Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Teasüti #15587 üzenetére

    Én a feliratok betűtípusát lecserélném egy olvashatóbbra. Lehet akár egy könnyen olvasható kézírás vagy egy vékonyabb Sans, de a jelenlegi gótikus jellegű, még ha illik is a sulihoz, időbe telik, mire elolvasom/megértem, addig meg nem tudok a cselekményre koncentrálni.

    A videó eleje tényleg kicsit lassú és vontatott. Érdemes lehet a zenét is megvágni (kezdést meghagyni és néhány taktust a közepéből kivágni), hogy gyorsabban felpörögjön és hamarabb eljussunk az ünnepséghez. Mert amíg utazunk a vonattal, meg nézzük, ahogy a srác elgondolkozik a végtelenben elsuhanó tájon, rajzolgat... kicsit leül a dolog. A zenét a megrendelőtől kaptad vagy Te választottad? Én nem tudok kínaiul, de ha nem a megrendelő adta, akkor utánanéznék valahogy, hogy a szövege biztosan illik-e az alkalomhoz.

    A vonatút közben kicsit elvesztettem a fonalat a vonaton gondolkozás/rajzolás és az otthoni emlékképek (makett nézegetés, képek) közötti váltásnál. Utóbbit lassítva, esetleg fekete-fehérbe téve talán egyértelműbb lenne, hogy azok emlékképek.

    Esetleg megpróbálkoznék még azzal, hogy a zene ritmusára váltanám a snitteket. Sziszifuszi munka lenne, az tény, de az elején engem kicsit zavart, hogy "olyan volt, mintha, de aztán mégsem". És miután tudatosult bennem, hogy nem vagyunk ritmusban, kicsit lankadt a lelkesedésem.

    A fókuszból kieső részeket én kivágnám (pl. 2:01-nél).

Új hozzászólás Aktív témák