- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
válasz Norbi095HUN #10193 üzenetére
Volt fent több win8 /32 13.1-13.4.-13.9 most egyik sincs
-
nanus
senior tag
válasz Norbi095HUN #10202 üzenetére
Csak a COD bo , ill half life 2 -vel játszottam ,másodlagos gép igp nem igazán játékra való, catalyst nem kell ahhoz hogy játsz.Mindjárt megnézem eszközkezelőben milyen drivert ir.
-
nanus
senior tag
válasz Norbi095HUN #10202 üzenetére
-
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nanus
senior tag
válasz Norbi095HUN #10206 üzenetére
-
dkpisti
tag
hali memoriakezeléssel hogy áll az uj windows ? Ha valaki tudna mutatni egy memoria használatot böngészővel 1 youtube 720p video+3-4 kisebb lappal prohardver stb az jó lenne előre is köszi.(i3 4010u+4gb szóval vas elég lesz alá.)
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
-
anulu
félisten
uhh gyerekek. most fejeztem be az újrahúzást. a mai patchtől úgy megborult a rendszer, hogy bármit csináltam, nem volt hálózat. dwm.exe catastrophic failure, kapufa... most viszont már csak a mait rakta fel, az előtte levőket nem. 16393 lett a vége
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
pruzsi
őstag
Én az eredeti win7-et frissítettem erre a win10-re az gáz?
-
-
pruzsi
őstag
itt azt írják hogy"Figyelem! Akinek legális Windows 7, vagy 8.1 rendszere van és szeretne élni az ingyenes Windows 10-re frissítés lehetőségével, az várjon július 29.-éig, ne ugorjon neki ezzel az ISO-val frissíteni, mert mert nem fogja tudni aktiválni. Az ingyenes upgrade akció 29.-én kezdődik, ha előbb frissítetek, nem megy át a licenc-etek az új rendszerre. Tehát addig, ezt az ISO-t, csak tiszta telepítésre, vagy egy korábbi Insider Preview frissítésére használjátok!"
-
-
baboss
őstag
válasz pruzsi #10217 üzenetére
Én csak regisztrálni akartam,[link]de nincs meg a tálca jobb alsó sarkában az ikon,ahhoz kellet volna az említett 2 frissítés.
Regisztrálni kell. [link][/L
"A Microsoft ingyenes frissítésként teszi elérhetővé a Windows 10 operációs rendszert az arra jogosult Windows 7, Windows 8.1 és Windows Phone 8.1 rendszerű eszközökön. Az operációs rendszer 2015. július 29-től lesz elérhető, de a felhasználók már ma regisztrálhatnak az ingyenes frissítésre.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz pruzsi #10217 üzenetére
De ugye aktivált lesz a rendszer, nekem is és másoknak is...
Ingyen Windows 10-et mindenkinek! Itt egy DAZ loaderes rendszert simán frissítettek W10-re...
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
360 Total Security 7.2.0.1034
Windows 10 readyPlay nice!
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Norbi095HUN #10225 üzenetére
És a játékokkal mi a helyzet? Nem szaggat semelyik sem?
-
Out
addikt
válasz szundybence #10228 üzenetére
A Windows Update megfogja csinálni.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
moonguru
őstag
Szia!
Keres jóval régebbi drivert pl. Catalyst 9.1-et, valamelyikkel sikerült anno megoldanom!
Esetleg ha van DVI kimeneted is, akkor DVI-HDMI összeköttetés is segíthet a gondon HDMI-HDMI helyett! (ha most úgy használod)
UI:
Az Avast tegnap frissült! (pl. jobb Windows 10 kompatibilitás és javított rendszerkarbantartás)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
JamesHun
addikt
válasz #58000384 #10150 üzenetére
nekem ott sem volt tökéletes
alapból ez egy böngészőben megjelenő pdf doksi lett volna amit ugyan le is lehet tölteni
Ha az oldalt edge-el megnézem akkor csak annyit nyomtatott ki amennyi ráfért az első oldalra, miközben 10 oldalas pdf lett volna
Ez azért is gond, mert pl van olyan dolog amit webről kell kinyomtatnom és pl IE ből és firefoxból eddig ment a rendes nyomtatása, de Edge nél szintén csak az első oldal jön ki és pont a lényeg nem látszódik
Ez az nem is pdf volt, hanem "sima" webpage rendelés visszaigazolásáról tételenkéntmost felteszem az acrobat readert és megnézem azzal rendesen megy-e minden
SeriesX: JamesSHun
-
-
titán
Sziasztok!
Milyen allapotban van a rendszer, erdemes lesz frissiteni ra mikor megjelent?
Koszonom!
-
pzstm
titán
szerintem mindenképp.
Persze előfordulhatnak olyan egyedi konfigok, ahol driverproblémákba ütközhetsz. Érdemes a hivatalos jelzést megvárni, vagyis nem 29-én fogsz tudni frissíteni egyből.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Július 29-én csak az insiderek kapják meg (eddig ez volt legalábbis, sokkal újabbat már nem kaphatunk )
Többi user ezt követően folyamatosan, több hullámban fog értesülni WU-n keresztül.
Géped alapján amint jelez a WU nyomhatsz is rá
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
JamesHun
addikt
az lehetetlenség jelenleg, hogy az EDGE ha egy pdf re megyek ne a saját pdf viewrét akarja már használni hanem az adobe -ot
nem találtam ilyen opciót (sem), így most IE-t kell használnom, mert az okos ilyen szempontból és ki tudom nyomtatni a 9-15 oldalas pdf-eketSeriesX: JamesSHun
-
titán
mate3553, pzstm Koszi szepen, figyelem akkor a hireket es a topikot!
mate3553 Kiprobalom mindenkeppen, erdekel az uj rendszer, amugy semmi bajom a regivel. Anno az xp-vel sem volt es addig addig nezegettem, probalgattam a sevent, mig megszoktam, megszerettem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Sorry, most jutott eszembe.
A notimat ugy vettem 4 eve, hogy ra volt telepitve a win7 64 bit. Az evek alatt, de leginkabb a multkori update cirkusz miatt elegge viseltes lett. Ezt a rendszert biztosan nem fogom frissiteni a 10-re. Lesz esetleg olyen megoldas, hogy magat a 10-et telepitem, vagy telepitsek ra egy friss Win7-et es azt frissitsem?
-
Mate
nagyúr
Nem teljesen értem. Van egy aktivált win7 a gépen, ami megérett az újrarakásra. Ezt gond nélkül megteheted majd win10 frissítéssel. Nem kell iso-val vagy win7 újrarakással bajlódni. A frissítés szó ne rettentsen el. Nem fog gondot okozni az, hogy előtte lévő win7 már viseltes.
Ha megtörtént az újrarakás win10-re, akkor se kell mindig iso-ért nyúlni. Szerencsére újratudja tenni magát a rendszer, ha arra kerülne sor.
Mondjuk sokszor ennek ellenére bekéri a dvd-t, vagy más adathordozót. Mindenesetre egyszerűbbé vált a gép újrarakása így
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz V.Stryker #10246 üzenetére
Linkeltem róla Ez mondjuk még win 8.1-re van, de 10-ben is benne van a funkció.
Vagy ha már dirtywindows.hu volt a napokban linkelve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Amikor frissíted azt mondod neki nem akarsz semmit megtartani a régiből (persze előtte kimented ami kell), és szépen kapsz egy "friss" rendszert a telepítés/upgrade után.
Aztán már csak egy cleanup kell ami törli a biztonsági/visszaállítási dolgokat (old mappa stb) és máris ott az új friss ropogós windows 10.Nem kell újra tenni sem a 7-et, sem a 10-et.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest