Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz taranis #16653 üzenetére

    Szerencsére nekem minden utalás ingyenes.

    De általánosságban nézve, ha nem kell azonnal a pénz, ráér a 2 órás banki utalással feltölteni, akkor valóban amit írsz, ha a bank számol utalási díjat akkor azzal kell kalkulálni. Ha netes vásárlással töltöd fel, akkor a banki oldalról nincs költség annak se, akinek amúgy az utalás fizetős, cserébe transferwise számol fel díjat, amit írsz is. Nekem ez 40 ezer Ft-os feltöltésnél talán 130 Ft körül volt, tehát nem vészes annyira.

    Engem egyedül a bizonytalan háttér és a mostanában olvasható néhány probléma zavar, mint például, hogy valaki utalt de vagy eltűnt a pénz vagy nagy nehézségek árán jutott újra hozzá, nincs akkora tőke mögötte, ügyfélszolgálat is zavarosabb.

    Viszont ez egy tök jó opció Revolut oldalról, manapság már ritka az ingyen utalási lehetőség. Utána pedig akkor ingyen mehet tovább Transferwise-ra, aki szeretné. Ha meg mind a kettő van ~2x70 ezer Ft-os ingyenes ATM pénzfelvétel se mindegy, akinek ez számít esetleg. Szóval nem lebeszélnie szeretnék senkit és köszi, hogy leírtad, mert én is gondolkoztam már rajta, hogy csinálnom kellene a transferwise mellé, csak +1 kártya, amit nyomon kellene követni, mikor milyen új díjat vezetnek be, módosítanak és ez már macerás kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák