Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz BE4GLE #26678 üzenetére

    Véleményem szerint az ateizmust is démoni befolyás okozza,mint sok más dolgot is,mint függőségek,félelem,önzőség,egoizmus,beképzeltség,irigység,féltékenység...
    Viszont nem úgy kell elképzelni,hogy aki ateista vagy függőségtől szenved,abban démon van 7/24- ben,hanem démon befolyásolta az elméjét és gondolkozását ahhoz hogy ateista,és vagy függő... legyen. Aztán az az elme már működik tovább démon nélkül is. A démon csupán elültet az elmében egy kis magocskát és az kikel,megerősödik.
    Nézzük például a dohányzást,és
    legyek én az példa.
    14 éves koromban szoktam rá a dohányzásra,mert azt gondoltam ,hogy az menő,és a baráti körömben majdnem mindenki dohányzott. Gondoltam miért ne gyújtsak rá én is?
    Ez az amikor a démon elveti a magot.-

    Ján 10:10 A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon és öljön és pusztítson;

    -Eleinte csak hétvégeken dohiztam,aztán már hétköznap. Itt már növekedett a "magocska",ezáltal azt gondoltam,hogy a dohányzás jó,kedvemet leltem benne. Egy év múlva már szükségem volt arra,hogy dohányozzak,mert megszoktam,és ha valaki azt mondta,hogy szokjak le,fel voltam háborodva és jeleztem neki,hogy majd azt én eldöntöm,hogy mikor mondok le róla. Na itt már szolgája voltam annak az elmebéli hazugságnak,amivel a démon egy évvel azelőtt elhitetette az elmémet.Nikotin és megszokás függővé váltam. Valószínűleg a démon maga már nem kellett,hogy ott legyen,mert az elme megszokta azokat a mozdulatokat,ami dohányzáshoz kell,és a nikotinfüggőség is kialakult. Ez is csupán az elmében egy hazugság. Ugyanis a doktorok és szakemberek állítják,hogy van nikotin függőség. Nem valóságos függőség,hanem démoni.
    Az elmebéli gondolkodás megváltoztatásával képes az elme nem vágyni a nikotinra. Ez időbe telik ugyan,de ha megváltoztatjuk a gondolkodásunkat ezzel kapcsolatban,akkor le tudunk mondani a dohányzásról úgy,hogy nem pótoljuk azt más tevékenységgel,mint például evés.
    Én közel 24 évig voltam szolgája ennek az önpusztító dolognak,amit egy kis hazugság okozott az elmében.
    Érdekes módon,amikor megtértem az Úrhoz,és megtudtam,hogy az Úr Isten mindent megbocsájtott nekem és ,hogy mennyire szeret,egy hét alatt megértettem,hogy nincs szükségem sem a nikotinra,sem a dohányzás által megszokott mozdulatokra, le tudtam mondani róla,úgy, hogy soha többet nem sóvárogtam utána,semmi mással nem pótoltam,és az sem zavart,amikor a munkatársam direkt az arcomba fújta a cigifüstöt a kocsiban. Mert az elmebeli falakat lerombolta bennem az Igazság ismerete,mégpedig az,hogy az Isten szeret és nincs szükségem arra, ami csak pillanatnyi örömöt okoz,mint a dohányzás. De ez a pillanatnyi öröm is kamu duma,mert ez is csak a hazugság része. A nikotin maga lehet, hogy öröm az elmének,de nem hasznos,hanem méreg,főleg a testnek.
    És minden olyan függőség is ami egészségromboló.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák