- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
-
Werewolf
csendes tag
Az UPCD kicsit fura. Az új kedvezmény miatt fel kell mondani és vissza kell kötni. Igaz mindenhol az mondják ugyan oda nem lehet vissza kötni 6 hónapig, ami nem igaz. Nekem is így lehetett megoldani, csak szartak szólni, hogy te hülye csak úgy lehet megcsinálni, letörlünk a fenébe és rögtön kössél is egy új szerződést.
Így egyszer csak néztem volna a TV azt befigyelt a kódolt adás című felirat, akkor derült ki a fent írt dolog.
Igaz én még nagyon régi előfizető voltam, azzal a csoda szürke set-to-box al, amit igazán sose használtam mert sajátom volt mindig. Ami nekem még pozitívum nem akarják még nyomatni ezt a 2 éves hűséges baromságot, elég nekik az 1 év. Most meg már a TV ben van az S-S2 és amit vettem CI+ modul is felismerte a UPCD kártyát és működik. -
Werewolf
csendes tag
Valaki tudja mi változott az előző hónapihoz képest? Igazán feltehetnék valami ingénesebb módon is, meg a frekvenciánál azt a elválasztó . karaktert valaki kapcsolja már ki nekik az excelben. Nagyon idegesítő. Pl ha a kingofsat.net neten szépen vezetnék az teljesen jó lenne.
-
frovery
senior tag
-
poli27
veterán
Mér nem megy el a UPC a f@x.ba?... volt mediaboxos előfizetésem, amit ma visszamondtam, eddig a szürke philipsből használtam kivéve a kártyákat saját boxba, és smart tévében hibátlanul. ma kicserélik csak kártyás előfizetésre, és nem működik, nem indulnak el a kártyák, 86x beszéltem az agyatlan suttyókkal a vonalvégén, és mindig arra jutnak hogy nem kompatibilis vele az eszközöm... komolyan elegem van belőlük.... és nem értik meg hogy előtte használtam több mint 1 éven keresztül már ezeket a kártyájukkal... (egy samsung tévé és egy amiko emus box) komolyan holnap visszaviszem a kártyát és ledugom a torkukon....
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Milyen box? Lehet, hogy csak állítani kell rajta valamit (más tipusú a "csak kártya", mint amit a szürke philips-ből kiszedtél).
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
Ja tényleg, emlékszem...
Pedig abban tényleg mennie kellene...
Szerintem a legjobb megoldás, ha bemész egy kereskedőhöz vele. Ott bedugják a tesztboxba és ha nem megy , akkor aktiválják, cserélik.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
frovery
senior tag
Amikor elhoztad, ment a forgalmazónál? Ha nem, akkor a te hibád, mert aktiválás nélkül hoztad el. Bár a forgalmazónak kötelessége lenne elindítani a helyszínen.
Itt próbáld meg elindítani a kártyát.
Tedd a paprikatv-re fél/egy óra és elindul. Ha mégsem, akkor ügyfélszolgálaton kártya indítást kérj, ne frissítést. A kettő nem ugyanaz! -
Laca0
addikt
Nem tudok akkor mit mondani. Esetleg próbálkozz még telefonon, hogy küldjenek frissítő kódot, és legyen folyamatosan bekapcsolva a box és ha van a cam menüjében valami frissítési opció, akkor azt nyomogatni folyamatosan. De ha abszolut rossz a kártya, nem mész vele semmire.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
poli27
veterán
válasz frovery #7663 üzenetére
tök amatőr bagázs, csak a kezembe nyomta a kártyát meg se néztük, igaz nekem eszembe se jutott hogy nem megy majd... mint kiderült párosított kártyát adtak (tegnap a 85. telefon után mindig megkérdeztem nem ez a baj, mindig az volt a válasz nem..),és nem tudták levenni róla a párosítást, no comment igazi lúzer bagázs az ügyfélszolgálattal meg a forgalmazóval együtt ahol voltam... kicserélték a kártyát már működik...
[ Szerkesztve ]
-
Schamune
újonc
Sziasztok! A problémám a következő: Már tōbbször előfordult, hogy adás közben megállt a kép, majd jön a kódolt felirat minden csatornán. Általában olyankor történik mindez, miután hosszabb ideig voltam távol otthonról. A beltérim Amiko 8140. Kissé idegesítő és nem értem, hogy mi az oka, és hogyan tudom ebben az esetben visszahozni az adást. (Épp most is ez a probléma) Ötlet?
-
rsanyi20
tag
Segítséget kérek. Hogy lehet használni Humax Hd-foxon a Humax Tv portált? Belépni se enged.. meg kell rednelni? Vagy aktiválni kell valahol/valahogy?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
zsoca29
tag
Üdv!
Olyan gondom lenne,hogy tönkrement a media box ki lett cserélve egy újra de msot nincs nem jön be egy csatorna sem.
E107-4: A smartcard nincs teljes körűen engedélyezve ezt irja ki.
Már szóltam be már 2szer is,aktiválták a kártyát,de még mindig semmi.
Mi a teendő ilyenkor? -
Laca0
addikt
válasz zsoca29 #7672 üzenetére
Azt még megpróbálhatod, hogy gyári visszaállítást csinálsz a boxon.
De ha nem megy, az a legjobb, ha a hónod alá csapod és bemész vele egy forgalmazóhoz.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz zsoca29 #7674 üzenetére
De az. A gyári visszaállításkor elméletileg megnézi műholdon a frissítéseit, hogy van-e és a kártya aktiválására is ellenőriz. Lehet, hogy úgy kellene, hogy kérsz telefonon egy aktiválást/frissítést a kártyára és amíg az aktív, akkor csinálod meg megint a gyári visszaállítást (factory reset).
Ha így sem indul el, akkor csak a forgalmazó marad. Ott rákötik a tányérra és addig nem hozod el, amíg jó nem lesz. Jártam már így korábban én is, egy zsír új Humax nem indult el, adtak másikat.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
csab2
veterán
Sziasztok! Nem úgy volt, hogy május 1-től lesz a Fox?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
rsanyi20
tag
Valakinek van már fox? úgy tudom a 41-es csatorna helyen kéne hogy legyen de még nincs ott, legalábbis nálunk
-
rsanyi20
tag
Lefrissítettem, már megy nekem is
[ Szerkesztve ]
-
YoYo77
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocsánatot kérek, ha esetleg már valaki kérdezte ezt az infót, de én visszaolvastam pár oldalt, és nem találtam erre vonatkozólag kérdést.
Annyi lenne a problémám, hogy van egy Dreambox DM500S beltérim, és van egy Freesatos UPC kártyám, amit most cseréltek át. Eddig a régi Irdeto kártyával tökéletesen működött a beltéri, most pedig ezzel az új Freesatos kártyával nem indul, nem ismeri fel a kártyát.
Van esetleg olyan, aki használja ezt a műholdvevő+Freesat UPC kártya párosítást?Előre is köszönöm a segítségetek.
Üdv!
-
YoYo77
csendes tag
válasz Gyurka6 #7685 üzenetére
Szia!
Biztos hogy Irdeto a kártya, ez még a régi, 2007-es szerződéses időszakból való, illetve a kártyán fel is van tüntetve. 2.1.3-as Cccam-mel használnám, azzal ment a régi is, és erre a kártyára most annyi ír csak ki hogy "no or unknown card inserted".
Ha visszateszem a régit, akkor meg a Cryptoworks rev 5-ösnek ismeri fel (d02-es Caid).
Szóval nem találtam egyenlőre erre megoldást, de gondolom hogy kezelnie kellene pedig ezt az újat is.
Tegnap lett egyébként beaktiválva a kártya, és Philips DSX6010 beltéri járna hozzá, csak azt nem használom. -
Gyurka6
őstag
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Van egy új VU+ Zero vevőm, de nem tudom normális működésre bírni .
Hogy kell ezt telepíteni, hogy kép is legyen ?
UPCD kártyát tettem bele, de valamit biztosan bénázok, hogy nem műxik .
Nem vagyok sík hülle hozzá, de mégis túl bonyolult .
Tud valaki segíteni a telepítésben ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Csatornákat talál, de egyik sem UPCD szolgáltatású, nagyrészt Digi csatornák .
Egy szimpla transzponder keresésnél sikerült a 11727GHz-en megtalálni végre a UPCD Paprika TV-jét, jó a jelszint, jön az EPG, óra beáll, de csak sötét kép van .
Azt sem írja, mint más vevők, hogy ez egy előfizetéses, vagy kódolt csatorna stb .
Továbbra is várom a segítséget !
Üdv.
Astra
-
frovery
senior tag
válasz AstraCDX #7698 üzenetére
Ez itt erősen OFF!
Milyen kártyát akarsz elindítani a boxban???
Milyen rendszer van a Vu beltérin?
Milyen cammal próbálod?Tölts le egy csatorna szerkesztőt.
DreamSet
DreamboxEdit
Ezekből bármelyiket telepítsd a pc-re. Elindítod, majd betallózod ezt a csatorna listát. Még februárban készítettem, így szinte naprakész. Szépen sorrendben, tematika szerint vannak benne a upc és digi összes csatornája. Ebből a szerkesztővel csak pár db-ot kell kiszedned, amire nincsen előfizetésed.
Majd feltöltöd a boxra. Ezután egy áramtalanítás a boxon, restrart és már ott is vannak a csatornák.
Ha nem megy, akkor már csak camot kell telepítened. Oscam a Scamot kell keresned, mert az olvassa és frissíti is a kártyát, mert a cccam csak olvassa de nem frissíti és ha 10 napig nem kap frissítést, akkor megáll a kártya. Megy egyáltalán, tehát aktivált a kari???
Oscamot is lehet telepíteni de azt nehéz konfigolni.
Itt és itt olvasgass a beltéridről. -
K Norbi
addikt
Sziasztok! Upc direct műholdasnál a Discovery Channel csatorna másnak se adja 16:9 be a képet?
Minden csatorna jó, csak az az egy nem és pár napja látom. Alul felül lecsapja a képet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest