- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
tau_ba
tag
Ha valakinek van svajci ismerose es Sony WH1000XM3-at venne, akkor itt most 179CHF-ert (kb 58-59e Ft) adjak: https://www.brack.ch/sony-wireless-over-ear-kopfhoerer-wh-1000xm3-schwarz-818700
-
fulemuless1
csendes tag
Ha valakinek nincs 15-20 ezer Forintja rá, akkor a P47 jó vétel, főleg ha vájtfülü az illető Kemény két ezer Forint a Kínai piacon
-
beci
őstag
Sziasztok. A Bose QuietComfort 35 II mennyire alkalmas tv nézésre? Nem csúszik a hang?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
tau_ba
tag
WH-1000XM3 meg nem tudja, csak az utodja a WH-1000XM4.
"Finally, multipoint connection debuted on the 1000MX4 - which supports Bluetooth 5.0 instead of Bluetooth 4.2 on the previous model. This means you can link the new headset to two separate devices at once and switch between them easily. And, if a call is received on the other, the headphones will automatically switch and prioritorise it." -
Rysystem
csendes tag
Szép napot!
Remélem nem OFF a kérdésem.
Fejhallgató után nézek, de nekem az alábbi referenciáim lennének:
- Jóval - jóval 100E Ft alatti áron lehessen kapni.
- Bluetooth-os.
- Nagy fejre és fülre egyaránt kényelmesen használható.
- Napi 6 órás út sem okoz kellemetlen használatot.
- Aktív zajszűrős - jó zajszűrővel rendelkezzen, hogy kiszűrje a háttérzajokat (metrón, villamoson is jól lehessen hallgatni a podcast és videós tartalmakat is).
- Elsősorban Magyarországi, de ezen kívül, Európai raktárról lehessen kapni.
Remélem nem lehetetlen az, amiket fentebb írtam.
Az Árukeresőn már körbe néztem és nem nagyon találtam olyan opciókat, amik konkrétan számomra kedvező opciók lennének (de lehet, hogy rosszul kerestem ott).[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van egy Galaxy Buds+ vezetékmentes fülesem, amit BT-vel kapcsolok össze a PC-vel. A gondom az, hogy minden játékban késik a hang. Van erre valami megodlás?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Mi a legolcsóbb, vállalható over-ear bluetooth fejhallgató?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Rebelf
aktív tag
válasz MikeWazowski #5716 üzenetére
Milyen bt adót használsz ?
-
fattyu
veterán
válasz MikeWazowski #5719 üzenetére
Akartam mondani vegyél adót ami tud aptx LL-t
de mivel maga füles sem tudja felesleges.
Bluetooth-Profile
A2DP, AVRCP, HFPlive with it
használj vezetékest
másik füles ami tud LL codecet és bt adó ami szintén.a szimpatikusat választhatod ezekből.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Rebelf
aktív tag
válasz MikeWazowski #5719 üzenetére
Akkor nagyon gyenge a Bt vevő abban a fülesben ,ez ilyen marad .
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz MikeWazowski #5716 üzenetére
A megoldás a vezetékes- vagy vezetéknélküli gamer fejhallgató.
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
beci
őstag
Jó árban.
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
rettek
csendes tag
edifier w800bt plus-ról vélemény ? A simárol olvastam sokat ,de erről nem.
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atomgeszi #5642 üzenetére
Még mindig keresek normális BT fejhallgatót, normális hangminőségben, és a lényeg lenne, hogy futáshoz jó legyen.. azaz ne nyekeregjen a pánt meg ilyenek.
Keret 30-40 k akkor.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
horzsolt77
újonc
Van egy Sony wh-xb900n fejhallgatóm. Észrevettem, hogy amilyen EQ paramétereket beállítok a Sony headphones connect alkalmazásban, azok a beállítások megmaradnak, mivel memorozálja a füles az értékeket, akkor is, hogy ha egy másik bluetooth eszközhöz csatlakozom , amin nincs telepítve a headphones connect alkalmazás. Amikor viszont kábelen csatlakoztatom, akkor azonnal beáll a gyári eredeti paraméterezés. Az lenne a kérdésem, hogy ez a dolog ugyanígy működik e a JBL live illetve club, illetve a Sennheiser fejesek , és azok alkalmazásainál is, hogy tárolják a fejhallgatók a beállított értékeket az alkalmazás hiányában is, pl tv re, vagy más eszközre való csatlakozáskor, vagy ez csak a
Sony esetében lenne így?
A másik kérdésem, hogy szeretnék egy wh-h910n hi res fülest, és hogy az abban található 25mm-es meghajtók ellenére vannak e negatív illetve pozitív tapasztalatok az alúlméretezés kapcsán a hangzásban, teljesíményben? Vagy pedig válasszak helyette egy Sennheiser hd 458bt-t? Bluetooth és vezetékes használatra egyaránt szeretném használni.
Köszönöm! -
Vazallus
tag
Sziasztok,
Olyan fejhallgatót keresek, aminek a mély hangzása már szinte fájdítóan erős.
