- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz haromegesz14 #3400 üzenetére
Szia!
Akkor megoldódott. Ha mégis kellene segítség, akkor szivesen segítek.Üdv. Pibácsi
-
C. s.
addikt
válasz #61392896 #3395 üzenetére
Szia!
Milyen oprendszert használsz? Bocs, de nem tudom, mi az a Repó, így azt sem tudhatom, próbáltad-e, amit ajánlok. Illetve, ha Repó alatt azt a Linuxos dolgot érted, akkor semmi ötletem. Ha Windows-t használsz, Próbáld meg a WonderFox Free DVD Ripperrel. Nekem a fizetős változata van meg, az mostanra szépen dolgozik. (A fejlesztés elején még eléggé béna volt, de az már a múlt.)
Egy kicsit lejjebb kell görgetni, mert a lap tetején a WonderFox Free HD Video Converter Factory van, alatta találod meg a WonderFox Free DVD Rippert. Infó. Mindkettő ingyenes.
(#3393) €uro:
Szia!
Ha jól értem a kérdést, íme a válasz. Ha meg nem, próbálkozz itt.
Videóhoz: WonderFox Free HD Video Converter Factory
Csak hanghoz: EZ CD Audio Converter 3.1.2.1 (Ez az utolsó ingyenes verzió, az újabbak már fizetősek.)
[ Szerkesztve ]
-
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék .mkv videókat átkonvertálni DivX-be (vagy valami hasonló aviba). Asztali DVD lejátszón szereteném lejátszani ezeket. Ubuntu 16.04 alá kellene. Van feltelepítve VLC és, most tettem fel a handbrake-et is. Ha valamelyikkel ez megoldható, akkor a beállításokban/paraméterezésben kérnék segítséget.
Köszönöm.Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Murphistic
aktív tag
válasz GrotESC #3403 üzenetére
Szia!
Elsőnek nézd meg a DVD lejátszó használati utasítását, hogy milyen felbontású Xvid/Divx videókat támogat. Például láttam olyat, hogy az egyábként PAL szabványú DVD lejátszó nem szerette a 768 pixel széles videókat.
Azt gondoltam, hogy a Handbrake egyszerűbb lesz, de a legújabb verzióban sehol sem találom az AVI konténert - mintha takarítottak volna a profilok közt, vagy csak én vagyok szenilis.
Szóval marad a VLC, de ha már Linux és transzkódolás, akkor a privát kedvencemet az FFmpeg-et is feltelepítheted. Viszonylag sok online bejegyzés foglalkozik vele. Szerintem a VLC leginkább lejátszó, majd streamelő és legutolsósorban konvertáló.. FFmpeg-nél ez a sorrend inkább úgy néz ki, hogy konvertáló, streamelő és nagyon lemaradva lejátszó. Viszont a VLC és az FFmpeg ugyanazokat a komponenseket használják.VLC-nél valahogy így konvertálhatsz:
Média / Átalakítás/Mentés menüpont
Hozzáadás - kiválasztod a fájlt majd az Átalakítás/Mentés gombra kattintasz
A megjelenő ablakban a Profil határozza meg, hogy mit kapsz kimenetként. Úgy látom van beépített DivX3 profil (Video for DivX compatible player néven), ami elvileg DVD lejátszók számára jó. Ugyanakkor nem tetszik, hogy 720x576 a kimeneti kép felbontása, lehet, hogy függőlegesen széthúzza a filmeket. Ezt a kis kulcsra kattintva nézheted meg, majd a Betokozás , Videokodek, Hangkodek füleken módosíthatod a beállításokat.
Itt persze állíthatsz a felbontáson is és ha pl. kockásodik a kép, mert nagyon tömörítetted, akkor adhatsz neki nagyobb bitrátát. A bitráta (bitrate) az jelöli, hogy másodpercenként mekkora helyet foglal el a videó (itt a hang külön van) és persze minél nagyobb ez az érték egy bizonyos határig annál jobb lesz a képminőség is. Ha megtaláltad a kedvenc beállításaidat, amik működnek is a lejátszón, azt külön profilba el is mentheted, így máskor nem kell pepecselned.Én poénból ilyen profilt csináltam (lejátszáskor az MPC-HC szerint Xvid kodeket használ a tesztvideóm, amit általában kezelnek a DVD lejátszók, szóval egy próbát megér - az MPEG4 elég tág meghatározás)
Ha kiválasztottad a profilt, akkor már csak a célfájlt kell kiválasztani és az Indítás gombra kattintani.
Így visszaolvasva kicsit zilált lett a kommentem. Kérdezz nyugodtan.
Jah, és szerintem a tökéletes topikba írtad a kérdésedet. Itt a videókonvertálás a lényeg, csináld azt bármilyen rendszeren (én pl. Windows-t használok, de ettől még az FFmpeg a kedvenc konvertálóm - igen kétszer is leírtam egy kommentben )
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
C. s.
addikt
válasz Murphistic #3405 üzenetére
Igen, szerintem se rossz helyre írta, csak nincs itt akkora élet, gondoltam, ha máshol is megpróbálja, nagyobb eséllyel kap választ. Akkor még nem tudtam, hogy benézel.
-
Multibit
nagyúr
Nincs olyan, hogy "PAL szabványú DVD-játszó"! A DVD-játszók a DVD szabványt követik, amiben a maximális vizszintes felbontás 720 képpont. Ezért a divx-képes DVD játékosok divx/xvid esetén is maximum ekkora felbontású anyagokat hajlandók lejátszani. Ezt szemelőtt tartva kell a video konvertereket is beállítani (ha az a cél, hogy a végtermék DVD-játszókon is lejátszható legyen).
-
GrotESC
aktív tag
Nagyon köszönöm a segítséget neked és Multibitnek is. Hétvégén megcsinálom.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Ueda
senior tag
válasz Multibit #3407 üzenetére
Bár a pontos meghatározásokat nem követem. A DVD formátum a már régóta meglévő PAL vagy NTSC formátumot követte, rögzíti, tárolja el, így szerintem nincs baj ezzel az elnevezéssel. A VHS-nél is használatos volt PAL és NTSC kifejezések.
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
törölt tag
Külön videoszerkesztő topic nincs?
OpenShot Video Editor - Intel Core i5-6600K @ 4.6GHz - AIDA64 Extreme Edition 5.80.4000 - Youtube
Ehhez képest a Windows Movie Maker 2012 egy rakéta
-
pibácsi
senior tag
válasz #41133696 #3412 üzenetére
Volt korábban videószerkesztő topik, de mostanában nemigen működnek.
Van egy pár jól kezelhető videó szerkesztő progi. Az a kérdés, hogy milyen videót akarsz vágni/szerkeszteni.
Nagyon jó szerkesztők az Uleadok: 10-es, 11Plus. az AVS Video Editorok, bár ez utóbbiak inkább csak progresszív videókra alkalmasak, az Adobe Premier Elements, Womble Mpeg Video Wizard, VideoPad Video Editor, TMPGEncWmw, Camtasia Studio, Canopus Edius, Corel VideoStudio, Pinnacle Video Spin, Serif MoviePlus, Sony Vegas stb. Ezeken kivül még van természetesen számos. Én elég sokat kipróbáltam és az Uleadoknál maradtam, bár mostmár a Corel átvette, de szinte ugyanazok belülről, csak más néven. Jól kezelhetők, átláthatóak és elég gyorsan dolgoznak. Az általad megadottat nem ismerem.Üdv. Pibácsi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pibácsi #3413 üzenetére
Nos nekem olyan kellene, ami ingyenes, ami tud homályosítani, mert a Youtube megoldása, magától értetődő, tehát nem kell tanulni, de egyrészt 360p-ben meg kicsiben, néha marad utána olyan, hogy útómunka kell, mert nem vettem észre, másrészt pedig sokszor benyögi, hogy elértem a maximális homályosírást, ilyenkor jön a következő kör. Szóval nekem ilyen egyszerű kell.
-
pibácsi
senior tag
válasz #41133696 #3414 üzenetére
Ezt a homályosítást nemigen értem. Miért kellene homályosítani, mit kelle homályosítani?
Az Ulead VideoStudio SE DVD ingyenes. Viszont ez mpg-be és DV2-be valamint avi tömörítetlenbe dolgozik a kimentésnél. A többiek, amiket soroltam általában nem ingyenesek.Üdv. Pibácsi.
-
Bozek
nagyúr
válasz #41133696 #3416 üzenetére
A TMPGEnc Video Mastering Works elég jó erre a célra. Csinálsz egy maszkot valamelyik fotószerkesztő alkalmazással, aztán azt rá tudod rakni a videóra. Azt most nem tudom, hogy áthelyezhető-e, vagy középre rakja, mert régen próbáltam. Akkor a kedvenc csapatom szezonösszefoglalóját csináltam meg magamnak (csak úgy szórakozásból), a meccsek elején megjelent a meccs eredménye egy alsó sávban, aztán eltűnt.
-
pibácsi
senior tag
válasz #41133696 #3416 üzenetére
Így már értem. A pl. a logókat kellene eltávolítani, de mást is lehet. Átküldök priviben egy összefoglalást, mert itt elég hosszú lenne. Én korábban foglalkoztam a témával, mert rákényszerűltem. Az említett programoknál az van, hogy csak egy helyre tud beállni és ha több részt is kell egy videón takarni/tompítani, akkor sajnos többször kell a videót átengedni.
Üdv. Pibácsi
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudok a elggyorsabban .mkv-ból .avi-ba konvertálni, hogy a hanghoz nem nyúlok?
BRip + 5.1-es hangból akarok => avi + 5.1-et (itt megnéztem az nfo fájlokat mind tartalmaz 5.-et)
A program amivel próbálkozom:
- Apowersoft MKV KonvertálóItt 2 fajta módszerrel próbálkoztam:
1. típusnál avi formátumot állítok, midnen mást alapon hagyok => ilyenkor a létrejött avi fájl 5-ből 1x 5.1-es hanggal hozza létre
2. tíbusnál avi.t választok, hangnál AC3 + 5.1-et => ilyenkor a létrejött avi fájlomon strereo hang leszDVD-re írok ki filmeket ismerösömnek, 5.1-es házimozi avi-t tud lejátszani, mkv-t sajnos nem.
Valami ötletetek van mivel menne egyszerűbben, vagy csak valamit én cseszek el.
Segítséget előre is köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
pibácsi
senior tag
Tökéletesen igazad van. A TMPEGEnc-ben meg lehet oldani a Filter - Mask - Layer beállításokkal akárhány kitakarást több effekt variációban végig a videón, de lehet közben megszakítani is. Most csináltam egy próbát. Eddig ezt nem tudtam, régen nem foglalkoztam már a dologgal, de mindíg tanúl az ember. Köszi a tanácsot.
Ez valószínű, megoldaná GoodSpeed problémáját is.
Üdv. Pibácsi -
pcsabat
őstag
Sziasztok! Adott lenne egy kamera mely .vvf formátumban rögzít. Ebből szeretnénk varázsolni valami populárisabb videoformátumot. Érdekelne, hogy van-e rá mód? Valakinek nincs esetleg tapasztalata ezzel a formátummal?
-
pcsabat
őstag
válasz Multibit #3428 üzenetére
az, egy rongálás miatt lenne rá szükség. A tulaj csak a segítségem kérte a lejátszásban, neki is "csak felszerelték" és nincs meg természetesen hozzá semmilyen szoftver. Ezért gondoltam, hogy esetleg ha más lejátszható formátumba konvertálhatnám akkor működne a dolog.
-
K10PA
csendes tag
Sziasztok!
Átirányítottak ebbe topikba, az alábbi bajommal az élen:
Set-top box-szal rögzített műsorok szerkesztését szeretném elvégezni, különös tekintettel arra, amikor a készre vágott műsor elejére és végére a blende módszeres fade-in és fade-out effektet lenne szükséges alkalmazni (audió és videó sávok egyaránt), mindezeket konvertálás nélkül.
SD forrású műsoroknál, az mpeg2-es .ts fájlokkal, a Womble MPEG Video Wizard DVD-vel remekül el lehet végezni a be- és leúsztatást, mert itt csak azoknál a részeknél kódol újra, ahol az effekt érvényesítve lett.
Tudtok olyan programról, ami a fenti módhoz hasonlóan elvégzi a feladatot a H.264-es .ts fájlokkal is?
A másik szervesen a szerkesztéshez kapcsolódóan - jelenleg nem túl életképesen kezelhető - fellépő probléma:
Pl: a DunaWorld-ről rögzítek régebb műsorokat, amelyek 4:3 képarányúak, de a sugárzás 16:9-ben megy. A gondom ott van, hogy lejátszáskor a médialejátszó (Eminent EM7485) nem tudja eldönteni, hogy ez most 16:9 vagy 4:3 ezért a két nézet között oda-vissza rángatja a képet, stroboszkóp szerű villódzásként. PC-n nincsen gond a lejátszással.
Ezt csak úgy tudom jelenlegi ismereteimmel kezelni, hogy a VideoReDo-val átkonvertálom egy olyan .ts-be, ami az egyébként 16:9-es videó adattal rendelkező műsort 4:3-ba teszi és a jobb- és bal oldalon keletkező fekete mezőket levágatom vele.
Ez az átalakítós művelet egy 80 perces műsornál 18 órányi gépégetést jelent....SD forrású műsornál, ha képarány kezelési gond lép fel, akkor az ReStream-mel remekül normalizálható - újrakódolás nélkül. Ez viszont nem kezeli a h.264-es .ts-t.
Ti hogyan szoktátok, van valami tippetek?
Nagyon köszönöm!
-
Murphistic
aktív tag
A Duna World felvételhez: ha a médialejátszó kezeli az MKV fájlokat, akkor megpróbálnám MKVtoolnix-szal átcsomagolni a TS-fájlt MKV-ba, mert ott elméletileg be lehet állítani egy kényszerített lejátszási méretet. Válassz egy 4:3 arányú méretet és próba cseresznye. Ha mázlid van a doboz is kezeli. Bár lehet elég csak az átcsomagolás is...
MindigTV-n a Duna World szélein nincs fekete sáv, a műsor a teljes rendelkezésre álló helyet kitölti. Én ebből indultam ki.Az első problémához (csak ötletelés): szerintem nem jó ötlet konvertálás nélkül több H264 videórészletet összekapcsolni. Az MPEG-2 lényegesen egyszerűbb tömörítési eljárás, gondolom ezért arra találtál megoldást, de H.264-nél több képkockától is függhet egy adott kép és ezért az összetételnél jó eséllyel mindig lesznek furcsaságok.
Én egyébként az újrakonvertálást részesítem előnyben TV-s felvételeknél. Mindig becsúszik egy-két vételi hiba, amit a konvertáló program általában tolerál, így a kimenetként kapott videó biztos szabványos lesz és bárhol műűködik.
Viszont a konvertálási időd nagyon lassú. Ennél talán egy 10 éves számítógép is gyorsabban konvertál (különös a 18 órás SD videó konvertálás furcsa)Próbáld ki esetleg az AviDemux programot (a 32-biteset, akár 64-bites rendszeren is, mert nekem instabil volt a 64-bites) Videóáttűnést tud csinálni, de úgy tűnik a hangot külön kell megoldanod (mondjuk Audacityvel)
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3432 üzenetére
Az MKV-t lejátssza a médialejátszó, az MKVtoolfix-el próbáltam már, nem hozta kívánt eredményt.
Nekem kábeles Dunám van, az csúnya lenne, ha nem lenne a két oldalon fekete sáv, mert ha kitöltené a 16:9-et a 4:3-as arány akkor az ritka nagy képtorzulást eredményez "széthúzza képet", biztosan láttál már ilyet.Amit a második részben írtál, attól nagyon is tartok, hogy igazad van.
Érdekesség, hogy a TSDoctorral sok korrekciót el lehet végezni, csak ha végig futtatom az analízist és úgy elmentem a videót, akkor kb. 10 %-kal lecsökkenti a méretet, ami nem lenne feltétlenül nagy baj, de nézhetetlenné válik a műsor kikockásodás, akadás lépten-nyomon).
Az én gépem 10 éves (WinXp Sp3, 2 GB RAM, Intel775 3 GHz), de e 18 órát nem SD-vel, hanem HD-vel tölti el, kb. 1,4 képkocka/mp sebességgel konvertálja át ez 100 ezer körüli képkocka számmal, módos időtartam.
SD-nél néhány perc, de hát az ugye nem H264 egyébként sem.
Az AVIDemuxot is próbáltam már számtalan kombinációval; a fade-in out, videó estében működött (persze konvertálással), ott az mkv-ba konvertálás valamivel rövidebb időbe kerül, az audió sávokat megint át kellene vele konvertálni az effekt miatt. Sokat ígérő, de laikusnak nehezen paraméterezhető alkalmazásnak bizonyult.
Ha nincsen praktikusabb megoldás, akkor tényleg az AVIDemux-szal kellene még sz...rakodnom . . .
-
Murphistic
aktív tag
Jah, hogy kábel TV-d van. Bár ezt gondolhattam volna az MPEG2-es SD adásról is . Emiatt nem érvényes, amit írtam az MKV-s átcsomagolásról.
Egyébként AviDemux-ot használok a fekete oldalsó sávok levágására is, persze itt is kell konvertálni.
Esetleg próbálj meg használtan vadászni 4-magos processzort a gépedbe. A videókonvertálók szeretik a sok magot és talán megéri a megspórolt idő... Vagy várd meg az új AMD Ryzen-t, hátha vehetünk jó sokmagos CPU-t.
[ Szerkesztve ]
-
K10PA
csendes tag
De valóban gyors, csak nem hozza kívánt végeredményt, már többször próbáltam. Sem a médialejátszó nem játssza jól, sem a PC-n a média tulajdonságoknál nem jelentkezik, hogy én 4:3-at kértem, marad 16:9.
Ez csak úgy működik, ha még "Pillar box" crop-ot is adok hozzá. Csak hát ez idő... -
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3436 üzenetére
Mit csináljak a 4magos processzorommal egy ASUS P5LD-2 Delux alaplappal?
Na, jó lennének tippjeim, de van itthon tollaslabda elég....
Mindazon által, köszönöm a tippet!
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3432 üzenetére
Harcolok az AVIDemux-szal!
Egy kerek 1 perces 1920×1080-as h264-es .ts file-ra rárakatom csak a videóra a fade-in és out-ot. Az audióhoz nem nyúlok (4 sáv). A videónál legördülőből beállítottam, hogy "Mpeg4 AVC (x264)", a kimeneti formátumnál "MKV Muxer".
10 perce kezdte el, átlag feletti prioritással és most jár 65%-nál és még 6 perc hátra van.
1 perces anyagról beszélünk....izzé-porrá konvertál mindent.Ezt valahogy be kellene állítani...
-
Murphistic
aktív tag
Próbáld meg az codec beállításainál a "ultra gyors" konfigurációt (legfelül Configuration: ultraFast). Bár ilyenkor nagy lesz a fájlméret (pláne úgy, hogy ez a beállítás automatikus "feltolja" képminőséget, azaz a constant rate factor-t leveszi 12-re). De egy próbát megér .
Én akkor készítek ultrafast, alacsony crf-ú videókat, ha valamilyen köztes videóra van szükségem. Gyorsan megvan, jó a képminőség és rövidtávon nem számít a hatalmas fájlméret.[ Szerkesztve ]
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3440 üzenetére
Ez az "ultrafast" már tényleg jobban odateszi magát, 6-7 frame/mp.
Ha nézhető lesz a végeredmény, akkor az audió esetében is el kell ezt végeznem, de ezt az AVIDemux már nem tudja.
Szét kellene szednem a folyamokat megcsinálni az audió sávo(ko)n a változtatást, aztán összefűzni?
-
Murphistic
aktív tag
A képminőség nem romlik, csak a kimeneti fájl mérete lesz nagy, mert nem keresgél annyit a képkockák közt, hogy le tudja nyomni a fájlméretet (pl. a mozgás előrejelzéshez).
Vicces, hogy én most nem bírom rábírni az Avidemuxot, hogy lementse a hangot a videóból. Remélem az "Add audio track" azért működik.
Azt tudod ilyenkor csinálni, hogy az Audacity letöltőoldalán http://www.audacityteam.org/download/windows/ nemcsak az Audacity-t töltöd le, hanem az FFmpeg import/export library-t is. Ilyenkor az Audacity bármilyen videóból ki tudja olvasni a hangot. A szerkesztés után kiexportálod és az Avidemuxban hozzáadod.
[ Szerkesztve ]
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3440 üzenetére
Egészen hamar végzett, de a 25 fps anyagot, most 50-re tette, a gépen akadozik is egy kissé...., a méret tényleg nagyobb lett 90 MB-ról, 320 MB-ra ugrott.
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3442 üzenetére
Az időzítést ugyanúgy meg lehet és meg is kell adnom?
-
Murphistic
aktív tag
Elfelejtettem, hogy a TV interlaced és alapból progresszív videót készít az x264... Próbálj egy gyors deinterlace szűrőt hozzáadni vagy ha szeretnéd megtartani, akkor a Frame fülön (x264 beállítások) pipáld be az interlaced mezőt. (Vicces, hogy én sohase használom így, inkább deinterlacelek, de azt hiszem itt a fórumban is valaki inkább az interlaced videót preferálja, ha interlaced volt a forrás)
Szerk.: Időzítés alatt a képkockaszámot érted? Akkor annak változtatására Szűrőt kell hozzáadni, de az 50 vs 25 fps inkább interlaced/progresszív probléma...
[ Szerkesztve ]
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3445 üzenetére
Az interlaced-del javult egy kicsit, 50 fps még mindig, de legalább most stabilabban lejátssza a gép.
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3445 üzenetére
Az időzítés alatt az audió sávot értem, valami olyan programmal kelleni kimentenem ami megadja a késlstetés mértékét is, hogy összefűzéskor azt újra be tudjam állítani.
DVD-knél egy párszor kellet már szétszednem-összefűzögetnem, ott eredetileg is voltak késleltetések a videó- és a hang folyamai között.
-
Murphistic
aktív tag
Meg lehet adni a hangeltolást az audiósávnál a Szűrőknél, de az eredeti eltolás mértékét nem találom. Azt tudom, hogy a Mediainfo megmutatta ezt az információt is, de ez egy újabb program, amit használnod kell . Viszont, ami próbavideót most készítettem az AviDemuxszal (átkonvertáltam a hangot is tömörítetlen PCM formátumba), ott a kész videónál nincs eltolás a hang és a videó között..
Közben még eszembe jutott, hogy az ultrafast beállítással készített videónál, olyan problémába ütköztem, hogy nem mindig működött a hardveres dekódolása. Lehet, emiatt is akadozik néha. Bár a grafikus kártyádról nem tudok semmit.
-
K10PA
csendes tag
válasz Murphistic #3448 üzenetére
A videókártya is korhű a PC-hez, Gigabyte NvidiaGT240 1GB.
A lejátszáshoz Media Player Classic-ot használok, amikor indítom a lejátszást, akkor alul kiírja, hogy hardvers gyorsítás, tehát valahol aktiválva van a beállításoknál, de nem minden fájlnál jelenik meg. -
pc360
addikt
Üdv! Tiszta programot keresek AVI -> DVD konvertálásra.
Tudom, az igénytelenség csúcsa, de nem is nekem kell.Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik