Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz debianos #6549 üzenetére

    Biztosan van igazság az írásodban, de!
    Már leírtam. T-Satnál is fix a csatorna sorrend és ott minicsomagozás van, tahát jócskán többe fogsz kijönni havi szinten, mint most. Saját készüléket nem is használhatsz, nincs arra lehetőség!
    Diginél is kötött a csatorna sorrend és ott is jócskán más csatornákkal fogsz találkozni, mint itt. A saját box itt használható de csak abban az esetben ha a készülék kezelni tudja a CI+ szabványt. A Diginél csak kártya nincsen, hanem a modullal összepárosítják a kártyát, így korlátozott a használata. Nagyon körültekintően kell beltéri egységet vásárolni.

    Más szolgáltatók sem nyalják ki a meglévő ügyfelek hátsóját. Én is 3 éve vagyok csak kártyás előfizető, előtte voltam 2 évig a T-nél, előtte az Invitelnél. Közben jelenleg is van Mindigtv-s előfizum. Ott sem fenékig tejfel az élet, elhiheted. Kicsit többe jössz ki a havidíjjal a csatornák számához mérten és a minőség sem jobb, mint a UPC-nél. Hd is sokkal kevesebb van.

    Tehát. Én még mindíg azon a véleményen vagyok, hogy a UPC a legjobb és legolcsóbb szolgáltató, főleg, hogy használhatsz saját készüléket.

    A döntés a te kezedben van. :R

Új hozzászólás Aktív témák