Tudtok ilyet ajánlani prémium minőségben?"Mr. Salieri sends his regards"
-
horzsolt77
újonc
válasz Vazallus #5730 üzenetére
Sony wh-xb900n. Két hete vettem, +7-+8dB-lel van a 20-250Hz es tartomány túltolva rajta. Berezonál az agyad is tőle, és a oldalsó nyílásokon rendesen pumpálja ki max hangerőn a levegőt. Fél óra elteltével megfájdult a fejem tőle, ezért az appjában levő EQ-n -8dB re lehúztam a clear bass-t. Még talán így sem lett teljesen semleges, de élvezhető normál, nem Coronitás fülüeknek is...
[ Szerkesztve ]
-
bozsik84
tag
Sziasztok,
PS5-höz keresek vezeték nélküli fejhallgatót. HyperX-re gondoltam,de azon belül el vagyok veszve,hogy melyik modell lenne jó nekem. A stingernek utána néztem,de pár dolog nem tetszik benne ("nagyon" műanyag,műbőr párna,nem levehető mikrofon).
Melyik az a HyperX aminél jobb az anyaghasználat,bőr párnás és akár levehető a mikrofon (ez nem fontos annyira).?
Milyen árkategória ez a minőség? Vagy milyen más modellt, márkát ajánlanátok esetleg?psn id: zsonom
-
Hali.
Tudtok valami jó vezeték nélküli fülest filmnézésre max 50k-ig?
-Az üzemidő annyira nem számít de legalább egy filmet bírjon ki.
-Aktív zajszűrés sem kell hogy legyen benne.
-Nem kell a szuper dolby akármi sem bele.
A lényege az legyen inkább hogy jó mély legyen benne és legfőképpen a jó hang minőségre mennék rá mint a "fícsőrökre".
Köszi előre is.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Gzula[HUN]
őstag
-
válasz Gzula[HUN] #5735 üzenetére
Köszi a tippeket.
Az M50X-el szemezek mivel az mélyben erős.
Na de másik téma ami sztem többeket is érdekel:
Mivel itt vezeték nélküli kapcsolatról van szó pláne Blutuszról egy kis hang késés mindig fennáll.
Jelenleg két Blutuszos fülesem van:
-BlitzWolf® BW-HP2 (18k volt)
-Az új Xbox Wireless Headset (36k volt)
Mind2-t kipróbáltam a Samsung TV-m Blutuszával és meglepő eredményt kaptam.
A Blicwolf hangja iszonyatosan késik a képhez képest tehát egyértelmű hogy használhatatlan film nézésre.
Az Xbox-é valamivel jobb de ott is érezhető egy nagyon minimális késés.
Mi határozza meg azt, hogy egy ilyen füles mennyi hang késést fog produkálni?
Az általatok írt M50X az még jobb lesz? Mi a tapasztalat?
Zene hallgatásnál mind1 mert ott ugye nem kell mozgó képet nézni na de egy filmnél már igen is fontos dolog ez.
Mivel csak benti használatra kellene nem lenne jobb inkább egy vezetékes megoldás ahol nulla a hang késés?
Mert a Blicwolf jó utazásra, az Xbox-é meg jó játékra. (ha Xbox-hoz kapcsolódik)
Na de a probléma ott kezdődik, hogy a TV-men meg nincs jack kimenet.
Hogyan tudom azt megoldani, hogy a TV-m hangját egy jack csatlakozós cuccal tudjam használni HA nincsen külön erősítőm?
Van erre valami "olcsóbb" okosság?
Vagy ez már nem ennek a topic-nak a témája?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
AssAssynn
őstag
válasz AuraSync #5736 üzenetére
Nem lehet, hogy a tévéd a ludas? Nekem egy olcsó, kínai, 10ezres BT fülesem van. Ez kapcsolódik a tévéhez, amire az xbox küldi a jelet, de még így sincs semmilyen késés vele. Kényelmetlenség van, meg néha, teljes csöndben, egy kis alapzaj, de késés az nincs.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Kleroo
veterán
Hali!
Munkára kéne egy jó headset. Korábbi cégemnél egy planteonics voyager uc volt (b825)
Elég jó kis cucc volt, de fizikai fájdalom lenni ennyi pénzt eltapsolni rá. Ugyanez linglenlung név alatt 20k-ért isnössze lehetne dobni...Van valakinek titkos favorit?
Napi 6-9órát nonstop meetingelnék vele.
Szeretném ha frankó minőségben hallanának, és közben én sem sokol módban hallanám a többieket.Nem.kell semmi flinc flanc, mindegy hogy fülön fekszik, vagy körülöleli, cdak legyen kényelmes. Irodista cuccoknálnidióta árak.vannak. Jabra és Plantronics is vicces árak sztem.
Gamerekneknszánt cumól is jöhetnek, végülis mindegy.
45k alatt jó lenne megállni.De kb a Boltune-om is majdnem jó, csak hulladék mic.van benne (csoda hogy van). Annak kéne egy mic verziója
Tipp?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Vazallus
tag
-
bozsik84
tag
válasz Gzula[HUN] #5735 üzenetére
Végül megvettem a HyperX Cloud Stinger Core Wireless-t, a hangminőség nekem tökéletesen megfelel, az anyaghasználat sem rossz, az ára pedig 30k alatt volt. (A sony fülesre többen írták a PS5 fórmon, hogy jobb a HyperX nála)
psn id: zsonom
-
John D'oh
aktív tag
Casual játékra keresek egy fejhallgatót. (Mikrofon nem szempont) Lehetőleg 30k alat, de ha muszáj mehetek feljebb.
Fontossági sorrend számomra:Ne vagy TÉNYLEG minimális alapzaj > kényelmes legyen 2 órán át viselve > hangminőség
Tudtok valamit ajánlani ?
[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Kb 3 éve megelégedéssel használok egy Astro A20 fejest, de az utóbbi másfél évben a home office megtette negatív hatását, a sok töltés és a kb napi 10-12 óra viselése. Nézelődtem, hátha lehet benne akksit cserélni és egyúttal a fülpárnát is kicserélni rajta, de nem igazán találtam olyat aki ilyesmivel foglalkozna, így keresem az utódját, és ha már új fejhallgatót veszek, akkor szeretném, ha többet tudna, mint az elődje.
Nézegetem az opciókat már egy ideje, és befutónak tűnik a Steelseries Arctis 7/9/Pro.
A Pro nagyon bejön, a cserélhető akksi, cserélhető fülpárna, és a több bemenet párhuzamos kezelése miatt. Viszont irreálisan magasnak tartom az árát, bár tény, hogy megint legalább 3 évre tervezek.
A 7 igazából mindenre elég lenne, de ahogy néztem van kb 8 ezer forint difi a 7 és a 9 között, akkor már inkább a 9-et venném.
Van esetleg valaki, aki a 9-ről, a 7-ről, vagy akár mindkettőről tud tapasztalatokat mondani?
Őszintén szólva tetszik ez a bluetooth kompatibilitás, de nem tudom, hogy ez gyakorlatban mennyire hasznos / mennyire használnám ki.Esetleg van ebben a kategóriában más, amit érdemes megnézni?
-a cserélhető fülpárna minimum kritérium, sokat hordom és izzadós vagyok
-a cserélhető akksi sem lenne rossz, normális felár ellenében
-nem beépített, fizikailag muteolható mikrofon (felhajtható / betolható) fontos
-PC / PS5 kompatibilitás
-alapvetően a stereonál nincs szükségem többre, de őszintén nem tudom, hogy mennyire tudják profin az 5.1-et vagy a 7.1-et, játszani PS-en játszom főként, így ha tudja a surroundot, akkor jó lenne, ha azt PS kompatibilisen tudná (több helyen olvastam, hogy USB-s csatlakozóval PS-hez csatolva nem tudja a fejhallgató az 5.1-et, 7.1-et, így viszont túl sok értelme nincs a felárat kifizetni érte)
-árkategória preferáltan bruttó 70.000 Ft-ig bezárólag, csak új jöhet szóba, számlaképesenElőre is köszi a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
csendes
őstag
A szabvány BT támogatás akkor jön jól, ha mobiltelefonhoz, tablethez vagy BT-os tévéhez is akarod használni. A 7.1 természetesen virtual surround, szoftveresen átkeverik a sztereó fejhallgatóra, ezzel támogatva a marketinget.
Szerintem, ha kényelmes volt az Astro A20, akkor azzal jársz a legjobban, most 37 ezer Ft az aqua-nál.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
jokerman7
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok képben, milyen fejhallgatót érdemes választani.
Nem tudom mennyia különbség hangzásban, amit néztem ugye a Sony MX3, de olcsóbb alternativának a JBL 650BTNC-t is. A kérdésem itt inkább az lenne, hogy hosszútávon megéri-e a dupla árat(ergó kb ennyivel jobb is)? Illeve milyen más alternatívákat nézhetnék meg.
Köszönök minden segítséget.
Szóval:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Főleg home office, de nem bánnám ha utazáshoz is lehetne néha.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenét hallgatni (Főleg Hip-Hop, de elég vegyes) és zajszűrésre.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Elég nagy a rés, max 80 de ideálisan 40felé.
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
-
8.) Honnan vásárolnál?
-
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Telefon és laptop.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Mostanában vettem egy HAYLOU GT1Pro bluetooth fülhallgatót.
Úgy néz ki nem TV-hez való.
Sajnos nincs szinkronban a tévé képén látható szájmozgás és a fülhallgatóban lévő hang.A fűlhallgatót külső adapterrel használom-Az adapter tudja aptx -et
Olvasom itt a fórumon,hogy olyan "füldugó"kell ami tudja az- aptx-et.Javulni fog vagy hiú ábránd?
Nem szeretnék több 10-ezer Ft kiadni[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz sandró60 #5747 üzenetére
Általában van A/V szinkron állítási lehetőség a tévén. Az nem világos, hogy a külső adapter hogyan csatlakozik a tévéhez és hogy van-e BT a tévén. Sajnos SBC codec-kel általában észrevehető késés van, de ez az A/V szinkron beállítással kiküszöbölhető a tévénél (játéknál nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest