- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
Új hozzászólás Aktív témák
-
rTECH
csendes tag
válasz csendes #5401 üzenetére
Áh, értem.
Még mindig nem tartom kizártnak, hogy nálam van valami gond, de akkor visszaviszem ezt és nézek valami mást, mert közel 80 ezerért ez nagyon kevés főleg hogy gaming fülesként volt reklámozva.
De ha valaki ilyesmit keresne és annyira keveset ért hozzá mint én, legalább nem esik ebbe a hibába.
Köszi a segítséget! -
csendes
őstag
IR? Infrared, infravörös? Nemigen árulnak már. Régen HiFi analóg vezetéknélkülinek használták, mivel a rádiófrekvenciás zavarokra nem érzékeny és előny a nagyobb frekvencia is, de a nagy hátrány a rövid hatótáv és az adó és a vevő között nem lehet semmi, különben egyből szakad a kapcsolat. A HiFivel szemben ülve a fotelből zenét hallgatni találták ki.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék BT Fejes terén picit előrelépni.Átlaguser vagyok, leginkább tv-vel szoktam használni a mostani Sony XB950N1 fülesem, de most kezdek rászokni a spotify-ra így iOS-el is egyre többet fogom valószínűleg. Néztem, hogy most 85be lehetne kapni XM3-at, de az XM4 gondolom nem ér meg közel 45ezer felárat (de ebben is várok tanácsot ha mégis annyival jobb lenne). A kérdés, hogy egyáltalán az XB950hez képest jobb-e annyival az XM3, hogy megérjen 85ezret vagy van valami jobb alternatíva vagy 100k alatt kár cserélni másra?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
Robertó79
tag
Sziasztok!
Adott egySONY MDR-XB650BT EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgató aminek sajnos az egyik fejhallgató részér a gyerek letörte!
Kérdésem az, hogy meg lehet javítani vagy kuka? -
Mike088
csendes tag
válasz dani0113 #5406 üzenetére
Nagyon jó vétel az a fejes én WH-CH 700N-el kezdtem ezt a műfajt amivel sokáig elégedett voltam (korrekt hangzás, rendkívüli kényelem, aptx és nfc...) amíg ki nem próbáltam a kolléga XM3-át. Megfertőzött vele így sikerült 79900 ért vennem egyet! Nagy előnye a hi-res audió és az LDAC, a hangzása eszméletlenül jó, kényelmes és intelligens vezérlésű. Azt nem tudom mennyire lenne nagy előrelépés az általad használ fejhallgatóhoz képest, mert azt a típust nem ismerem, de a fellelhető tesztek alapján jóval többet nyújt
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Mike088 #5408 üzenetére
LDAC-ot elvileg nem tudja minden nem? Van azt hiszem valami codec ami csak androiddal megy. Vagy valamit legalábbis olvastam amit az android tud és az iOS nem sajnos. Nem tudom eldönteni egyelőre hogy vegyem-e most 85be, ami picit zavar, hogy volt már ennél olcsóbb is, vagy várjak év végéig egy 100k alatt XM4 akcióra.. Élet nagy gondjai
iPhone 13 Pro 128GB
-
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.
A fiamnak kellene valami kényelmes fejhalgató az online oktatáshoz. 12 éves ,de felnőtt méret(nagy növésű).
Elvárások: kényelmes legyen,strapabíró,mikrofonnal és jó lenne 10-20k ft környékén maradni. Van ilyen?Köszönöm
Privire válaszolni illik.
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Az alábbi paraméterekkel keresek fejhallgatót:
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
TV nézés, de a hang forrása egy microPC bluetooth 4.0, vagy jack.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20-40e Ft.
Új vagy használt?
Új
Circumaural vagy supraaural?
Mindegy
Honnan vásárolnál?
Mindegy
Nem kell mikrofon.
Vezeték nélküli legyen, tehát a jack csatlakozásnál szóba jöhet a saját RF csatlakozású is.
Fontos a jó basszus, mert néha zenehallgatásra is kellene és szeretem a jó mélyeket.Köszi,
-
hhouse
friss újonc
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgató szeretnék venni.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon és utcán egyaránt
Az alábbi paraméterekkel keresek fejhallgatót:
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmnézés főként telefonról (iPhone XR), esetenként gitárkombóhoz is használnám gyakorlásnál.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50 ezernél nem szívesen adnék többet, ha csak nincs valami tuti típus egy kicsit többért
Új vagy használt?
ÚjHonnan vásárolnál?
Magyar webshopAlapvetően fontos lenne, hogy kényelmes legyen és ne valami doboz hangzású cucc legyen.
Nincs nagy tapasztalatom, szóval abban még nem vagyok biztos zárt legyen-e vagy sem. De az utazás miatt nem baj, ha nem szűrődik be minden kinti zaj.Esetleg hozzáértőktől szívesen vennék márka ajánlást is, hogy milyen irányba induljak el. Régebben Sennheiser márkájú fejhallgatóm volt, de most nem tudom melyik gyártó mit alkot ilyen árban és paraméterekhez.
Köszi a válaszokat előre is!
-
MorcosMacska
újonc
Megérkezett a várva várt hd 450. A hangzása nagyon kellemes, semleges profilú, eq-val gyakorlatilag "bármeddig" torzítás mentesen baszkurálható. Na de a párna falami oltári béna. Mintha napon hagyott kutyasz*rt tömtek volna bele, annyira kemény.
Van bármi tippetek arra hogy honnan lehet hozzá szerezni puhább és esetleg valamivel nagyobb párnákat? Vagy van olyan cég aki esetleg készít megrendelésre?
-
BMS
őstag
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
atala
addikt
Sziasztok!
Adott egy Sennheiser 4.40 bt fejhallgató. Amikor bluetooth-al csatlakozom az iphonom-hoz, és zenét hallgatok, akkor minden szám elején sípol egyet. Vezetékesen nem csinálja.
Van valami ötletetek rá? -
bgaborj
csendes tag
Sziasztok!
Házimozizáshoz keresek fejhallgatót. A családdal PC-ről vetítve, projektorral, 5.1-es hangrendszerrel szoktunk mozit nézni, de keresek alternatív megoldást arra, hogy egyedül filmet nézve ne zavarjam a többieket az 5.1 dübörgésével. A különböző tesztelő website-ok fizetett hirdetés szerű review-in nem tudok eligazodni. (Például a sok helyen favorizált Sennheiser RS 175-ről fogalmazott meg kemény kritikát néhány hozzászólással feljebb macy). Ti milyen fejhallgatót javasolnátok erre a célra, hogy kizárólag mozizáshoz a legjobb alternatívát nyújtsa az 5.1-gyel szemben? (Persze azért nem az 1000 Eurós kategóriában gondolkodnék) Köszönöm, ha tudtok segíteni!
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
max. 30ezerért milyen Bluetooth over-ear fejhallgató a javalt, aminek alacsony a késleltetése? Konkrétan aptX-LL támogatottságra gondolok, egy ilyen adóvevővel használnám. Nincs sok igényem ezen kívül, menjen el pár órát egy töltéssel, illetve jack-es csatlakozás előny, de nem feltétel.
Illetve basszus sem baj ha van. Előzőleg Magnat LZR 580S majd OneOdio Studio Pro fejest használtam, ezeknél is erős basszus volt.
4 8 15 16 23 42
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok! Tud valaki olyan radios vezetek nelkuli fejhallgatot, aminek az egysegere ket fejhallgato is csatlakoztathato es hasznalhato egyzserre? Koszi!
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
-
-
csendes
őstag
válasz tonyrulez #5424 üzenetére
Ha két fejhallgatót akarsz használni a T100-zal, akkor fölösleges az LL. Egyébként az aptX LL kifutó szabvány [link]
Mindkét fejhallgatót célszerű felpróbálni vásárlás előtt. Avantree-nél nem árt, ha van magyar garancia magyar üzletből.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
csendes
őstag
válasz balaaazs #5426 üzenetére
Sok hasonló transzmitter van, a próbák során derül ki, hoggy mi működik megfelelően. Magyar üzletből interneten érdemes rendelni és ha gond van, akkor 14 napig vissza lehet adni. Ha a tévén van normális A/V szinkron beállítás, akkor nem kell aptX LL (valójában a transzmitter is csak akkor, ha fontos a dual link).
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
tonyrulez
őstag
-
A_ScHuLcZ
addikt
BT-s fejhallgatómhoz szeretnék transmittert vásárolni, de nem tudom jobb helyen feltenni a kérdést, mert nincs olyan topic, ami ezekkel foglalkozik.
Eredetileg a Blitzwolf BW-BR4 típust néztem ki, de annak a forgalmazása sajnos megszűnt, a gyártó a Blitzwolf Airaux AA-BT3 típust ajánlja helyette.
Ugyan a magyar oldalon nincs fent, de nézegettem egy másik típust is, ez nem olyan régen jelent meg: Blitzwolf BW-BL3Amennyire én láttam, a fő különbség itt látható: bemenetek típusa/száma, hatótávolság, akkumulátor mérete (250mAh vs. 1000 mAh, bár az üzemidő hasonló, gondolom ez az eltérő teljesítményre vezethető vissza).
Az optikai bemenetet hasznosnak gondolom, de nem vagyok biztos benne, hogy rá tudom csatlakoztatni a hangkártyámra. A transmitter SPDIF bemenettel rendelkezik, a hangkártyán pedig RCA/TOTX feliratot látok (ezt nem ismerem, sosem használtam)
Esetleg van-e tapasztalat valamelyikkel, Ti melyiket vásárolnátok a helyemben?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
vbbb
addikt
Üdv! Két Bluetooth-os fejhallgatót szeretnénk használni filmezéshez Windows operációs rendszerrel. Külföldi oldalakon találtam ilyen BT splitter-t, de itthon nem nagyon. Tudja valaki hol vehetnék ill. valami más szoftveres megoldás mint az AirFoil a Mac-en? Köszi!
-
balaaazs
senior tag
En most hasonlo celra (csak Tvhez) vettem meg a sennheiser t100at, de megy is vissza, nem sikerult osszehoznom h mindket fejlhallgatot vegye... kulon-kulon mentek, de egyutt nem. Persze lehet h meg 10 perc utan sikerul, de nem akarom ezt mindig eljatszani amikor leulunk a tv ele...
¯\_(ツ)_/¯
-
TromF
tag
Sziasztok! Utolérte a végzete a JBL-E50BT-met, a pántjában kitört a állítási pontnál a müanyagból a fém csúszka, mint megannyi sorstársának is. Lehet/érdemes ezekhez felújító készletet venni vagy felejtsem el és vegyek egy másikat?
-
TromF
tag
Ha nem érdemes javítani akkor szeretnék segítséget kérni az utódja kiválasztásához.
Telefon és laptop lenne párosítva vele, főként telefonhívásokra, konferenciabeszélgetésekre és zenehallgatásra használnám homeoffice-ban és utazás közben (repülő). ANC nem feltétel.
Over-eart keresek, nem könnyen törhető pánttal, normális méretű párnákkal. (45mm belső átmérője van az e50bt-nek)
Mondjuk 40k-ig a legjobb hangminőséget keresném. Audio-technika márka preferált, de nem feltétel.
Amit eddig találtamL
Sennheiser HD 350BT
Audio-Technica ATH-ANC500BT
Sony WH-CH700NMit ajánlotok még kipróbálásra?
Köszönöm!
-
_drk
addikt
Hello
Kinéztem ezt a fülest: SteelSeries Arctis 1 Wireless-t
De látom külön verzió van PS5-höz. SteelSeries Arctis 1 Wireless (PS5-höz) ez a neve
Mivel tervbe van véve, hogy egyszer veszek azt is akkor most a fejhallgatót is csak azt szabad vennem?
Vagy csak valami + feature van hozzá? -
tixem
addikt
Üdv
Ide is bedobnám a kérdésem, ki mit gondol. Audio-Technika valóban alkalmatlan lenne a bt 5--tel játékra? Vagy annyira nem vészes. Gondolom zenére ez lenne jobb. Játékra meg az Arctis, kérdés a donglit tokkal együtt tudom e használni a Note-on.Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
csendes
őstag
Ehhez a BT 5-nek semmi köze még, az 5.2 is csak közelít az új audio profilok és codec-ek felé [link].
Csak SBC és AAC codec-et támogat az a fejhallgató. De egyébként is komolyabb játékhoz a szabvány BT nem ajánlott. Egyrészt a késleltetés miatt, másrészt a kétirányú audió profil gyengesége miatt, harmadrészt pedig nem támogat semmiféle térbeli kiterjesztést (5.1, stb.)Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
SingleFrench
csendes tag
Sziasztok! Ez egy nehéz kérdés lesz és tudom, hogy nem érdemes összehasonlítani a két kategóriát, de..
Nagyon régóta szeretnék egy normális aktív zajszűréses, vezeték nélküli fül/fejhallgatót. Születésnapomra most lehetőségem lenne venni egyet. Évek óta két kiszemeltem van: fülhallgatóban Apple Airpods Pro, fejhallgatóban Bose QuietComfort 35 II. Semmi más nem érdekel, csak ez a kettő. Próbálgattam már őket élőben, mind a kettő nagyon tetszik hangzásban és kényelemben is. Mindkettőnek megvan a hátránya és előnye is (méret, aksi, mobilitás stb).
Főleg otthon és zárt térben lenne használva. Persze néha vinném biciklizni, sétálni, buszozni stb.
Nem tudok dönteni. Ti melyiket vennétek, ha csak a hangminőség és az aktív zajszűrés minősége a lényeg, és csak ebből a kettőből választhatnátok? Semmi más alternatíva nem érdekel, illetve az nem érv az Airpods mellett, hogy egy Iphone mellé lenne.
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz SingleFrench #5442 üzenetére
Ez az egyik legrészletesebb teszt a Bose-ról: [link] , illetve az Airpods Pro-ról: [link]
Az Airpods Pro annak való, akinek egyszerre fontos a TWS, az aktív zajszűrés, az izzadságállóság és persze a hangzás és az iPhone-nal való működés is.
A Bose is támogatja az AAC codec-et, tehát iPhone-hoz az is kiváló, Androidhoz kevésbé, mert nincs aptX.
Ha csak a hangminőség és a zajszűrés számít, akkor Bose.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Géjza
őstag
Sziasztok,
Próbáltam utánaolvasgatni (itt is), de tanácstalan vagyok, hogy milyen BT fülest lenne érdemes vásárolnom. Következő szempontjaim vannak:
- egyik fő szempont a masszív, erős, lehetőleg fém keretes, fém csúszkás kialakítás a tartósság miatt
- over ear kialakítás, nagy, kényelmes legyen
- PC játékokban gyors legyen, ne késsen észrevehetően a hang
- akksi élettartam, hangzás nem életbevágó, ahogy a mikrofon minősége sem, csakis PC-vel (esetleg néha tv-vel) lenne használva, kompakt méret, szállítás, telefonálás abszolút nem szempont.25k körül létezik ilyen füles?
Jelenleg aldis (vagy lidlis) Medion bt fülesem van (ebből látszik, hogy hangminőség nem überfontos), ami kemény 6-7k volt 1 éve, csak épp a gagyi, vékony műanyag csúszka eltört szépen minap. Amúgy a célnak egész jól megfelelt. Ezt szeretném leváltani egy masszív, strapabíró, lehetőleg olcsó fülessel.
Köszi a tippeket előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
válasz csendes #5447 üzenetére
Most emiatt néztem yt-n bluetooth delay test videókat, azokban tök jó, kizárt, hogy 0.4s-gyel csússzon. Nem késik a hang észrevehetően a száj mozgásához képest yt videókban, látszólag tök jó szinkronban vannak. Majd este megnézem pl csgo-ban, hogy lövésnél észrevehetően késik-e a hang, úgy hogy ott lesz egy vezetékes füles is tesztelni a bt-s mellett.
A yt-s teszt: [link]
0-100ms-ig kb nem vehető észre a késés a vezetékeshez képest, 200-nál már igen, 300ms-nél a vezetékes is le van maradva, de a bt-snél sokkal jobban kijön ekkora delay (ott az a 300ms már 450-500 lehet, ami nagyon sok). Yt-n 100-150, max 200ms lehet a késleltetése. Gaméban nem tudom változik-e ez. Egy 4.0-ás dongle köti össze a géppel.
De a lényeg, hogy továbbra is masszív, budget bt-s fülest keresek. És késleltetésben az új ha legalább ezt a medion szintet tudja, akkor az már jó nekem (játékokban - igaz csak autószimmel megyek, nem fps-ezem - nem tűnt fel eddig a késés).
-
Géjza
őstag
Ezzel kapcsolatban van tapasztalat? Panasonic RP-HTX80BE
Árban beférne, fém csúszkája van, talán robosztus is (nem fog eltörni, mint a full műanyag). Méret, összehajthatóság nem szempont. 3.5-es csatlakozás hiánya sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest