- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
Feltettem itthon is a 240-et ISO - ból, erre a Samba megosztásaimat (NAS) sehogy nem érem el. Hiába írom be ip cím alapján, aszongya nincs ilyen, miközben másik eszközről elérem. Lehet, valami Windows Firewall bug?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
törölt tag
Megint ugrottunk ( Enti ) BuildLabEx:10240.16390.amd64fre.th1_st1.150714-1601
A (KB3074665) frissítés hatására. -
moonguru
őstag
Hol van az már!
Már a fbl_impressive Professional 10158 töltődik!
Szerencsére abbahagyta e újrakeresés után!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
törölt tag
válasz Tournament #9038 üzenetére
Köszi a segítséged. Sajnos nem tudok jól angolul. Aggódjak hogy valami van a gépemmel? Párszor kaptam kékhalált,mindig más volt a hiba. Pár héttel ezelőtt a telefonomról másoltam volna képeket a gépre,és el kellett menjek. Mire visszaértem kékhalál: Memory Management hibával.
-
justaview
senior tag
Szerintetek maradhatok insider az egyik gépemen, miközben a többin meg nem?
Ugyanazzal az MS accounttal mindegyiken![ Szerkesztve ]
-
-
kengyel
nagyúr
Ha ennek hinni lehet, akkor ezt kapták meg az OEM partnerek.
Jött egy KB3074665 biztonsági frissítés.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
-
mefistofeles
addikt
Tiszta telepítés ISO-ból.....
A cucc felment hiba nélkül, nem mértem de érzésre úgy 10 percel tovább szöszmötölt mint egy 8.1 telepítés.
Pár alap beállítás megvolt, és a rendszer eddig jelentem hibátlan! Nincsenek anomáliák, fagyások, fekete képernyők, újraindulások, semmi. Driverek maguktól felmentek mind (pedig AMD rendszer). Edge piszok gyors.
Szóval eddig nagyon bejövős a holmiEgyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
HaZse
őstag
Egy tesz HDD-re feltettem a Windows 10 végsőnek mondott verzióját. Minden tökéletesen megy, kivéve, hogy a hálózatra kötött Synology NAS-on lévő megosztásokat se IP cím alapján, se név alapján nem látja.
Mi lehet a gond?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
szundybence
aktív tag
válasz King Unique #9079 üzenetére
Köszönöm!
-
premete
veterán
válasz mefistofeles #9110 üzenetére
Gondolom aktiválta is magát, kulcs nélkül.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
HaZse
őstag
Az érdekes az volt, hogy először ment, majd jött pár frissítés, majd egy újraindítás után már nem látta.
Sőt érdekes, mert TC alatt sem látja.
A hálózatok alatt látja a NAS-t, és mikor rákattintok, akkor a böngészőt indítja és behozza a NAS webes felületét.
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
anulu
félisten
válasz kengyel #9111 üzenetére
igen, tegnap pont erről elmélkedve írtam, hogy ha lenne múg újabb build, akkor nem szórakoznának azzal, h WU-ra elkezdik kitolni az update-eket
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mefistofeles
addikt
....egyetlen aprócska de -nekem- zavaró probléma......
Hiába van beállítva kezdőlapnak a google.hu mindig az a népszerű webhelyek vagy mi jön be alapból és ott figyel a google közöttük. Hogy oldható meg, hogy tényleg az legyen a kezdőlapom?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
anulu
félisten
válasz mefistofeles #9120 üzenetére
Edge-ben jobb fent "...", Settings, "A specific page or pages", Custom. az about:blank-et x-el kiveszed, a sávba beírod, h mi legyen, és "+".
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz kengyel #9122 üzenetére
igen, ebből kiindulva vagyok azon az állásponton, h a 10240.16384 az RTM, aztán ezt hegesztik majd update-el (nekem 16386 már, nem tudom melyik patchtől)
-
anulu
félisten
válasz mefistofeles #9124 üzenetére
én is szívtam vele, mire rájöttem
-
törölt tag
válasz King Unique #9090 üzenetére
Én meg nem figyeltem korábban, de szerintem a többi build része volt még. Ha meg nincs már benne, akkor a 8.1-ből vitte át.
(#9091) anderledani: Azért elég valószínű, hogy az AMD is előáll egy új driverrel a következő 2-3 hétben.
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
Edge-ben hogyan lehet az InPrivate módot előhozni? egyáltalán van olyan még? az IE11-es helyen (jobb klibb, start inprivate) nincs.
-
Warter
addikt
Egyébként jött 16 app update is Store-on keresztül.
-
-
anulu
félisten
premete, pzstm: köszi, megvan. nekem is annyi
-
anderledani
őstag
válasz #58000384 #9127 üzenetére
De pont attól félek hogy ezt is 1 hete adták ki és nem fognak újat, úgy gondolják hogy jól lesz ez windows 10-re.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
pzstm
titán
válasz Dr.FantastiK #9138 üzenetére
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Pzstm Erre tudsz valamit mondani esetleg ? sysrep Dolgoznak a fiúk erősen rajta?
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Arról van már valami infó ,hogy 29.-e után lehet e valahogy majd tiszta telepítést is win7 vagy vin8 kulccsal vagy csak frissíteni lehet ? ( A tiszta telepítés híve vagyok )
Illetve nekem Microsoft Windows 8.1 Professional with Media Centerem van az nem fog bekavarni frissítésnél ,hogy a media center kulcsa felülírta a windows 8 kulcsot ?
Frissítésnél kell az online fiók vagy mehet offline is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest