- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
Bocs h belebofogok - lehet hulyeseg is - de az az 5V nem nyirja ki DDC-t? Motor teljesitmenyt ugye U*I adja, undervolt mellett, a motor szamara operalashoz szukseges nyomatek lehet magasabb teljesitmenyt feltelez es noni fog az atfolyo aram erosseg igenye, igy melegebb lesz stb. Neztem gyari pdf-en, de csak starting voltage szerepel ami 9V, de az is joval tied felett van. Azert irom mert en is gondolkodok benne.
[ Szerkesztve ]
nincs
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
Lehet még megcsípni valahol mora2 radit? Rég nem találkoztam vele
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
r4pt0r
tag
válasz Aljasvip #69599 üzenetére
Az első bekezdésnek szerintem sok értelme nincs. Ha nem egy BF játék csatajelenetét tolod éppen akkor igen is zavaró a hang, főleg olyan játékoknál ahol nagyon sok halk hang van a hangulat miatt. Én is inkább vettem egy morat és 300al pörögnek rajta a ventik szintén P12, 600nál már halható a hangja.
-
őstag
válasz Aljasvip #69599 üzenetére
Semmilyen szintem nem szeretném a gép hangját hallani Nem néztem még magasabb fordulaton, de ahogy írtad, lehet "kevés" az 5V a pumpának, ami egy ezer éves ek dcp 4.0 [link] és ezért volt 300W mellett 80fok a gpu hot spot, illetve melegedett a radiátor.
MPowerPH
Igen, még a "banat" ördög van, a beszállítom nem talál nekem olcsó ulti 6900xt-tA.Winston
12V-on relatív hangos a pumpa, 5V-on meg ezek szerint túl lassan mukod, ezért melegszik el a radi, ahogy már Aljasvip is feltételezte, ezen még setupolok
r4pt0r
Bizonyos rpm fölött már rendesen van hangja, kitesztelem meddig nem zavaróBtw mindenkinek köszönöm a kritikát, ötleteket
-
Laraxior
titán
válasz fboldog #69606 üzenetére
Csodás.. valahogy mindig elkerül. Lesz az aquán mora3, de bár a méretük nagyjából egyezik, nem tudom, hogy össze lehet-e rakni a kettőt anélkül, hogy nagyon szerelgetni kellene.
Vagy lesz a ház másik oldalán is egy radi"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #69608 üzenetére
Nem is néztem itt.
Bár nem nagyon értem, ha ők a gyártók, akkor miért kerül náluk drágábba, mint a másik boltokban...
De hát a Pick szalámi is olcsóbb itt, mint otthon"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Garsza
veterán
Helló! Erősen elgondolkodtam, egy épített vízhűtés megvalósításán. Elsőnek a CPU -t vizezném, későb vennék hozzá egy Ilyen VGA -t. Tartály adott, csövezést fesztó levegőcsövek és csatlakozókból oldanám meg.
Tanács kéne milyen CPU blokkot volna érdemes vennem, szivattyút és esetleg radit (de azt lehet egy kocsi fűtő radiából is megoldanám). -
KAMELOT
titán
Kérdezd meg Cshavez-t ő elmondja neked
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Devid_81
félisten
En egy kis DDC-rol jottem, az sem volt rossz, de ott a max flow volt 200 liter, ebbol maradt vagy 50 mire a loop megvolt csak a procihoz.
Majd a VGA is bekerult, ott mar tudtam, hogy felejtos az egesz
Tenyleg jok a D5 pumpak, ha kell akkor eros es van flow ha kell akkor halk es meg ugyis van flow stb, raadasul nagyon sok itteni tulajnak is mar evek ota megy, keves az elhullas belole....
-
őstag
válasz Devid_81 #69623 üzenetére
Köszi, megrendelve Fentebb olvastam, ment a vita, hogy DDC vs D5 Nagy körnél elgyengül az mit jelent? [link]
Két radi (360x45 és 480x60), ek velocity és a liquid 6800xt nem olyan nagy kör, remélem nem fogok csalódni, a mostaninál csak jobb lehet, ez lassan 9 éves, de mai napig működik[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nekem kb 10 évig volt DDC-m, bár megtartottam tartalékba (kettő is van), de azért elég jelentős volt a különbség amikor a cserére került a sor.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hash99
senior tag
Nagyobb köröm van mint neked (több radi + distro plate) 2esen megy a d5... Először 2 d5-t akartam sorba kötni de drága volt a dupla tető külön tetővel meg szarul fért el egymás mellett de rá kellett jönnöm hogy overkill lett volna 2 db. Lehet ilyen mora hegyeknél alacsony fokozaton kevés lenne a d5.
-
Devid_81
félisten
-
Laraxior
titán
Nem döntöttél rosszul, főleg, hogy az még világít is... az nagyon megnyomja a teljesítményt
-
Laraxior
titán
Szerintem nem hátrány. Azokat sem értem meg akik ez ellen tüntetnek. Csak egy opció. Ki is lehet kapcsolni, akkor olyan, mintha nem lenne. Nem kötelező használni.
-
MPowerPH
félisten
válasz Laraxior #69633 üzenetére
Memorianal pl. hatrany, mert tobb Volt kell neki, es jobban is melegszik. Led is termeli a hot, es azzal a felulettel a hutobordabol vettek el hasznos helyet.
Nalam is mar lassan minden vilagit..pontosabban vilagitana. Asus software -evel kilottem mindent, ahogy van. Egyedul a D5 Next -eken vilagit az also led. Szerencsere a ventiken nincs RGB.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
fox_mulder
tag
válasz Laraxior #69633 üzenetére
Ugyanez a véleményem! Azt a sok rinyálást amit némelyik ember levág, hogy de minek az RGB világítás! Na és ha van benne, ki lehet kapcsolni! De akinek nincs benne az nem tudja bekapcsolni, mert azért ha igényesen van belőve nagyon jól tud kinézni.
Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
őstag
válasz fox_mulder #69639 üzenetére
Köszi, már várom Picivel kisebb hőfokot várok, nagyobb átfolyás mellett, nulla hanggal Ventiken is kellene még finomhangolni
Kamelot
Nem tervezem, így sem melegszikRockHaRD
Bele sem merek gondolni -
őstag
-
Atmil
aktív tag
Szeretném átépíteni a gépet. Ez a fehér folyadék van benne 10 hónapja.
[EK-CryoFuel Solid Cloud White (Premix 1000mL)]A kérdés az, hogy visszaönthetem-e átépítés után?
Menyi ideig jók ezek a folyadékok?Üdv! Atmil.
-
őstag
Na "ebédidőben" bekerült a D5, hát gyerekek, abszolút pozitívan csalódtam, qrva jó kis cucc, maxon is halkabb mint a régi pumpa, gyakorlatilag nem is hallom
Ez a pwm zseniális, nem nagyon állítgattam még, de letettem az államat
Az elején volt egy kis user error, azt hittem nem kell a molex csati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs