kell tanulni - jól - játszani vele, mert hetes (nyolcas) szintű ágyú van rajta, azzal lehet flankolni a nagy tankokat is és az alap sebzése magas.
-
Bingisz
addikt
válasz nemeth989 #27726 üzenetére
Jelenleg az egyik legrosszabb dpm-je a kv-1s-nek van tier 6-ban. Ha kap egy új ágyút, akkor növelni fognak a pontosságon és a dpm-en, szóval faxa kis buff lesz, de ezen meg se lepődök, az user oldali sírás általában ront a dolgokon...
[ Szerkesztve ]
-
Flayer
senior tag
válasz dfsz34 #27729 üzenetére
Üdv!
Valamit nem jól értelmeztél!
Ezt mondom én is állandóan nagyobb tierbe rak alsó harmadban vagyok!
Ha kisebb ágyút kap még jobban csökken az esélye nagyobb tierben.
A változik azt csak azt mondtam remélem nem fixen állítottam!
Ezek szerint a "remélem" szó nálad mást jelent mint nálam!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz dfsz34 #27729 üzenetére
Hogy a viharba ne lenne rajta, hisz az az ágyú maga is T7-es. A sírás azon megy, hogy ha az ágyút veszik el, azzal kiherélik a KV1S-t a magasabb tier-ek ellen, mert az összes többi ágyúja csak akkor üt át pl egy IS3-ast, ha sikerül -pontatlansága ellenére- belőni a weak spotot és teliholdkor még egy sámán is megáldja a lövést...
És persze ehhez jön az 1 shot kill túloldalról.
sz: Nem mintha amúgy nem lenne egy kazal olyan tank, ami magasabb tier ellen max golyófogónak jó...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bingisz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #27732 üzenetére
Az átütése 99%, hogy nem fog változni.
-
dfsz34
őstag
válasz Flayer #27731 üzenetére
Az M6 penje 160 és a sebzése 240, nyilván gyorsabban tölt, de az alacsony pen miatt mondjuk egy is3 vagy tiger2 eléggé megoldhatatlan feladat neki előröl, pláne ha még be is forgatják.
Egyáltalán milyen nerf? Még mindenki csak találgat, de kétlem hogy a penje az M6 szint alá menne, úgyhogy megint nem értem a sírást.
Azt értem, hogy van egy mostani állapot, amikor kisebb tier tankokat egy lövéssel ki lehet szedni egy fürge, egészen jól pattintó páncélzat mellett, a tornya is kiválóan pattint. Többször csak lesek tier8 TD-vel, ha nagy távolságból lövök és kicsit lecsúszik, akkor nagyon gyakran pattint, a tornya főleg. Nagyobb tier tankot meg oldalról, hátulról lehet terrorizálni, mert a 390-es átlagsebzés az elég durva, azt senki nem köszöni meg.
Mielőtt tovább sírnál a nerf miatt, gondolj arra, hogy a hetes TD-ken, Su152, Su12244 ugyanígy 175 pen és 390 átlagsebzésű ágyú van, gyorsabb töltéssel. Azok kilencesek ellen mennek, mondjuk E75 vagy a töltőtáras szutykok, amik 7-8 másodperc alatt kivégzik őket, ugyanezzel a pennel és érdekes, hogy mégsem sírnak, hanem megoldják. A KV1s egy szinttel kisebb ellenfeleket kap, ráadásul forog a tornya, jobban lehet vele taktikázni és könnyebb az oldalba támadás.
Szerintem a T150 szintjére nyugodtan vissza lehetne venni az ágyúját és még akkor is egy komoly, erős tanknak számítana a tierjében.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Megmarad a köv. update-ban az ágyú a kv 1s-en!
Szerintem nem is merik elvenni annyian szerencsétlenkednek ezzel a tankkal lehet népharag lenne.
Nálam a T-150 a favoritWoT:jimmbo
-
TESCO-Zsömle
félisten
Uraim, mi számít itt off-nak? Egy történetet hol tudok elmesélni?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
[HUN]Dani
őstag
-
dorka16
aktív tag
Csak azért mert tudom, hogy a cyberwaffer már hiányol. Tegnap egy csatát toltam az ISU-val.
Jó is lett a statom. A WN8-am 5700. Időben kell leállni. -
Exorsized
tag
válasz dorka16 #27745 üzenetére
Nekem ma reggel első 2 meccsbe bedobott top tierbe és még az RNG is mellém állt
Igen BiA sajnos még nincs meg.XONE : MrExoQt
-
Angel1981
veterán
válasz Flayer #27747 üzenetére
Okok!
Egyébként szerintem is OP a KV-1S, kapja meg a T-150 ágyúját, és annyi!
Ha meg történelmi vasról beszélünk, akkor menjen fel T7-be, annak megfelelő HP-val, meg egy kis RoF buffal!
(Nem akarok vitát, mert úgysem lehet meggyőzni, csak állást foglaltam!)dfsz34: ja értem!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest