Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz zone #20701 üzenetére

    Igazad van a Biblia sok mindenről beszél. De ha ezt valaki rosszra fordítja az nem a Biblia hibája, hanem ahogy korábban mondtam az emberi gonoszság, ahogy az emberi jogokra hivatkozva is képes az ember gonoszságot tenni, mindenféle hátsó tartalom nélkül... Az ember nem a vallástól, Bibliától lesz gonosz, erre csak a Biblia rámutat. De sokan ezt nem képesek belátni és hisznek abban, hogy az ember jó... csak meg kell nekik mutatni az emberi jogokat... hát már jó régóta létezik az alapvető emberi jogok, de egy fikarcnyit se lett jobb az ember. A szép gondolataiddal egyedül maradtál, sőt ha igazán magadba nézel beláthatod hogy te magad se akarod megtartani, mert akkor hagynál engem a szabadságomat megélni és nem kezelnél le a vallásom miatt... szomorú, hogy amit annyira jónak gondolsz még te magad se tudod megtartani, pedig intelligensnek és modernnek gondolod magad. Talán ezt nevezik képmutatásnak.

    A Biblia üzenete egyértelmű, csak az ember nem akar neki engedni, lásd fentebb leírtak... Az ember sokkal önzőbb, gonoszabb minthogy engedjen a szeretet parancsának. Az igazi fanatikus keresztyén egyre jobban szereti Istent és embertársait. Ez alól nem ad semmi feloldást.Az hogy az ember belátja hogy erre képtelen nem a Biblia hibája.

    "Pedig tartalmaz információt:"
    Látom az első mondatomnál tovább nem jutottál :) Nem baj fuss neki mégegyszer. Felismertem az információt, sőt nem is egyet, de ahogy írtam függ a feldolgozó rendszertől. Te ezt nem érted, hogy azn információ feltétele a feldolgozó, kiolvasó rendszer és ez még szükségesebbé teszi, hogy ilyen nem jöhetett létre a semmiből, "véletlenül".

    A neofunctalization részt nem takarta ki semmi :) Nézd meg mit írtam... már meglévő funkciók (subfunctionok) használt a rendszer. Ezt a szerzők állítják nem én. A te szemedet takarja ki a gőg, hogy nem tudod elfogadni, hogy igazam van... sajnálom, de próbálj meg a valóságban élni.

    Kérlek ne a környezetéből kiragadt félmondataimra reagálj és ne féligazságokon lovagolj, mert ezzel csak a hiteltelenségedet rontod. Köszönöm.

    Én biztos nem kerülök konfliktusba, sőt ez inkább az evolúció elmélet fanatikusai (akik enélkül nem is tudják elképzelni a világot) kerülnek konfliktusba. [link] A helyén kellene kezelni a dolgokat és csak azt nevezni "ténynek" és "bizonyítottnak" ami valóban az. De ezzel kapcsolatban az evolúciós elmélet támogatói nagyon engedékenyek és egyáltalán nem racionálisak, pedig éppen ők vádolják ezzel a másként gondolkodókat.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák