Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TirGael

    tag

    válasz TirGael #6688 üzenetére

    Közben én berendeltem egy Jaybird vista 2-őt, kalandos volt idáig eljutni.
    Z3 kapható az országban de ahova telefonáltam/írtam, ott nem volt raktáron, és akinek volt kéznél annál drágább volt, mint más euróban. Lehet csak bénán guglizok, vagy rossz volt az időzítés.
    A lypertek support szerint a Z3 egy faceliftelt tevi, tehát nem ugyanaz, csak majdnem. :D

    Z7 csak hongkongból elérhető jelen pillanatban, de tippnek elég jó volt, egyszer lehet még elégetek rá egy kupac pénzt.

    Sony-tól elriasztott az IPX4 és ugyan jónak néz ki, de nekem pont a noise cancelling nem annyira fontos, de a strapabírás igen.

    Samsung Buds+ -t volt lehetőségem kipróbálni egy 20 percre és valahogy nem lettünk barátok, ez nem az ő hibája, nem tetszett.

    Így lett Vista 2. Rendelés közben realizáltam, hogy ők egy logitech vállalat, úgyhogy gyorsan el is használtam egy megmaradt logi kuponom, így 140 eurót fizettem érte, az egész baráti. A vista 1 épp akciós, arra nem lehet kuponozni.

    Ha valakit érdekel van még 3db 10%-os kuponom az accountomhoz kötve, egy pacsiért elhasználhatja bárki, mert nem fogok még 3 jaybird terméket rendelni. Úgy a Jaybird Vista 2, 188,10 EUR és épp ingyen szállítás. Modok légyszi ne rúgjatok ki ez nem a hirdetés helye volt mert nem tervezek ezen nyerni semmit, csak lejárnak a kuponok.

Új hozzászólás Aktív témák