Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    válasz Ngeri11 #6041 üzenetére

    Sziasztok!

    Egy kicsit megdöbbenve láttam, hogy hányféle mozaixó van már ebben a témában, amiről nekem fogalmam sincs - de most ne is magyarázzátok el, meg nem is várom el. Inkább csak egy kis (nagy) mankót szeretnék kérni.

    Tehát két BT-s fejhallgatót szeretnék venni.

    a) a feleségemnek telefonhoz, tablethez és a PC notijához kéne egy füles, és, mintha létezne olyan ebből, hogy bele lehet tenni egy memóriakártyát is, és akkor - gondolom - mp3-at meg hasonlovakat hallgathat meg rajta. Nem kell extra minőség, és nem kell feltétlenül mikrofon se. Nyilván utóbbi nem árt, mert akkor tud telefonálni is - ami ritka egyébként. Elsősorban hangoskönyvet meg youtube-ot hallgat, szóval itt nem kell nagy minőség. 20k-ig.

    b) én is szeretnék venni egyet, de én meg tanítok/tanácsadok online, valamint játszom is, tehát fontos a mikrofon is meg a hangminőség se árt, mert én zenét is hallgatok rajta. Háááát, mondjuk 40-ig, de, ha nagyon kell, akkor 50-ig felmegyek. BT vagy valamilyen saját rádiós megoldás kéne, mert a kábelesek töve nekem rendre elhal.

    Tudnátok nekem javasolni alkalmas füleseket?

    [ Szerkesztve ]

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Új hozzászólás Aktív témák