Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz FoxiestFox #47222 üzenetére

    Rövid az emlékezeted úgy látszik. A te kérésedre bemásoltam ide a support válaszát régen, miszerint sok régebbi hajó azért is teljesít rosszul, mert játékmechanikailag már elavult. Még röhögtél is rajta. Konkrétan ezt írták. Számomra ezt jelenti a tönkretétel. Most a Németeken módosítottak. Ezt kéne megtenniük automatikusan, prémium hajók tekintetében is. Kifarmolsz valamit, vagy fizetsz érte, kötelességük lenne legalább szinten tartani.

    RedAngel:én már régen 1-2 vitától eltekintve azért jöttem ide a topicba, hogy fejlődjek, sokat kérdeztem, és megpróbáltam alkalmazni a gyakorlatban, jók voltak Foxi és a többiek magyarázatai is. Tüzitől én is megkaptam hogy miért térdelek Foxi előtt bólogatva (hasonlóan ahogy te is RA), miután beírtam, hogy nagyrészt igaza van. Miközben Foxi játéktudás alapján válogat hogy kivel kell személyeskedni, beszólni. Engem is kb. egy gyökérnek tart, lefogadom. Szóval a két csapat között vagyok. Ez általános, hogyha Foxi nem tud mit kezdeni az emberek hülyeségeivel, elkezdi a szúrkálódásait, Chabe figyelmeztette nem is egyszer. Én azt érzem, hogy ezt a vonalat akarod erősíteni. Ne tedd. Nekem is feláll a hajam a sok blődségtől itt néha amit olvasok, de vannak dolgok amivel nincs mit tenni. Hiába vagytok jók, ha magas lóról osztjátok az észt, csak beszólást kaptok, hiába van igazatok. Ellenállást szül.
    Most mondjam azt, vagy linkeljem, hogy Foxi ide beírta, és ki is próbálta, hogyha kilép a klánból és nem látszik a klánneve akkor a CV és a DD-k nem őt fogják spammelni? Van olyan világhíres, hogy mindenki ismeri a nevét? :DDD ;] Egyszer kitörölte a játékot, mert nem ment neki a játék, aztán visszarakta és megint jó lett a statja, és mondta elégedetten hogy most már minden rendben, mert megjavult. Szóval megvannak mindenkinek a saját összeesküvés elméletei. (mindet tudom linkelni, mielőtt leoltana Fox, de szerintem felesleges)
    A kezdő játékosok elijedtek a fórumtól, mert aki hülyeséget írt, kb. azonnal ment a Núbiaizás. A topicgazdának nem egyszer kellett közbeavatkozni. És hidd el a jó játékosokból van kevesebb. Ha valakinek beírod 1x v. 2x és nem érti meg, hiába erőlködtök. Voltak itt parttalan viták Great játékosok között is, és arra már nem mondhatjátok, hogy noobok szövegelnek. Már régen írtam, hogy a játékban max. az alapértékekben lehet megegyezni, mert mindenki más-más szinten áll, más-más szemszögből látja a játékot. Én próbáltam az útmutatások alapján játszani, de nem találtam normális Div. társakat, nem találtam olyat akitől tanulni lehet, biztos nem kerestem eleget, meguntam. Ennyi.

    Szóval visszatérve a Kremlinre, játszottam ellene nem is keveset, és Foxi szerint is broken. Most akkor hazudott? És tartom az álláspontomat, hogy gyökérség a Stalingrad, Moskva (régen), Kremlin, Smolensk hajók behozása a játékba, jelenlegi formájukban. És egy (átlagos kezekben lévő) Kremlint sokkal nehezebb kiszedni mint egy Yamatot. És ez a tény több mint ciki a WG-re nézve.

    Tudom, könnyű más farkával a csalánt verni, de itt a topicban lévő jó játékosoknak kb. 30 percig tartana egy összefoglalót vagy egy 1. hsz-t írni magáról arról hogyan érdemes játszani, mire kell figyelni csatán belül. (alap dolgok) Most is szokott 1-2 kezdő ide írni. Hasznos lett volna régen. :R

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák