- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
PC-hez keresek fejhallgatót (over ear).
Először vettem egy Jabra Elite 85h hát a mikrofonja nagyon rossz volt a PC-vel, mert nem támogatott. Illetve Bluetoothon sokat késett a hang. Illetve sokat megszakadt.Ezért vettem egy Corsair Virtuoso RGB Wireless SE helyette, amire azt írják, hogy PC-hez nagyon jó és nem is olcsó cserébe. De azt tapasztalom, hogy jó párszor elveszti a jelet 3méterre a géptől, amikor filmet nézek legalább 3-4x-er ami elég idegesítő. Szerintem azért, mert be állítva a sleep mode 5 perc utánra, hogy ne merüljön le. Más fülesekkel is van ilyen gond, hogy elmegy alvó módba és 1-2 sec után kapcsol, hogy a film még megy és újra bekapcsol?
Legfrissebb driver van fent a fülesen.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Vettem egy SONY WH 1000 XM3 fejhallgatót.
A regi fulesem ha bekapcsoltam,automatikusan csatlakozott a tv-hez.
Ennel viszont a tv menujeben mindig csatlakoztatnom kell.
Van erre megoldas,hogy csatlakozzon magatol?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
péjé
őstag
sziasztok,
JBL fülest vettem és nincs hozzá töltő ugye, a telefonom töltője viszont gyorstöltő. Nem vághatom agyon a füles akksiját?
köszi előre is. -
csendes
őstag
-
horzsolt77
újonc
Sony XM4 tulajdonosokat kérdezném. Csak vezetékes, passzív üzemmódban annál is olyan kalap szar a hangminőség, mint a WH-H900XB és az MX3 esetében , vagy ott már esetleg sikerült orvosolni az iszonyatos dobozhangot? Egy 100ezer HUF-os Hi-res kategóriás fejhallgatógól nem ezt várná az ember, főleg nem a Sony tervezőmérnökeitől. Hogy ha a Philips és a JBL megtudta oldani tökéletesen a 40 ezer Ft körüli kategóriában a hi-res vezetékes hangot ( TAPH805, JBL club700), akkor a Sonynak ez a 80-120 ezer Ft ért miért meddő ügy??? Azért, hogy vegyek külön egy Sony vezetékes fejhallgatót is? Nem fogok. Egy kalap alatt szeretnék LDAC bluetooth módban hi-res hangot hallani, és passzív módon szintén hi-res hangot hallani egy db fejhallgatóval, nem kettővel. Sajnos a JBL nem támogatja az LDAC kodeket, amiben a Sony tökéletes, de a passzív vezetékes módban szó szerint egy fostalicska. Nem, tudom az MX4-nél mennyire maradt meg ez a tendencia?
-
stilo18
addikt
Shure Aonic 50 lett végül a befutó, köszönöm a véleményeket
[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
Nem ...
Sony 1000XM4, Bose NC700 illetve ez maradt a tarsolyban.
Nagyon sokat olvasgattam utána, zajszűrésben a másik kettő mögött van, viszont hangban előrébb illetve vezetékkel is tudom használni.
Ma jött meg, este tudom csak tesztelni.
Persze egy röpke próba volt már, szépen szólt nagyon...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
atillaahun
veterán
Üdv,
tudnátok ajánlani mikrofonos fejhallgatót PC-s játékhoz (plusz melóhoz - meeting-elés)?Olyat szeretnék, aminek a mikrofonja a suttogást is kegyetlen üvöltéssé erősíti.
(A mostanim sajna egy fos, minden maxra húzva, tök hangosan beszélek és így is keresztül beszélnek rajtam, meg sokszor nem válaszolnak, mert gondolom halk vagyok/vagy utálnak.)
Hangminőség különösebben nem érdekes, (azért trágya ne legyen), mert zenét ritkán hallgatok, főleg beszéd és játékhang menne rajta.
Jah igen, zajszűrés még fontos lenne, hogy ne hallatszódjon bele az asztalon zúgó gép ventije.
Ilyen 30k magasságában gondolkodok, de ha valami nagyon minőségi és tartós (sok év gari), akkor lehet mennék feljebb is.[ Szerkesztve ]
-
kidy
csendes tag
Sziasztok! Öcsémnek szeretnék egy bt fejhallgatót venni kb. 120€ körül. Főleg rockot, metált és ehhez hasonló stílusokat preferál. Találtam a “nagyobb” márkák közül párat (Sony, sennheiser, pioneer) ami versenyben van de fogalmam sincs hogy melyik lenne a neki megfelelő.
Előre is köszönöm ha ezek alapján tudtok ajánlani valamit -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ha 2 közül kellene választani, akkor jbl club one, vagy club 950? Előbbi drágább, de régebbi model, ha jól látom.
Illetve más kategória, de airpods pro is képbe került.[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
csendes
őstag
válasz anorche1 #5768 üzenetére
Mindkettő aránylag új modell, BT 5.0-val, codec-ből SBC-t és AAC-t támogat. MIndenképpen próbáld fel hosszabb ideig bármelyiket is választod, mert elég nehezek. Egy Sony WH-1000XM3-t is érdemes lehet felpróbálni, elég jó áron van már, persze az valóban régebbi modell.
Airpods pro Iphone-hoz a legjobb, nagyon jól néz ki, kis helyen elfér, jó a zajcsökkentés, tűrhetően szól, de távol van egy hasonló árú over-ear hangjától. [link]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
David75
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy galaxy buds+ fülesem van, előtte buds pro-m volt amit sikeresen elhagytam. Mindkettőt iphone-al használtam leginkább zenehallgatásra biciklizés, edzés és séta közben. Az érdekelne, hogy hangzásban, zenehallgatásnál, jobb-e ezeknél az airpods pro, vagy hozza-e mondjuk a buds pro szintjét? (Más füles nem érdekel, azért gondolkodom a buds pro-ban mert az apple eszközökkel nekem kényelmes lenne használni)
Esetleg tudja valaki, hogy az airpods pro-nál késik-e a hang filmek közben, ha mondjuk simán az okos tévével párosítom össze, vagy apple tv-vel?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
anorche1
őstag
válasz csendes #5769 üzenetére
Koszi
Vegul airpods prot valasztottam, fulhallgato tobb alkalommal praktikusabb.
De ez az aktiv zajszures dolog nagyon megfogott.
Egy komolyabb fejhallgatot is be szeretnek kesobb szerezni.
Lehet abbol is maradok apple -nel, megha biztosan van olcsobban hasonlo, vagy akar jobb tudasu#5770 David75
Igyekszem ezt neked kiprobalni most hetvegen.[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Tuhajohn
tag
Sziasztok!
Milyen fejhallgatót ajánlanátok nekem? Érdemes lenne vezetén nélkülit vennem?
Pc-hez (bluetooth van), Xbox Series X-hez és házimozi erősítőhöz is használnám. Most egy HyperX Cloud-om van, de rohad szét az egész, nagyon gusztustalan már, ezt leszámítva semmi baja sincs, sőt pc-hez meg is tartanám (mikrofon miatt, vagy ha játszok valakivel jó lenne xbox-hoz is). Xbox-hoz jelenleg a házomozi erősítőn keresztül használom (Denon AVR-X2600H) 6,35mm-es jack átalakítóval.
Azért gondoltam vezetéknélkülire mert azzal késő este is tudnék nyugodtan filmezni a fotelből és telefonnal is tudnám használni (mert nincs rajta jack kimenet).
Egyébként az Xbox-ot is pc-ként használom, értsd asztalnál játszok, mint egy pc-vel.
Szerintetem olyan kéne, amit tudok vezetéknélküli és vezetékes módban is használni. Elődleges szempont a hangminőség, mikrofon nem annyira fontos. Mivel van házimozim (legalábbis félig-meddig kész van) nem szeretnék rá sokat költeni. Nagyjából 100€-t (36 ezer forint 360-as forintal sázmolva) szánnék rá, nagyon maximum 150€ (54 ezer Ft), ha megéri. Mit ajánlanátok? -
floratm
senior tag
Egy ideje nézegetem a fejhallgatokat mert hogy majd veszek egyet ha gazdag leszek... És a teszteket jolszerepel az Anker Soundcore Life Q30 olcsó és agyondicsérik mindenhol...
Most meg itt látom ezt a SoundMagic P23BT nevü darabot ami olcsóbb mint az anker és a teszt szerint jobb mint amaz!
https://versus.com/en/anker-soundcore-life-q30-vs-soundmagic-p23bt
Sőt ezen a listán az utóbbi nagyon elökelő helyen van azzal a 20 ezer ft árral.. mi itt az átverés? https://versus.com/en/headphone
Valakinek van egyik vagy másik?[ Szerkesztve ]
-
quint
aktív tag
válasz floratm #5774 üzenetére
Köszi, tévézősnek egész jó ötlet. A német amazonról már rendeltem is egyet (65,90 eur hozzánk szállítva). Joe Smart 3 csillagos minősítése győzött meg, hogy ez pont jó lesz.
-
quint
aktív tag
válasz floratm #5776 üzenetére
Billegtem egy ideje. Vártam stilo18 kolléga részletesebb véleményét az Aonic 50-ről. Ha egyértelműen pozitív, akkor valószínűleg beleugrok abba, bár közben a kisördög azt súgja, hogy a vezetékes fülesem mellett (Koss ESP950) óriási csalódás lenne.
Aztán jött a linked. Megnéztem, egy picit keresgéltem. Üzemidő nagyon rendben, codec-támogatás az adott árkategóriában kisebb csoda, a hivatkozott csóka nagyon leugatta az anyaghasználatot, de más lényegesebb kritikát nem mondott, ettől rögtön úgy éreztem, hogy a Shure vagy a Koss tartalék fülpárnájának áráért ez egy nagyszerű tévézős füles lesz, és eszembe sem fog jutni az összehasonlítgatás, ezzel a csalódást is megtakarítom magamnak. Mi kell még a telitalálathoz? Tényleg köszi a tippet!
-
veterán
Fejhallgatót keresek az alábbi kritériumokkal :)
- otthoni használatra
- pc-hez, illetve telefonhoz
- zene illetve youtube felhasználás
- aktiv zajszűrő nem feltétel
- max 20e Ft-ig
- lehet külföldi beszerzés is ( eu raktár)
- ha lehet akkor beleférjen az ember füle, ne nyomja össze :)[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
stilo18
addikt
Igazság szerint azért nem írtam, mert a veleményem színvonala nem üti meg annyira a fórum szintjét, mint ahogy pár ember részletes "tesztjét" olvastam itt...
Nagyon szeretem a fejhallgatót, a Shure Play alkalmazást leszedtem telefonra, ott egy kicsi mélyhangot tettem rá ( a Bass boost presetből indultam, abból azért visszább vettem) így az én izlésemnek tökéletes.
A hangszerek/hangok néha elképesztően elkülönűlten szólalnak meg. A hangtér szerintem kellően nagy.
Kényelemmel nekem semmi bajom, tökéletesen passzol a fejemre. Hangerő egy S21-ről bőven elég bt kapcsolaton keresztül.Egy LG oleddel párosítottam már össze, semmi hangcsúszást nem tapasztaltam, simán jó filmezéshez is.
Nekem bevált, megvenném mégegyszer hezitálás nélkül - nagyjából így mérem a műszaki cikkeknél az elégedettségemet.
[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Lionela
csendes tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek vájt fülő embernek. Én sajnos egyáltalán nem értek hozzá, azt se tudom, milyen márkáknál érdemes nézelődni.
Másodlagos fejhallgató lenne, van egy hiperszuper vezetékese már, de kellene egy vezeték nélküli is, amivel telefonozhat, tv-zhet, meg zenehallgatás közben mászkálhat a lakásban/udvaron.
Nem a csillagos ég kategóriában (arra ott van a vezetékese XD), hanem ilyen max 50-60 ezres kategóriában keresek valamit, aminek hozzáértő fülel is elfogadható hangminősége van.
Ha tudnátok ajánlani pár típust, vagy legalább pár márkát, ahonnan elindulhatok, azt megköszönném.
-
quint
aktív tag
válasz stilo18 #5779 üzenetére
Vélemény színvonala? Valahol lemaradtam. Ez olyasmit jelent, hogy valaki be tudja-e av-online módjára csomagolni úgy az elmarasztaló véleményt, hogy arra senki se jöjjön rá (főként a szponzor ne)?
Én inkább ilyesmikre voltam kíváncsi, mint amiket most leírtál. Például C9-cel használva nem érzel hangcsúszást. Nálam ez lett volna a fő üzemmód egy CX-szel. Mindenesetre megjegyeztem, hogy ez kell, ha a most megrendelt "picurka" nem lesz jó.
-
Eversmann
aktív tag
Ez a Audio-Technica ATH-M50XBT2 lényegében a sima BT, csak "újrakiadása" jobb anyagokkal?
linkLife is better with a Titan
-
MCGaiwer
addikt
Hello!
Egy vezeték nélküli over-ear fejhallgatót szeretnék, kb 130k a keret (Sony WH-1000XM4 jelenlegi ára).
A noise cancelling nem feltétel, de az sem baj, ha van.
Az első számú szempont a kényelem, ami tudom, hogy szubjektív.
A fent említett Sony-t próbáltam, és túl kicsinek találtam a méretét, olyan érzés, mintha hozzáérne a fülemhez és azt nem bírom. (Bose 700 sem volt jobb)Jelenleg vezetékesnek egy AudioQuest NightOwl-t használok, az kényelem szempontjából tökéletes. (mind a párnák mérete, mind a fejpánt szempontjából).
Köszi!Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
csendes
őstag
válasz MCGaiwer #5784 üzenetére
Valóban, próba mindenképpen javasolt.
Sennheiser Momentum 3, esetleg Shure Aonic 50. Kicsit drágábban, otthonra, ANC nélkül, Beyerdynamic Amiron Wireless. Vagy szintén ANC nélkül, kicsit olcsóbban a fenti Audio-Technica ATH-M50xBT2Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Tin
veterán
sziasztok,
jó zajszűréssel rendelkező BT fejest keresek. on vagy over-ear, utóbbi esetben viszont kellő méretű belső hellyel (a mindenki által ismert ATH-MX50 már kicsi nekem).
hangban a széles és tiszta hangzást szeretem, lehet színes is (V), de nem basszusbödön, mint az m50x. dt770pro-m van, azt szeretem.
samsung n20u-ról hajtanám többnyire. örülnék az aptx-nek, de nem követelmény.
telefonálás (beszéd) nem annyira szempont, úgyis szar az összesről.
kényelem viszont fontos, irodai használatra lenne, szóval nem akarok futni benne.mik a javasoltak? köszi előre is!
van egy n60nc-m, teljesen elégedett vagyok vele, de az elsőnek 3 hónap, a másodiknak most 2 év után tört el az egyik oldali műanyag tartója, és nincs cseredarab, gari meg lejárt. pedig kb külsérelmi nyom nincs rajta. hogy miért nem lehet legalább tartani ehhez a szarhoz ezt a darabot, nem is értem.
-
senior tag
válasz horzsolt77 #5760 üzenetére
A hangolás egyértelműen DSP-vel történik. Lehet sajnálkozni, hogy passzívan nem ugyanúgy van hangolva, de ez van. Két lehetőség adott (az elsőt nem próbáltam, neten írjak sokan):
- wired módban is be lehet kapcsolni a fejest, ilyenkor (egy ADC után) szintén megy a DSP, ugyanolyan karakterrel szól, mint BT módban. Ez így fából vaskarika, sok értelme sztem nincs;
- EQ korrekció. Ami azt illeti, nekem BT módban is iszonyúan túl sok a mély (XM3), így is, úgy is kell a korrekció, legfeljebb eltérő profillal wired / BT módban. Viszont egyrészt korrigálva nagyon szépen szól, másrészt mivel minden ember HRTF, illetve hallás karakterisztikája eltér, eleve irreális elvárás, hogy akármilyen gyári hangolás pont a te füledre lesz pont optimális. Így az idők végezetéig lehet vásárolni az újabb és újabb fejeseket, és egyik se lesz tökéletes... Harmadrészt a hallásunk az idővel is változik, ha ma épp tökéletes is egy hangolás, valószínűleg pár év múlva már nem lesz az. Szvsz EQ -> problem solved.[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
Üdv. SONY Wh-ch510 fejhallgatót hogy tudok párosítani Samsung galaxy a51el?
-
KISDUCK
addikt
-
horzsolt77
újonc
Azóta megvettem a Sony WH-1000 XM4-et. Újonnan 80 ezerért hozzájutottam, alkalmi vételben. Vezetékes módban kikapcsolt DSP-vel is kitűnően szól, nem úgy, mint a WH-XB900N. És LDAC kodekkel is lehet a hangszínszabályzót használni, a Sony headphones appban,amit az Extra bass fejhallgatónál ( XB900N) pedig nem lehetett, csak SBC-vel. Kellemesen csalódtam az XM4-ben. Ez az igazi fejhallgató számomra. Hi-res hang vezetékes üzemmódban is és bluetooth LDAC kodekkel is adott. Zajszűrésben , bár ez engem nem igazán érdekel, mert nem utazáshoz használom, verhetetlen. A munkahelyemen a 105dB-es hangnyomású turbina mellett meglepően élvezhető kis hangerőn. A JBL-em csak jelenthet neki. (Most a temérdek finomhangolási lehetőséget nem sorolom, hogy pl a légnyomásértéket is lehet állítani, ha ciklon van, vagy ha repülőre ül valaki, stb.) Kell ennél több?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz horzsolt77 #5792 üzenetére
Nem hiszem, én is elégedett vagyok az XM3-mal, bár turbinám nincs hozzá, de két kisiskolás gyerkőc mellé vettem ;) szóval indokolt volt más kérdés, hogy nekem nagyon sok a basszus, én korrigálva hallgatom.
-
horzsolt77
újonc
Értem. Nekem attól függ, hogy mit hallgatok. Az XM3-nak kb+4dB-es mélyhangprofilja van az rtings mérései alapján, az XM4-nek pedig +5,5dB a semlegeshez képest. Hogy ha Hi-res komolyzenét hallgatok, akkor lehúzok ennyit belőle,,ha pedig discozenét, akkor rajtahagyom, mert passzol hozzá. Más. Új telefont szeretnék vásárolni, olyat, ami támogatja az LDAC kodeket. A Samsung tavaly kivette a támogatást a modelljeiből, de állítólag idén a közfelháborodás hatására visszatették. Az internetes tesztleírások viszont különböznek. A Samsung galaxy A52s-ről is és az A72-ről is megoszlanak. Hol azt írják, hogy támogatja a bluetooth LDAC kodeket, hol pedig azt, hogy nem, illetve nem sorolják fel a jellemzőknél, kihagyják azt. Az A72-őt ma kipróbáltam, nem támogatja. Az A52s 5G -ről van e valakinek tapasztalata ez ügyben, illetve meg tudná-e valaki nézni, hogy valamelyik LDAC Sony fejhallgatót csatlakoztatva támogatja e azt a telefon? Megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Nagyon tudom ajánlani az SR50BT-t azoknak, akik kiegyensúlyozott hangot keresnek. Kábelesen számomra jobban szól, mint az MSR7, kiegyensúlyozottabb és élethűbb. BT-n is marad ez a karakter, csak gyengébb minőségben. ANC nincs, csak NR, ez a mélyhangokat vágja, van ahol hasznos lehet, de nagy csodát nem tesz, a beszédhang kiemelés viszont jó, főleg a gombos változat, ami lekapcsolja addig a zenét is, így még ha suttognak hozzád is hallani fogod. Az amerikai Amazonról meg lehet venni 50 ezer Ft alatt (adókkal mindennel együtt), ennyiért nagyon jó vétel szerintem, és kiválóan skálázódik a különféle forrásokkal is. Egy sima type-c adapterrel kicsit jobb, mint a BT, egy Dragonfly Reddel sokkal, egy asztali CTH+SDAC kombóval pedig még jobban szól. Nagyon kényelmes, könnyen hordozható, igazi univerzális mindenes. Hátránya talán annyi, hogy nem túl széles a színpad, de részben emiatt is nagyon egyben van a hangja, számomra gyakorlatilag hibátlan a karaktere. A két másik fejesem egy AKG K612 és MSR7, CTH+SDAC illetve Dragonfly Red a forrás (BT-n próbáltam aptX-szel meg SBC-vel is, előbbi azért jobb, de SBC-vel is teljesen hallgatható).
-
Callme
tag
válasz horzsolt77 #5794 üzenetére
Szia!
Nekem Samsung Galaxy A72-es telóm van egy Sony WH-1000XM3 fejessel és tökéletesen megy az LDAC.
1. Miután párosítottad a fejhallgatót a telefonnal, a Bluetooth menüben az eszköz jobb oldalán van egy fogaskerék, arra a rányomsz, akkor elő fog bukkanni az LDAC menüpont és mellette a csúszka, amit ha bekapcsolsz, akkor meg is van oldva a dolog
2. Esetleg ha nincs meg a menüpont, akkor a Fejlesztői beállításokat kell előhozni a telefonon: Telefon névjegye>Szoftver Adatai>Build száma (erre 7x kell rányomni, és akkor előjön a Beállításokon belül a Fejlesztői beállítások menüpont, ahol egy kis keresgélés után meg is fogod találni a menüpontot, ahol át lehet állítani a bluetooth kodek-et)
Mondjuk szerintem az 1. pontban végrehajtott művelet is elég lesz, én úgy emlékszem, hogy amikor megkaptam a telót, rögtön kipróbáltam, és megvolt a lehetőség az LDAC bekapcsolására.PSN ID: CallmeEighty8
-
horzsolt77
újonc
Már próbáltam. Csak AAC-t engedett és SBC-t. Az LDAC szürke maradt, nem engedte kiválasztani opciónak. A Digi K2-esemmel gond nélkül tudom a menüben még a bitrátát is állítani, 330-660-990kb/sec re. De ahhoz hajlandó csatlakozni LDAC kodekkel. Az A72-höz nem akart csak SBC és AAC kodeket enged kiválasztani. Ilyen telefont szeretnék, de amig nem megoldott az LDAC kodek, addig nem merem megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Callme
tag
válasz horzsolt77 #5797 üzenetére
Értelek, és jogos is. Csak érdekes, mert nekem ez a 2. XM3-am és mindkettővel sikerült csatlakoznom LDAC módban az A72-höz ( még a Sony App is megerősítette), de még a 2 éves Galaxy A50 is tudta kezelni az LDAC-ot. Talán az A72-őn, amit próbáltál nincs rajta a legfrissebb rendszerszoftver, erre tudok még gondolni. Ha mégis, akkor nem tudom mi lehet.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: CallmeEighty8
-
Callme
tag
válasz horzsolt77 #5797 üzenetére
Na talán megvan a megoldás: most megnéztem, és ha magától vagy először csatlakozik a fejhallgató, akkor azt írja az eszköznél hogy "Csatlakoztatva híváshoz". Viszont ha lecsatlakozol, majd újra rányomsz a csatlakozásra, akkor az is ott lesz, hogy "Csatlakoztatva híváshoz és hanglejátszáshoz". Úgy már elérhwtő lesz az LDAC opció is. Remélem sikerül, én is csak most vettem észre ezt a bugot.
PSN ID: CallmeEighty8
-
kurucz24
tag
Mit gondolsz, az SR30bt mennyivel "gyengébb tudású" az SR50bt-hez képest? Megéri azt a 20-30e Ft pluszt az 50?
Nekem egy msr7b-m van ifi zen dac-al, és nagyon szeretem a hangját. Tv-hez szeretnék egy Bluetooth fejhallgatót és így első körben az SR30bt -t néztem, de elég meggyőző volt az írásod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest