- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Valószínűleg én vagyok a béna, de akadt egy kis problémám. Jelenleg 10166 van fent és ma volt lehetőségem bekapcsolni a laptopomat normális internetkapcsolat mellett, úgyhogy meg is tettem. A WU meg is találta a 10240-et, és egy driver frissítést, és írta is, hogy már tölti, de hosszú idő után is 0%-on állt. Gondoltam újraindítom. Most azt írja, hogy letöltésre várnak - már órák óta. Mi lehet a megoldás?
-
törölt tag
válasz worxland #9050 üzenetére
Ilyen erővel egy sima update is növelheti a verziószámot, akkor az is új verzió. Ha ingyenes a váltás, akkor semmi gond nincs. Arról nem is beszélve, hogy ha csak pár új funkciót kap egy ilyen verzióváltáskor a rendszer, akkor az a közelében sincs egy 7 - 8.1 - 10 váltásnak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok. Lenne egy kicsit hulye kerdesem Windows 10 pro eseteben miert kerul sokkal tobbe, amiben minden nyelv benne van? Nem ugy volt regebben, hogy le lehetett tolteni a nyelvi pack-et? A felar most tobb mint £40 A masik kerdes, hogy a pro miben kulonbozik a home-tol? Koszonom.
-
pzstm
titán
válasz worxland #9047 üzenetére
vagy elhagyják a 10-est és annyi lesz csak hogy Windows Office-ból is aki O365-öt használ csak Office365-je van ami a legfrissebb
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz fojtviki #9054 üzenetére
1. Hol találsz ilyen több nyelvet tartalmazó verziót? csak mert most is letölthető akármelyik nyelv
2. Compare Windows 10 Editions
letöltöd a szép kis PDF fájlt és máris megnézhetediPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
worxland
addikt
válasz front3r #9052 üzenetére
El vagy tévedve. Az SP-knél nem kezdődött újra a 10 év. Tudomásom szerint nem volt olyan SP (kivéve a 8.1-et), ami komolyan korlátozta a régebbi cuccok használatát. Ezért ne keverjük össze az SP-t a verzióval.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
ISO-bol szeretnék frissíteni...
10074-re mehet fel a 10240 frissítésként, vagy kell először a 10130?[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Nekem a witcher 3 +13 fps produkált win10-en
-
front3r
őstag
válasz worxland #9058 üzenetére
Nem vagyok eltévedve, pont hogy te vagy, hiszen aggódsz itt a 10 év miatt, holott egy update, régen a Windows 7-nél egy SP, de most már update, ezt az időt tolja ki. Ja és értelemszerűen mindenki áttér szépen a frissített verzióra, ha nem, akkor hülye. Még a cégek is áttérnek idővel, most hagyjuk ki a nagyon ritka, egzotikus programokat, amelyeket csak egy bizonyos Windows verzióval lehet használni.
Windows XP-nél sem az RTM volt támogatva, hanem az SP3.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
törölt tag
Az Audit Mode csak nekem nem működik? Nézte esetleg még valaki?
-
bobalazs
nagyúr
Most olvastam, hogy nem lehet majd kikapcsolni a frissitéseket, automatikusan feltelepednek. Főleg home verziósokra vonatkozik, de egyébként az összes verzió ilyen lesz.
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #9044 üzenetére
Valaki?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
semetka
őstag
Szerintetek 8-as szériás nvidia kártyákhoz lesz támogatás? Vagy esetleg a 8.1 drivere működhet ha nem jön hivatalos win 10 es driver?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
front3r
őstag
válasz bobalazs #9068 üzenetére
Ez mindig is így volt. Kivétel a Home verzió, ahol ez most erőltetve lesz. Személyes véleményem szerint ez pozitívum.
semetka: A rendszer elég baráti, fel lehet rá rakni a Windows 8-as drivereket, talán még a Windows 7-es drivereket is, de ebben nem vagyok biztos már.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Stef@N
tag
Sziasztok,
ütközött már valaki hasonló problémába? Elindítom a frissítést, majd újraindítás után megáll az egész a boot képernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
5.623-as winampot most raktam fel. pöccre megy...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
törölt tag
válasz anderledani #9069 üzenetére
Driver gond. Nekem az Nvidia driver miatt hibás a kurzor, 1-2 program rosszabbul teljesít, plusz már kétszer is volt csúnyán széteső, csíkozódó, színes, vibráló összeomlás. Az eseménynapló szerint is a driver okozta. Várd meg, amíg jön új verzió.
-
pzstm
titán
válasz #22743424 #9059 üzenetére
Ősszel, jelenleg egy elég korrekt előzetes verziója érhető el O365-el.
Épp nemrég hagyták el a Preview-t a nevéből
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz fojtviki #9057 üzenetére
ez hülyeség, de megnézetem hétfőn.
Inkább a fontosabb különbség, hogy DVD vagy product key formájában van (esetleg USB stick)
És valóban, elegendő lesz Neked a Home is
-
King Unique
titán
válasz szundybence #9031 üzenetére
Windows annyira nem szereti a GRUB-ot és általában lecseréli a saját Windows Boot Loader rendszerbetöltőjére.
Nálam ezért van utóbbi és Windows alól EasyBCD-vel külön hozzáadva a Linux, mert akkor nincsen gond és ok az upgrade. Mostani 10162 --->1240 build upgrade is simán ment ilyen téren.(#9041) xxSanchez: TrueCrypt, hisz azt már rég sz@rrá törték, hiába bizonygatják egyesek, hogy csak a 7.2-est, nem hinném hogy a 7.1-es is annyira megbízható lenne....mért nem VeraCrypt és társai?
Másrészt, ha még egy mostani verzió talán nem is, de egy jövőbeli új verzió a programoknál biztos Win10 kompatibilis lesz, így felesleges ezen parázni.(#9045) karak_22: hol van, mert én 10240-ben nem találtam sehol a desktop képnézegetőt, hanem csak a modern van benne?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #9079 üzenetére
Képre kattintva társíthatod/tallózhatod. Egyébként kicsit bugos, vagy nem tudom, mert ha átváltok másik ablakra, akkor feketére vált alul a kezelőgomboknál. De lehet, hogy direkt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Na végre volt időm frissíteni,eddig szuper.Csak az élő csempék nem mennek.
-
King Unique
titán
válasz #58000384 #9080 üzenetére
Pont azt csináltam, még kerestem is, de csak a modern verziót lehet kiválasztani (ha jól néztem), ami úgy "röppenti" egymás után a képeket, olyan tabletes. Vagy tán az lenne az új desktop verzió?
Amúgy emlékszem a Win8.x-et azért is telibefikázták, mert mi az hogy a kép/ videó lejátszáshoz a modern app van default társítva. Ezen a 8.1 Update 1-gyel változtattak aszem. Erre a 10-esben, ha jól nézem ismét így van beállítva, videót akarsz lejátszani, nyílik a modern app, nem a WMP. Ezen megint össznéip kiakadás lesz és update x kell hozzá, vagy mert ráfogja a média, hogy milyen jó a rendszer, akkor itt már nem csinálnak belőle ügyet?
-
törölt tag
válasz King Unique #9083 üzenetére
Na most elgondolkoztam... én ugye 8.1-ről frissítettem, lehet, hogy onnan maradt meg?
Mondjuk ez nem akkora gáz, mert a többség majd 7-ről meg 8-ról fog frissíteni.Én nézegettem ezt az új appot, de az elején többször is bezáródott, aztán meg nem tudok lépkedni a képek között, bárhogy nyomkodom
-
Warter
addikt
Gabriel Aul @GabeAul 3 min3 perccel ezelőtt
We're releasing an update package on WU for PC build 10240 today. It will install automatically or you can check for updates to grab it.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Windows 8.1 Industry Pro-ról lehet-e majd váltani Windows 10-re?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
-
anderledani
őstag
válasz #58000384 #9076 üzenetére
És majd az AMD megint fél év múlva ad ki új drivert?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
dergander
addikt
Tegnapi nap folyamán,felfrissült a rendszerem 10240-re majd nemsokkal később már magyar is lett... a jobb alsó sarokból etünt a build verzió meg a többi kiírás. Most akkor jelenleg ez a végleges rendszer? Használhatom véglegesként is?
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Feldobtam a win 10-et és még csak ismerkedünk, mint az első randin.
A win mailban meg akartam adni a t-online fiókomat de nem tud az email címemmel és jelszavammal mit kezdeni. Hogy tehetem be mégis? A gmail simán ment.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
westlake
félisten
válasz King Unique #9095 üzenetére
Már több helyen írják, hogy a végleges, mint ahány helyen azt, hogy nem az.
Két ember is írta, hogy brand-ek a 10240-es build-et kapták meg mint végleges verzió.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz King Unique #9098 üzenetére
Szerintem itt már (majd) csak az MSDN-es ISO-k segítenek.
Egyébként meg, ha a 10240-es nem az RTM lenne, akkor már ki kellett volna szivárognia a valódi RTM-nek. Túl közel vagyunk már a 7/29-hez.
Majd az augusztusi pecskedden kiadnak (megint) egy ~1 GB-os pakkot, ami az ismert hibákat javítja. Szerintem egy valóban jól működő Windows RTM-et nagyon nehéz összehozni. Mármint tesztelés szempontjából. Valahol meg kell húzniuk a határt.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
King Unique
titán
válasz westlake #9099 üzenetére
Majd meglátjuk.
Annyi már itt a hír a WIn10 kapcsán, az utólagos módosítgatás, javítgatás, mellébeszélés, "ezt+azt írta a twitteren a Gabe", hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja...
Én a fenti problémáimmal kapcsolatban túl sok reményt nem fűzök a 29-éhez, de hisz ezért is vagyok a multi-boot híve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest